Jump to content

nr.25

Bruker
 • Content Count

  801
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

About nr.25

 • Rank
  Digimonster
 • Birthday 10/18/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bondelandet...
 • Interests
  Stabæk Fotball<br />Musikk<br />Spiller i band<br />Manchester United<br />Fotball-både spille selv, og følge med på det meste.

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/group.php?gid=109628315533&ref=mf
 1. Har dere det registeret med medlemmer fortsatt? Jeg var 110% sikker på at kortene var med, men etter en intens leteaksjon i desperasjon må jeg konstatere at korholderen ligger igjen hjemme. ?
 2. Jeg kom sent da jeg ventet på en buss som ikke kom, og måtte sykle til kamp forrige gang, mot Enga. Syklet som ett helvete og kom fram 10 min etter kampstart, og da gikk det greit å komme seg inn.
 3. Hvor har du dette fra? Jeg hørte rykter fra sportsredaksjonen på jobben i går om at Henning var syk. De fikk ikke ut hva slags sykdom det var... Noen som har mer info? Den der tror jeg er rekord!
 4. Hvor mange tror dere vi kan håpe på til FCK-kampen? Har hvertfall tro på ny tilskuerrekord! Selvom jeg ikke får kommet, hvis jeg ikke ved ett mirakel plutselig får penger og lov til å dra!
 5. Har aldri skjønt det maset om kollaps etter gullåret. Tok ikke Enga bronse året etter? Ble riktignok dårligere året etter der igjen, men allikevel. Da er det Brann som har hatt fiaskosesong etter et gull. Og RBK... Riktignok hadde de "endel" gullsesonger på rad før det gikk ad dundas!
 6. Det er jo ikke så rart da, når vi hadde en så god bussjef! Skriver under på den!
 7. Jeg mener å huske å ha sett en oversikt over hvor mye klubber får for spill i CL kontra UEFA-cupen, men finner den ikke igjen! Er det noen som vet, eller finner artikkelen?
 8. Fyfaen så vondt det var å tape på den måten i går! Jævla drittmål fra FCK det 2-0 målet, og i tillegg kom 3-1 på straffe! 1-0 kom vel ut av ingenting. Når vi i tillegg brenner sjanser som SKAL sitte gang på gang blir det jævlig å stå og se på! Jeg klarte selvfølgelig i frustrasjonen å sparke i en seterad så tåa ser voldtatt ut da vi fikk straffe mot oss! Bra med megafon i går, men selv da var det vanskelig å høre for oss på de øverste radene av ståfeltet! Dritbra jobbet alle sammen! Genial lyd i gulvet var det og! Jeg er stolt av å være Stabæk-fan i dag; vi spilte bra fotball, og 2-0 seier hjemme er ikke umulig!
 9. Sterkt av Anderlecht!! 5-0 seier over forrige sesongs tyrkiske mester Sivasspor! Edit: Ser nå at de ble tatt igjen av Besiktas mot slutten av sesongen.
 10. Vær så snill å si at dere kødder... Jeg klarer ikke å sitte i buss i mange timer sammen med folk som har vært i kontakt med alkohol og øl. Jeg opplevde dette under bortekampen mot Godset nå i år, hvor noen hadde med øl på bussen. Jeg ble lettet da de fleste gikk av i Asker for å gå på Big Steak House. Jeg vet jeg ikke er alene, vet at jeg snakker for i alle fall to ekstra, kanskje fem personer. Det er dritt å høre på halv-fulle folk synge og rope i hele natt. Tiden på døgnet er en helt jævli tid å være sammen med slike. Vær så snill, kutt ut ølen eller plasser alle de som drikker øl på en eller to av bussene, og plasser oss andre på buss nr. 3!! Ta deg en bolle eller to a! Kom det overaskende på deg at folk drikker øl på fotballtur? Nei, det kommer ikke som noen overraskelse. Det er bare no inni hælvete irriterende!! Pluss, tenk på at kan være barn på bussen helt ned til 5 års alder. Tenk litt på både dem og oss som ikke kommer til å drikke, og ikke bare tenk på dere selv!! :angry: ... Hvis det er så jævlig irriterende, så ta med deg iPod da!
 11. Dette kommer til å gjøre det ekstra deilig å slå dere i København! Hadde ikke blitt det samme uten dere selvsikre duster! Takk!!
 12. Start - Stabæk 0-2 Brann - Bodø/Glimt 3-1 Sandefjord - Molde 2-2 Tromsø - Strømsgodset 3-1 Viking - Lyn 4-0 Vålerenga - Odd Grenland 1-1 Rosenborg - Lillestrøm 2-2 Aalesund - Fredrikstad 1-1
 13. Fra FCK-Forumet: "Vores ligas opblomstring og vores eget holds styrke blev jo sat lidt i relief med henholdsvis AaB's nederlag og vores eget nederlag til FCN. Vi er gode, og er blevet bedre, men er slet slet ikke i en position hvor vi kan kalde mesterholdene fra de andre skandinaviske lande som "walkovers" eller "lette" modstandere. Stabæk er et hold som vi skal have stor stor respekt for. Berglund ved vi er farlig, og som flere andre skriver spiller de også ganske pæn fodbold i de få kampe jeg har set dem. De er trods alt norske mestre og jeg er overbevist om de er klasser bedre end Lillestrøm som der var en anden bruger der nævnte. Hvis Stabæk slår os ud vil det hverken være en sensation eller en stor overraskelse, men naturligvis en skuffelse for os. Over to kampe bør vi være bedre, men ikke så markant bedre som nogen mener, og derfor er jeg overbevist om det bliver meget tæt." Han får satt ord på det bedre enn noen andre på det forumet!
×
×
 • Create New...