Jump to content

Petter

Styret
 • Content Count

  3,227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Petter last won the day on December 27 2019

Petter had the most liked content!

Community Reputation

3,244

About Petter

 • Rank
  .
 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://pharsem.net

Recent Profile Visitors

2,149 profile views
 1. Nettcontaineren er åpen! Behovet for blaa supportereffekter er naturligvis alltid til stede, men når man ikke kan dra på Nadderud for å kjøpe kan det være vanskelig å få tak i. Nå er løsningen her! Stabæk Support åpner nettbutikk! Klikk her for å komme til butikken Vi har det du måtte trenge av t-skjorter, gensere, skjerf og diverse annet. Vi har også noen helt splitter nye produkter inne nå, sjekk det ut! Som nevnt i gårsdagens nyhetsbrev selger vi også Blaa middag, klubbens initiativ for å fylle magene til de som av ulike årsaker har en utfordrende tid under Corona-epidemien. Spørsmål eller forslag til nettbutikken? Kom med det her!
 2. Ikke fått hørt selv ennå, men ukens Indre bane skal jeg definitivt få med meg!
 3. Petter

  Nadderud

  Noe som kan males er fronten på trinnene på feltet vårt. Så ser det kanskje ikke så tomt og grått ut når vi er få på feltet.
 4. Treningskampene i SS-kalenderen er basert på en tidlig artikkel om alle vinterens treningskamper, så da har den nok bare blitt endret i ettertid. Skal fikse det. Jeg er mye off the grid for tiden, med veldig liten sjanse for at jeg får med meg sånne endringer, så det er flott at dere sier ifra!
 5. https://www.nettavisen.no/sport/moussa-njie-er-ferdig-i-partizan-apner-for-retur-til-eliteserien/3423928642.html Moussa ferdig i Serbia, kan tenke seg en retur til Norge.
 6. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2938319006220829&id=502706283115459 Handler ikke om fotball, men Posse har selvfølgelig på seg SS-tskjorte så vi får litt publisitet her også. Nice!
 7. TicketCo ble i november valgt som felles billettsystem for Eliteserien og OBOS-ligaen for de kommende 5 årene (kilde). Så å utvikle et nytt billettsystem nå er det nok ikke noe vits i å bruke tid på. Men initiativet er selvfølgelig veldig bra. Om man har ideer til ekstratjenester som kan bygges utenpå TicketCo sin løsning så har de API-er tilgjengelig, selv om de ikke er spesielt omfattende eller godt dokumentert per nå (jeg holdt på litt med dem før 2019-sesongen).
 8. Jepp, vi legger oss på denne linjen også for andre publikasjoner.
 9. Det er vel ikke så vanskelig å skjønne at Budstikka vil ha lesere på sine plattformer, og fortjener å få det når de lager innhold som vi er interessert i å lese?
 10. Nå har det vel sjeldent vært en sak at folk har kopiert og delt hele artikler fra appen, men er det gratis der så bør det jo ikke være noe problem for folk å gå inn og lese det selv. Så reglene blir de samme; om man ønsker å diskutere noe som står i en artikkel i appen, fortell kort med egne ord hva som står der, så kan de som vil lese hele artikkelen gå inn og lese den selv.
 11. Ada kåret til årets spiller av Lyon-fansen: https://www.dagbladet.no/sport/hegerberg-tildelt-pris-av-supporterne/72036350 Regner med at hun rangerer ølkassen fra oss over dette, men kult allikevel! Edit: en kasse med julebrus var det vel forresten hun fikk fra oss
 12. Viktig om deling av plussaker fra Budstikka på forumet: Budstikka er avhengige av å tjene penger for å kunne opprettholde dekningen sin, og velger naturlig nok å legge mye innhold bak betalingsmur. Lokalavisen vår leverer relativt bra på Stabæk-stoff, og fortjener også å tjene litt penger på det. Da nytter det ikke at enhver Stabæk-sak fra Budstikka+ blir lagt ut i sin helhet her på forumet, åpent for alle. Derfor: - Deling av, eller spørsmål om deling av artikler som ligger bak betalingsmur på Budstikka.no er fra nå av ikke lov. Moderatorer på forumet vil slette eller redigere disse innleggene. - Legger man ut en lenke til en plussak skal man også forklare kort, med egne ord, hva som står i artikkelen. På den måten kan de med eget abonnement klikke seg inn på lenken og lese hele saken, men samtidig holdes ingen utenfor og man kan diskutere sakens innhold videre.
 13. Som mange sikkert har fått med seg arrangerer Stabæk et seminar nå til helgen, som samler spillere, supportere, frivillige, administrasjonen, styrene og andre nøkkelpersoner under ett tak. Målet er å stake ut kursen for de neste årene, og Stabæk Support er naturligvis en viktig del av dette. Styret stiller derfor med fire personer for å tale supporternes sak, i tillegg til vår stadionansvarlig Robin. Hvis noen har noen innspill som de ønsker at vi skal ta med oss, si ifra! Send oss en melding på forumet, eller en epost til styret@stabaek.no.
×
×
 • Create New...