Jump to content

Petter

Styret
 • Content Count

  3,129
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Petter last won the day on August 22

Petter had the most liked content!

Community Reputation

2,763

About Petter

 • Rank
  .
 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://pharsem.net

Recent Profile Visitors

1,740 profile views
 1. For det første så går kontrakten hans ikke ut før til sommeren neste år. For det andre så har det ikke blitt sagt annet i media enn at han har villet avvente kontraktsamtalene, og at de skulle trappe opp forhandlingene nå etter at overgangsvinduet stengte. Så at du klarer å konkludere med at han er ferdig i klubben er vel ganske bak mål.
 2. NSA håndterer alt dette selv nå. Gå inn på fotballsupporter.no/registrering og registrer deg, så kan du huke av på kampen for å reservere billett.
 3. Det går neppe ØHIL med på.
 4. Pignatel (kaptein) og Geelmuyden starter for Norge G17 som spiller mot Sverige nå, William Kulvik på benken. Kampen sendes her.
 5. Hadde bare glemt å huke av for det, fikset nå.
 6. Hovedgrepene gikk på beliggenhet, og hovedgrep 2 var altså med langsiden mot Gml. Ringeriksvei. De forskjellige alternativene for utnyttelse av arealene var: Så når det da ble enstemmig vedtatt at arealene skal brukes til næring og offentlige arealer så betyr vel det alternativ c. De forskjellige driftsmodellene fra dokumentet til rådmannen var som følger: Her er det altså ikke fattet noe vedtak ennå, men man går videre med alternativ 3, 4 og 5.
 7. Er bare podcast, ikke artikkel.
 8. Vi vet jo ikke når de starter å bygge. Det er fortsatt en del prosesser som de må gjennom, og som det står i dokumentet så vil arbeid med sikring av ny flomvei også utsette byggestart litt. Så jeg tipper at vi ikke får se første spadetak før i 2021, så da er spørsmålet om de klarer å bygge fort nok til at stadion står klar i 2023 eller 2024.
 9. Hvis du vil sende beskjeden videre til noen som ikke er på forumet, tagg dem gjerne i en kommentar her!
 10. Jeg fulgte bare halvveis med, men av det jeg så så gjorde ikke Birger seg bort i går. Hadde stort sett god kontroll på sin side defensivt og var med bra fremover. La oss håpe han blir solgt i dag eller i morgen, så han slipper å være med på å tape på lørdag.
 11. Skjult mange innlegg som ikke hører til i tråden her, samtidig som jeg prøvde å beholde konteksten rundt diskusjonen om S08. Så da stopper vi med den unødvendige metadiskusjonen.
 12. Vi har vel så vidt snakket om det før, men her kan jeg bidra. Selv om jeg ikke er noen ekspert på å optimalisere tunge operasjoner så har jeg jobbet med PHP daglig i over 2,5 år nå. Og vi kan sannsynligvis hoste det på stabaek.no. Så hvis du har lyst til å plukke opp webprosjektet igjen, send meg en melding!
 13. CL-kamper vil ikke ha noen innvirkning på siste serierunde, det er ikke gruppespillkamper der 3./4. desember. Så det er kun nest siste runde som eventuelt kan bli flyttet. fotball.no har også endret siste serierunde til søndag 1. desember nå, så er vel ingen grunn til å tro at den skulle bli flyttet igjen.
 14. Bedre at han må stå over RBK borte enn Godset hjemme.
 15. Er vel to endringer for oss: Hjemmekampen mot Molde er flyttet til mandag 23.09 med avspark kl. 19:00 Bortekampen mot Vålerenga er flyttet til lørdag 19.10 med avspark kl. 20:15 SS-kalenderen er oppdatert, si ifra hvis dere oppdager noen feil!
×
×
 • Create New...