Jump to content

Petter

Styret
 • Content Count

  3,080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Petter last won the day on March 17

Petter had the most liked content!

Community Reputation

2,632

About Petter

 • Rank
  .
 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://pharsem.net

Recent Profile Visitors

1,549 profile views
 1. Sportsbibelen trekker rare slutninger... Trolig spilleklar mot Brann i følge Budstikka: Hanche-Olsen med brudd i nesen Andreas Hanche-Olsen ble liggende på gresset etter at han fikk en ublidt møte med albuen til lagkamerat Franck Boli. (stående med blå drakt). Stabæk-lege Arne Røde til venstre. Foto: Karl Braanaas Stabæk-lege tror Andreas Hanche-Olsen (22) spiller mot Brann etter den tøffe smellen han fikk av lagkamerat Franck Boli. Tirsdag fikk han konstatert brudd i nesen. Tor Bjørnar Holmlund 16. juli 2019, kl 10:29 – Jeg har fått konstatert et brudd i nese, sier Andreas Hanche-Olsen tirsdag. Stabæk-lege Arne Røde sa tidligere tirsdag at Stabæk-kapteinen skulle inn til CT-undersøkelse av nesen. Nå er altså resultatet kommet. Det var tidlig i mandagens hjemmekamp mot Sarpsborg 08 at Stabæk-kapteinen fikk en real smell i nesen. «Syndebukken» var lagkamerat Franck Boli, som sammen med Hanche-Olsen gikk opp i en hodeduell med lagkameraten, og kjørte albuen i nesen på Hanche-Olsen. Blodet fosset, og kapteinen ble liggende på gresset i det som etter hvert utviklet seg til å bli en svært dramatisk 3-3-kamp på Nadderud stadion. – Skaden så nok mer dramatisk ut enn det egentlig var. Det blir mye blod når man får et slag i nesen. Men Andreas var tapper og ville spille videre – med nesen full av tamponger, sier Arne Røde. Ikke hodeskade Arne Røde er klar på at det ikke var farlig å la kapteinen spille videre, selv om det var 70 minutter igjen av kampen da han ble liggende på gresset. – Han hadde ikke hodesmerter, det var kun en smell i nesen. Det var ikke snakk om noen traume mot hodet. Det var jeg som tok avgjørelsen om at han kunne spille videre i kampen, og det ønsket han også selv, sier Røde. – Spiller mot Brann Allerede søndag spiller Stabæk igjen. Da reiser de til Bergen for å møte Brann. Stabæk-legen avventer CT-undersøkelsen av Hanche-Olsen, men sier at han er rimelig trygg på at kapteinen spiller mot bergenserne. – Jeg tror han spiller mot Brann. Andreas Hanche-Olsen er en kriger, sier Arne Røde. Ansiktsmaske – Jeg regner med at jeg er klar til søndagens kamp mot Brann. Det kan være at alternativ at jeg spiller med en ansiktsmaske. Det kan minske risikoen for en ny smell i nesen, sier Stabæk-kapteinen.
 2. Ferie, dårlig oppmøte, dårlig med synging. Alt det der er én ting. Men at folk ikke gidder å gå ut på tribunen igjen etter pause fordi det regner litt? Faen så slapt. Skjerp dere!
 3. Stabæk 12 Robert Marcus Sandberg 2 Ronald Jose Hernandez Pimentel 4 Vadim Demidov 16 Andreas Schjølberg Hanche-OlsenKAPTEIN 21 Madis Vihmann 6 Aketchi Luc-Martin Kassi 8 Emil Bohinen 20 Ola Brynhildsen 25 Hugo Vegard Vetlesen 10 Bi Sylvestre Franck Fortune Boli 17 Daniel Omoya Braaten 1 Simen Lillevik Kjellevold 7 Raymond Anane-Gyasi 11 Tyrell Matthew Benjamin Rusike 27 Nicolas Pignatel Jenssen 29 Oscar Aga 30 Peder Vogt
 4. Dette skulle være under den ene treningsbanen, da. Altså der dagens stadion ligger. Enig med knutta om svart kunstgress... De som har foreslått det har neppe vært ute på en kunstgressbane en varm sommerdag før.
 5. Gi meg 600-700k i året så skal jeg bli STB-utvikler på heltid! 😎
 6. Hva ville fordelene med en app vært sammenlignet med mobilversjonen i nettleser?
 7. Bortesupportere er på felt R1 og S1, der det koster 200,-.
 8. Boli er klubbutviklet, så han vil ikke frigjøre noen friplass om han forsvinner. Men uansett enig i at kvoten neppe blir noe problem.
 9. Hvis FM er fasiten så er det tre fulle år i en norsk klubb mellom fylte 15 og 21 år som gjelder. Så hvis det stemmer at han ikke var i Norge før en uke etter 18-årsdagen sin så vil han ende opp med en uke for lite til å regnes som utviklet i Norge.
 10. Hvor leser du det? Første setning i artikkelen på stabak.no er "Sammy Skytte blir Stabæk-spiller ut året".
 11. Helt feil. Forrige kamp var det motsatt, Demidov var sur og kjeftet masse, og Hanche gikk i mellom og sendte Demidov bort. Det handler ikke om hvem som er kaptein, det handler om at en som er litt roligere akkurat i det øyeblikket går i mellom for å roe ned medspilleren, og heller ta diskusjonen med dommeren på en litt mer sivilisert måte. Hvem det er kommer helt an på situasjonen, hvem som var involvert opprinnelig, og hva som har skjedd.
 12. Google gjør vel en grei jobb: According to information from Football365 Africa, Brest is studying the track leading to Franck Boli, the Ivorian striker Stabaek (L1 Norwegian). Top scorer of Eliteserien (Norwegian L1) in 2018 with Stabaek, Franck Boli continues to chase the goals since (5 in 10 games this season). So much so that the Ivorian striker arouses envy on the rest of the continent. According to information collected by Football365 Africa , the native Yamoussoukro has caught the eye of Stade Brest . In search of reinforcements for his return to Ligue 1, the club now coached by Olivier Dall'Oglio could soon take action on this issue. It will face competition from FC Porto and Antalyaspor. Returning to Norway after a failed experience in China, in Liaoning Hongyun, in 2015, the 25-year-old player has a release clause of one million euros.
 13. Vi prøver å gå inn på bortefeltet alle sammen, så får vi se om de er smarte nok til å slippe oss inn der selv om vi egentlig har kjøpt til et annet felt.
 14. Falsk markedsføring, altså.
×
×
 • Create New...