Jump to content

Petter

Styret
 • Content Count

  3,217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Petter last won the day on December 27 2019

Petter had the most liked content!

Community Reputation

3,193

About Petter

 • Rank
  .
 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://pharsem.net

Recent Profile Visitors

2,059 profile views
 1. TicketCo ble i november valgt som felles billettsystem for Eliteserien og OBOS-ligaen for de kommende 5 årene (kilde). Så å utvikle et nytt billettsystem nå er det nok ikke noe vits i å bruke tid på. Men initiativet er selvfølgelig veldig bra. Om man har ideer til ekstratjenester som kan bygges utenpå TicketCo sin løsning så har de API-er tilgjengelig, selv om de ikke er spesielt omfattende eller godt dokumentert per nå (jeg holdt på litt med dem før 2019-sesongen).
 2. Jepp, vi legger oss på denne linjen også for andre publikasjoner.
 3. Det er vel ikke så vanskelig å skjønne at Budstikka vil ha lesere på sine plattformer, og fortjener å få det når de lager innhold som vi er interessert i å lese?
 4. Nå har det vel sjeldent vært en sak at folk har kopiert og delt hele artikler fra appen, men er det gratis der så bør det jo ikke være noe problem for folk å gå inn og lese det selv. Så reglene blir de samme; om man ønsker å diskutere noe som står i en artikkel i appen, fortell kort med egne ord hva som står der, så kan de som vil lese hele artikkelen gå inn og lese den selv.
 5. Ada kåret til årets spiller av Lyon-fansen: https://www.dagbladet.no/sport/hegerberg-tildelt-pris-av-supporterne/72036350 Regner med at hun rangerer ølkassen fra oss over dette, men kult allikevel! Edit: en kasse med julebrus var det vel forresten hun fikk fra oss
 6. Viktig om deling av plussaker fra Budstikka på forumet: Budstikka er avhengige av å tjene penger for å kunne opprettholde dekningen sin, og velger naturlig nok å legge mye innhold bak betalingsmur. Lokalavisen vår leverer relativt bra på Stabæk-stoff, og fortjener også å tjene litt penger på det. Da nytter det ikke at enhver Stabæk-sak fra Budstikka+ blir lagt ut i sin helhet her på forumet, åpent for alle. Derfor: - Deling av, eller spørsmål om deling av artikler som ligger bak betalingsmur på Budstikka.no er fra nå av ikke lov. Moderatorer på forumet vil slette eller redigere disse innleggene. - Legger man ut en lenke til en plussak skal man også forklare kort, med egne ord, hva som står i artikkelen. På den måten kan de med eget abonnement klikke seg inn på lenken og lese hele saken, men samtidig holdes ingen utenfor og man kan diskutere sakens innhold videre.
 7. Som mange sikkert har fått med seg arrangerer Stabæk et seminar nå til helgen, som samler spillere, supportere, frivillige, administrasjonen, styrene og andre nøkkelpersoner under ett tak. Målet er å stake ut kursen for de neste årene, og Stabæk Support er naturligvis en viktig del av dette. Styret stiller derfor med fire personer for å tale supporternes sak, i tillegg til vår stadionansvarlig Robin. Hvis noen har noen innspill som de ønsker at vi skal ta med oss, si ifra! Send oss en melding på forumet, eller en epost til styret@stabaek.no.
 8. Nytt år, og nytt styre i Stabæk Support. Som man kan lese i referatet, ble disse valgt inn på årsmøtet i går, og konstituerte seg på følgende måte: Bjørnar Posse Sandboe (Leder, konstituert av årsmøtet) - @Posse Maya Olsen (Sikkerhet, konstituert av årsmøtet) - @Maya Ashkan Zeinalzadeh (Tur, konstituert av årsmøtet) - @Daigo nr 10 Lars Roar Frøyland (Kasserer, konstituert av årsmøtet) - @PhunxZtar Petter Harsem (nestleder, medlem, web) - @Petter Gunnar Westlund (Stabæk Fotball Kvinner) - @gwestlund Stian Angvik (Arrangement og effekter) - @Ancvik Syver Kristoffersen (Tifo og arrangement) - @Mr.7 Marius Skaugård (Tifo) - @VestMar97 Vi er som alltid tilgjengelig i de fleste kanaler (forum, facebook, epost osv.) om det skulle være noe. Vil samtidig benytte anledningen til å takke Henrik Sletten, Peter Pathmanathan og Magnus Gerlyng for innsatsen i året som har gått.
 9. Referat fra årsmøte i Stabæk Support Torsdag 09.01.2020 1. Konstituering: Godkjenning av fremmøtte medlemmer - vedtatt Godkjenning av innkalling - vedtatt Godkjenning av saksliste - vedtatt Valg av ordstyrer - Petter styrer ordet, Lars Roar styrer ordet på økonomien Valg av referent - Ingen melder seg, Petter må ta det (stoler på hukommelsen) 2. Behandling av styrets årsberetning Petter leser igjennom årsberetningen. Retter opp det faktum at møtet på Blaa med blant annet spillere, IAO og Tunold som det refereres til under arrangementdelen faktisk ble arrangert i februar, og ikke underveis i sesongen som det står. 3. Behandling av regnskap Lars Roar tar oss gjennom tallene for i fjor. Revisor Dagfinn går igjennom revisjonsberetningen og roser Lars Roar for å ha god orden i tallene. Det har gått litt fort i svingene, så et par datoer i beretningen har feil årstall. Regnskapet godkjennes. Ved ønske om innsikt i regnskapet, send en epost til penger@stabaek.no 4. Fastsettelse av neste års kontingent Det blir ikke gjort noen endringer på medlemskontigenten, og den forblir på 300 kr for voksne og 150 kr for ungdom under 18. 5. Behandling av budsjett Lars Roar presenterer budsjett for 2020. For første gang på lenge kan man presentere et realistisk budsjett som går i null. Vedtatt. 6. Behandling av innkomne forslag Styret har ikke mottatt noen forslag på forhånd, og det er heller ingen forslag fra salen. 7. Vedtektsendringer Ingen innkomne forslag til vedtektsendringer 8. Valg av tillitsmenn: 7-9 styremedlemmer Valgkomiteen ved Sven Erik presenterer sin innstilling: Leder: Bjørnar Posse Sandboe Sikkerhet: Maya Olsen Tur: Ashkan Zeinalzadeh Kasserer: Lars Roar Frøyland Petter Harsem Gunnar Westlund Stian Angvik Syver Kristoffersen Marius Skaugård Kandidatene som er tilstede (alle unntatt Posse) kommer opp og presenterer seg. Det er ingen motforestillinger eller benkeforslag, og årsmøtet vedtar alle forslagene. revisor Valgkommiteen innstiller Dagfinn Haldorsen som revisor også i 2020. Vedtatt ved akklamasjon. valgkomité Styret vil gjøre noen endringer i valgkommiteen, og innstiller Sven Erik Lund, Henrik Sletten (ny) og Mathias Skovli Pettersen (ny). Innstillingen vedtas uten noen innvendinger fra salen. Eventuelt Det blir påpekt fra salen at sesongen 2020 er et 20-årsjubileum for Stabæk Support. Man husker ikke nøyaktig dato for stiftelse, men dette skal finnes ut av. Styret tar på seg å markere jubileet. Møtet avsluttes med en runde applaus.
 10. Styrets årsberetning for 2019: Årsberetning Stabæk Support 2019.pdf
 11. Vi selger selvfølgelig fyrverkeri i år også, fra og med i dag! Her er åpningstidene: Som alltid tar vi veldig gjerne imot ekstra hender, og på mandag og spesielt tirsdag blir det fort sånn at flere hender = høyere inntekt. Enten det er sjauing og rydding eller om du står bak disken og selger, alt hjelper enormt. Meld deg til tjeneste til fyrverkerigeneral Johan Haavik. Mobil 40224042 eller på Facebook.
 12. Men så kan det jo diskuteres hvor mye gresset spares av å spille to kamper på to dager i starten av april...
 13. Nei, det siste mann kunne leste om han var vel at klubben vurderte å gi han en ny sjanse.
 14. Tidligere Stabæk-helt utelukker seg selv som sportslig leder Espen Nystuen sier jobben som sportslig leder i Stabæk ikke er aktuell for han. Simen Waagsether 18. desember 2019, kl 08:46 Onsdag kom beskjeden om at Inge André Olsen slutter i Stabæk, og blir ny sjef i danske Aalborg fra 1. april 2020. Nå skal Stabæk på jakt etter ny sportslig leder. De trenger ikke starte i Kongsvinger, sier tidligere Stabæk-spiller og Kongsvinger-leder Espen Nystuen. – Per i dag er det ikke aktuelt for meg, sier Nystuen, som spilte i Stabæk mellom 2006 og 2008. Den tidligere midtbanespilleren har gjort stor suksess som daglig leder i Kongsvinger, som spilte kvalifisering til eliteserien i høst. Så sent som i 2016 spilte 1. divisjonslaget i cupfinalen. Nystuen har et nært og godt forhold til Stabæk, og de to klubbene spiller årlig treningskamper i oppkjøringen til ny sesong. – Jeg har et veldig godt forhold til Stabæk, og har fortsatt mange venner fra min tid i klubben, sier Nystuen om Stabæk. Mulige kandidater Nystuen nevnes av flere som en god kandidat til å overta roret etter Inge André Olsen, men også andre skal stå høyt på Stabæks ønskeliste: Mike Kjølø Kaptein under gullåret 2008, og har etter karrieren jobbet som agent for flere norske spillere. I disse dager travelt opptatt med Sander Berges videre fremtid, og usikkert hvorvidt Kjølø ønsker å bytte beite på nåværende tidspunkt. Tom Schelvan Vandrer stadig i gangene på Nadderud, alltid oppdatert på det som rører seg i klubben – og jobbet tett med Olsen på flere prosjekter i nyere tid. Har hentet de største stjernene tidligere, men kan han lokkes til et comeback? Jesper Jansson Erfaring som sportsdirektør i Helsingborg og Hammarby, og sistnevnte klubb svever på en medgangsbølge. Den tidligere Stabæk-spilleren er nok høyt, høyt på fansens ønskeliste – men tvilsomt at han bytter suksess i toppen av svensk fotball med smalhans på Nadderud.
 15. Flytter diskusjonen om ny sportslig leder hit.
×
×
 • Create New...