Jump to content

Petter

Styret
 • Content Count

  3,289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Petter last won the day on June 26

Petter had the most liked content!

Community Reputation

3,552

About Petter

 • Rank
  .
 • Birthday 07/11/1992

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://pharsem.net

Recent Profile Visitors

2,381 profile views
 1. Nei, alle med moderatorrettigheter kan gjøre det, men jeg er visst den eneste som faktisk gjør det 🙃 Har vært litt lite på forumet i det siste, spesielt i timene etter kampslutt, så har ikke fått gjort det. Men kan legge inn her nå. Edit: Man kan forresten kun legge til maks 15 alternativer, så sånn som her når vi bruker fem bytter så er det ikke plass til alle. Men er vel ikke så viktig med den siste innbytteren.
 2. Det er kun frem til og med runde 16 som har fastsatte tidspunkt, så vidt jeg har skjønt. Så jeg tror kanskje ikke at det er helt riktig. I tillegg kommer det vel inn noen cuprunder etter hvert, som sikkert blir midtukekamper.
 3. Thor Lange går fra Fremad Amager til AC Horsens den 1. august
 4. Vet ikke om jeg får det til, men skal sjekke når jeg har tid.
 5. Hvis du hadde lest artikkelen så hadde du sett at dette dreier seg om tallene ved utgangen av 2019. Fra artikkelen:
 6. https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2020/poengtrekk-for-strommen-og-raufoss_sto7787236/story.shtml Eliteserien: Grønn kategori: Bodø/Glimt, Mjøndalen, Molde, Rosenborg, Stabæk, Viking, Aalesund. Gul kategori: Brann, Haugesund, Kristiansund, Odd, Sandefjord, Sarpsborg, Strømsgodset, Vålerenga. Rød kategori: Start.
 7. Treningskamp i morgen, lørdag: Stabæk – Rosenborg, Nadderud stadion kl. 12.00 Det er også satt opp en kamp mot Grei søndag 5. juli. Kilde
 8. Men hvis Stabæk tilbød 500 000 i årslønn, og Glimt tilbød 800 000 så kan jo det forandre seg. Disse tallene er tatt helt ut av løse luften, men det kan jo ha vært et sannsynlig scenario. Jeg tipper at Stabæk prøvde å forhandle ned opsjonsprisen, så kom Glimt inn med et bud som de fikk godkjent. Da har vi ikke så mye vi skulle ha sagt, hvis vi ikke vil matche budet som Glimt kom med, som etter rapportene å dømme lå på 5,8-7,3 millioner. Jeg kan uansett ikke huske at folk her inne var så fantastisk fornøyde med Junker mens han var her, sett bort ifra hattricket. Så dette her dreier seg jo bare om etterpåklokskap.
 9. Lagt ut i all stillhet, ser det ut som. Mente jeg leste at det skulle komme i morgen. Uansett, kalenderen er oppdatert nå. Som alltid, si ifra hvis noen oppdager noe feil!
 10. Vil du ha billett til neste hjemmekamp? Vi har fått i oppgave fra klubben å organisere 10 stk som kan hjelpe til med en liten dugnad på kampdag, mot å få billett til kampen mot Godset på onsdag. Dugnadsoppgaven er å bære og plassere ut reklameskilt rundt banen. Oppmøte på Nadderud er kl. 11:00, og dugnaden vil ta 1-2 timer, avhengig av hvor effektivt man jobber. Vi ønsker primært at disse billettene skal gå til folk som er stående, syngende supportere, og som kan bidra til å dra igang litt stemning på matchen. Dette er et tilbud til et begrenset antall (6 plasser igjen i skrivende stund)! Send en PM med fullt navn, telefon og epost til @Maya (evt. en melding til Maya i en annen kanal) hvis du har mulighet til å stille!
 11. Askildsen og Thorsby skapte norsk fotballhistorie
 12. https://www.budstikka.no/sport/blodig-debut-for-stabaek-solheim-det-var-apent-sar-helt-inn-til-beinet/587823!/ Kuttet seg dypt på noe i målet. Måtte sy 6-7 sting, regner med å måtte sy litt mer i morgen, men sier selv han tror han er klar til kamp igjen på søndag.
×
×
 • Create New...