Jump to content

Kjetil

Bruker
 • Content Count

  928
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kjetil

 1. Jønsson blir neppe en dårligere "plan B"-mann enn Berg har vært i år.
 2. Han kostet oss vel to poeng mot Vif - ved å gå unødvendig hardt inn i en duell i straffefeltet. Kommunikasjonen med forsvaret mot Viking stod til stryk ved baklengsmålet. Mot Godset kostet han oss ikke poeng, men han burde definitivt tatt baklengsmålet. På tide med en vekker; selv om jeg er enig i at der er en viss risiko. Singh må vise seg fra en bedre side enn mot Molde. Hvis ikke burde det være rett ut.
 3. Det er snakk om en midlertidig løsning. Granli har gang på gang vist at han ikke holder tippeliganivå som back.
 4. Har denne indiske keeperen formell kontrakt?
 5. Tv 2/ Nettavisen treffer i mine øyne bedre: 1M. Sayouba (6) 29P. Fontanello (6) 81A. Trondsen (7) 4N. Næss (7) 21D. Granli (5) 7E. Adu (7) 32T. Sokolowski (6) 6F. Brustad (8) (BB) 16M. Thorsby (6) 30M. Stephens (7) 11F. Boli (7)
 6. Er det noen som vet om Kassi ble bekymringsverdig skadet i går?
 7. Har vi egentlig en tierrolle i 4-2-3-1?
 8. 1M. Sayouba (5) 15V. Jalasto (5) 29P. Fontanello (7) (BB) 14J. Høiland © (7) 21D. Granli (6) 81A. Trondsen (6) 7E. Adu (6) 6F. Brustad (4) 30M. Stephens (6) 28L. Kassi (6) 11F. Boli (4) Dette er TV2/Dagbladets vurderinger. Greie, selv om Sayoba og Brustad burde vippes opp et hakk. Boli var ganske riktig under pari; midlertidig tilbake på fjorårsnivå.
 9. Nja, Granli på høyre og Næss eller johansen på venstre? Blir vi løpt i senk på en av sidene er et altarnativ at Brustad flyttes ned. (Ja, jeg er enig i at han bør foretrekkes fremfor Henderson.)
 10. Jeg er i grunn mer bekymret for Jalasto mot Olsen og Granli mot Richards. (Om Bradley holder ved det gamle.)
 11. D. 10; hvorfor ønsker du å se Granli på venstreback framfor Johansen? Med bakgrunn i det han viste mot Molde, og spesielt mot Brann, aner det meg at han blir altfor sped mot Odd. Henderson og Brustad på høyresiden er ikke helt urealistisk. Og det hadde ikke vært meg imot.
 12. Hepp, Så lenge alle gutta med utenlandsk pass er tilgjengelig og allerede i XI'en så blir det neppe noen forandring nei... @ringo Må si jeg gjerne hadde sett at Bradley inkluderte Johansen også.
 13. Jeg ser gjerne denne: Sayoba Jalasto - Høiland - Fontanello - Johansen Adu Trondsen Brustad - Stephens - Kassi Boli Vi trenger Brustads fart mot raske Moldespillere. Vi trenger ikke Granlis tidvise posisjoneringsproblemer.
 14. Føst og fremst: Herlig! Jeg må også si jeg lurer på hvilken kamp du så. Granli var direkte svak. Meget lovende av Fontanelli; kjempekamp av Høiland. For ikke å snakke om av Sayoba og Boli. (Endelig motbeviste sistnevnte min skepsis.)
 15. Jeg har fortsatt problemer med å forstå hvorfor vi ikke signerte (klubbløse) Nikolaisen. Aner ikke om han ville blitt en hit; men hvem spiller hvis/når Boli får karantene? Hjorth? Eller har vi noen andre lovende rekrutter?
 16. Jeg vet ikke om jeg følger deg. Får ikke klubben penger for noen eventuelle overganger? - Penger som ville kunne ta oss ut av rød sone?
 17. Den regelen gjelder vel ikke om vi klarer å selge spillere? - Sayoba og den nye stopperen for eksempel. Eller er vi så langt ned i sumpa av en rød sone? (Ikke at jeg sier at vi bør selge nettopp disse.)
 18. Merkelig at man ikke klarte å signere Nikolaisen engang. (Selv om det selvsagt er mulig at Bradley satte foten ned.)
×
×
 • Create New...