Jump to content

BlueDream

Bruker
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4

About BlueDream

 • Rank
  flere innlegg enn Belsvik har mål

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Gutta har en lei tendens til å miste hodet på 2-0 ledelser, men vi kan ikke klage på 3 poeng!
 2. Hva slags avtale kan VPG ende opp med? Utlånsavtale ut sesongen? Tviler på at han er fryktelig keen på langtidskontrakt med en klubb i 1 div.
 3. Det er vel ingen tvil om at Veigar ikke hadde lyst til å dra til VIF, men sånn ble situasjonen når man har kniven på strupen og må kutte kostnader. At han ikke har lykkes denne sesongen skylder jeg selvfølgelig ene og alene på VIF. De har en tendens til å ikke få det beste ut av sine innkjøpte spillere.
 4. Surt tap! Bare å se fremover mot LSK. Av en eller annen grunn har jeg troen på at et par tre-poengere vil dukke opp snart. Slår vi LSK kan man hvertfall se et ørlite lys i enden av tunnelen.
 5. Har troen på at dette laget kan holde seg i TL, men kan fort se for meg at litt for mye motgang kan bli vanskelig å takle. Får håpe på en stopper til med litt erfaring hvertfall så er jeg ganske fornøyd med 11ern.
 6. Er vel ingen tvil om at Davy har svært lite til overs for hverken oss supportere eller klubben. Men hvem bryr seg? Fyren er en gjennomført klovn som sliter med å se/kommentere objektivt når ting angår Brann.
 7. Noen som vet hvordan det går med Christian Keller?
 8. Endelig ferdig med sesongen og ikke minst med judas. Fantastisk.
 9. Tenk om dette hadde skjedd i et annet land enn Norge... Da hadde JJJ holdt seg hjemme på søndag... La oss overdøve de som hyller trøndern med hylling av Tom og de andre gutta.
 10. Håper JJJ har samvittigheten til å ikke ta med seg en eventuell bonus han får ved endt kontrakt. Fyren er som en lyskestrekk man -aldri- blir kvitt.
 11. Jeg må si meg imponert av Haugesund. Holder de 5. plass i første sesong etter opprykk blir det vel sølv til neste år, følger man vanlig oppskrift :-) Av de tre nye lagene i årets serie, hadde jeg utgangspunktet Haugesund som største nedrykkskandidat, bak Sandefjord, Hønefoss og KIL. De har spilt solid på hjemmebane, så 3 poeng her skal bli tøft.
 12. Fy faen. Nå er jeg lei av Jønsson. Har han i det hele tatt en eneste god grunn til å bli i klubben om dagen? Bortsett fra å prøve og bevise at han fortsatt er motivert og gir 100% for Stabæk? Det må være så demotiverende for gutta å spille for en svensk trønder som gleder seg til å flytte nordover. I tillegg må man bli kvitt daukjøttet i stallen. Ledelsen må jobbe med å skape blest om laget. En ny start med JL fra neste år. Forandring fryder
 13. Takk for alt, men Janne bør trekke seg tilbake umiddelbart fra stillingen sin. Har ekstremt vanskelig for å tro at han er motivert for å legge inn skikkelig innsats for Stabæk nå.
×
×
 • Create New...