Gå til innhold

Sjokkis

Bruker
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

3

Om Sjokkis

  • Bursdag 13. sep. 1982

Profile Information

  • Location
    Cha Am, Petchaburi, Thailand

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

424 profilvisninger
  1. Hei. Vet ikke om dette er rett tråd å ta dette i men jeg er i utlendighet og min PC med VPN kræsjet for et par dager siden. Er det noen som har en duganes stream så jeg får sett matchen på min iPad? Hadde satt utrolig pris på litt hjelp.
  2. 3 x balltap eller feilpasning av Annan før 20 min hadde passert. 3 sentrale midtbanespillere som alle søker til midtsirkelen for å få ball før de spiller på tvers gang på gang. Forsvar som står høyt og sliter med markeringa. Dette ligner veldig på forrige kamp. temposvakt og tafatt til tider og. Alt er likevel ikke bekmørkt da El Ghanassy imponerer og kassi er klinisk foran kassa. En kraftig siste hårføner fra Bob i hjemmegarderoben må til!!!
  3. Noen som vet om kampen sendes på nett? Fikk den ikke opp på csports appen min.
  4. Enig at posisjoneringen var daarlig ved utspark og lange oppspill paa Prica. Den av vaare midstoppere som ikke gaar i duell med Prica burde helt klart ha sunket dypere i banen for aa faa forsprang paa Bakenga. Grunnen hvorfor posisjoneringen var saa daarlig i denne kampen har vel sammenheng med at vaare wingbacker var ekstremt offensive. Det virket ut som det ikke var en plan paa hvem som skulle holde igjen naar de to gikk opp. Dette syntes saerlig godt paa hoeyresiden vaar og hedenstad hadde ganske mange balltap i kampen desverre. Vaar Islandske venn paa venstresiden klarte de defensive oppgavene bedre samtidig som han ser ut til aa vaere i storslag offensivt i forhold til fjoraarets sesong ihvertfall. At wingbackene vaares er mer offensive sammen med at Hauger ikke ligger som anker med kun defensivt fokus gjoer oppgaven vanskligere for midtstopperne vaare. Vi boer nok tilpasse oss bedre etter hvem vil spiller mot og ikke bare fosse i angrep hodeloest mot gode kontringslag med raske angripere.
  5. Noen som vet om kampen mot baerum blir vist paa webtv imorgen?
  6. Dersom det stemmer at Joenson har skrevet under en kontrakt med Rosenborg fra 2011, og han paa spillermoetet sist svarer paa direkte spoersmaal fra Tom Stenvol vedroerende hans fremtid i klubben at han ikke har bestemt seg, er jo det rimelig FREKT. Det skaper ihvertfall ikke samhold i gruppa om spillerne vet om denne paastaatte hemmelige avtalen. Om dette stemmer igjen mener jeg Bakke boer ta over midlertidig til vi finner en ny trener.
  7. Anbefaler trailer laata til clash of the titans paa det strekeste Clash of the Titans 1
  8. Noen som vet om kampen blir sendt live paa nettet? Var jo noen treningskamper for noen aar siden som ble sendt paa blue dream tv live om jeg ikke tar helt feil.
  9. Med stor fare for aa virke litt sutrete ut i all gledesrusen rundt laget disse dagene har jeg stadig oftere tatt meg selv i aa ha tenkt foelgende tanke: Vil den nye bredden kunne skape litt kjip stemning innad i gruppa eller er den utelukkende positiv? Naa som Janne begynner aa faa en bred tropp, forhaapentligvis enda bredere og mer slagkraftig tropp innenfor neste sesong ogsaa, lurer jeg paa om vi fort kan faa problemer innad i spillegruppa om vi ikke lar vaare "reserver" faa mer spilletid og sjanser fra start. Janne gjoer som kjent faa rokeringer paa et vinnende lag og dette har utvilsomt vaert en sukksessfaktor tidligere men jeg har tenkt med gru paa hvordan situasjonen i klubben vil bli med ytterligere "stjerne" forsterkninger neste aar som feks Hoff etc. Syntes jeg allerede med breden vi har naa ser at vi kan faa en kinkig situasjon dersom ikke Janne gjoer litt om paa sin filosofi og retter inn midbanen mer etter laget vi skal spille mot og ikke stiller med samme firer som sist kamp vi vant hver gang. Noen meninger av andre rundt dette tema?
  10. Naa har vi vel strengt tatt hatt begge disse to spillerne under lupen over lang tid, men vi har neppe raad til begge hverken naa eller etter denne sesongen. Wehrman ville vaert en fin erstatning for Annan om eller naar han gaar. Hoff kan bli et hett alternativ paa kanten eller i Veigar rollen. Ja takk begge deler.
  11. Tipper Jon staar som en levende mur i kveldens kamp, han har jo litt aa revansjere fra RBK kampen! Det betyr at om vi faar en gol saa holder det sannsynligvis til seier. Tipper en grei 2 maals seier til oss.
  12. Tenkte jo ikke aa dra til Sogndal for saa aa hoere kampen paa nettradio for aa si det saann!
  13. Link til Pvest nettradio Dersom en klarer aa lide seg igjennom to timer med Bolseth som sidekick. Kampen blir desverre ikke tolket til forstaaelig norsk...
  14. Kvisvik var lei av aa slite benken. Tror han neppe vil dra til stabaek fra ffk kun for aa bytte til en mer komfortabel benk! Regner med han havner et sted der han har lite konkurranse om plassen.
×
×
  • Opprett ny...