Gå til innhold

Nøttebrun

Bruker
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0
  1. Så får vi se, da, hvor lett det blir å avvike fra tidligere utsagn om sparing eller ikke sparing... Nei, nå skal Mjøndalen for helvete opp i systemet igjen. Første drøm blir å møte VrakGodset i heftige, hatefulle lokaloppgjør igjen. Deretter bærer det ut i Europa igjen: Vi husker vel alle Per Terjes seiersmål i e-cupen mot Werder Bremen på Weser Stadion i 1987... Ahhh! Brun hele året!
  2. Vel, hvis det var bluss på finalen for to år sida, så var jeg vel for opptatt med å juble til at jeg fikk med meg det, da ;-) Og ja, så klart jeg har sett Stabæk mot Mjøndalen - det er jo ett av få oppgjør i norsk bandy hvor utfallet ikke er gitt på forhånd! Til Rich: Jeg veit dette er forum for dem som egentlig støtter Stabæk fotball. Men går det an å støtte den ene delen (fotball) av klubben, og samtidig drite i bandyen? Det var derfor jeg lodda stemninga angående bandy, da serru, for å se om det var noen som var opptatt av bandy i det hele tatt.
  3. Selvsagt ville folk legge merke til ordet "sosserumpe"... Det var nå ikke egentlig det som var temaet, da. Og for å provosere ytterligere: Særpingene på tribunen var flinkere på NM-finalen sist vinter enn hva Stabæk-tilhengerne var på sin egen hjemmebane for både to og tre år sida. Må vel være kjedelig å overkjøres på hjemmebane sånn? Litt sånn som forholdet pleier å være når Stabæk spiller mot Vål'enga på Nadderud... Det hele er ment som en oppfordring, sånn at det blir en bedre ramme rundt bandykampene her i landet. Jeg synes faktisk guttane på isen fortjener det. Noen nevnte bluss på bandykamp? Jeg har til gode å se det, men kjør på!
  4. Er det noen aktivitet rundt bandyen i Stabæk for tida? Er det noen som kommer på kamper, eller er de som kunne finne på å synge litt redde for å fryse litt på sosserompene sine? ;-) Ta det som en utfordring: Hadde det ikke vært morsomt om det kom flere på bandykamp som kunne lage litt stemning? Da ville det vært to lag i Eliteserien som har folk med tak i rundt banen... Sees på kamp i vinter?
×
×
  • Opprett ny...