Gå til innhold

Vara

Bruker
  • Innholdsteller

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    .

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Tippeligaen er jeg usikker på, Alltid, men denne kampen sendes i hvert fall på C More Live 2.
  2. Jaja, husker ikke hva jeg sa om disse supporterne da jeg så dette live, men det var uansett ikke mye pent. Personlig synes jeg det er fett som faen jeg! Spot on.
  3. Jeg vet ikke helt hvor du vil hen, men, nei, jeg vil tro at det sto omtrent 150-200 (maksimum) på VG nedre idag, også er det jo selvfølgelig noen på den nøytrale langsiden også, jeg vil anslå at det var bortimot 500 Viking-supportere på Ullevaal idag, og ikke engang det tror jeg nesten på selv. Man kan vel heller ikke begynne å trekke fra motstanderlagets supportere? De er da tilskuere de også som alle andre som er til stede på stadion.
  4. Mortimer JonasM geirti Jokke Albert Caz Pétur Rettep Dennis Iliohans leggskinn knyst Blaapaatur MLandmark HenrikM sdk Celebi PhunxZtar Sandra henkih hdaniels Benedicte matsj Mikki Medgangssupporter Fru Albert Anette Jørgen S Anders C Chriss lobben Tasse andersmann peas on earth Ølriksen III maggs Jan Fredrik Vara
  5. Er visst noe galt, får hvertfall ikke noe bilder når man trykker på linkene. EDIT: Den linken du la til hvis man fikk problemer fungerer heller ikke.
  6. NFF bryr seg. Synes uansett ikke det er noe poeng i å kaste kinaputt på banen, hvertfall ikke når vi så sent som for 6 dager siden hadde en episode hvor vi sannsynligvis også får bot (vi svekket ikke akkurat mulighetene for å få bot idag, hvertfall). Det blir bare alt for dumt.
  7. Mener da ganske bestemt at den dansende kanarifuglen faktisk het Gullrik, eller Gulrik eller noe i den duren. Ellers så synes jeg man må være en rimelig kald fisk for å tørre å danse til YMCA i midtsirkelen på Åråsen. Kan bekreftes. Vil hvertfall ikke anbefalt det til andre.
  8. Vel, nå får dere bestemme dere om Keller holdt på å bli drept eller om franskmannen bare støtet han forsiktig i pannen
  9. Hvorfor fikk innbytteren Mohellebi direkte rødt kort? Var det stygt? Er desverre i Hellas så jeg får ikke sett noe av kampen. Må tåle å følge kampen på nettavisen.no sine livetjenester Morsomt at han fikk direkte rødt kort etter bare 10 minutter på banen forresten
  10. Jeg har ikke sendt ut mail ennå, jeg vil ha en pose til hver med navn på klar før jeg sender ut epost Jeg regner med at det skjer enten i kveld eller i morgen. Jeg drar på ferie idag og jeg er ikke hjemme før 8. august, går det fint å hente skjerfet så fort som mulig etter 8. august?
  11. Ja, det lurer jeg også på. Jeg fikk en bekreftelsesmail på at jeg hadde bestilt et skjerf klokken 20:00:33 så jeg tviler derfor sterkt på at alle skjerfene ble ribbet bort før den tid, og jeg har ennå ikke mottatt noen mail om at jeg har fått et skjerf.
  12. Er sikkert noen eldre supportere som kan steppe inn som reservepappa. Tar ikke sjansen på at det er noen eldre supportere som står der og redder meg. Kjipt hvis jeg kommer dit og ikke slipper inn, da risikerer jeg jo å ikke få sett kampen på stream engang. det skal maaange til treffen, det burde ikke være noe problem med "reservepappa" Jaja, jeg får bare ta sjansen på at jeg finner noen behjelpelige Stabæksupportere.
  13. Er sikkert noen eldre supportere som kan steppe inn som reservepappa. Tar ikke sjansen på at det er noen eldre supportere som står der og redder meg. Kjipt hvis jeg kommer dit og ikke slipper inn, da risikerer jeg jo å ikke få sett kampen på stream engang.
  14. Da får jeg bare krysse alle kroppsdeler og håpe på at den streamen fungerer.
×
×
  • Opprett ny...