Gå til innhold

Rasta

Bruker
  • Innholdsteller

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

124

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. I følge vg stats hadde vi 3 avslutninger, VIF hadde 14(2 stolpe). Vi hadde 0 hjørnespark, VIF hadde 8. Vi er heldige som møter et lag med så mange middelmådige enkeltspillere, hvis ikke så hadde resultatet vært stygt.
  2. Moussa kunne kanskje prøvd å hoppe litt på frisparket...
  3. De er heldige som møter oss på en dårlig bane. Det er vi som er det fintspillende morsomme laget. Vi hadde grisebanka dem i dag om matta hadde vært fin....
  4. Hvorfor så trege med å bekrefte? IA?
  5. Skulle tro at rbk heller vil feire gullet på Lerkendal. At det går utover andre lag(oss) driter de i..... Hater RBK.
  6. Noen roper.....og får det som de vil. Ordet trønderdømming er på god vei inn i ordlista om det fortsetter slik.
  7. Jeg synes fotball-Norge ikke fortjener Stabæk, og ber trøtte journalister flytter til Trondheim.
  8. ...tror nok dommeren ble påvirket av noen på den straffen, tok langt tid før han blåste. Morsomt at IAO poengterte før kampen at RBK bevisst gjør dette.
  9. For 20 år siden hadde jeg nok stått der selv. I dag synes jeg man bør unngå det. Har levd med engelsk(ikke premier leage) supporterkultur i flere år og har havnet i flere slike situasjoner som har kommet ut av kontroll. Om en person ikke klarer å kontrollere sinne sitt og kaster noe(brostein f.eks ref Bergen), så er det gjort. Det har skjedd og det vil skje igjen og det er i slike sammenhenger det skjer. Jeg er for hetsing i 90 minutter og ferdig med det.
  10. hmmm...om de hadde fått tak i Fagermo, hadde de banket han opp da? Eller skulle han bare skremmes?
  11. Hver gang jeg leser om hvor langt nede Stabæk var, så nevnes telenor arena, nedrykket og overgangssaken....jeg tenker mer på Gromstad jeg. Jeg gråt ikke da vi tok seriegullet, men tror det fort kan komme noen tårer om vi tar en/noen titler i år. Så jeg er enig i at vi i løpet av kort tid har fått den mest utrolige og spennende historien av alle klubber i Norge. Enga snakker om klubbsjel...go home! Håper inderlig at Ingo skriver på bind to til "alltid uansett".
  12. Fy F... for en drittklubb RBK er. De fortsetter å prøve å "svekke" de største motstanderne.
×
×
  • Opprett ny...