Gå til innhold

helehus

Bruker
  • Innholdsteller

    788
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    11

Alt skrevet av helehus

  1. Vi har da TL neste år også Jeg gleder meg til OL, jeg!
  2. Sendeskjema for runde 11 og 12 er klart. Påvirker ikke oss, men i tilegg til dette omberammes Stabæks kamp mot Strømsgodset 22. mai til kl. 16.00 samme dag.
  3. Stabæk møter Hasle/Løren 11/5 kl. 18.00. http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/NM/Senior_herrer/2011/Kampoppsett-2-runde-NM-menn/
  4. Ja, jeg velger og grovklipper det. Men blir litt vanskelig å klippe inn banneret når det ikke blir filmet.. Utspekulert. Tjaa, spørs hvilke ord er det snakk om, Posse? Det kan bli ufint merker jeg. Takk, forresten
  5. Hmm, hadde forventet en link til rapportering (ikke helehus) her. Det er ikke så farlig, egentlig.
  6. Bare spør helehus.. Jeg liker ikke hester.
  7. Bare å gi Simen Bergo et par øl. Ellers er det mye bra her. Får slenge meg på rosen, Jonas - det er en fantastisk jobb du gjør og vi skal være veldig glade for at vi har en så engasjert fyr som deg i nettopp den stillingen. Tror det blir kjempebra!
  8. TV-kampene for de første syv TL-rundene slippes om en drøy halvtime.
  9. Fin oppladning til kampen
  10. Det er tirsdag 8. februar som er riktig. Opprinnelig planlagt 5. februar, men siden TA var oppatt ble kampen flyttet. Blir kampen fortsatt vist på Sumo? Jepp.
  11. Oppdateres det automatisk i iCal, eller må jeg laste den ned på nytt? Det skal skje automatisk, tror jeg. Eventuelt kan du høyreklikke og trykke oppdater.
  12. Da kan jeg endelig ha på telefonen om natten igjen.
  13. Haha, se på første setning du... Sambaspilleren for dyr for «Gutan» Jøss, for en velskrevet artikkel a gitt.
  14. Innslag med Markegård, Clausen og Poljac på NRK1 nå.
  15. Jeg husker da Hoff satte inn 3-2 ved fulltid i Skien og hvor sykt mye jeg gledet meg til denne sesongen. I dag lå jeg på sofaen og leste bok frem til kampen skulle starte, men fortsatte egentlig bare å lese i den utover i kampen. Det gutta gjorde var så ekstreeemt kjedelig og deprimerende, og er egentlig et godt eksempel på hvordan sesongen ble i år. Endelig er denne drittsesongen over.
  16. Det gjør det ikke for det kreves faktisk at det filmes fra kampene noe det faktisk ikke så ofte gjør. Ellers vil jeg faktisk synes det er rqrt at han kun mente i Toppserien for siden Stabæk er beste laget ville det jo være forventet at vi også hadde de beste målene, og således ikke så mye å snakke om. Jeg skrev ikke at alle målene fra Toppserien ever er i arkivet, men alle opptak av kamper som er filmet. Og Stabæk har ikke eksistert i damefotballen i mer enn to sesonger, så da blir det jo et poeng at han drar frem og sammenligner med tidligere år. Uansett var det slik jeg tolket utsagnet i den sammenhengen det stod i mailen. Du trenger ikke hakke på meg for en annen person sitt synspunkt. Som Haze da, det var et flott mål, og vi skal være glade for at Caroline er hos oss. Neida, men hvis det var ment slik du skriver så er det jo egentlig en selvfølgelighet. OK.
  17. Det gjør det ikke for det kreves faktisk at det filmes fra kampene noe det faktisk ikke så ofte gjør. Ellers vil jeg faktisk synes det er rqrt at han kun mente i Toppserien for siden Stabæk er beste laget ville det jo være forventet at vi også hadde de beste målene, og således ikke så mye å snakke om. Jeg skrev ikke at alle målene fra Toppserien ever er i arkivet, men alle opptak av kamper som er filmet. Og Stabæk har ikke eksistert i damefotballen i mer enn to sesonger, så da blir det jo et poeng at han drar frem og sammenligner med tidligere år. Uansett var det slik jeg tolket utsagnet i den sammenhengen det stod i mailen. Du trenger ikke hakke på meg for en annen person sitt synspunkt. Som Haze da, det var et flott mål, og vi skal være glade for at Caroline er hos oss.
  18. Noen har nevnt de dyre draktene spillerne bruker... Jeg synes alle gutta kan spille uten drakter, jeg
  19. Så var det skrevet av en fyr som har vært på mange kamper over flere år, da. Dessuten får man jo med seg målene om man ser på opptak fra kamper, som alle ligger inne i arkivet vårt.
  20. OK, da kan vi slå fast at vi har kvaliteten (som mange bruker som forklaring på hvorfor kvinnefotball trekker så få). Hva blir neste unnskyldning? Spør du meg? I så fall har jeg ikke noe svar... Jeg tror egentlig også at målestokken som ble brukt var mtp. Toppserien.
  21. Det hadde også vært enklere å få med langsidene på rop dersom vi hadde en speaker som ikke snakket om loddtrekninger og ditt og datt midt i ropene...
×
×
  • Opprett ny...