Gå til innhold

blaa_speider

Bruker
 • Innholdsteller

  220
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømme

192

Om blaa_speider

 • Rang
  Mer å melde enn Bondevik

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vest for stortinget

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

240 profilvisninger
 1. Dette er en glimrende ide, mitt spørsmål er bare hvorfor ingen kom opp med dette i første omgang?
 2. Ganske utrolig at det måtte stå 2019 på kalenderen før LSK innså at sunn fornuft i spillerlogistikk var veien å gå 😉 For en møkkaklubb!
 3. Spilte de med en 4’er bak? Eller var han vingback?
 4. Hvilken posisjon spilte han? Og hvilken formasjon spilte de?
 5. Kanskje vi skal ta en råsjans og låne denne mannen? https://www.vg.no/sport/fotball/i/gPVeAA/maars-johnsens-fremtid-i-det-blaa-jeg-er-trist-og-frustrert?utm_source=vgfront&utm_content=row-4
 6. Jeg har sett høydepunktene, vår mann hadde ikke noe med baklengsmålene!
 7. Tok en liten titt på Transfermarkt, her er hva jeg fant av ledige "Ohi" typer; Pape Pate Diouf trenger ingen introduksjon, kan fungere på kort sikt, men spilte i Arendal i fjor, så er nok ikke helt i topp slag. https://www.transfermarkt.co.uk/pape-pate-diouf/profil/spieler/41654 Brown Ideye har en imponerende karriere, er nok langt over vårt budsjett, men det trodde vi også om Bob Bradley, så Why not? https://www.transfermarkt.co.uk/brown-ideye/profil/spieler/64308 Lasse Vibe har bøttevis med erfaring. Frigitt fra en kinesisk klubb for noen uker siden, ville helt klart vært en forsterkning for oss, men er nok ett par kroner over vårt budsjett. https://www.transfermarkt.co.uk/lasse-vibe/profil/spieler/62680 Giles Barnes, okse fra Jamaica. Fin karriere i England, spilt i USA de siste årene, ville helt klart gjort en god jobb for oss, om han gidder! https://www.transfermarkt.co.uk/giles-barnes/profil/spieler/37236 Lykke til IAO
 8. Når man ser på Ole Gunnar vs. Henning i intervjuer ser man tydelig en god coach vs. en ubrukelig coach. Personlig er jeg utrolig imponert over hvordan OGS snakker til media, han har vært super-positiv siden dag 1. Henning er ikke i nærheten av å ha samme holdning og coaching egenskaper. Man kommer veldig langt på tro og positivitet.
 9. Den mannen er nestemann ut døra på Nadderud, bare synd vi ikke får 9 mill. for han også 😂
 10. Personlig synes jeg salget av Ohi et helt topp for klubben. Om det stemmer at vi får rundt 9 mill er det bra. Vi har utviklet gutten fra en bakgårdsklubb i OBOS til en god ES-spiller, og vi har tjent bra på det. Ser folk hyler etter en ny spiss, gjerne på nivå med Ohi, sorry folkens, det kommer nok ikke til å skje, altfor vanskelig marked 1 uke før seriestart! Kan nok hende at IAO klarer å hente inn en brukbar erstatter, men sannsynligvis på lån. I skrivende stund er vi helt klart svekket offensivt, men det trenger inne bety mindre poeng. Forsvarsspillet er for meg prioritering nummer 1. Boli kommer helt sikkert til å score 12-15 mål denne sesongen, godt støttet av Ola, Kassi (etter noen uker) og Hugo (som kommer til å nyte godt av mer spilletid nå.
 11. Mye prat om at vi MÅ erstatte Ohi, men med hvem? Hvilken nordisk spiller er ledig på markedet på denne tiden av året? Og er bedre enn de vi allerede har i stallen? litt av en jobb IAO har foran seg, muligens hans største utfordring!
 12. Er ikke tvil om at det stinker OBOS lang vei, men det gjorde det i fjor også 😉
 13. Burde vel være en solid 9’er på spissrekka vår!?
×
×
 • Opprett ny...