Jump to content

blaa_speider

Bruker
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

blaa_speider last won the day on May 15

blaa_speider had the most liked content!

Community Reputation

331

About blaa_speider

 • Rank
  Begynner å bli slitsom

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vest for stortinget

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

308 profile views
 1. Liker analysen din, spot on! LSK-fotball med Toni-mannskap 😉
 2. Jeg har hverken telefonnummer eller email til IAO, men kan anbefale disse 2 gutta. Kontrakt går ut i sommer, men må handle raskt. Toppscorer i A-League, litt lik Nannskog: https://www.transfermarkt.us/roy-krishna/profil/spieler/64495 DMC I Al-League, spilt I LaLiga. Sterk, solid og god fot. Rutine: https://www.transfermarkt.us/mandi/profil/spieler/69789
 3. Hvordan klarer Kr.Sund å bli ett topplag?? Elendig stadion, liten by uti kystgapet, lite folk, som igjen betyr lite sponsormarked... Er det noen rike onkler inne i bilde som jeg ikke kjenner til? Eller har de bare blitt jævla gode på dugnad?
 4. JJ er ledig på markedet, ferdig i S-Pulse for 2 dager siden!
 5. Cifuentes er ung og lovende. Gjort mye bra i Sandefjord, men han har bortimot null erfaring. Jeg tror det finnes bedre alternativer!
 6. Våkn opp gutt, IAO er fredet!
 7. Var han like dårlig som forrige kamp? Tror nok VM og alle spekulasjonen har satt seg i knollen på gutten, sees tydelig i dag.
 8. Han er vel lei av å løpe rundt i sirkel alene på motstanderens banehalvdel
 9. Enig, men tror ikke Sandefjord er villige til å la han gå, og vi har ikke råd til å kjøpe han fri, dessverre!
 10. Det er faktisk en god del kvalifiserte kandidater ledige på markedet om dagen, men vi må handle raskt, og nå er en god tid siden vi har en liten break i ligaspillet. . Kjetil Rekdal - Liker det ikke personlig, men han gjorde en sinnsykt bra jobb i elendige Start i fjor. Kontrakt ut året bør vurderes. Setter knallharde krav til spillerne og sier tydelig i fra. . Jan Jonsson - Ferdig i S-Pulse for 2 dager siden, lengende i vår klubb, men er nok attraktiv, så her må vi handle. . Ozcan Melkemichel - Hadde 2 utrilige gode sesonger i Djurgården, før han valgte å gå av. Spennende trener. . Mikael Stahre - Glimrende resultater i Allsvenskan med Hacken, IFK og AIK. Slitt mer i utlandet. Mye rutine. . Morten Wieghorst - Bøttevis med erfaring som spiller, bra resultater i Aarhus, ikke like god i Aab. . Henrik Pedersen - Massevis av god og variert erfaring, men misslykkes i Braunschweig . Thomas Christensen - Ikke hatt jobb siden han ble ett av mange offer for de klovnene som styrer Leeds. Herlig poengsnitt fra APOEL og AEK, bøttevis med erfaring. Spennende! . Markus Anfang - Stort trenertalent fra Tyskland, solid poengsnitt fra Køn og Kiel. Ville passet godt inn i klubben, erfaring fra som trener fra Leverkusne u17 og u19. Vi kunne trengt litt Klopp inspirert tysk fotball og defensiv struktur! Nok å velge mellom... Jag tror alle vil gjøre en bedre jobb enn HB, enkelt og greit!
 11. haha... Hele Norge synes det, men han får HELT SIKKERT sparken i kveld.
 12. Som jeg skrev i IAO-tråden, det er ingen i Norge som er på hans nivå, og om det var noen så ville de aldri kommet til Stabæk nå. IAO er fredet, han har jobben så lenge han vil. HB derimot, han finner du i køen på NAV i morgen tidlig, om de er åpne på 17.mai
 13. Set at en god del av dere synes IAO har mer skyld i denne elendige seriestarten enn Henning Berg. Det er i og for seg riktig at IAO ikke har klart å hente inn gode nok spillere i vinter, men klubben har en klar strategi på at de ikke skal hente spillere som tar plassen til en av våre egne, så om IAO ikke finner gull, blir han ikke hentet. IAO har antakeligvis bomma grovt på Kirk, Sun og Mokhtar, selv om Mokhtar kan komme i form, skjer det nok ikke før etter sommerferien, og da er det for sent. Men ikke glem at IOA er mannen som stod bak Boli overgangen, IAO hentet Demidov, uten han hadde vi nok rykket ned i fjor. IAO hentet Ohi, han hentet Sandberg fra benken til vif, og nå er ES beste keeper. IOA har også henta så mye gull de siste årene... Så han skal ikke sparkes!!! La oss si at IAO forsvinner, hvem skal da inn og gjøre den jobben? Ingen!!!! Vi har null sjans til å erstatte IAO, ikke i nærheten engang, det vil ta mange år før vi klarer å få en Head of Recruitment opp på IAO sitt nivå, han er rett og slett best i Norge på det han driver med, punktum! HB derimot kan gå på NAV i morgen tidlig sammen med Horneland.
×
×
 • Create New...