Gå til innhold

AliBaba

Bruker
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

1

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk Fotball
  1. Jeg bor i Tønsberg, har flere venner som spiller på FKT. Må si jeg fikk høre det på kvelden! Men måtte ha på den blaa drakta på skolen dagen etter :-)
  2. Om jeg ikke tar helt feil er det Studenpris på billettene når man kjøper i på Stadion, er det sånn i Stabæk butikken og?
  3. Istedenfor "Mikkel er gud, Mikkel er gud" osv. Er denne kanskje en mulighet? ca. 49 sek ut i filmen: "Diskerud oåå, Diskerud oåå" eventuelt med "forgudningsarmer".
  4. Og at man orker å holde skjerfet oppe gjennom hele sangen.
  5. Gogol Bordello er kanskje verdens beste livemusiker... Han er rå! Flere sanger som man kan lage Stabæksanger av f. eks. Alcohol
  6. Da spillerne kom ut for å varme opp kom Daniel bort til oss å telte på to hender hvor mange vi var og slo ut med armene... Kjedelig!
  7. Jess.. Da blir det som mot Fredrikstad, kommer inn på tribunen samtidigt som spillerne komme ut av garderoben.
  8. Bussen kan ikke dra 1745 fra Bekkestua... Da kommer man jo alt for sent til Åråsen?
  9. Ja, men det står jo at siste frist for å holde av plassen sin for sesongkortholdere er mandag 3. august. Så det betyr vell at jeg ikke får stå på kortsiden...
  10. Jeg får ikke dratt inn til Stabækbutikken idag, og har ikke skaffet meg billett. Ingen mulighet i morgen?
  11. Står ss i Stabækbutikken i morgen? Har mistet lommeboka med sesongkort og medlemskort, skulle gjerne hatt et nytt før Startkampen:)
×
×
  • Opprett ny...