Jump to content

Marco

Bruker
 • Content Count

  424
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Marco last won the day on October 12 2011

Marco had the most liked content!

Community Reputation

98

About Marco

 • Rank
  på grensen til fanatisk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Håper Petter snart får svar på at han selv ikke duger som fotballtrener....
 2. Hmmmm.... Glad jeg fortsatt har prioritert kaffien...
 3. Det med 4/5 div var nok mest ment som min oppfatning av PB sine kvaliteter som fotballtrener. PB oppfatter jeg som en snill bestefar uten ryggrad. Sikkert veldig hyggelig på trening osv men ikke rett mann til å ta Stabæk opp igjen. Han har i år fått skjult sin inkompetanse med bakgrunn i tynn/ung/uerfaren tropp. Men se på planen over spillet vårt? Rettelse, det er INGEN plan. Det eneste trekket jeg har sett offensivt er lange baller i bakrom på Brustad (ikke akkurat Stabækfotball). Defensivt gidder jeg ikke kommentere engang... Og ja, troppen vår er på nivå med Ulf, Sogndal, Hønefoss, Fredrikstad.
 4. Hvis noen norsk klubb betaler 7,5 mill for Stengel må det være tidenes salg. Eller hadde det vært hyggelig om Petter Belsvik hadde gitt seg. Man finner bedre trenere enn han på nivå 4/5.
 5. Jeg tar det for gitt at Belsvik ikke blir med ned til Adecco. Evt kan han få tilbud som assistenttrener.
 6. Har vi handla ferdig for i høst eller kan det komme inn en på tampen? Savner ei bikkje som kan erstatte Clark
 7. At de stilte med nesten rent B-lag er vel å ta litt hardt i? Vatshaug, Hovland, Simonsen, Berget, Gatt og Chuwku Chima er vel alle relativt ofte både på banen og i startoppstillingen? 3 av de er jo forsvarsspillere og tipper ikke de ble altfor slitne av å spille forsvar mot Verdal.... Som en rolig treningsøkt tenker jeg.
 8. Herlig innsats! Dytt inn på Boli nå så kan det bli 3 poeng!
 9. I hvert fall tatt av bindet på JKL. Godt valg!
 10. :angry: Var du til stede på kampen? Hvis du ikke ser noen styrker hos Stokkelien skal vi være veldig glade for at det er Petter Beslsvik som tar ut laget og at du sitter på tribunen (eller hører kampen på radioen?). Stokkelien binder opp 2 mann hele kampen og skaper rom for Boli. Han vinner så og si alt i luften, løper og sliter offensivt og defensivt så lenge kreftene holder. Plutselig er offensive innkast blitt ett angrepsvåpen. Alt i alt, mer enn godkjent. Cunningham og Gromstad slipper ikke Ålesund til en eneste sjangse i løpet av kampen, strålende! Takk til alle gutta, jeg har ikke sett maken til instilling, aggresivitet og vilje til å vinne alle dueller noen sinne på ett Stabæk lag. Endelig er det skikkelig gøy på kamp igjen, gleder meg til fortsettelsen! Enig, stiller også spørsmål om han så kampen. Cunningham var i mitt hode banens beste. Den autoriteten på en 18 åring! Meget imponerende. Så ut som om han hadde spilt tippeligafotball i 15 år. Og synes faktisk Stokkelien viste at han faktisk kan annet enn å være god foran mål..
 11. Stakkars Jon, fra en økonomisk ruin til en annen....
×
×
 • Create New...