Jump to content

Potter

FairFans
 • Content Count

  6,190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

Potter last won the day on March 12

Potter had the most liked content!

Community Reputation

2,147

About Potter

 • Rank
  ...
 • Birthday May 30

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,285 profile views
 1. Det er noen gjenkjennbare elementer her.
 2. Lars Johnsen aka. Guledon presterte 45 innlegg før han sluttet å bruke forumkontoen i 2009: https://www.stabaek.no/forum/index.php?/profile/96-guledon/&wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjYzOCwiaWRfMiI6NTcyNn0= En del av innleggene bærer preg av at mannen misliker Stabæk sterkt.
 3. Med seier i dag tar vi sjumilssteg oppover tabellen, men antageligvis varer det bare til i morgen. Tre poeng i dag vil uansett gi en viss retning for sesongen frem til sommerpausen. En plassering på øverste halvdel, og kanskje til og med los på topp fem er ikke helt usannsynlig. Når det gjelder sommervinduet er det kanskje først og fremst en erstatter for Boli som bør være under scouting nå?
 4. Én måned har gått siden operasjonen. Har noen hørt noe om hvordan det står til med Rusike?
 5. Banen har ikke tribuner, og det mest nærliggende å sammenligne med er kunstgresset på Nadderud. I beste/verste fall sluser de bortefansen til den ene langsiden og hjemmefansen til den andre. For min del er det viktigste nærhet til de hjemmebakte kakene og vaffelpressen.
 6. Ikke vær så innmari moralistisk nå, Arni. Jeg har hukommelse som en elefant, og husker at du for en tid siden kom med alvorlige anklager mot en sentral person i Stabæk-familien uten å kunne dokumentere dine påstander. Det som skjedde den gangen var ganske mye verre enn Richards flåsete sleivspark i retning LSK/Jørgen L. Den gangen var det nok en del som synes du fremstod som et komplett rasshøl.
 7. ...og de går ut med ambisiøse årstall fordi de vil legge press på kommunen i stadionsaken. PS: Jeg tror det blir fint med seriestart slik at vi kan fokusere på match, herunder såvel sportslige som utenomsportslige prestasjoner.
 8. Foreslår at du roer litt ned. Vannebo og Christensen kom inn i styret for ganske nøyaktig ett år siden, og selv de kan ikke tvinge kommunen til å arbeide mye raskere enn det plan- og bygningsloven, samt den politiske saksbehandlingen, legger opp til. Det er også verdt å nevne at man for 3-4 år siden var et helt annet sted enn vi er i dag når det gjelder stadionanlegget, hvem/hvordan anlegget skulle finansieres osv. Jeg forstår at det er vanskelig å ha kontroll på historikk og prosesser, men da er det samtidig klokt å ikke gå så hardt ut som du gjør.
 9. Han treffer ikke i analysen. Laget kommer ikke til å se ut slik han legger til grunn. Jeg tror gutta kommer til å overraske sterkt i år.
 10. Enig, og nå som det faktisk ser ut til at en "voksen" spiss er på vei inn så blir det spennende å se hvem som setter seg på flyet til Marbella 18. februar. Boli og Ohi var ikke på feltet i dag visstnok - hva det betyr kan man lure på. Etter sigende er de syke...
 11. Hvis Tagbajumi skal inn er det et tydelig tegn på at Ohi eller Boli skal ut. Han har neppe noen plass på laget om begge disse to blir med videre samtidig som vi har et helt lass med lovende unge spillere som jobber på spreng for å etablere seg.
 12. Bohinen var visstnok med. Granli og Jeppe var etter sigende ikke på feltet.
×
×
 • Create New...