Jump to content

Potter

FairFans
 • Content Count

  6,202
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Potter last won the day on September 5

Potter had the most liked content!

Community Reputation

2,197

About Potter

 • Rank
  ...
 • Birthday May 30

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bekkestua

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,377 profile views
 1. Når man gir "slengere" (personstemmer) til kandidater utenfor det partiet man stemmer på gir man også en brøkdels stemme til dette partiet. Med andre ord er det kanskje ikke hensiktsmessig å gjøre dette om man stemmer på et Nadderud-vennlig parti. Men hvis man f.eks. skal stemme Venstre - som for meg fremstår som mindre Nadderud-vennlige - kan det være greit å gi noen slengere til folk i R, SV, AP, Høyre som man vet er Nadderud-vennlige.
 2. Finnes Jon Knudsen-sangen til Jan-Fredrik noe sted fortsatt? Har du den Jan-Fredrik? Mener å huske at det var en lydfil eller film. Veldig kul låt.
 3. Det samme ble vel gjort for noen år siden også. Veldig hyggelig med besøk av gamle travere på ståplass!
 4. Kjenner du til Junker fra før, Jan Fredrik?
 5. Når det gjelder Kinoshita og hva han har vist på treninger så har han vært varierende. De gangene jeg har sett han har han vært varierende, men det er tydelig at han har fotball i seg. Flere, inkludert en av de faste treningstilskuerne som i starten var noe negativ, forteller at han i det siste har vist lovende takter på trening. Regner med at vi får se innhopp så snart formalia (?) er på plass.
 6. Styret med gode medhjelpere klarer kanskje å gjennomføre dette et par ganger i året, eller? Eller på Onkel Blaa før match?
 7. Trenger vi egentlig en ny spiss? Jeg synes både Rusike, Kinoshita, Aga og Hammy kan få prøve seg sammen med Daniel B før vi klasker en pose sølvpenger i boret for å hente en middels god spiss.
 8. Et litt omskrevet innlegg fra meg i et annet forum hvor Posse og jeg deltar: Megaflagg til innmarsj, scoringer og kampslutt. Vifteflagg til bruk ved forannevnte, samt underveis i matchen når det passer med syngingen. Med en slik hovedregel blir flaggbruken slik den var i en årrekke. Det var lite murring da, selv om enkelte også den gang synes de så for dårlig.
 9. Jeg synes vi godt kan slutte med megaflagg under kampens gang, og kun brukes disse ved scoringer slik vi gjorde tidligere. Altså 3-4 megaflagg liggende klare på løpebanen som flagges samtidig ved scoring. Det ser bra ut når det plutselig dukker opp en massiv vegg med megaflagg. Også synes jeg vi godt kan ha vifteflagg på første rad som går når sangene legger opp til det. Slik det er nå synes jeg flaggingen er både umotivert og tilfeldig - ikke visuelt bra. Jeg flagget en god del selv i går, og forsøkte å være bevisst på å ta ned flagget ved sjanser, spennende situasjoner osv. Sist men ikke minst; det ser fett ut med hoppende fans som vifter med skjerf. Det burde kjøres en kampanje på det. For noen få år siden hadde ALLE skjerf med på kamp, og ALLE brukte de.
 10. Det må skje noe. Jeg vil tro at det mest sannsynlige er at det kommer et plast- eller gummigranulat som er nedbrytbart.Jeg tror det finnes en god del slike produkter av plast allerede; hundeposer, sauegjerder osv. Når det gjelder denne varmegropen som omtales i TU så virker det opplegget svært usikkert. La oss heller bore energibrønner og montere solfangere. Varmegropen kan de vel bare bygge på Gjønnesjordet? Mye enklere og presumptivt billigere.
 11. Det er noen gjenkjennbare elementer her.
 12. Lars Johnsen aka. Guledon presterte 45 innlegg før han sluttet å bruke forumkontoen i 2009: https://www.stabaek.no/forum/index.php?/profile/96-guledon/&wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjYzOCwiaWRfMiI6NTcyNn0= En del av innleggene bærer preg av at mannen misliker Stabæk sterkt.
 13. Med seier i dag tar vi sjumilssteg oppover tabellen, men antageligvis varer det bare til i morgen. Tre poeng i dag vil uansett gi en viss retning for sesongen frem til sommerpausen. En plassering på øverste halvdel, og kanskje til og med los på topp fem er ikke helt usannsynlig. Når det gjelder sommervinduet er det kanskje først og fremst en erstatter for Boli som bør være under scouting nå?
 14. Én måned har gått siden operasjonen. Har noen hørt noe om hvordan det står til med Rusike?
×
×
 • Create New...