Gå til innhold

havardw

Bruker
 • Innholdsteller

  257
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

havardw vant dagen sist 13. Februar 2017

havardw hadde mest likt innhold!

Omdømme

266

Om havardw

 • Rang
  kosegutt92
 • Bursdag 14. aug. 1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. havardw

  Nye spillere

  IA drar den klassiske fly-finta ja. Interessant...
 2. Jeg hadde i alle fall vært skuffa om det er slik prat som foregår i garderoben nå, med tanke på alt som er sagt om å utvikle en vinnerkultur. Da er man ikke fornøyd om man når sine mål kun ved å bli blant de 81% beste lagene... Jeg er helt sikker på at vi denne sesongen skal telle poeng opp(/ned!) til de forskjellige medaljeplassene. Pessimisme er så kjedelig!
 3. havardw

  John Hou Sæter

  Om han er motivert nok til å spille seg inn i startelleveren med en gang vil jo ikke fitness være ett problem som varer særlig lenge.
 4. havardw

  Herman Geelmuyden

  Målscorer. Dette blir raatt!
 5. havardw

  Antoni Ordinas

  Samma det da, så lenge vi vinner på Ullevål 3. Desember kan vi fint drøye å vinne serien til 2018.
 6. havardw

  Mer liv fra $$

  Melodi: Kombaya my Lord/flere mål Stabæk Pass på klokka nå /(dommer), Tiden går! Sette i gang på keeperutspark når motstander holder på slik?
 7. havardw

  Kamptråd: Stabæk-Viking

  Forventer du VIRKELIG at han skal ta den??
 8. havardw

  Kamptråd: Strømsgodset-Stabæk

  Gutta da.. Husk nå hvem det var han faktisk spilte mot på midten der.
 9. havardw

  Økonomi Og Annet Faenskap

  Jeg så et facebook innlegg som Singh la ut med klipp fra en landskamp. Den hadde flere tusen likes, og haugevis med kommentarer. India kan virkelig være en gullgruve for oss, om noen setter seg ned og jobber mot noe lignende. Offisielle drakter, Singh-effekter osv. Må bare få til en skikkelig keeper-rotasjon først
 10. havardw

  Mediedekning

  At det ikke informeres offisielt om situasjonen på spillere som Ba er helt greit når det er snakk om en korttidsskade.
 11. havardw

  Sindre Mauritz-Hansen

  Spille uten en plan? Jeg ser ikke helt hvor du trekker den parallellen. Tanken på å se en "Ohitz" duo som samarbeider og etterhvert forhåpentligvis kjenner hverandre godt nok til at de kan utfylle hverandre foran er spennende. Jeg har, som du sikkert skjønner, stor tro på Mauritz. At han må innfinne seg i at det blir mer aktuelt å starte andre plasser enn på spissplassen sier jo seg selv, og det er helt topp det, men Ohi viser jo at han er god for mer enn å bare være en målsnik. Å sammenligne fjorårets angrep med årets.. Skal vi gidde det altså? Med et innøvd spillemønster hvor to spillere bytter om hverandre bør det ikke være så vanskelig for medspillerne rundt å henge med. Og jeg er ikke videre bekymret for å miste OM-en sine defensive egenskaper all den tid Mauritz gadd å ta løpene helt hjem da vi ledet 7-0 mot Holmlia...
 12. havardw

  Sindre Mauritz-Hansen

  To spillere som skaper ubalanse i motstanderens forsvar og markeringsspill ved å spille med frie roller foran der kan jo bli veldig interessant å se. Regner med at Ohi fort blir passet godt på nå, og hva er vel mer naturlig enn å utnytte det ved å bruke han som en avledningsmanøver for Mauritz? Hvem som skal ut? Våre to nye midtbanekonger har jo begge måtte stå over hver sin kamp pga skade så langt, Hertug Kassi har en historie med skader og prins Hugo skal nok heller ikke spille i alle årets 30+ kamper. Foreslår ikke å endre fullt og helt på taktikk eller førstelag, men tanken på litt eksperimentering er veeeldig morsom. Jeg elsker lukten av luksusproblemer og har begynt å ane ferten av et eller annet i alle fall...
 13. havardw

  Sindre Mauritz-Hansen

  Kunne gjerne tenkt meg å se en 4-2-3-1 hvor Ohi og Mauritz roterer på OM og hengespiss-rollen fra start.
 14. havardw

  Norgesmesterskapet 2017

  Hvis folk snur på flisa etter en kamp mot 4. div-motstand, så sier det i seg selv nok om hvor mye deres mening er verdt. Granli er en god defensiv spiller og har utvilsomt et enda bedre potensiale, men etter å ha sett han spille i det siste er jeg helt enig i at han bør være sentralt. Helst ønsker jeg å se han omskolert til DM, men uansett om det blir DM eller stopper så må han først og fremst bli tryggere med ball i beina. Men dette veit Toni. The Master Plan is in effect.
 15. havardw

  Tromsø - Stabæk | Turtråd

  Single male looking for company. Håpet å kunne treffe noen likesinnede blaa før kamp, så gjerne hold tråden oppdatert med hvor alkoholen skal konsumeres. Det funker vel å ordne billett i døra?
×