Jump to content

havardw

Bruker
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

havardw last won the day on April 6 2019

havardw had the most liked content!

Community Reputation

288

About havardw

 • Rank
  kosegutt92
 • Birthday 08/14/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

316 profile views
 1. Ja takk til budkrig mellom to premier league-klubber + kanskje flere!
 2. Mer underforstått; finsk eliteserie > norsk bedriftsserie. Poenget hans med den kommentaren, slik jeg tolker det, er vel det at enkelte ser ut til å mene finsk eliteserie er så dårlig, at den legitimt kan sammenlignes med norsk bedriftsserie. Noe man selvsagt ikke kan gjøre, så dårlig er den tross alt ikke. Fyren har 1 assist i løpet av 124 minutter fordelt på 6 kamper, hvorav 1 fra start, i en sesong vi sugde og så vidt overlevde kvalikk. Må da være lov å tro at han skal kunne være god for oss dersom han kommer tilbake til Bærum.
 3. Braaten var på ball først i duellen i forkant, før han tripper forsvarer. Så vel kun 1 reprise av situasjonen, men det så ut som svak dømming..
 4. IA drar den klassiske fly-finta ja. Interessant...
 5. Jeg hadde i alle fall vært skuffa om det er slik prat som foregår i garderoben nå, med tanke på alt som er sagt om å utvikle en vinnerkultur. Da er man ikke fornøyd om man når sine mål kun ved å bli blant de 81% beste lagene... Jeg er helt sikker på at vi denne sesongen skal telle poeng opp(/ned!) til de forskjellige medaljeplassene. Pessimisme er så kjedelig!
 6. Melodi: Kombaya my Lord/flere mål Stabæk Pass på klokka nå /(dommer), Tiden går! Sette i gang på keeperutspark når motstander holder på slik?
 7. Forventer du VIRKELIG at han skal ta den??
 8. Gutta da.. Husk nå hvem det var han faktisk spilte mot på midten der.
 9. Jeg så et facebook innlegg som Singh la ut med klipp fra en landskamp. Den hadde flere tusen likes, og haugevis med kommentarer. India kan virkelig være en gullgruve for oss, om noen setter seg ned og jobber mot noe lignende. Offisielle drakter, Singh-effekter osv. Må bare få til en skikkelig keeper-rotasjon først
 10. At det ikke informeres offisielt om situasjonen på spillere som Ba er helt greit når det er snakk om en korttidsskade.
 11. Spille uten en plan? Jeg ser ikke helt hvor du trekker den parallellen. Tanken på å se en "Ohitz" duo som samarbeider og etterhvert forhåpentligvis kjenner hverandre godt nok til at de kan utfylle hverandre foran er spennende. Jeg har, som du sikkert skjønner, stor tro på Mauritz. At han må innfinne seg i at det blir mer aktuelt å starte andre plasser enn på spissplassen sier jo seg selv, og det er helt topp det, men Ohi viser jo at han er god for mer enn å bare være en målsnik. Å sammenligne fjorårets angrep med årets.. Skal vi gidde det altså? Med et innøvd spillemønster hvor to spillere bytter om hverandre bør det ikke være så vanskelig for medspillerne rundt å henge med. Og jeg er ikke videre bekymret for å miste OM-en sine defensive egenskaper all den tid Mauritz gadd å ta løpene helt hjem da vi ledet 7-0 mot Holmlia...
 12. To spillere som skaper ubalanse i motstanderens forsvar og markeringsspill ved å spille med frie roller foran der kan jo bli veldig interessant å se. Regner med at Ohi fort blir passet godt på nå, og hva er vel mer naturlig enn å utnytte det ved å bruke han som en avledningsmanøver for Mauritz? Hvem som skal ut? Våre to nye midtbanekonger har jo begge måtte stå over hver sin kamp pga skade så langt, Hertug Kassi har en historie med skader og prins Hugo skal nok heller ikke spille i alle årets 30+ kamper. Foreslår ikke å endre fullt og helt på taktikk eller førstelag, men tanken på litt eksperimentering er veeeldig morsom. Jeg elsker lukten av luksusproblemer og har begynt å ane ferten av et eller annet i alle fall...
 13. Kunne gjerne tenkt meg å se en 4-2-3-1 hvor Ohi og Mauritz roterer på OM og hengespiss-rollen fra start.
×
×
 • Create New...