Jump to content

havardw

Bruker
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

havardw last won the day on April 6 2019

havardw had the most liked content!

Community Reputation

300

About havardw

 • Rank
  kosegutt92
 • Birthday 08/14/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

376 profile views
 1. Kontrakt ut 2022 er jo helt gull.
 2. Nicolas Pignatel Jenssen, midtstopper Stabæk, født 2002 Ble sett på som et av Europas største stoppertalenter i sin generasjon – for noen år siden. Virker å ha stagnert, ikke har han imponert som stopper når sjansen har kommet heller. Men er fortsatt bare 18 år. Bør få spilletid denne sesongen. Peder Vogt, back Stabæk, født 2000 Spennende backtype. Uredd, og viste i vinter at da sjansen kom, så tok han den. I en ganske liten spillerstall, som Stabæk har, bør muligheten være til stede for at Vogt får spilletid denne sesongen. Kornelius Norman Hansen, kant Stabæk, født 2001 Er neppe hentet hjem fra Southampton for å spille på reservelaget til Stabæk. Stortalent, som har lært mye av oppholdet i England. Spennende kant-type, som kan spille på begge flankene. En naturlig arvtager for Ola Brynhildsen, som dro til Molde. Hugo Vetlesen, midtbane Stabæk, født 2000 Det evige talentet, men fortsatt bare 20 år. Har ligget lenge i den såkalte vannskorpa over potensielle salgsobjekter og potensielle nøkkelspillere. Veldig god og sikker med ball, elegant. Må få inn enda mer tøffhet i spillet sitt.
 3. Ja takk til budkrig mellom to premier league-klubber + kanskje flere!
 4. Mer underforstått; finsk eliteserie > norsk bedriftsserie. Poenget hans med den kommentaren, slik jeg tolker det, er vel det at enkelte ser ut til å mene finsk eliteserie er så dårlig, at den legitimt kan sammenlignes med norsk bedriftsserie. Noe man selvsagt ikke kan gjøre, så dårlig er den tross alt ikke. Fyren har 1 assist i løpet av 124 minutter fordelt på 6 kamper, hvorav 1 fra start, i en sesong vi sugde og så vidt overlevde kvalikk. Må da være lov å tro at han skal kunne være god for oss dersom han kommer tilbake til Bærum.
 5. Braaten var på ball først i duellen i forkant, før han tripper forsvarer. Så vel kun 1 reprise av situasjonen, men det så ut som svak dømming..
 6. IA drar den klassiske fly-finta ja. Interessant...
 7. Jeg hadde i alle fall vært skuffa om det er slik prat som foregår i garderoben nå, med tanke på alt som er sagt om å utvikle en vinnerkultur. Da er man ikke fornøyd om man når sine mål kun ved å bli blant de 81% beste lagene... Jeg er helt sikker på at vi denne sesongen skal telle poeng opp(/ned!) til de forskjellige medaljeplassene. Pessimisme er så kjedelig!
 8. Melodi: Kombaya my Lord/flere mål Stabæk Pass på klokka nå /(dommer), Tiden går! Sette i gang på keeperutspark når motstander holder på slik?
 9. Forventer du VIRKELIG at han skal ta den??
 10. Gutta da.. Husk nå hvem det var han faktisk spilte mot på midten der.
 11. Jeg så et facebook innlegg som Singh la ut med klipp fra en landskamp. Den hadde flere tusen likes, og haugevis med kommentarer. India kan virkelig være en gullgruve for oss, om noen setter seg ned og jobber mot noe lignende. Offisielle drakter, Singh-effekter osv. Må bare få til en skikkelig keeper-rotasjon først
 12. At det ikke informeres offisielt om situasjonen på spillere som Ba er helt greit når det er snakk om en korttidsskade.
 13. Spille uten en plan? Jeg ser ikke helt hvor du trekker den parallellen. Tanken på å se en "Ohitz" duo som samarbeider og etterhvert forhåpentligvis kjenner hverandre godt nok til at de kan utfylle hverandre foran er spennende. Jeg har, som du sikkert skjønner, stor tro på Mauritz. At han må innfinne seg i at det blir mer aktuelt å starte andre plasser enn på spissplassen sier jo seg selv, og det er helt topp det, men Ohi viser jo at han er god for mer enn å bare være en målsnik. Å sammenligne fjorårets angrep med årets.. Skal vi gidde det altså? Med et innøvd spillemønster hvor to spillere bytter om hverandre bør det ikke være så vanskelig for medspillerne rundt å henge med. Og jeg er ikke videre bekymret for å miste OM-en sine defensive egenskaper all den tid Mauritz gadd å ta løpene helt hjem da vi ledet 7-0 mot Holmlia...
×
×
 • Create New...