Gå til innhold

havardw

Bruker
  • Innholdsteller

    339
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Innlegg skrevet av havardw

  1. Det er jo opplagt ikke slik at dersom damelaget rykker ned mens herrene forblir i Eliteserien, så mister vi leieavtalen.

    Jeg ser det vel heller som en måte å sikre damenes rett til å fortsatt kunne spille på nye Nadderud, selv om herrelaget tar en Lyn ned i 4. Div.

  2. 30 minutter siden skrev guttensindet:

    Veldig enig! La oss få hele skjermen i bruk. De som sitter lengst fra på hovis ser jo ikke mye til det som skjer med det designet som brukes i dag. Og... den oppjazza versjonen til StabækLars-bandet er skikkelig tøff, så HVIS noe skal noe byttes så må det være til denne versjonen av hymnen (eller det blir vel kanskje ikke hymne lenger da, men samma faen det, tøft er det)

    Støttes så til de grader!

    Ja takk til hymne før avspark og denne versjonen etter pause.

  3. 1 minutt siden skrev nichb:

    Levert? Ingen veit om den er ferdig før 2030 engang jo. Fare for klubben går dunken før den tid…

    Det er vel levert i så stor grad man kan forvente av klubben på nåværende tidspunkt, er det ikke? Jeg er like klar som du over at det ikke står en ny stadion klar i dag, i morgen eller neste år, men noe kred må det være lov å gi selv om man generelt er skuffet og pessimistisk om dagen. Det er vedtatt at det skal bygges og det blir alternativet vi ønsket, så får vi selvsagt håpe at dommedagsprofetien ikke slår til innen den tid, eller noensinne. 

  4. 44 minutter siden skrev mbh:

    Ikke for å være arrogant, men det er ikke noe jeg mener. Det er slik det er.

    Sponsorpakker etc. blir fakturert i ASet, mens penger fra spillersalg, grasrotandelen, og offentlige midler, går til klubben. Før pengene ender opp i ASet, hvis den totale summen av inntekter overstiger kostnadene. Så "garanterer" ASet i neste omgang for driften av klubben, med midler som i utgangspunktet kom fra klubben.

    Det går fint, ser jo at du ikke klarer å styre det.

    Er enig i at de kommersielle inntektene ikke ser pene ut hvis vi hadde nesten det dobbelte i 2013 målt mot i fjor. Har samarbeidsmodellen mellom klubb og AS vært identisk hele tiden de siste 15 årene? Samtidig er vel det aller viktigste å få på plass en ny stadion for at vi skal kunne forbedre disse sponsor- og salgsinntektene, og der har klubben og Jon levert.

  5. 1 time siden skrev mbh:

    Her er utviklingen av salg som ikke dreier seg om spillere (sponsorpakker etc.). Hvis man justerer for inflasjon og generell lønnsutvikling, så vil jeg påstå at det ikke er en positiv utvikling. Eller?

     

    2017 13,5
    2018 11,3
    2019 10,4
    2020 11,1
    2021 11.2

     

    Du mener at alle salgsinntekter går direkte til AS, bortsett fra spillersalg som er de eneste inntektene direkte i klubbkassa?

  6. 51 minutter siden skrev Ace:

    Tillater meg å tvile på at du har analysert noen av lagene, men du kan jo dele litt fra denne analysen hvis så er tilfelle.

    Analysen er enkel, men overraskende god og gjennomtenkt.

    Siste kamp har KBK en seiersprosent på 100%, samt at de scorer i snitt 4 mål per kamp.

    Stabæk derimot har i siste kamp en seiersprosent på 0%, og scorer i snitt 1 mål per kamp.

  7. 3 timer siden skrev Posse:

    Dette medfører at Stabæk Support må stifte AS, føre et ekstra sett med regnskap, levere terminer osv. Og vi vil uansett ikke kunne garantere at kommunen godkjenner søknaden, selv klubben hadde litt stress med å få det til. Dette er ikke som å knipse med fingrene. 

    Hva med å øremerke midlene til mental trener/coaching/ansatt som flyr rundt på kveldstid og drar gutta ut fra fester etc?

  8. 25 minutter siden skrev manglerudgutt2507:

    Interessant å merke seg. Våre 9 første motstandere i kommende serie har vi vunnet én kamp mot siden 2018(!). det er en grusom statistikk det. 
     

    Den ene seieren kom mot Odd hjemme i 2018.

    Ellers har det gitt 14 tap og 10 uavgjort. 

     

    Kan vi derfor forvente en grusom start i år også?

    Nå har vi jo spilt motsatt oppgjør mot disse 9 lagene også de tre sesongene, og hvis vi tar med de så blir det bittelitt penere.

    Totalt 50 kamper spilt, 8 seire, 19 uavgjort og 23 tap. I det minste går tap-prosenten til under 50% :)

×
×
  • Opprett ny...