Gå til innhold

Jarlern

Bruker
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Så Stabæk 2 vs MS. Skal være enig i at nivået på dette spillet ikke er det høyeste, men vi har med noen spillere med i denne troppen som ofte kommer innpå eller starter for Stabæk på TA. En spiller som jeg la merke til og som det har gått rykter om blant flere klubber på østlandet er svensken Viktor Larsson på MS. Denne spilleren raidet opp og ned venstresiden 10 -12 ganger. Er dette noe som kan være av interesse for oss. Gutten er kjapp, teknisk og målfarlig.
  2. Nå kommer Pall TILBAKE;) EN GLEDENS DAG......
  3. Det er stor møtevirksomhet på TA. Her skjer det noe mer......
  4. Poenget er ikke at du ikke skal få si hva du vil, men regner med at du vil klubbens beste. Jeg mener bare at det ikke er vits i å "hjelpe" frem en evt budkrig osv.
  5. Men vi trenger hjelpe til for å skape problemer.....??
  6. Er det mulig??????????? Lite å gjøre i går kveld eller????? Tror noen må lære denne pjokken hvordan dette fungerer. Eller kanskje du holder med Skeid????
  7. Sa kompisen din noe om avslutningsegenskapene? Om de også er 10 x Holmen blir det moro i år også :-) det som var spennende var at han ofte gjorde det uventede. Kunne fort være nede å hente ballen på midten å gjøre ting på egenånd. Avsluttningsmessig mente han at dersom han fikk holde litt ekstra på ballen, altså i en liga som ikke hadde så høy intensitet kunne han smelle den inn fra mange hold.
  8. Har hørt en del av en kompis (tsjekkisk) om denne spilleren. Kjenner godt til gamleklubben hans. Denne spilleren er Kim Holmen ganger 10. Har rykk samt en teknikk langt over tippeliga standard. Hvis dette stemmer og han ikke krever 5 mill i året er dette klart et av årets større fangst i Norsk fotball.
  9. Dette har kanskje vært en av de bedre forhandlingsteknikkene norsk fotball har sett på en god stund. Lyn var "sikre" på 2 mill rett inn på konto, dette skjedde ikke da Stabæk la et "elendig" kontraktforslag først på bordet og deretter et forslag som var under det vanlige sett fra resten av spillerene. Dermed måtte Lyn ledelsen legge lokk på alle planene de hadde med de 2 mill som de så på som en redningspakke. Dermed er isen brutt med tanke på DG. Genialt. Lettere å "tyne" prisen nå. Dette var det ledelsen i Stabæk trengte. Fikk nemlig se alle kortene ledelsen i Lyn satt med. HERLIG....... DG på TA innen tidlig neste uke.
  10. Veldig sikker på at med den nye stadion kommer også folket. Tar man Viking som en målestokk kan man se at deres snitt lå på rundt 5000 før den nye stadion. Med den nye areneaen økte antalle sesongbillett kjøpere opp til 12 000. Har vi lov å håpe på noe lignende?
  11. Sorry for at jeg trykket feil, men du er kanskje ikke supporter ettersom du bruker mer tid på å komentere de andre her innen enn å delta selv!!
  12. Bare for å ha sagt det, for en kveld!!!! Det som jeg som supporter er mest fornøyd med og som ikke mange andre supportere fra andre klubber i Skandinavia kan unne seg, er at jeg ikke er en smule nervøs hvis motstanderen scorer først. Har en "alt ordner seg feeling" Endelig er de nye på hugget.
  13. Hørt mange rykter om det selv. Kompiser som jobber i fotballshop på Ullevåll. Så reps fra Stabæk 2 dager på rad der. Er det lov å håpe???
×
×
  • Opprett ny...