Gå til innhold

brutus

Bruker
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

1

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Tromsø IL
  1. Er bare innom som snarest for å ønske Stabæk lykke til i onsdagens kamp. RBK får Prica og Demidov tilbake, men neppe i full kampform. Dette er en kamp dere bør ta poeng i, om ikke annet så for Tromsøs skyld!
  2. Helt uenig. Jeg synes dere burde sutret en god stund til.
  3. Det er en klar forskjell på det Høgmo gjorde og det Jønsson gjorde. Høgmo tråkker over streken mens han gir sine spillere instruksjoner. Dette er noe alle trenerne i Tippeligaen har gjort og de fleste gjør det nesten hver eneste runde. Det er bare å studere tv-bilder fra de andre kampene denne runden, så vil man se at de fleste trenerne har vært utenfor teknisk sone i løpet av kampen. Mens Høgmo var utenfor teknisk sone for å instruere egne spillere, så gjorde Jønsson det for å kjefte opp Høgmo. Straffes Høgmo, så må flertallet av trenerne i Tippeligaen straffes fordi det er et overtramp de aller fleste har gjort opptil flere ganger denne sesongen.
  4. Om Per Høgmos forberedelser til Stabæk-kampen: http://fotball.itromso.no/eliteserien/article165617.ece
  5. Dette er Høgmo som forsøker å utnytte seg av at Janne ikke er en sånn som smører ting utover i mediene. Du burde tenke litt over hvem av de to det var som gikk bananas i alle medier etter kampen, og hvem som nøyde seg med å si at han ikke kunne huske hva Jönsson hadde sagt til ham, og forøvrig ikke hadde noen kommentar til saken.
  6. Per Høgmo har ringt Jönsson for å legge ballen død: http://fotball.itromso.no/eliteserien/article165594.ece – Jeg synes den situasjonen er noe man bør legge bak seg. Det var storm i et vannglass, og slik som skjer i kampens hete. Ingen bør straffes videre i det hele tatt.
  7. Du verden, litt selvinnsikt. Takk for kampen, og velkommen til Tromsø til bortekamp!
  8. TILs kamptropp: http://fotball.itromso.no/eliteserien/article165427.ece
  9. Tromsø kommer til Telenor Arena med en skadefri tropp (minus langtidsskadde Kevin Larsen). Sannsynlig startelver (4-1-4-1): Sead Ramovic; Tom Høgli - Miika Koppinen - Fredrik Björck - Hans Åge Yndestad; Mbodji Kara; Remi Johansen - Tommy Knarvik - Ruben Yttergård Jensen - Thomas Drage; Sigurd Rushfeldt. Innbyttere: Marcus Sahlman, Jade Bronson North, Mads Reginiussen, George Mourad, Vegard Braaten, Saliou Ciss, Mo Ahamed. Litt vanskelig å si hvor bra eller dårlige TIL er foreløpig. Vi har slått de nyopprykkede lagene Hønefoss og Kongsvinger hjemme, uten å slippe dem til en eneste målsjanse. Men tapte fortjent mot Lillestrøm borte. Den kampen gikk imidlertid på en grusom gressmatte, som absolutt ikke favoriserte TIL-spillerne. Telenor Arena blir noe helt annet, ikke minst for våre nye afrikanere Kara og Ciss som ikke liker seg særlig godt i kuldegrader og snø.
  10. Han pleier å spille sammen med kapteinen, hovedsponsoren og treneren. Kabal altså..... Huff huff. Men det er da fort gjort å glemme de unevnelige fra Frogner aka "Oslo Øst"?
  11. Lenger øst enn Tromsø? Ingen tippeligalag holder til lenger øst enn Tromsø. Lenger øst enn Stabæk? Finnes det tippeligalag med blå drakter som holder til lenger øst enn Bærum? Det var nytt for meg i så fall.
  12. Takk for kampen, og gratulerer med seriegull! Her er kamprapporten fra isberget.no: http://www.isberget.no/news/196/66/Kamprapport-TIL-Stabak
  13. Ser at hverken Lone Star og Shiner Bock ikke er på listen. Skuffende. Tror nok serieavslutningen blir feiret på Onkel Blaa jeg. Holder alle kroppsdeler krysset for at det ikke blir en veldig spennende kamp. Drømmen er å avgjøre det på Nadderud mot Vålerengen. DET hadde vært konge det! Ikke Thule? Nei.
  14. Jeg har ikke sett Skjønsberg ofte nok til å falle en dom over ham som spiller, men han er sikkert en god spiller. Tore Reginiussen har imidlertid akkurat den rollen i TIL som Skjønsberg tydeligvis har i Stabæk: Han skal bryte foran, takle og være offensiv når situasjonen gjør det naturlig. Det er Miika Koppinen som har Hangeland-rollen hos oss. Regiussen kom ikke helt til sin rett i gårsdagens kamp, men spilte seg godt opp mot slutten av kampen - da så vi litt av potensialet. Atl tyder på at Hareide beholder Reginiussen og Hangeland i midtforsvaret mot Island.
  15. Stabæk er gullfavoritter slik situasjonen i Tippeligaen er idag. Men å tro at bortekampen mot Tromsø 2. november (siste serierunde) er en "lett" kamp, som dere "bør vinne" er naivt.
×
×
  • Opprett ny...