Jump to content

geirti

FairFans
 • Content Count

  9,115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  111

geirti last won the day on September 3 2019

geirti had the most liked content!

Community Reputation

8,414

About geirti

 • Rank
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Birthday March 16

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,780 profile views
 1. Min feil. Det viktigste man kan gjøre for den grønne sak er selvfølgelig å preike om den.
 2. Det vil vel være like bullshit nå som det var da? Eller ønsker man å gi bort noe av overskuddet for draktsalget til miljø-veldedighet?
 3. Herregud, det grønne ermet kan vel få lov til å fortsette å leke død? Har en gammel drakt med grønt erme liggende i en skuff, og jeg likte den ikke mer på grunn av det teite ermet, det var heller motsatt: jeg elsket den på tross av to helt forskjellige ermer. Sånn, da har det kommet en motstemme.
 4. Seier og 8. plass! Herlig! Edit: 7. plass nå, men garantert 8. plass etter at Rommen og Molde har spilt om noen timer.
 5. Det gikk fort, lå under i 1 minutt. Selvfølgelig scoring av den ene offensive Stabækspilleren jeg ikke nevnte...
 6. 0-0 til pause, ser det ut som. Vi må huske at det er Sunndal som er nødt til å ha seier i dag. Vi lever godt med uavgjort. Edvardsen, Geelmuyden, Cheng, Kinoshita og spesielt Kassi bør da klare å stelle i stand litt kvalm for Sunndal - det er en ganske sterk offensiv for dette nivået!
 7. Jeg mener han gjorde noe liknende i forrige hjemmekamp også. Kommer med stor fart inn i motstanders sekstenmeter - skrått fra venstre - og ender opp med å tofotsdrible seg selv og miste ballen, uten at noen egentlig forsto hva det var han prøvde å få til. Helt håpløst. Kanskje et tegn på at han havner litt for langt opp i banen evt. for langt ut på siden?
 8. Det hadde jeg ikke sett før nå, men med seier i dag vil vi faktisk klatre opp på 8. plass, forbi enten Rommen eller Molde 2 (avhengig av resultat der). Det er nesten så jeg kjenner lukten av trygg plass. Vi har jaggu hatt litt stang inn dersom tre av fire lag berger plassen etter at alle har ligget godt nedi nedrykkssumpa. Bare så synd det ene laget som rykker ned er et A-lag.
 9. Berntsen er en like stor idiot som gårsdagens dommer, Tripic og Høiland. La oss håpe vi er ferdige med ikke bare de fra Viking, men også dommeren, for i år. Men om laget vårt: Vi var gode i å ta ut Viking (eller så var de bare slappe store deler av kampen - ofte vanskelig å se forskjell), men forferdelig dårlige til å ta vare på egne muligheter. Blant annet Emil og Skytte hadde mange ganger muligheter til hurtige pasninger framover når Viking var i ubalanse, men valgt ikke å bruke dem, eller spilte bort ballen. Når vi nærmet oss deres sekstenmeter så ballet det stort sett på seg. Vi kom til ekstremt å avslutninger. Toutouhs skudd fra fem meter i starten av kampen var kanskje vår største sjanse? Vi manglet selvfølgelig noen spillere offensivt - Junker, Brynhildsen og Lumanza - og mye av skylden kan selvfølgelig legges på dette. Men man spiller ikke med handicap i fotball, poengene som deles ut tar ikke hensyn til hvor mange spillere man manglet. Vi var ikke gode nok i dag - det må vi innrømme - selv om "formlaget Viking" ikke akkurat imponerte meg heller. Positivt: vi slipper til lite. Negativt: vi skaper lite. Klassisk 0-0 kamp.
 10. We need a spiller-som-ikke-er-helt-patetisk-med-ballen-når-han kommer-fram-til-motstanders-sekstenmeter!
 11. Dette med å ikke ha noe å spille for - eller senkede skuldre om man vil - kan slå begge veier. Får man en tidlig ledelse blir man ikke like stressa mot slutten (av frykt for å miste ledelsen), samtidig klarer man ikke i like stor grad å tyne seg dersom det skulle være nødvendig. Dersom vi får en tidlig goal på Viking, og kontroller spillet, vil det hos Viking fort kunne snike seg inn to tanker: 1) det er ikke så farlig å tape denne (det er jo ikke hjemmebane engang) 2) kanskje vi skal spare oss litt til cupen om et par-tre uker? Det er jo den som er viktigst Jeg synes at vi i de siste månedene ser ut som et lag som har litt lite selvtillit; vi spiller bedre etter at vi har fått bekreftet hvor gode vi er (har fått et mål) og ikke spesielt bra etter at vi har fått en imot. Det er derfor viktig å være gode framover på banen. Slik vi f.eks var mot Glimt og RBK. Utrolig viktig at vi får et mål første halvtime og spesielt at vi holder unna defensivt. Viking scorer mye mål om dagen - de har scoret i alle de 7 siste bortekampene, totalt 12 mål. Skal vi si at vi vinner 2-1?
 12. Kan jo ta med at Kråkerøy, som ligger 1 poeng foran oss med ganske lik målforskjell, ser ut til å ha røket 0-4 borte mot AaFK2. Resultatet er ikke notert, men kampreferatet inneholder 4 mål til hjemmelaget og ingen til Kråkerøy. Dersom det stemmer vil vi altså passere dem på målforskjell om vi klarer uavgjort mot Sunndal på mandag. Sunndal som ligger fem bak oss på nest siste plass og desperat trenger en seier.
 13. Tror jeg er enig med deg i at det er bedre å starte med Hugo enn Kinoshita i duoen på topp. Jeg tror Kinoshita i seg selv er mer målfarlig enn Hugo, men Hugo veier det nok opp ved å være bedre i det oppbyggende spillet enn Kinoshita (målgivende eller oppspill til målgivende. Veldig usikker på om Edvardsen er klar for å starte - han er jo veldig turbo, og jeg har ikke noe vanskelig å se for meg at han kan løpe seg tom lenge før pause. Men han er kanskje et bedre alternativ på kanten enn Hugo/Emil/Luc/Skytte?
 14. Dette er kanskje det som kan ta knekken på den relativt gode formkurven vår - skader. Skytte var ute med skade for to kampe siden. Brynhildsen, Lumanza, Demidov og kanskje Junker ute nå. Vi har egentlig ikke bredde til å tåle dette. Mulig lag og benk: 11 : Sandberg-Hernandez-Hanche-Amankwah-Moe-Skytte-Bohinen-Kassi-Toutouh-Kinoshita-Braaten Benk (i rangert rekkefølge) : Vetlesen-Edvardsen-Askildsen-Strømnes-... Edvardsen er selvfølgelig supersub, men vi har vel egentlig bare tolv spillere med førsteellever-potensiale her. Og da er jeg kanskje snill med Kinoshita og Braaten?
 15. Har sett på Stabæk + de fem bunnlagenes poengsnitt på hjemme- og bortebane, og også tatt med deres motstanderes poengsnitt på samme måte, for å finne forventet antall poeng i hver kamp til hvert av lagene. Får da følgende forventede poengsummer for de seks nederste lagene: Stabæk 34,2 Tromsø 30,0 Ranheim 29,9 Strømsgodset 29,4 Mjøndalen 29,2 Sarpsborg 27,8 Ifølge dette går vi altså klar bunnstriden med ganske god margin, og kan forhåpentligvis få en "kjedelig" sesongslutt hvor vi har berget plassen allerede et par runder før det er slutt. Sarpsborg lider under at de, som det mest utpregede hjemmelaget av disse seks, har kun tre hjemmekamper igjen. To av disse hjemmekampene er også mot to av sesongens beste bortelag: Brann og Haugesund. Det nest mest utpregede hjemmelaget er Godset, og også de har kun tre hjemmekamper igjen. De øvrige tre lagene "nedi der" har alle fire hjemmekamper igjen, men her er det langt mer varierende hvor stor fordel det er - Mjøndalen er et klassisk hjemmelag, Tromsø tar nesten like mange poeng borte som hjemme, og Ranheim er det merkelige laget som tar betydelig flere poeng borte enn hjemme. Konklusjon: Det blir sykt jevnt rundt kvalikkplassen. Sarpsborg sliter mer enn jeg trodde, og vi er forventet å gå klar av det hele. Dette kan, for oss, bli en mer underholdende enn slitsom senhøst. For en gangs skyld. Det blir deilig.
×
×
 • Create New...