Gå til innhold

geirti

FairFans
 • Innholdsteller

  8 206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  99

geirti vant dagen sist 19. Januar

geirti hadde mest likt innhold!

Omdømme

6 470

Om geirti

 • Rang
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Bursdag 16. Mars

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

992 profilvisninger
 1. geirti

  Nye spillere

  Hvis du tenker at du har lyst til å sitere/svare på idiotmelding rett over her, kan du vel først tenke: "Skal jeg virkelig la meg lure til å bite på denne trollmeldingen?"
 2. geirti

  Nye spillere

  Dette begynte med en dårlig spøk, og har nærmest endt opp med å få fram alle som synes metoo er noe jævla tull. Lurer på hva som hadde skjedd her inne om jeg hadde sagt vi burde kvitta oss med alle mørkhudede spillere, eller kun hatt menn i administrasjon, styre og stell, eller noe annet man skulle trodd alle forsto man ikke kan seriøst mene.
 3. geirti

  John Hou Sæter

  Du er klar over at dette er åpent forum og at fyren fortsatt er Stabækspiller?
 4. geirti

  Mediedekning

  Noen prøver å gjøre dette til en sak om MDG, det mener jeg er å bomme betydelig. Gjør det heller til en sak om hr. Schei, eller kanskje aller mest media, nærmere bestemt TV2 og Josimar. Fuck både TV2 og Josimar. Sånn, der fikk jeg sagt det. Dersom noen av dere her inne fortsatt har sumo-abonnement etter alt pisset TV2 holder på med mot oss, synes jeg dere bør gå i dere selv.
 5. geirti

  Mediedekning

  Kritikken som har kommet så langt bærer langt mer preg av forhåndsdømming enn kritikk basert på beviste fakta. Dersom en grundig gjennomgang viser at vi har våre svin på skogen her, så må det ryddes opp i, og avhengig av alvorlighetsgrad må evt. hoder rulle i klubben. Jeg har ikke sett snurten av slikt ennå, og da har jeg tillit til at klubben har dette på stell. Uskyldig inntil det motsatte er bevist... Det jeg ettertrykkelig lærte av Stenegate, var at jeg bør ha større tillit enn jeg hadde da til at de ansvarlige i klubben ikke begår økonomiske ulovligheter. Den gang tenkte jeg "ingen røyk uten ild, noe må vel et par av disse ha gjort gæernt", men der tok jeg skammelig feil. Denne gang skal jeg pokker meg ikke gå i den fella. Få tatt den gjennomgangen. Grundig. Så Brannsupporteren kan sette seg ned og holde kjeft (eller kanskje fokusere på om bruken av TA er i henhold til kommunens regelverk, f.eks.).
 6. Det er vel like håpløst å hevde man er medgangssupporter når man har støttet laget sitt i over 20 år, som det er å plutselig slutte å støtte laget man har støttet i over 20 år bare fordi man ikke liker trener'n. Jeg skjønner ikke helt hva som skjer her nå, må jeg tilstå...
 7. geirti

  Mediedekning

  Jeg blir alltid imponert av politikere som på samme utpust klarer å si både at "dette må vi se nærmere på" og konkluderer med at "dette er ikke greit". Jaja, reinspikka populister finner man overalt... La oss nå bare håpe at denne gjennomgangen er så grundig som det hevdes, slik at ledende politikere i ettertid står fram og tydelig kan erklære "her er alt på stell, Josimar er helt på jordet".
 8. geirti

  Mediedekning

  «Jeg har lest artikkelen i Josimar med interesse, og har på bakgrunn av denne og en henvendelse fra gruppelederen til Miljøpartiet De Grønne, bedt rådmannen undersøke saken og komme tilbake med en redegjørelse til politisk nivå. Det er ikke naturlig for meg å kommentere detaljene i saken før rådmannen har avsluttet sin gjennomgang og oversendt sine vurderinger til politisk nivå», skriver Hammer Krog Hvis dette stemmer, så er det jo en skandale uten sidestykke! Har vi sunket så lavt at vår ordfører har det som en av sine arbeidsoppgaver å lese Lars Johnsens svada i Josimar...
 9. geirti

  Jan Peder Jalland

  Det er så mye negativt piss rundt Jalland her inne at jeg er overrasket hver gang elevene mine ikke skylder på ham for at de ikke leste nok til prøven... Det at han har fått 11 år må da være et tegn på at de som bestemmer over ansettelsesforholdet hans har satt pris på jobben han har gjort? Pressesjefen til Lars Hjorth fikk ikke 11 år, for å si det sånn...(jeg har faktisk glemt hva hun het). Dersom Jalland nå må slutte for å ta over nevnte landslag, så håper jeg vi klarer å skaffe en god erstatter. En som fortsatt kan bli den dagen "vi" får helt kløe og hiver Henning på døra på dagen. Apropos plutselig avslutte trenerforhold - jeg teller 1 godt avsluttet hovedtrenerforhold de siste 20 åra, og 7 kaotiske. Man kan i tillegg legge merke til årstallene, det har vært betydelig hyppigere trenerskifter de siste 10 årene enn de 10 årene før det: 2018 - Ordinas får sparken. 2016 - McKinlay får sparken. 2015 - Bob slutter på en ordnet måte. 2013 - Petter får ikke være med videre, selv om han ønsker (dette er vel egentlig sparken?). 2011 - Midt oppi et helvetes kaos blir vel begge sider enige om å avslutte kontrakten til Lennartsson før tiden. 2010 - Janne forsvinner etter et drittår hvor han gjorde det aller meste for å ødelegge det positive inntrykket han hadde skapt de fem årene før. 2004 - Gaute får sparken tre runder før slutt. Han fikk vite det først av VG, om jeg ikke husker feil. 2001 - Linderoth orker ikke mer av Fjørtoft, og sier opp på dagen, han hadde vel vært misfornøyd helt siden sommeren 1999 "ni har förstört mitt lag".
 10. geirti

  Gaute Larsen

  Faen dette viser bare at det ikke bare var A-laget som hadde et prestasjonsmessig drittår i fjor. Hvis vi klarer å fucke opp akademiet også veit jeg ikke hva jeg gjør. Kanskje vi kan gi faen i å være klubben som skal være så jævla anderledes, og bare ikke ødelegge det vi allerede har?
 11. geirti

  Ola Brynhildsen

  Hvor store beløp budsjetteres det med at vi skal selge spillere for hvert år for at regnestykket skal gå opp? Snakker vi så mye som 10 mill eller er det mindre? 3,5 mill (hvis det stemmer), eller kanskje litt mer (om vi er gode til å forhandle) vil dekke en veldig stor del av dette, kanskje til og med alt (hvis det ikke er så mye som 10 mill som kreves hvert år). Det kan selvfølgelig være slik at dette bare er rykter, og at budet egentlig er langt mindre, og dermed langt mindre aktuelt. Til dere som gir inntrykk av at det er bedre å vente på at han stiger enda mer i pris har jeg et stikkord: Ohi. Vi hadde et bud på 20 mill. Hvor høye er budene nå? En tiendedel? Et budsjett i balanse blir fort et hårete mål man ikke når om man ikke griper salgsmulighetene når de angår våre store talenter. Vi har så mange talenter at det også kan være lurt å skape plass for nye ved å la noen av de to-tre år eldre gå videre til andre/større klubber.
 12. Synes kanskje Elverum er litt langt unna, men vi bør definitivt strekke ut Stabækland. Hele nye Asker bør regnes inn. Og vestre Oslo, hvertfall de delene som er nærmere Nadderud enn Infidelity Arena. Da er det ikke bare Røa og Ullern som gjelder, men også aksen Bygdøy-Smestad-Skøyen-Slemdal er geografisk nærmere Stabæk enn Vålerengen... Store områder hvor man kan bytte på hvilke som får billige billetter - hvis 11 på laget kjøper billett, kommer 11 andre inn gratis for eksempel - og store områder hvor man kan dra på skolebesøk - ikke nødvendigvis alle skoler hvert år, elevene går jo stort sett 7 år på samme barneskole...
 13. geirti

  Mediedekning

  Lurer på hvor mye Solskjær er villig til å by i sin nye stilling.....? Klart han skal få gå hvis budet er riktig og han har lyst. Edit: angående mediedekning: er det flere enn meg som har fått opp en reklameplakat for fyrverkerisalget vårt på Nadderud på tv.no? Den kom over første nyhetssak hos meg...
 14. Det grunnleggende i det Nr14 skriver her er utrolig viktig: Hvis man neste år skal øke tilskuersnittet med 1000 eller mer altså stort sett utsolgt), så må det komme fra av at vi hever oss betraktelig på banen og/eller får inn en spiller med skikkelig x-faktor (tenk Alan eller Nannskog), men det er også tilskuere som forsvinner igjen når det som trakk dem ikke lenger er der. Dersom man VARIG vil ha en økning i tilskuertallet, så må man bygge opp flere supportere. Ikke nødvendigvis stående og syngende, men folk som har humør på mandag ut fra hvordan det gikk med Stabæk på søndag, og som ikke mister interessen nevneverdig om vi skulle gjøre det skikkelig dårlig noen år. Det beste stedet å begynne da er blant de unge - voksne har ofte bestemt seg for lengst. Besøk barnehager og skoler (alle trinn) og øk antall Stabækspillere ved å satse stort på bredde. La oss utnytte banekapasiteten maksimalt, og la oss skaffe så mange lag at det må bygges enda en kunstgressbane på Nadderud. Og gjør alle disse til varige Stabæksupportere. Disse spillerne gjør også foreldre, søsken, onkler, tanter og besteforeldre til potensielle tilskuere, og vips* har man langt flere tilskuere på hver kamp. * vips = en tidsperiode på kanskje 10 år
 15. Jeg tror det er et større problem å skaffe flere frivillige til å selge, enn det er å skaffe flere saker å selge, for å si det slik.
×