Jump to content

geirti

FairFans
 • Content Count

  9,156
 • Joined

 • Days Won

  112

geirti last won the day on June 25

geirti had the most liked content!

Community Reputation

8,546

About geirti

 • Rank
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Birthday March 16

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,870 profile views
 1. Hvorfor går han ikke av banen med en gang han kjenner han har strekk? Viktig å få ham fortest mulig tilbake!
 2. Kassi skadet og Lumanza på benken. Nå blir det mye ansvar på Emil her...
 3. Du forutser at en av våre beste spillere skal miste halve sesongen med skade, men kaller andre pessimist. Blekansiktet taler med kløvet tunge!
 4. Ble vel sagt at alle var med på trening i går, bortsett fra Kassi, så da starter vi vel med vanlige, bortsett fra Gall på kanten og Eddie på topp. Tillegg: skjønt Eddie på topp er kanskje det "vanlige" nå?
 5. Det betyr de neste 10-11 rundene, altså omtrent fram til halvspilt sesong. Hva har vi nå til de seks offensive plassene: Klart førsteellevermateriale: Lumanza, Emil, Eddie og Hugo. Dette er tre sentrale og en ving/spiss. Mulige alternativer til ledige plasser på kant/spissplass: Gall, Kornelius og Maatsen. Lundal passer vel best sentralt på midten? Valencic er vel fortsatt ikke klar? Og det er vel kanskje ikke Maatsen heller? Dette er jævlig tynne greier. Mitt fokus er nå på vei bort fra å klare topp 6 til å unngå de nederste 3-4 plassene! "Lugna Jönsson" er sikkert ikke like negativ, hvertfall utad, men er nok også han bekymret for dette. Dersom vi får et tap i dag, og ser på de neste to: RBK hjemme og KBK borte, så kan vi fort få fire tap på rad. Det vil være litt av en måte å avslutte vår lange kamper-på-rad-uten-tap statistikk.
 6. Dette er jo en av de klassiske debattene her på forumet, men siden jeg har vært borte en stund slenger jeg meg på Slik er den klassiske runddansen (her bruker jeg bare meg, Peter og deg som eksempler, men mange flere inngår åpenbart): 1. Jeg klager på Kinoshita. 2. Peter klager på klagingen på Kinoshita. 3. Jeg klager på klagingen på klagingen på Kinoshita (og fortsetter klagingen på Kinoshita). 4. Du klager på klagingen på klagingen på klagingen på Kinoshita. 5. Istedet for å klage på klagingen på klagingen på ..., skriver jeg dette i et forsøk på å heve meg over debatt og framstå smart. (men egentlig er det bare en klage på klagingen på klagingen på ...) Mellom oss danser det stadig behovet for å balansere mellom å støtte gutta og støtte ytringsfriheten. Alle sider av debatten mener selvfølgelig at de har funnet den riktige balansen. Nå skal jeg gjøre noe for å prøve å bryte mønsteret, jeg skal ta selvkritikk: min bruk av "munnkurv" var åpenbart enn unødvendig overdrivelse.
 7. ...og 17 år gammel. Dette er en langsiktig signering, ikke en "this is the spiss we needed"-signering.
 8. Kassi er tilbake? Strøket, fant svar i annen tråd.
 9. Det hjelper ikke å sette munnkurv på folk heller. Hva er det Kinoshita driver med når han burde prøve sitt beste? Og hva er det Janne driver med når han åpenbart ikke velger ut de 11 spillerne som fungerer best for laget, men stadig prioriterer prestisjeprosjektet fra Hamamatsu.
 10. Dette er ikke vår sak, vi får ha fokus på annet enn et NFF som uansett ikke kommer til å bedre seg. Man kan ikke snakke folk å plutselig bli kompetente og prinsippfaste. Dette er en organisasjonssak. Jeg håper virkelig vi holder oss langt unna.
 11. Jeg synes det er merkelig at en så stor næring som toppfotball ikke tiltrekker seg bedre toppledere. Basert på denne saken virker det nesten litt som en verna bedrift. Nesten så beskyttelsesinstinktet slår inn: "nemmen, stakkars små, blir dere bedt om å gjøre enn jobb dere ikke har noen forutsetninger for å klare, og med fokus fra media og voksne som klager på dere uansett hva dere gjør?" Jaja. Av alle ting man ikke får gjort noe med...
 12. Vi kan vel være enige om "et par" ting: - Molde var ikke god i dag, men de var effektive i å straffe våre feil. Plassering til Sandberg på 1-0, Emil som roter vekk ballen på 2-0 osv. Og selv om Molde kanskje hadde årets dårligste kamp, var de klart best. Det sier litt om bortelaget... - Vi var veldig dårlige i dag. Hugo var ok offensivt men ikke mer, Emil var helt krise, Lumanza var langt under forventet nivå, i det store og hele har jeg inntrykk av at ingen av våre fremste 6 fungerte særlig godt i dag. Jeg ser ingen grunn til å forventet at vi skal forbedre fjorårets 8. plass. Men det er på den annen side en plassering langt over nedrykk, så det er helt ok i min bok. - Kinoshita bør være ferdig i klubben. Ikke vits å gi ham en plass på benken engang. Sett heller en ambisiøs 16-åring fra akademiet der. Det er selvfølgelig ikke rimelig å si at han kostet oss kampen i dag, vi ble rundspilt også før han kom inn, men det hjelper veldig å ha en "plagsom" midtspiss. Mål kan som kjent snu kamper. - Jeg skal slutte å mase om Junker, for det jeg egentlig mener er det klassiske "we need a spiss". Jeg har ikke allverdens forventninger til Maatsen der. Så vi kan sikkert ende med å savne en spiss resten av sesongen. Åpner det et vindu senere i sesongen, eller er dette siste mulighet til å fikse denne situasjonen? - Vi har en tynn stall, med mulig unntak for backrekka. Det er derfor gledelig at det ikke er alt for mange midtukekamper igjen. Vi har 4 igjen: denne uka, og om 2, 4 og 5 uker. I starten av september er det dessuten tre ukers forsinket sommerferie (landslagspause?). Det kan komme godt med.
 13. Faen Emil, det er er så jævla dårlig!
 14. Avslutning til Hestad etter ca. fem minutter, avslutning til James etter ca. en halv time. I tillegg har de hatt langvarig press rundt (og inni) vår sekstenmeter ved flere anledninger, hvor kun tilfeldigheter har avgjort at ballen ikke har ramlet ned rett foran en Moldespiller. Edit: Hestad hadde jo faktisk to.
 15. Vi har ikke lag til å parkere bussen og kontre. Vi er best med ball. Så da må vi holde på ballen når vi får den.
×
×
 • Create New...