Gå til innhold

geirti

FairFans
 • Innholdsteller

  8 273
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  100

geirti vant dagen sist 18. Mars

geirti hadde mest likt innhold!

Omdømme

6 638

Om geirti

 • Rang
  Snart ansatt i Stabæk Fotball
 • Bursdag 16. Mars

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

1 086 profilvisninger
 1. Faen, nå som jeg begynte å få opp håpet om at vi skulle klare å holde nullen...
 2. Forresten må det da være veldig bra for oss at Lyn ikke klarte å slå Fart. Hvis vi skal legge 2 lag bak oss, er dette kanskje de to mest sannsynlige?
 3. Det slo meg at det var fint å se skiskyting på TV'en uten at serien var i ferd med å begynne. Hadde glemt Toppserien. Jeg regner med at til 2021 forbedrer man konseptet ytterliggere ved å legge alle kampene til vinterhalvåret. På Svalbard.
 4. Dette er jo faktisk helt sinnsykt. Og vi hevder at vi ikke har kantspillere nok i troppen? Ola, Gyasi, Ronald og så videre...
 5. Dette viser bare tydeligere enn noe annet at vi må klare å skape en bærekraftig modell også på nåværende Nadderud. Den vil selvfølgelig måtte involvere stadige salg av spillere for å dekke opp for manglende inntekter fra tilskuere, sponsorer osv. Samtidig må det også ligge en sportslig bærekraft i det hele - at vi har et lag som er godt nok til å holde seg oppe, og godt nok til å rykke rett opp igjen etter at vi ett år har hatt marginene mot oss og likevel rykket ned. Under tittelen "slikt er ikke økonomisk bærekraftig", kan man blant annet finne livsvarige sesongkort. Et par ansettelser de siste åra ligger nok også her, uten at jeg skal nevne navn. Under tittelen "slikt er ikke sportslig bærekraftig", er jeg rett vi finner både dette overgangsvinduet og sparkingen av Toni. Og kanskje også forflytningen av Toni opp fra akademi-general til A-lag.
 6. Jøss, et byggeprosjekt i offentlig regi som ikke blir ferdig etter planen? Ny Stabækstadion som blir forsinket? Dette har aldri skjedd før. Det er simpelthen ikke til å tro. Når var Dream-on-Arena planlagt ferdig? 2005? Så ble det utsatt og utsatt og utsatt og var klart til seriestart 2009? Vi har en uoverskuelig rekke med år igjen på nåværende Nadderud. Den mulige gladnyheten her er at kommunen virker (fri synsing fra min side) å være med på at man kan ordne det slik at vi slipper å spille på Kadda/Infidelity/Tullevaal/Marienlyst/Åråsen i noen sesonger. Kanskje jeg kan ta toget Slependen-Bekkestua til åpningen?
 7. "19-åringen Hugo Vetlesen, som spilte for Norges Stabæk-lag, hevdet at han hadde sett Besiktas på overføringen." vha google translate
 8. Jeg er litt stiv i tyrkisk, men jeg finner ordene Besiktas, Hugo Vetlesen, Stabæk og transfer i samme setning. God å vite at vi ikke lenger har et økonomisk problem, hvertfall.....
 9. Kan du Odd, men hånden på hjertet, unngå å si deg enig i at IA, Ingo osv. har lovet mer enn de virker å klare å holde denne vinteren? Og kan du deretter unngå å forstå at dette er sykt frustrerende, selv for "ekte supportere" ? Jeg krever ingens hode på et fat. Men en passe dose realisme må man kunne be om.
 10. Dersom vi ikke forsterker oss før seriestart tar jeg gjerne det veddemålet. 500 spenn?
 11. En rask midtstopper ved siden av Madis/Strømnes/Demidov, og en rutinert ballvinner på midten, så begynner det å ligne på noe... Vi må da ha litt cash å handle for nå...???
 12. Har du her forutsatt at vi får inn forsterkninger i løpet av neste uke, eller tenker du at det mannskapet vi har per nå holder til dette?
 13. Den enkleste måten å måle hvor mye rutine klubben har på toppnivå, må rett og slett være å telle antall sesonger man har vært der. Det eneste spørsmålet blir da hvor langt tilbake i tid man skal telle. To eksempler: Dersom vi regner tilbake til den første begrensede toppdivisjon, altså 1948-49 (16 lag på øverste nivå fordelt på to avdelinger), så er vi det 11. mest rutinerte laget i dagens eliteserie, med 22 sesonger bak oss. Vi er da foran Mjøndalen (16), Haugesund (12), Sarpsborg (7), Ranheim (5) og Kristiansund (2). Samtidig er har vi fem lag som har mer enn dobbelt så mange sesonger som oss (Viking, Brann, VIF, LSK og RBK). Dersom vi regner kun med tiden siden innføring av eliteserien i 1991, kommer vi bedre ut med en åttendeplass, samtidig som det heller ikke er noen langt foran oss. LSK og RBK har flest med 28 sesonger mens vi fortsatt har 22. Konklusjon: vi er definitivt ikke blant de minst rutinerte lagene, men er ikke helt der oppe heller. Ingen veteran, men ei heller noen nykomling.
 14. Spilte virkelig Ingrid kamp 1? Hadde ikke vi Dorthe Nielsen i mål den første måneden? Dette undergraver selvfølgelig ikke poenget ditt, bare litt trivia-pirk
 15. Popstjerne på laget. Jaja, det har vi ikke prøvd før.
×
×
 • Opprett ny...