Jump to content

geirti

FairFans
 • Content Count

  9,487
 • Joined

 • Days Won

  125

Everything posted by geirti

 1. Men vi skal ikke ha et fattig jævla poeng. Vi skal feie wannabetrønderne av banen 6-2, og feire et meeeget velfortjent opprykk! I flomlyset. Dette blir deilig!
 2. Der er jeg ikke uenig med deg, men det er to avsnitt han føler seg nødt til å skrive: det første er krasst, men sannsynligvis helt riktig. Det andre høres ut som noe Trump kunne sagt.
 3. Helt klart. Skjønner ikke helt når han spilte seg ut av førsteelleveren.
 4. Jeg innrømmer gladelig at jeg tok feil. Jeg trodde Brann skulle heve seg i kampen mot oss. Det var feil, og ble derfor ingen skikkelig test for forsvaret vårt. Men mot Viking har jeg desto større grunn til å forvente at de blir satt skikkelig på prøve.
 5. Hvis vi deler opp dette får vi sånn omtrent: Forsvar: 7 mål (hvorav 3 er solgt) Sentral midtbane: 11 mål (hvorav 4 er solgt) Kantspillere: 9 mål (Edvardsen og Hansen) Spisser: 3 mål (Kino, Maatsen (og Botheim og Antonsson)) Dette er vel godkjent for alle lagdeler bortsett fra spissene (vet at Edvardsen har spilt noe spiss og Maatsen og Kino noe kant, men tenker at det går litt opp i opp). Dersom vi hadde spisser som tilsammen hadde scoret 15 mål på disse 22 kampene, istedet for 3, så ville vi ha ligget på 42 scorede mål nå. Da ligger vi omtrent på målforskjellen til lagene på 4. til 6. plass. De ligger omtrent 3 seire foran oss, og det er vel ikke utenkelig at 12 mål til kunne vippet noen uavgjorte til seire (f.eks. siste nå mot Brann), eller noen tap til uavgjort (f.eks. hjemme mot Brann). Noen av disse målene ville sikkert bare bidratt til mindre tap eller større seier også. Min ekstremt enkle konklusjon: vi er 1-2 velfungerende spisser unna å kunne slåss om plassene 2 til 6! Kanskje Antonsson viser seg å være en av disse. Kanskje Junker kunne vært en av disse.
 6. For å fortsette på forsvarstemaet vårt, så tenker jeg det blir interessant å få Viking på besøk til helga. De har tre strake borteseire med tilsammen 9-4 i målforskjell, så her skal fireren bak få testa seg skikkelig. De to foregående kampene har jo vært mot et AaFK som hadde seks strake bortetap samt et Brann som ikke hadde vunnet hjemme på syv kamper og knapt scoret mål på Brann stadion. Nå kommer første skikkelige test.
 7. 1. Jeg mener at han var utrolig god i 2008, men at alle forsto at det ikke ville holde veldig lenge til. Og det gjorde det heller ikke. Det var der denne grenen av debatten begynte, at Yaw neppe er et langvarig prosjekt for oss, i likhet med f.eks. Demidov. Det sier ikke noe om kvalitetene han innehar nå, bare at vi må være forberedt på at det plutselig kan være over, eller at han vil være mer skadeutsatt. 2. Stemmer det ikke at Yaw før sesongen uttalte at det koronafortettede kampprogrammet var for tett for ham? I så fall trekker jeg den tilbake.
 8. Halvannet år senere ble han skadet da han skulle skyte (ingen var borti ham) og han kom vel aldri tilbake etter det? Klassisk ungfole. Uttalte ikke Nannskog selv at han holdt lenger enn hva man kunne regne som normalt?
 9. Det sier seg selv. Hvis AaFK i tillegg slår Odd i dag, så kommer vi til å havne på siste plass! #ironivarsel
 10. Hva ønsker vi oss av resultater i dag? Den kanskje mest interessante kampen, Viking mot FKH er utsatt (der ønsket vi kanskje en U?). Ellers er det vel best for oss om Odd, Kristiansund og Godset taper bortekampene sine. Det er vel egentlig også fint for oss med hjemmetap til Sarp, men jeg har bare ikke genene til å ønske meg tre poeng til RBK. Seier til Mjøndalen hadde vel vært artig for å skape litt mer frykt hos lagene som ligger foran dem (jeg regner oss for å ha forlatt bunnstriden for godt), men de skal til Bodø, så det skal ganske mye til før det skjer... Legg merke til at lagene fra Sandefjord og nedover har såpass dårlig målforskjell at de fort kan havne bak Mjøndalen/Start om de havner på samme poengsum.
 11. Når du ser terminlista og sier "det kampprogrammet der takler jeg ikke", da er du ikke akkurat noen ungfole. Digger innstillinga til Yaw, men ingen kan påstå han er framtida. Og Solheim er eldre...
 12. Det er vel heller et angrep på at man ikke stemmer seriøst...
 13. Når Emil var god var vi gode. Heldigvis var han god store deler av kampen. Den eneste andre spilleren som tok litt tak var Edvardsen (som vanlig). De andre spillerne virker stort sett å være avhengig at spillerne rundt seg spiller godt for å gjøre det bra.
 14. Forrige uke hadde vi nesten 70 % ball, i dag har vi også over 50 %. Det er en klar framgang fra tidligere i år. Forrige uke hadde vi en usannsynlig fortjent seier, i dag var vi også det beste laget i veldig store deler av kampen. Det er en klar framgang at vi får til dette to kamper på rad. Brann er en såret storhet som har gått lenge uten 3 poeng på eget gress. De kom ut i 100 (eller hvertfall i 90 eller så), men sakte men sikkert snur vi første omgang til mer og mer STB-dominans. Det er sterkt. Poengene i dag er ikke så veldig viktige, vi har sannsynligvis berget plassen allerede, og forskjellen på 7. eller 9. plass er ikke all verden. Da er det viktigere at vi begynner å få spillet til å sitte. Vi har en førsteoppstilling mot AaFK hvor det kun er Maatsen jeg mener ikke forsvarer en plass i førsteelleveren. Til gjengjeld har vi spillere som Lumanza, Kassi og Normann Hansen på benken. Det begynner å bli noe dette. Men nå må enten Antonsson raske sammen en anseelig andel målpoeng (og vi deretter innfri opsjonen), eller så må Bjarmann skaffe oss minst en spiss i vinter. En som funker. Kino og Botheim kan få jakte på nye marker. Dette var første gang vår midtstopperduo ble satt på prøve. Jeg synes det var litt svett på slutten i dag (i begge ender), så jeg vet ikke helt hva dommen blir ennå, men det ser hvertfall bedre ut enn jeg fryktet etter første kamp uten Hanche (Sarp). Bjarmann må uansett fortsette å speide forsvarsspillere til neste sesong. Oldinger + talent + innleid oser det ikke stabilitet av...
 15. Janne! Sett inn Kassi og Lumanza! Vi må få kontroll på midten igjen!!
 16. Kino inn når vi har Kassi, Normann Hansen og Lumanza på benken? What the fuck?!?
 17. Faen, der skal Emil har kort. Som premie for at han klarer å sette knottene i ansiktet til en motstander som hopper...
 18. Det Antonsson gjør der har verken Botheim eller Kino klart hele sesongen. HERLIG!!
 19. Dette er bra! Det er hjemmelaget som har presset på seg og må vinne denne kampen, men det ser nesten ut som det er vi som er hjemmelaget de siste 25 minuttene av første omgang. På den annen side skulle det ikke forbause meg om også andre omgang forløper uten mål, det er ikke akkurat flust av feite sjanser. Skulle gjerne sett en bedre offensiv back enn Jonassen - synes han har fått til lite. Samtidig forventer jeg at det ikke går lenge før vi får se Kassi, Lumanza og Normann Hansen. Gjerne en trippelbytte i det 60. minutt, som fører til at vi fullstendig styrer kampen derfra og inn...
 20. Tenkte jeg skulle sjekke hvor mange mål vi og Brann har scoret i de siste seks kampene våre (Brann hjemme og oss borte), og fant ut noe jeg burde ha visst, men hadde skjøvet fra meg: vi har en veldig form på bortebane. Ikke bare har vi ikke vunnet på de seks siste bortekampene, vi har en ganske dårlig målforskjell på disse seks kampene også: 0 seire, 3 uavgjorte og 3 tap, med en målforskjell på 6-14! Ingen av tapene har vært særlig jevne kamper heller (FKH, Odd og Sarp). Vi har scoret et bortemål i snitt på disse kampene, og sluppet inn godt over 2 mål i snitt. Det er ikke bra. Så 2-2 tar jeg imot med glede! Men hva så med Branns siste seks hjemme? 0-2-4 og 5-9 i målforskjell. Mange tap, men bare jevne kamper. Men de klarer altså ikke å score ett mål i snitt en gang. På hjemmebane! Så jeg ser ikke bort fra at også en realistisk Brann-supporter vil tenke at 2-2 er helt greit. Fint å få i gang målmaskinen igjen (Brann har ikke scoret 2 mål i en hjemmekamp siden runde 7), og fint å unngå (enda et) hjemmetap. Nå vet jeg ikke om fenomenent "realistisk Brannsupporter" faktisk eksisterer, eller bare er en urban myte...
×
×
 • Create New...