Jump to content

hoffisking

Bruker
 • Content Count

  902
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

hoffisking last won the day on February 18 2013

hoffisking had the most liked content!

Community Reputation

560

About hoffisking

 • Rank
  Digimonster

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

305 profile views
 1. Ta en kikk på innlegget under ditt, der har vi noe å lære alle sammen. Enten man er enig i budskapet eller ikke. Uforskammethet gagner ingen, aller minst deg selv.
 2. Politikk skal vi holde oss unna. Både på forumet og som klubb. Politikk diskuterer man kun dersom man ønsker seg uvenner.
 3. Grønn arm VAR bra, nå får vi finne på noe annet som er forut for sin tid. Resirkulere gamle saker begeistrer ingen. Husker du "Annerledeslaget som begeistrer - alltid, uansett". 'Vår tids viktigste', da skulle det vel vært på sin plass med helt grønn drakt? Eller kanskje vi skal begynne med klimastreik klokken 1800 søndager i sommerhalvåret.
 4. Den grønne armen kan få hvile i fred, la oss slippe å ødelegge den vakre drakten vår. Enig med Geirti.
 5. Det er lov. Han har ikke ferdighetsnivået som trengs inne.
 6. Det du skal gjøre er å short-selge huset til naboen, da tilfører vi likviditet og får i tillegg et marked som ikke utvikler seg til en boble. Tenk på det Odd, selg huset til naboen for en mill mandag og kjøp det tilbake på tirsdag for en tusenlapp. Og naboen merker det ikke en gang
 7. Det finnes tre typer mennesker. De som kan telle og de som ikke kan
 8. Å og og og andre gramatiske regler bør passes på.
 9. Vanskelig å løpe fort når man trekker 80 kilo motstander hengende i drakten i tillegg.
 10. Vi trenger defintivt å gjøre noe med spillet, eller det ikke-eksisterende spillet er vel mer riktig å si. Jeg vet Ingo har forsøkt seg på å redefinere Stabæk-fotball til "hurtig angrepspill"(fritt etter hukommelsen), eller kontringsfotball som jeg kaller det, men det skal han ikke få lov til. Selv om jeg er litt avmålt i forhold til jønsson så kan vi ikke si noe annet enn at det rett og slett er vanskelig å hoppe etter berg. Tenke seg til den dominansen vi viste under Ordinas, det fremstår mest som en fjern drøm per nå.
 11. 4,5 danske kroner er trolig i størrelsesorden av min egen merkedsverdi. En knapp, og muligens et glansbilde. Definitivt ikke noe å avfeie på forhånd. (beklager, fristelsen ble i overkant stor) 😉
×
×
 • Create New...