Jump to content

hoffisking

Bruker
 • Content Count

  908
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

hoffisking last won the day on February 18 2013

hoffisking had the most liked content!

Community Reputation

585

About hoffisking

 • Rank
  Digimonster

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Best å ikke ha skjerm i det hele tatt?
 2. Sjarmerende, men må bli på b laget det da
 3. Er det nå vi kan hente hjem en annen legende, Jesper Jansson?
 4. Nå skriver du med millionen som forsvant i øynene dine. Ingo usjarmerende, og jeg enig med Frank Skallebank i samme vending. Nå står ikke verden til påske.
 5. 😂 Lukter karriere i vg eller tv2 lang vei
 6. This! Vi begeistrer knapt nok våre egne supportere for tiden. (I all respekt for at vi leverer langt bedre nå enn med Berg. Den ansettelsen var en kardinalsynd som burde ført til øyeblikkelig avskjed) Vi må bli det laget som spiller den morsomste fotballen igjen, som den nøytrale tilskuer ønsker å se på og snakker varmt om. Da vil tribunen fylles opp igjen. Begeistrer og beundres. Alltid uansett.
 7. Ta en kikk på innlegget under ditt, der har vi noe å lære alle sammen. Enten man er enig i budskapet eller ikke. Uforskammethet gagner ingen, aller minst deg selv.
 8. Politikk skal vi holde oss unna. Både på forumet og som klubb. Politikk diskuterer man kun dersom man ønsker seg uvenner.
 9. Grønn arm VAR bra, nå får vi finne på noe annet som er forut for sin tid. Resirkulere gamle saker begeistrer ingen. Husker du "Annerledeslaget som begeistrer - alltid, uansett". 'Vår tids viktigste', da skulle det vel vært på sin plass med helt grønn drakt? Eller kanskje vi skal begynne med klimastreik klokken 1800 søndager i sommerhalvåret.
 10. Den grønne armen kan få hvile i fred, la oss slippe å ødelegge den vakre drakten vår. Enig med Geirti.
 11. Det er lov. Han har ikke ferdighetsnivået som trengs inne.
 12. Det du skal gjøre er å short-selge huset til naboen, da tilfører vi likviditet og får i tillegg et marked som ikke utvikler seg til en boble. Tenk på det Odd, selg huset til naboen for en mill mandag og kjøp det tilbake på tirsdag for en tusenlapp. Og naboen merker det ikke en gang
 13. Det finnes tre typer mennesker. De som kan telle og de som ikke kan
×
×
 • Create New...