Jump to content

knutta

FairFans
 • Content Count

  2,331
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

knutta last won the day on September 28

knutta had the most liked content!

Community Reputation

1,458

About knutta

 • Rank
  Skaff meg ett liv
 • Birthday 01/09/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,221 profile views
 1. Bra svart av IA og Janne. At han mener budene fra molde og rbk var gode nok må han jo naturligvis få mene, IA var jo klar over risikoen ved å takke nei og gamblet med høyere risiko for potensielt en høyere gevinst. Vi er jo uansett sikret et minimumsbeløp ala Gelmuyden så det må en forretningsmann som Solbakken forstå selv om det utsetter hans egen utbetaling. Men at man blir benket siste to matcher av sesongen når det er lite å spille om og jevngode alternativer må være greit på utgående kontrakt. Hadde ikke vært tilfelle om det var noe stort å spille om. Ellers tar jo også Solbakken opp at utkjøpklausuler kunne løst noen av disse utfordringene. Det kunne jo vært interessant. Hva hadde vi satt som klausul på Ola for 3 år siden når kontrakten ble skrevet? Hadde den sikret oss noe mer enn de budene vi sa nei til? Hva hadde klausulen vært på Emil, Askildsen, Hugo?
 2. Det er opp til kommunene ja, selv om idrett og alkohol er en no-no i idrettsforbundet. Stavanger var modige og godkjente første stadion med helservering, Oilers sin. Har fungert knallbra det!
 3. Ølservering er bare å legge opp til ja. Da blir det fulle tribuner. Kan jo inkludere det med et nytt serveringssted for Bekkestua:)
 4. Demidov og Hernandez og strømnes forsvinner vel kanskje alle tre? deilig å forsterke nå!
 5. Supporterene skal med; som del av arkitektene som vinner jobben, som del av prosjekterende som prosjekterer og utformer og forhåpentligvis som del av Entreprenøren som utfører!
 6. Det ble bare sunget «møkkalag», ikke jævla. Selv om det hadde vært bedre
 7. Videoanalyser bør vise at vingene ofte har latterlig mye rom å gå rett på i.
 8. Bedre og bedre denne karen!
 9. Nye FIFA regler; Agentene får mindre Heretter kan ikke selgende klubb betale mer enn 10 prosent av en mottatt overgangssum i agenthonorar. En agent som representerer en spiller kan ikke få mer enn 3 prosent av spillerens kompensasjon, og maksimalt 3 prosent som representant for kjøpende klubb. I 2016 fikk Mino Raiola ifølge AFP hele 27 millioner euro for sin rolle i Paul Pogbas overgang fra Juventus til Manchester United for drøyt 100 millioner euro. Ifølge dokumentet skal endringen redusere agentenes motivasjon til å drive fram overganger for egen økonomisk vinnings skyld. Man vil også begrense summene som forsvinner ut av fotballen. – Tiltakene vil med sikkerhet ikke falle i god jord hos alle agenter, men vi har diskutert dette i over et år og har oppnådd enighet. Dette er et viktig steg på vei mot å gjøre overganger mer moralsk holdbare, sa en FIFA-talsmann.
 10. Orker ikke Thrandarson ass
 11. Spillet begynner å bli meget bedre og 4-5-1 passer stallen bedre enn tvangstrøya til Berg. Det føles litt uforløst fortsatt, men nærmer seg. Litt mindre tunnelsyn foran mål og overblikk så blir det bra En rekke situasjoner hvor det burde vært spilt ball fremfor å skyte i dag også.
 12. Denne Edvartsen. Vannvittig!
×
×
 • Create New...