Jump to content

knutta

FairFans
 • Content Count

  2,356
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

knutta last won the day on April 28

knutta had the most liked content!

Community Reputation

1,514

About knutta

 • Rank
  Skaff meg ett liv
 • Birthday 01/09/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,401 profile views
 1. Med Ciljan spilleklar? Og forsterket med Børven som kanskje spiller mer enn mot vif
 2. Har vi sluttet med merkespray i tippeligaen?
 3. Veldig godkjent andre omgang, men har det noe å si om man taper 3-0/4-0/5-1? På 3-0 borge mot en av ligaens beste lag tenker jeg man burde bytte 5 og gi faen. Kamper hver tredje dag, da må det vel være lov å kaste hansken litt samt gi reservene erfaring. Blir mye suspensjoner og skader utover...
 4. Hva et status på Jeppe egentlig? Ute hele året?
 5. knutta

  Nadderud

  Første møte med bransjen om anskaffelsen var på onsdag. Var spennende så det nærmer seg nå! Vi samler hvertfall et bra team stabækfolk som ønsker å vinne jobben:)
 6. Jeg ville tro de fleste styremedlemmer i Norge i dag, som er personlig økonomisk ansvarlig for vedtakene, vil føre en litt mer nøktern linje til det i det minste er en oversikt over inntektene igjen. En ny shut-down vil for eksempel bli relativt dyr.
 7. Mitt sesongkort blir i såfall en donasjon til klubben. Eventuelt så bare litt dyrere kampbiletter om vi f.eks får 5 på stadion istedenfor 15:) Viktigere for min egen del med en klubb i TL neste år enn refusjon av årets julegave fra meg til meg.
 8. knutta

  Nadderud

  Kommer protokoll her etterhvert; https://www.baerum.kommune.no/innsyn/politikk/wfinnsyn.ashx?response=moteplan_utvalg&fradato=2020-01-01T00:00:00&utvalg=8& saken står i dokumentene, omhandler eierskapsmodell.
 9. Helt herlig å ha Yaw på laget som et ettertraktet interjuvobjekt. Fremstår veldig bra på vegne av seg selv og klubben!
 10. knutta

  Nadderud

  Men hvem tar kostnaden for opp- og nedrigging, lagring osv? Litt utopisk å tenke ville jeg anta..
 11. knutta

  Nadderud

  Det er vel eneste lovlige alternativ for samtidig å kunne bruke arenaen i EL?
 12. Setter penger på at IA er tilbake som sportslig leder i Stabæk før eller senere:) Bare med større kontaktnettverk og mer erfaring
 13. knutta

  Nadderud

  Forslag; Spyle ned dassene på Hovis (spesielt herredassen) og gi den et strøk maling. Jeg kan spandere noen slike; https://www.kontorkatten.no/no/artiklar/urinaltablett-bio-30.html?gclid=Cj0KCQjwmdzzBRC7ARIsANdqRRmM4DW3tmtV9ePEQqlUhLRuw2NZNO184mbTwb15OUNPptGdZY3k7NgaAjDZEALw_wcB
 14. knutta

  Nadderud

  Tror folk fikk litt akutt tunnelsyn med tanke på situasjonen til Onkel Blaa og dagens fasiliteter på Nadderud. Det som er fantastisk gull er at dette kommer FØR vi i det hele tatt er i gang med planlegging og prosjektering av ny stadion! Det betyr at man kan ta dette premisset med seg inn i planleggingen og, forhånetligvis, få til gode løsninger på flere nivå og inkoorporere mat, øl og fotballopplevelse på forskjellige nivå på stadion. I norsk fotball vil vi bli de første, og kanskje eneste på lang tid, som lager et helhetlig konsept og ikke må hive inn en ølservering under en tribune eller et tappetårn fra en pølsekiosk i etterkant. Oilers fikk det til så det holder på hockey; kanskje vi får det til også. Det hadde vært noe!
×
×
 • Create New...