Jump to content

knutta

FairFans
 • Content Count

  2,323
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

knutta last won the day on September 28

knutta had the most liked content!

Community Reputation

1,444

About knutta

 • Rank
  Skaff meg ett liv
 • Birthday 01/09/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,148 profile views
 1. Det ble bare sunget «møkkalag», ikke jævla. Selv om det hadde vært bedre
 2. Videoanalyser bør vise at vingene ofte har latterlig mye rom å gå rett på i.
 3. Bedre og bedre denne karen!
 4. Nye FIFA regler; Agentene får mindre Heretter kan ikke selgende klubb betale mer enn 10 prosent av en mottatt overgangssum i agenthonorar. En agent som representerer en spiller kan ikke få mer enn 3 prosent av spillerens kompensasjon, og maksimalt 3 prosent som representant for kjøpende klubb. I 2016 fikk Mino Raiola ifølge AFP hele 27 millioner euro for sin rolle i Paul Pogbas overgang fra Juventus til Manchester United for drøyt 100 millioner euro. Ifølge dokumentet skal endringen redusere agentenes motivasjon til å drive fram overganger for egen økonomisk vinnings skyld. Man vil også begrense summene som forsvinner ut av fotballen. – Tiltakene vil med sikkerhet ikke falle i god jord hos alle agenter, men vi har diskutert dette i over et år og har oppnådd enighet. Dette er et viktig steg på vei mot å gjøre overganger mer moralsk holdbare, sa en FIFA-talsmann.
 5. Orker ikke Thrandarson ass
 6. Spillet begynner å bli meget bedre og 4-5-1 passer stallen bedre enn tvangstrøya til Berg. Det føles litt uforløst fortsatt, men nærmer seg. Litt mindre tunnelsyn foran mål og overblikk så blir det bra En rekke situasjoner hvor det burde vært spilt ball fremfor å skyte i dag også.
 7. Denne Edvartsen. Vannvittig!
 8. Vadim med i spillerrådet igjen. Herlig fyr å høre på, spesielt med tanke på forklaringen av målet imot på overtid.
 9. De nye reglene som inntreffer neste år, som PL har i år, er jo blandt annet at det skal dømmes straffe for alle hands i feltet. I tillegg til at spillere skal forlate banen ved nærmeste linje.
 10. Av de partiene som var i salen under avstemmingen var det bare venstre som egentlig var negative ja. Så ikke dem. Men nå er uansett stadion mer eller mindre vedtatt så det er vel ikke så farlig lenger.
 11. Reka har også et poeng; De "dårligste" lagene tar vanligvis flere poeng siste 10 enn første 20 kamper. Så det kan skje omveltninger i bunn!
 12. Samme med dommeren i Mjøndalen-kampen.
 13. Da har jeg fulgt med på saksbehandlingen live. Opptak kan sees her; https://baerum.kommunetv.no/no/broadcast/53. Bare trykk på den aktuelle saken i sakslisten. Alle er vel for ny stadion. MDG Ønsker alternativ 1 og 6000 plasser. De er likevel enige i at det er viktig å fatte et vedtak i dag, det er det viktigste for å kunne fortsette arbeidet. Venstre støtter alternativ 1 og virket ikke helt som om de ønsket stadion i det hele tatt, støttet Oslo Internation School. Arbeiderpartiet, SV, R, H, går inn for alternativ 2. Rødt ønsker i utgangspunktet at også løpebanene fortsatt kan bestå under byggearbeidene og at det blir utredet i prosessen videre. Hovedgrep 2 vant mot to stemmer for hovedgrep 1. I prosessen for å velge driftsmodell ble det enstemmig vedtatt at arealene skal brukes til næring og offentlige arealer. Driftsmodell 3,4 og 5 ble enstemmig vedtatt videre utredet. Kjempemessig!!
 14. Satt 100 på Boli bare for å sjekke jeg. hvem spiller for Hanche i dag? Hernandez på back?
×
×
 • Create New...