Jump to content

knutta

FairFans
 • Content Count

  2,341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

knutta last won the day on September 28 2019

knutta had the most liked content!

Community Reputation

1,484

About knutta

 • Rank
  Skaff meg ett liv
 • Birthday 01/09/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,332 profile views
 1. Setter penger på at IA er tilbake som sportslig leder i Stabæk før eller senere:) Bare med større kontaktnettverk og mer erfaring
 2. knutta

  Nadderud

  Forslag; Spyle ned dassene på Hovis (spesielt herredassen) og gi den et strøk maling. Jeg kan spandere noen slike; https://www.kontorkatten.no/no/artiklar/urinaltablett-bio-30.html?gclid=Cj0KCQjwmdzzBRC7ARIsANdqRRmM4DW3tmtV9ePEQqlUhLRuw2NZNO184mbTwb15OUNPptGdZY3k7NgaAjDZEALw_wcB
 3. knutta

  Nadderud

  Tror folk fikk litt akutt tunnelsyn med tanke på situasjonen til Onkel Blaa og dagens fasiliteter på Nadderud. Det som er fantastisk gull er at dette kommer FØR vi i det hele tatt er i gang med planlegging og prosjektering av ny stadion! Det betyr at man kan ta dette premisset med seg inn i planleggingen og, forhånetligvis, få til gode løsninger på flere nivå og inkoorporere mat, øl og fotballopplevelse på forskjellige nivå på stadion. I norsk fotball vil vi bli de første, og kanskje eneste på lang tid, som lager et helhetlig konsept og ikke må hive inn en ølservering under en tribune eller et tappetårn fra en pølsekiosk i etterkant. Oilers fikk det til så det holder på hockey; kanskje vi får det til også. Det hadde vært noe!
 4. Vet at flere har syslet med dette tidligere; mot en nei grunnet GDPR, TicketCO +++. Kunne hatt et nytt og bedre system oppe på kort tid om de hadde fått muligheten!
 5. Det blir det nok ikke noe av. Men når kommunen bestemmer seg for hva som skal være inne i stadionen vil det komme en del miljøkrav både til byggefase og ferdigfase:)
 6. Ikke utover at vi prosjekterte jordal og risenga som snart er ferdige:) Kommunen er ikke klare for å lyse ut konkurransen med design og bygging enda, men vi har samarbeidspartnerene klare for å vinne jobben.
 7. Noen som kan legge ut Bohinen-artikkelen fra Stikka?
 8. Vet at det er gjort fremstøt mot administrasjonen for å lage en billettapp (Gratis!) hvor nettopp det er mulig i tillegg til at sesongkorthavere kan «gi» klubben plassen til enkeltkamper når man er på hytta f.eks. Da kan klubben selge plassen to ganger og det kommer kanskje en ekstra tilskuer:) Det er foreløpig avslått.
 9. Bra svart av IA og Janne. At han mener budene fra molde og rbk var gode nok må han jo naturligvis få mene, IA var jo klar over risikoen ved å takke nei og gamblet med høyere risiko for potensielt en høyere gevinst. Vi er jo uansett sikret et minimumsbeløp ala Gelmuyden så det må en forretningsmann som Solbakken forstå selv om det utsetter hans egen utbetaling. Men at man blir benket siste to matcher av sesongen når det er lite å spille om og jevngode alternativer må være greit på utgående kontrakt. Hadde ikke vært tilfelle om det var noe stort å spille om. Ellers tar jo også Solbakken opp at utkjøpklausuler kunne løst noen av disse utfordringene. Det kunne jo vært interessant. Hva hadde vi satt som klausul på Ola for 3 år siden når kontrakten ble skrevet? Hadde den sikret oss noe mer enn de budene vi sa nei til? Hva hadde klausulen vært på Emil, Askildsen, Hugo?
 10. Det er opp til kommunene ja, selv om idrett og alkohol er en no-no i idrettsforbundet. Stavanger var modige og godkjente første stadion med helservering, Oilers sin. Har fungert knallbra det!
 11. Ølservering er bare å legge opp til ja. Da blir det fulle tribuner. Kan jo inkludere det med et nytt serveringssted for Bekkestua:)
 12. Demidov og Hernandez og strømnes forsvinner vel kanskje alle tre? deilig å forsterke nå!
 13. Supporterene skal med; som del av arkitektene som vinner jobben, som del av prosjekterende som prosjekterer og utformer og forhåpentligvis som del av Entreprenøren som utfører!
×
×
 • Create New...