Jump to content

knutta

FairFans
 • Content Count

  2,314
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by knutta

 1. Av de partiene som var i salen under avstemmingen var det bare venstre som egentlig var negative ja. Så ikke dem. Men nå er uansett stadion mer eller mindre vedtatt så det er vel ikke så farlig lenger.
 2. Reka har også et poeng; De "dårligste" lagene tar vanligvis flere poeng siste 10 enn første 20 kamper. Så det kan skje omveltninger i bunn!
 3. Samme med dommeren i Mjøndalen-kampen.
 4. Da har jeg fulgt med på saksbehandlingen live. Opptak kan sees her; https://baerum.kommunetv.no/no/broadcast/53. Bare trykk på den aktuelle saken i sakslisten. Alle er vel for ny stadion. MDG Ønsker alternativ 1 og 6000 plasser. De er likevel enige i at det er viktig å fatte et vedtak i dag, det er det viktigste for å kunne fortsette arbeidet. Venstre støtter alternativ 1 og virket ikke helt som om de ønsket stadion i det hele tatt, støttet Oslo Internation School. Arbeiderpartiet, SV, R, H, går inn for alternativ 2. Rødt ønsker i utgangspunktet at også løpebanene fortsatt kan bestå under byggearbeidene og at det blir utredet i prosessen videre. Hovedgrep 2 vant mot to stemmer for hovedgrep 1. I prosessen for å velge driftsmodell ble det enstemmig vedtatt at arealene skal brukes til næring og offentlige arealer. Driftsmodell 3,4 og 5 ble enstemmig vedtatt videre utredet. Kjempemessig!!
 5. Satt 100 på Boli bare for å sjekke jeg. hvem spiller for Hanche i dag? Hernandez på back?
 6. Byggetiden er ikke det som tar tid her. Det går relativt sett fort, men så lenge reguleringsplanen ikke er ferdig så kan man ikke starte på så mye. Og den er avhengig av at det faktisk blir besluttet en beliggenhet osv nå på møtet. Så tar reguleringsprosessen fort 1-2 år. Deretter kan selve byggeprosjektet ta ca 2 år fra kontrahering av prosjekteringsgruppe til ferdig stadion litt avhengig av valg av kontraktsstrategi.
 7. Vi diskuterte det på kampen. En opsjon har en fastsatt pris på forhånd samt at den ensidig kan utløses av kjøpende klubb gitt enighet med spiller om personlige betingelser. Veldig god løsning!
 8. Greit at Bohinen var knallgod i dag, men Hugo griper dagen eksepsjonelt! Herregud så god han var og virket bedre trent fysisk enn de andre. Herre jemini så god han var i dag. men det tekniske nivået i dag var høyt. Virker som om høyere nivå på treningen har hjulpet veldig. Selv hanche dro finter i dag! Kampen på onsdag var dårlig, men det var mest fordi vif lå bakpå og demmet opp. KBK ga rom som hjalp å spille oss gode:)
 9. Avgjørende møte i Rådhuset i Bærum. Da skal, i teorien, endelig alternativ velges slik at man kan komme seg videre til regulering og prosjektering.
 10. To uker til dommedag/feirings/beslutning eller hva enn man skal kalle det!
 11. Om klubben åpner for det stiller min rekke!
 12. rykker fra 14 til 10 plass ved seier. Veldig viktig kamp! August er forsåvidt sesongavgjørende med 3 hjemmekamper og rbk borte.
 13. Hvordan i satan laster man ned på iPhone??
 14. Vi flyttet vekk fra feltet etter 10-15 år grunnet årsakene Forza Stabæk nevner. Det har jeg forsåvidt også nevnt for noen år tilbake her til massiv motbør. Det hadde nada med mengden flagg å gjøre. Men det er vel kanskje off topic i denne diskusjonen:)
 15. https://www.vg.no/sport/fotball/i/Opm9gk/sesongen-kan-ryke-etter-skade-i-debuten-han-er-helt-knust?utm_source=vgfront&utm_content=row-2 flaks for oss det der.
 16. Hahaha ja det hadde vært morro. Lurer på hva NFF hadde gjort da.
 17. Walkie-Talkie, skype, facetime, mobil og whatever er jo lov så det bør jo kunne løse seg...
 18. S08 har også forsterket kraftig. Hvem er dumpekandidatene nå? godset? mjøndalen?
 19. Rusike og gyasi kommer vel snart
 20. Herlig skudd fra Boli da. Hvorfor treffer han aldri rent når det ikke er avblåst?
 21. Leif Gromstad er hvertfall styreleder. Men om setning nummer 3 til Bebe stemmer er vel vanskelig å bekrefte.
 22. Tja. Hva produserte egentlig Nije? Følte aldri han egentlig bidro med noe annet enn å løpe ballen over linja ved cornerflagget
×
×
 • Create New...