Jump to content

knutta

FairFans
 • Content Count

  2,335
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by knutta

 1. Det blir det nok ikke noe av. Men når kommunen bestemmer seg for hva som skal være inne i stadionen vil det komme en del miljøkrav både til byggefase og ferdigfase:)
 2. Ikke utover at vi prosjekterte jordal og risenga som snart er ferdige:) Kommunen er ikke klare for å lyse ut konkurransen med design og bygging enda, men vi har samarbeidspartnerene klare for å vinne jobben.
 3. Noen som kan legge ut Bohinen-artikkelen fra Stikka?
 4. Vet at det er gjort fremstøt mot administrasjonen for å lage en billettapp (Gratis!) hvor nettopp det er mulig i tillegg til at sesongkorthavere kan «gi» klubben plassen til enkeltkamper når man er på hytta f.eks. Da kan klubben selge plassen to ganger og det kommer kanskje en ekstra tilskuer:) Det er foreløpig avslått.
 5. Bra svart av IA og Janne. At han mener budene fra molde og rbk var gode nok må han jo naturligvis få mene, IA var jo klar over risikoen ved å takke nei og gamblet med høyere risiko for potensielt en høyere gevinst. Vi er jo uansett sikret et minimumsbeløp ala Gelmuyden så det må en forretningsmann som Solbakken forstå selv om det utsetter hans egen utbetaling. Men at man blir benket siste to matcher av sesongen når det er lite å spille om og jevngode alternativer må være greit på utgående kontrakt. Hadde ikke vært tilfelle om det var noe stort å spille om. Ellers tar jo også Solbakken opp at utkjøpklausuler kunne løst noen av disse utfordringene. Det kunne jo vært interessant. Hva hadde vi satt som klausul på Ola for 3 år siden når kontrakten ble skrevet? Hadde den sikret oss noe mer enn de budene vi sa nei til? Hva hadde klausulen vært på Emil, Askildsen, Hugo?
 6. Det er opp til kommunene ja, selv om idrett og alkohol er en no-no i idrettsforbundet. Stavanger var modige og godkjente første stadion med helservering, Oilers sin. Har fungert knallbra det!
 7. Ølservering er bare å legge opp til ja. Da blir det fulle tribuner. Kan jo inkludere det med et nytt serveringssted for Bekkestua:)
 8. Demidov og Hernandez og strømnes forsvinner vel kanskje alle tre? deilig å forsterke nå!
 9. Supporterene skal med; som del av arkitektene som vinner jobben, som del av prosjekterende som prosjekterer og utformer og forhåpentligvis som del av Entreprenøren som utfører!
 10. Det ble bare sunget «møkkalag», ikke jævla. Selv om det hadde vært bedre
 11. Videoanalyser bør vise at vingene ofte har latterlig mye rom å gå rett på i.
 12. Nye FIFA regler; Agentene får mindre Heretter kan ikke selgende klubb betale mer enn 10 prosent av en mottatt overgangssum i agenthonorar. En agent som representerer en spiller kan ikke få mer enn 3 prosent av spillerens kompensasjon, og maksimalt 3 prosent som representant for kjøpende klubb. I 2016 fikk Mino Raiola ifølge AFP hele 27 millioner euro for sin rolle i Paul Pogbas overgang fra Juventus til Manchester United for drøyt 100 millioner euro. Ifølge dokumentet skal endringen redusere agentenes motivasjon til å drive fram overganger for egen økonomisk vinnings skyld. Man vil også begrense summene som forsvinner ut av fotballen. – Tiltakene vil med sikkerhet ikke falle i god jord hos alle agenter, men vi har diskutert dette i over et år og har oppnådd enighet. Dette er et viktig steg på vei mot å gjøre overganger mer moralsk holdbare, sa en FIFA-talsmann.
 13. Spillet begynner å bli meget bedre og 4-5-1 passer stallen bedre enn tvangstrøya til Berg. Det føles litt uforløst fortsatt, men nærmer seg. Litt mindre tunnelsyn foran mål og overblikk så blir det bra En rekke situasjoner hvor det burde vært spilt ball fremfor å skyte i dag også.
 14. Vadim med i spillerrådet igjen. Herlig fyr å høre på, spesielt med tanke på forklaringen av målet imot på overtid.
 15. De nye reglene som inntreffer neste år, som PL har i år, er jo blandt annet at det skal dømmes straffe for alle hands i feltet. I tillegg til at spillere skal forlate banen ved nærmeste linje.
 16. Av de partiene som var i salen under avstemmingen var det bare venstre som egentlig var negative ja. Så ikke dem. Men nå er uansett stadion mer eller mindre vedtatt så det er vel ikke så farlig lenger.
 17. Reka har også et poeng; De "dårligste" lagene tar vanligvis flere poeng siste 10 enn første 20 kamper. Så det kan skje omveltninger i bunn!
 18. Da har jeg fulgt med på saksbehandlingen live. Opptak kan sees her; https://baerum.kommunetv.no/no/broadcast/53. Bare trykk på den aktuelle saken i sakslisten. Alle er vel for ny stadion. MDG Ønsker alternativ 1 og 6000 plasser. De er likevel enige i at det er viktig å fatte et vedtak i dag, det er det viktigste for å kunne fortsette arbeidet. Venstre støtter alternativ 1 og virket ikke helt som om de ønsket stadion i det hele tatt, støttet Oslo Internation School. Arbeiderpartiet, SV, R, H, går inn for alternativ 2. Rødt ønsker i utgangspunktet at også løpebanene fortsatt kan bestå under byggearbeidene og at det blir utredet i prosessen videre. Hovedgrep 2 vant mot to stemmer for hovedgrep 1. I prosessen for å velge driftsmodell ble det enstemmig vedtatt at arealene skal brukes til næring og offentlige arealer. Driftsmodell 3,4 og 5 ble enstemmig vedtatt videre utredet. Kjempemessig!!
×
×
 • Create New...