Gå til innhold

knutta

FairFans
  • Innholdsteller

    2 489
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    12

Innlegg skrevet av knutta

  1. 14 minutter siden skrev knutta:

    Sjeldent jeg gidder å se annen fotball, men ffk-s08 er jo gøy å se. Positiv fotball, innsats og tæl. Balltrillingen i Stabæk siden helvetes McKinley er liksom ikke det samme. Hvordan får vi tilbake en distinkt stil, profiler og trøkk?

    for ikke å snakke om å bruke 5 bytter aktivt…

    Ellers dagens høydepunkt i interjuvene;

    «Hva synes du om at VAR ikke bryter inn der?»

    «Gidder ikke å snakke om det røret der»

  2. Sjeldent jeg gidder å se annen fotball, men ffk-s08 er jo gøy å se. Positiv fotball, innsats og tæl. Balltrillingen i Stabæk siden helvetes McKinley er liksom ikke det samme. Hvordan får vi tilbake en distinkt stil, profiler og trøkk?

    for ikke å snakke om å bruke 5 bytter aktivt…

  3. På 2.4.2024 den 22.35 skrev blaasoldat:

    Noen som vet hvordan fremdriftsplanen ser ut?

    De skal starte nå i april, med hva? Og er det noen oversikt over hvordan det er tenkt videre?

    Hva vil du vite?

    umiddelbar oppstart, desverre forsinket som alle vet. Så planen om klar til seriestart 2026 ryker naturligvis (for politikerenes regning). Men det er mulig å forsere osv (koster penger). det er hvertfall hovedlinjen…

  4. Blir godkjent nå på onsdag, men med noen prosjektkutt som er symbolske. Ut med skatepark, bekk eller lignende. Så får man vesentlig bruksverdi for en minimal justering av pris

  5. 1 time siden skrev @ringo:

    Jeg synes det er ganske naturlig at spillere velger KBK og eliteserien istedenfor oss i OBOS. Bedre fasiliteter, høyere nivå.

    Det eneste vi har er stor-Oslo og om det er dét som lokker er det ikke sikkert fokuset er rett.

    Jeg er foreløpig litt skuffet over aktivitetsnivået gitt at de har droppet så mange hint om at de har brukt så mye tid på å kartlegge markedet. Vi får se om det tar seg opp når vinduet åpner. 

    Nye fasiliteter i 2027 da. Og nytt banedekke i år så litt fasiliteter har vi jo😅

  6. Det finnes naturligvis alternativer ja, men de er dyrere. Kostnad er nok i utgangspunktet marginal sett i forhold til hele prosjektet (Ikke enig i at det er svært mye dyrere @Posse), men i en kuttprosess hvor man skal få en total ned så blir det slike kompromisser. Så det er bare sånn det er i en estimatprosess.

     

    Uansett - nå er det opp til politikerene å beslutte det som er omsøkt og prosjektert. Gjør de ikke det blir det nye runder med reguleringsprosess osv og da ser vi på en ferdigstillelse lenge etter 2030. Så er er det bare å kjempe på, snakke det opp og få det realisert.

  7. På 10.1.2024 den 20.49 skrev h1912:

    Innlegget er endret.

    23/260288 - Bekreftelse på mottatt rammesøknad - behov for komplettering - Gamle Ringeriksvei 59 - fotballstadion


    Rammesøknaden fra Hille Melbye Arkitekter AS, var datert 16.11.2023, og ble sendt til Bærum Kommune, som svarte 4.1.2024.

    Se link til dette dokumentet nedenfor. I dokumentet nedenfor skal Hille Melbye Arkitekter svare, og her snakker vi om inntil 12 ukers behandlingstid, etter at Bærum Kommune, har fått svar fra dem.

    Mitt spørsmål blir da: Har dette noen konsekvenser for evt godkjenning av BP3, i Kommunestyrets behandling den 28.2.2024, eller kan dette gjøres parallelt?  

    https://tjenester.baerum.kommune.no/innsyn/byggesak/wfdocument.ashx?journalpostid=2021037520&dokid=6650326&versjon=2&variant=A&


    byggesøknad og saksbehandlingen for finansiering er forsåvidt ikke avhengige av hverandre nei. Så det gjør ingenting:) men tiltakshaver søker ikke om tillatelse om ikke de skal bygge;)

×
×
  • Opprett ny...