Jump to content

Kjello

Bruker
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8

About Kjello

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Rosenborg
 1. I beste fall tangering av rekord. Iversen scora i fem Tippeligaseiere på rad høsten 2006. Hjemme mot Stabæk 28. August. Borte mot Sandefjord 10. September. Borte mot Odd 25. September. 2 hjemme mot Tromsø 28. September. Og 2 hjemme mot Lyn 1. Oktober. Altså runde 18, 19, 20, 21 og 22.
 2. At RBK tidvis har hatt begrenset med likvide midler stående på konto etter 2008 er ingen hemmelighet. Hoftun og Hamrén brente bort nesten 100 millioner i 2008 og vinteren 2009 på spillere. Alt ble betalt kontant og bankkontoen krympa fra 110 millioner etter CL-deltakelsen i 2007 til 15 millioner våren 2009. Sommeren 2011 måtte man også for første gang benytte seg av kassekreditt for å betale lønn. Men det er altså noe samtlige andre norske fotballklubber, og over 90 % av norske bedrifter benytter seg av årlig. Men RBK måtte altså benytte seg av det for første gang, og det ble selvfølgelig en større mediesak rundt det. Å hevde at RBK på noe tidspunkt har vært i reell konkursfare er og blir reint svada. At det er Jim Solbakken som står bak disse påstandene styrker ikke akkurat troverdigheten til dem. Solskjær-kompis Solbakken har ikke spesielt til overs får RBK og Solbakken er ikke den som blir invitert til Brakka heller. De eneste to spillerne som har vært i RBK med Solbakken som agent er Jarstein og Demidov. Men ingen av dem hadde Solbakken som agent da de kom til klubben. Og Solbakken spilte en stor rolle i forhandlingene som førte til at hverken Jarstein eller Demidov ville forlenge med RBK. Solbakken har glatt overtatt rollen som fotball-Norges største skurk etter Rune Hauge. For øvrig §11. Overgang/utlån av spiller under profesjonell kontrakt §11-1. Generelle betingelser Klubb som ønsker å ansette en spiller som profesjonell, skal informere nåværende klubb skriftlig på etterviselig måte før den starter forhandlinger med spilleren. c) En spiller med status som profesjonell, kan kun inngå kontrakt med annen klubb når kontrakten med nåværende klubb er utløpt eller vil utløpe innen 6 måneder. Kan ikke se at det står noe som helst om tillatelse fra nåværende klubb der. Kun en informasjonsplikt.
 3. Både digitalpotten og utviklingspotten er på 23 millioner. Men RBK er rett og slett langt mere dominant på Web enn Viking er på talent. Men selv om man har 20-25 % av all netttrafikken så blir man avspist med 15 % av midlene. RBK får mere utbetalt enn Molde rett og slett fordi RBK er på TV så og si hver eneste runde, mens Molde ikke er det.
 4. Du ser ikke ut til å ha forstått en dritt om hvordan et rettsystem fungerer. Jeg er ikke noen jurist, men det du sier gjennom din argumentasjon er at påstander trumfer reelle fakta???? Jeg ser også at du i god nettånd heller rakker ned på andre enn å komme med argumenter.... Politiets grunnleggende oppgave i dette samfunnet er å etterforske påstander som innebærer at det har skjedd noe kriminelt. Denne saken har i utgangspunktet tre mulige scenarioer. 1. Stengel-opsjonen er verdiløs eller tilnærmet verdiløs, og de 4 millionene var egentlig penger for VPG som ble forsøkt kamuflert for å unngå å måtte betale 2,5 millioner til Nancy, men istedet kun 500 000. 2. Stengel-opsjonen har en betydelig verdi, VPG reelle overgangssum var kun 1 million og disse to overgangssakene var fraskilt hverandre. 3. Stengel-opsjonen og VPG-overgangen var to forskjellige overganger. Men Stengel-opsjonen er såpass dårlig håndverk at den er verdiløs eller tilnærmet verdiløs. Det er Politiets oppgave å finne ut hvilken av disse som er tilfelle. Derfor må de fremdeles forholde seg til at den reelle overgangssummen kan ha vært 5 millioner. Hva andre klubber var villig til å by for VPG er totalt irrelevant. For det er ikke straffbart å selge en spiller for 1 million selv om man har et bud fra andre på 3, 5, 10 eller 20 millioner. Men påstanden er altså at VIF egentlig har betalt 5 millioner for VPG, og ikke 1 million slik avtaledokumentet sier.
 5. Du ser ikke ut til å ha forstått en dritt om hvordan et rettsystem fungerer.
 6. Hele saken bygger jo på en påstand om at den opsjonen ikke hadde noen som helst verdi, men ble laget for å kamuflere den reelle overgangssummen til VPG. Jeg dømmer ikke, men påpeker hvorfor 5 millioner fremdeles er en sum Politiet forholder seg til.
 7. VGP 1 mill + Stengel 4 mill = 5 mill.
 8. Uten at det skal være noen unnskyldning, så blir jeg ikke sjokkert om Hoftun er såpass dum at han ikke skjønte at Stabæk hadde andre motiver bak et slikt forslag. Du snakker om en person som ikke klarer å skille mellom netto og brutto jfr Jarstein-saken i fjor.
 9. Det var jo som vanlig rette ræva som feis...
 10. Not possible mate. Vi har to ekstra kamper i forhold til Svenskene. De spiller ikke de to første cuprundene. Samtidig bruker de den første kvalikkrunden til E-cup på en cuprunde. Da får vi situasjoner som i 2009 hvor RBK - Tromsø ble utsatt helt fra juni til oktober fordi RBK skulle spille E-cup på det som var en cupdato. Skal vi avslutte serien 30. oktober med cupfinale 7. november må vi starte senest 20. mars som vi også gjør neste år. Da blir det totalt 7 midtukekamper, 3 i serie og 4 i cup. Mot 6 ved dagens terminliste, 2 i serie og 4 i cup. Skulle vi ha avsluttet 23. oktober med cupfinale 30. oktober som svenskene så måtte vi ha startet 13. mars. Men istedet har NFF valgt å ikke benytte seg av den ene midtukedagen, samtidig som at man har lagt inn den håpløse frihelga i juli. Dermed blir det 2 kamper etter landskampene i november. Noe som for øvrig er totalt nødvendig om norsk fotball skal oppfylle de målene man har satt seg. Over en måned uten seriekamper bidrar ikke positivt i norske lags jakt etter suksess ute i Europa.
 11. ???? Trekningen er allerede foretatt. Jeg og geirti snakker om siste kvalikkrunde. Altså om Stabæk skulle slå ut FCK. Og gjør man det har man allerede slått ut en tøffere motstander enn om man trekker Levski Sofia i siste kvalikkrunde.
 12. Dere gjør en drømmetrekning om dere trekker Levski Sofia. De lever kun på en meget god sesong i UEFA-cupen 2005/06. Etter det har de tapt alle kampene i CL-gruppespillet i 2006/07. røket ut for Tampere United (som RBK senere slo) i 2. kvalikkrunde til CL 2007/08. og røket ut for BATE Borisov i 3. kvalikkrunde til CL i 2008/09. Før de røk ut for Slovakiske MŠK Žilina i UEFA-cupens første runde. FCK vil være en langt tøffere motstander enn Levski Sofia.
 13. Da følger ikke Dagbladet med. Fordi Sapara er ikke i troppen.
 14. De aller fleste er mere opptatt av å få med seg kampen enn å få med seg tilskuertallene. Så da kan Bodø/Glimt - RBK som hadde 5 808 tilskuere fort bli 5 888 (100% Fotball) og 5 008 (TV 2). De totale tilskuertallene til VG, 100% Fotball, NFF, TV 2 og NIFS.no varierte i 2008 fra 1 781 078 tilskuere til 1 785 815 tilskuere. En forskjell på 4 737 tilskuere. I 2007 var det enda værre. Da varierte de totale tilskuertallene fra 1 899 834 tilskuere til 1 914 926 tilskuere. En forskjell på 15 092 tilskuere. Derfor har jeg startet "prosjekt tilskuertall" hvor jeg sjekker de forskjellige kildene opp mot hverandre, samt hjemmelagets nettsider og prøver å finne punktet hvor speaker annonserer tilskuertall iløpet av hver enkelt kamp det er tvil om. Når jeg har avklart hvilke tall som er riktig så sender jeg mail til de forskjellige kildene for å få de til å rette. Så langt er det kun VG som ikke har rettet opp de feilene de har. Ser noen feil i din oversikt også. Brann - Start skal ha 17 258 og ikke 17 250. Godset - Brann skal ha 5 259 og ikke 6 400. Odd - Glimt skal ha 6 764 og ikke 6 744. 14. runde har jeg ikke fått sjekka enda.
 15. CL-Hymnen starter først i gruppespillet Det er ingen regel som forbyr avspilling av CL-hymna i kvalikkrundene. Men det er så absolutt ikke vanlig å gjøre det. Mange velger også å spille den dersom man kvalifiserer seg for gruppespillet på hjemmebane.
×
×
 • Create New...