Jump to content

BelgiskBlaa

Bruker
 • Content Count

  2,589
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

BelgiskBlaa last won the day on September 22

BelgiskBlaa had the most liked content!

Community Reputation

1,808

About BelgiskBlaa

 • Rank
  Junkie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tre keeperutspill fra Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

844 profile views
 1. Hvordan går det an å a) Legge kunstgress uten undervarme når man bor i et land som er en snøfonn halve året (jada, jeg vet det er Bergen), og b) Ikke ha godt nok banelys til en TV-kamp kl 13? Må være frustrerende for jentene å alltid høre Benny Hill-musikken i bakgrunnen når det gjelder seriespillet sitt.
 2. Da kan han vel like gjerne bare legge opp da? Finner vel ikke klarere tegn på at man bare kan glemme proffdrømmen enn at PSV vil ha deg?
 3. For alle med blaa hjerter er det selvsagt en naturlig refleks å være skuffet over at det ble slik, men la oss nå a) legge bort alle forestillinger om at PSVs akademitilbud er et steg ned fra vårt, for det blir pinlig, og b) sende Geelmuyden ut i verden på en måte som gjør at det er oss han kommer til den dagen han vender tilbake, og ikke VIF eller LSK. Jeg har tiltro til at klubben gjør dette, og da bør vi som supportere klare det samme. La «Judas»-kommentarer ligge til de virkelige tullingene. Fyren er 17, og PSV banker på døren. Selvsagt er det fristende.
 4. Hvis @Posse skulle være godkjent som pyrotekniker, hva er mulighetene for å, under innmarsj mot Mjøndalen, kle ham opp i et langfingerkostyme og la ham fyre et bluss i ensom majestet?
 5. Jeg var helt sikker på at jeg var for gammel til å ha navn på ryggen når jeg ordner meg ny drakt (bortsett fra hvis barna mine skulle aksle verdens peneste blaafarge), men Yaw er i ferd med å få meg til å endre mening. Den var jeg aldri i nærheten av å se komme.
 6. Kanskje vi bare skal trekke laget først som sist? Så slipper vi denne seigpiningen frem til nedrykk, og trenger ikke tenke noe mer på det resten av livet?
 7. "Grabbar, nu ska vi ut och förlora! KÖR FOR FAN!"
 8. Mot Man Utd - Liverpool er nok det meste sjanseløst ja. Lokaloppgjør som dette kunne vært nydelig til mandagskampen. Alt av Stor-Oslo, muligens inkl. Sarpsborg, Drammen-derbyet, Trondheim-derbyet og KFK - Molde. I stedet får vi i kveld servert Glimt - Mjøndalen... Den turen er nok det mange som tar. Jeg skjønner at det er andre hensyn som også tas i TV-sammenheng, men...
 9. 11 kamper på rad uten seier gjør nok sitt, men lørdag kl. 20:30 er mildt sagt et elendig tidspunkt å ha avspark. Likevel, fy faen så stakkarslig det var å se at Enga snart har adoptert "20 000 tomme seter jubler for".... Imponerende på et stadion som tar 16 555.
 10. Både bunnsolid og en jævla fin fyr. Hva mer kan man be om?
 11. Gikk ikke helt som Dønnum hadde tenkt, dette.
 12. Slik du bygget opp setningen var det faktisk ikke så selvfølgelig
×
×
 • Create New...