Jump to content

BelgiskBlaa

Bruker
 • Content Count

  2,561
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

BelgiskBlaa last won the day on May 1

BelgiskBlaa had the most liked content!

Community Reputation

1,642

About BelgiskBlaa

 • Rank
  Junkie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tre keeperutspill fra Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

753 profile views
 1. Utligning på overtid når man selv har tatt ledelsen på overtid pleier å ta futten av det meste.
 2. Endelig! Det var deilig. Ser Budstikka prøver seg med at håpet lever. Det er vel i overkant optimistisk. Greit nok at det er 7 kamper igjen, men det er 9 poeng opp til Lyn. Gi meg minst 7 på de 3 neste, så kan vi snakke
 3. Jo, det går helt sikkert. Jeg bare regnet med at litt av poenget med å være på Nadderud var at man slapp å flytte på så mye. Tribunen blir liggende litt rart i forhold til banen, og det vel litt nedetid når de evt. flytter resten av banen "etter" den nye, men ingen av delene blir vårt problem. Da har vi jo et nytt stadion Jeg vet jeg leter etter problemer. Får de plass til det kan friidretten gjerne få bli for min del, så lenge det ikke gir oss (og friidretten) et dårligere produkt. Hvis de har bestemt seg for et rektangel, men plutselig ser om de klarer å dytte det inn i en sylinder likevel, da blir ofte resultatet deretter. Forstår at de sjekker opp alternativet. Å legge litt tartan og kladde litt sparkel på Nadderud er snillere mot budsjettet enn et helt nytt stadion. Som friidretten sier selv: "Vi har egentlig aldri bedt om å flytte".
 4. På en eller annen måte går det vel an å bygge fotballtribunen så den henger ut over løpebanene, men det høres alt annet enn billig ut.
 5. Dette er vel grunnen til at de henter inn arkitekter for å regne ut, men jeg sliter med å forstå hvordan vi skal få plass til to langsider, en busslomme og sikkert noe annet dilldall uten at løpebane 8 ender rett i en vegg? For litt av poenget med å beholde friidretten på Nadderud er vel å måtte flytte minst mulig, og renovere det eksisterende?
 6. Husker klart og tydelig at Macron hadde noen babydrakter i nettbutikken også. Noen som vet hva som har skjedd med dem? Minstemann er fortsatt såpass knøttete at 4XS blir som en fallskjerm.
 7. Den litt plumpe, men dessverre plausible, grunnen kan være at verden er full av kjøtthuer.
 8. Nå som valget er over, stadion går sin gang og det ikke ser ut til å bli noen endringer som sklitakler prosjektet (får vi håpe), kan vi ikke holde fotballforumet like fritt for politikk som vi pleier? Det har tidvis vært relevant her, men det er veldig deilig å slippe det vepsebolet.
 9. Dette bar preg av at en journalist måtte lappe sammen en sak til deadline og kvernet sammen en masse selvfølgeligheter.Nytt for meg at Tobbe dro til Aalborg da, mon tro hvem av IA og journalisten som bommet der. Han sier han opplever at det er varierende forståelse for at Stabæks akademisatsing er avhengig av at det legges igjen penger i klubben når spillere går videre. Dette er derimot en ganske alarmerende setning. Er det ikke ganske grunnleggende økonomiforståelse at det er slik verden går rundt?
 10. Av ren nysgjerrighet: Hva vil egentlig Venstre og OIS? At den falleferdige ubrukeligheten som allerede finnes blir stående og at Stabæk Fotball helst avvikler driften? OIS vil vel helst at det blir donert til dem, ferdig opprustet som skolegård. Neida. Joda. Neida.
 11. Velkommen! Måtte du bli en vi savner sårt når du drar, men er lykkelige for å sende videre ut i verden
 12. Oppi alle disse ræva dommerprestasjonene vi ser om dagen, var det forfriskende å se dommeren som dømte VIF - RBK strekke hendene i været og si at Akintolas albue skulle vært direkte rødt, og at han og teamet hans sviktet. Burde selvsagt ha sett den, men evne til selvkritikk er en god start!
 13. De har spilt 1 seriekamp, og da satt han på benken. Er ikke det litt tidlig å høre på sånne rykter?
×
×
 • Create New...