Jump to content

BelgiskBlaa

Bruker
 • Content Count

  2,661
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

BelgiskBlaa last won the day on April 10

BelgiskBlaa had the most liked content!

Community Reputation

2,012

About BelgiskBlaa

 • Rank
  Junkie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tre keeperutspill fra Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,077 profile views
 1. Bortsett fra Stabæk-seier finnes det vel knapt noe deiligere i fotballen enn et RBK-tap på overtid?
 2. Jeg vet at spranget til de største ligaene er voksent, selv for de aller fleste av våre beste, men 2. Bundesliga føles som stedet alle norske proffdrømmer drar for å skrumpe inn. Absolutt ingen kokosliga, men ser jeg enda et talent ende hos Eintracht Braunschweig bare for å gjøre vendereis to år senere tror jeg det rakner for meg. Reis dit springbrettet har mest stuts!
 3. Hvordan løses det med tilskuere for damene egentlig? Med tanke på snittet de siste årene, og at vi nå er i 1. div bør vel kanskje 200 plasser holde til at jeg kan ta med gutta mine på en Stabæk-kamp i år?
 4. Hvor mye har Valencic igjen av karantenen da? Vi får nesten la ham vikariere som spiss. Det kan i alle fall ikke bli verre enn det er.
 5. Vi bør vel få en rimelig god kompensasjon i denne låneavtalen, for vi sitter da med alle kortene her? Er det ikke Tromsø som er desp etter en spiss, og vi som ikke vil bli kvitt en?
 6. Gjør som vanlig en nydelig figur i dagens podcast-episode av Fotballklubben! spotify:episode:36lJTerFGuH88TCLoOkVy2
 7. Vanskelig å få til med 200 stk på tribunen, men her kunne det vært fint med en god gammeldags Bella Berglund-boost når det gjelder support fra Support!
 8. Hvis man allerede har interesse fra utlandet, og nesten har reist allerede, hvorfor dra til Molde?
 9. Jøss, ja. Ble litt usikker av denne setningen: Det nøyaktige beløpet på avtalen er hemmelig, men det er grunn til å tro at avtalen handler om flere millioner kroner i året – ti millioner kroner, ifølge VG.
 10. Jeg leste først "10-årsavtale som gir 10 millioner kr", og tenkte "det var jo en hyggelig avtale, men gigant var kanskje å dra på vel mye, spesielt når det er Nike det er snakk om". Brikkene falt mer på plass da det var 10 mill i året (Spesielt imponerende for en som ikke er god nok for å være med på landslaget eller årets lag..)
 11. Off-topic, men altså... trøyen til Jansen
 12. Ref IAO er Emil den høyest lønnede vi har (herlig å høre luften fjerte seg ut av Joachim Jonssons ballong da han sa det), så ja, billig er han ikke, selges skal han og ikke for å undervurdere Nimes, men det var snakk om PL forrige gang. Da kan jeg ikke se for meg at dette er hva Emil er mest gira på.
 13. Noen ganger holder det med 20 minutter på en humpete Nadderud-åker for å bli en blaa helt. Lykke til videre, Matthew! Håper du ga deg med helse igjen til å hæppe i hagen med barna til du blir gammel og grå.
 14. Husker fortsatt en gang Segers spilte seg så nydelig ut av egen 16-meter at både jeg og samtlige rundt meg utstøtte brunstige stønn av velbehag da det skjedde. Ja takk til Forren hvis vi kan!
×
×
 • Create New...