Jump to content

BelgiskBlaa

Bruker
 • Content Count

  2,689
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

BelgiskBlaa last won the day on April 10

BelgiskBlaa had the most liked content!

Community Reputation

2,057

About BelgiskBlaa

 • Rank
  Junkie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tre keeperutspill fra Nadderud

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,154 profile views
 1. Og tips til hvem det enn var på tribunen som ropte noe om å "banke bønda"... Greit nok at hjemmebanen deres er i nærheten av Sauejordet, men skal vi spare slikt til lag som ikke er 4 stopp unna på buss 140? Så blir det litt mindre flaut enn Enga-supportere som busses inn fra Jessheim og Ski for å synge om øl, vold og skamslåtte bønder?
 2. Jeg trodde aldri at årets første kamp fra tribunen skulle være i september, men herre min hatt så digg det skal bli å se kamp igjen 🥳
 3. De skal ha for å være på ball når det gjelder å by på info, men de skal faen ikke ha på seg at de ofrer en pixel mer enn nødvendig på høflighetsfraser Ikke for å være han grinete fyren, men hadde det skadet med et "Hei"? Ikke dårlig å være live på tre flater!
 4. Nå kommer trivia jeg aldri trodde jeg skulle få bruk for. Som gammel Nadderud-elev fra da skolen lå ved siden av stadion ble jeg fortalt at fant de sjøhestfossiler da den ble bygget. Det stanset ikke bygging da, og det har jo både blitt revet og bygd der siden uten at noen har gjort byggeplassen om til en Oseberg-utgraving. Det som var å finne er nok funnet. Som Ace sier, ordene «kommunal» og «saksgang» er det som skremmer meg mest.
 5. Når man først er inne på profetier, så får jeg strekke hendene i været selv. Dette er ikke min sterkeste leveranse! (Jeg står fortsatt ved delen om klimaet.)
 6. Er det ikke mye bedre å bare gi den siste plassen til høyeste serieplassering som ikke vanligvis er kvalifisert? I stedet for å herpe cupen to år på rad?
 7. Hvis det skulle bli fullt, kanskje vi kan høre om det går an å stå i Bispeveien og se? Selvsagt med god avstand, og jeg kan gjerne løse billett.
 8. Si ikke det. Tror du ikke RBK har noen tentakler inn i Trøndelag Arbeiderparti?
 9. Signerer han for VIF vil nok ikke Kjartansson være en del av køen. Køen vil være hvem av de andre tre som får spille sammen med Kjartansson Når de både har historie sammen og større økonomiske muskler tror jeg ikke vi har noen sjanse, dessverre. Men helt enig, her bør vi absolutt være på!
 10. Bør ikke både Emil og Stabæk sikte høyere enn Ligue 2?
 11. Alle 6 han hadde i hele fjor? Eller 5 året før det? Eller 2 året før det?
 12. Finn frem drakten og fotballskoene selv, Petter! Du har det i deg!
 13. Gratulerer så mye, og velkommen til verden, Samuel! En ny blaa stopperkjempe om 18 år 🎉
×
×
 • Create New...