Gå til innhold

avløsen

Bruker
  • Innholdsteller

    337
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

4

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STB

Nylige profilbesøk

992 profilvisninger
  1. Det virker som om han har en strålende personlighet, litt i samme sinnelaget som vår forrige trener. http://www.independent.co.uk/sport/football/news-and-comment/ian-herbert-dedicated-coaches-like-billy-mckinlay-are-the-unnoticed-victims-when-a-manager-gets-9023250.html ​
  2. Har de tilreisende sett for seg et lokalt vannhull før match (Three Lions kanskje)? I så fall, skal man ikke se bort i fra at det kan dukke opp noen blaae bartemenn!
  3. De dypeste kondolanser til alle som stod Tor Marius nær! Hvil i fred.
  4. Takk for svar i det hele tatt Hvis jeg kan tillate meg å komme med et oppfølgingsspørsmål, hvor kan disse hentes? Grå eller blå før kamp?
  5. Er det muligheter for å kvittere inn "sesongkort-lappen" til ordentlig sesongkort før kampen i morgen? Og hvor?
  6. Jeg vil gjerne - med start-kampen i mente - få legge inn en liten søknad til forsangerne: - Mer credz til HH! Mannen har aldri en svak kamp, og fy faen for en vegg han utgjør defensivt. Han er blåere enn noen andre på laget, og med innsatsen han legger ned hver kamp, burde han vært en naturlig publikumshelt - noe jeg også føler at han er, men som han ikke får høre ofte nok. Han fortjener å få høre hvor mye vi setter pris på bidragene hans, langt oftere enn hva som er dagens realitet. Det blir vanskelig å hylle alle spillere når laget presterer godt, men er det noen som fortjener det mer enn Henning? I tillegg fortjener han snart enn fullgod sang. Flere forslag i nyere tid, har blitt litt halvveis godkjent, og sunget deretter. Denne oppgaven er selvsagt ikke noe for meg, men noe for dere med langt større kreativitet og langt mindre ørevoks i øra.
  7. ååååhh... dette skulle liksom jeg tipse om!!
  8. Tenkte at jeg skulle ta meg friheten til å grave frem denne tråden, jeg Noen som nå motsier mitt forslag? Er veldig enig med deg jeg altså! Haha, meget dristig!
  9. Tenkte at jeg skulle ta meg friheten til å grave frem denne tråden, jeg Noen som nå motsier mitt forslag?
  10. Mortimer JonasM geirti Jokke Albert Caz Pétur Rettep Dennis Iliohans leggskinn knyst Blaapaatur MLandmark HenrikM sdk Celebi PhunxZtar Sandra henkih hdaniels Benedicte matsj Mikki Medgangssupporter Fru Albert Anette Jørgen S Anders C Chriss lobben Tasse andersmann peas on earth Ølriksen III maggs Jan Fredrik Vara Eiko Pétur Blaasoldat mads Kasper AndersBD Slum ØyvindW Henriette Freak Magnet Posse Maan95 Authen Avløsen
  11. JO, meget og! Skikkelig tam og upresis fotball av Stabæk. Dette Viking laget er de normalt flere nivåer over, håper dette også blir vist i 2. omgang.
  12. ja spark han i balla og ta fra han passet og send han til kongo . hva faen er det med folk her inne søpplehoder hele forpulte gjengen Imponerende... Man blir gjerne sint når alle andre enn deg selv kjører i feil fil. hahaha Forøvrig vil jeg berømme internjustisen i vår organisasjon! Sakene har blitt godt og raskt behandlet, etter hva jeg har fått meg.
  13. Jeg mener iallefall at vi har den klart beste gjenstående terminlisten. Dette bør bli bronse, og muligens kan vi ta sølvet på målstreken. Tror en sølvmedalje vil kreve seier i Molde.
  14. Eller i hodet, slik jeg fikk erfare
  15. Tør jeg spørre om hendelsen har blitt anmeldt til nff, eller er notert i kamprapporten? Eller er det bare en intern skjerpning?
×
×
  • Opprett ny...