Gå til innhold

avløsen

Bruker
  • Innholdsteller

    337
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av avløsen

  1. Det virker som om han har en strålende personlighet, litt i samme sinnelaget som vår forrige trener. http://www.independent.co.uk/sport/football/news-and-comment/ian-herbert-dedicated-coaches-like-billy-mckinlay-are-the-unnoticed-victims-when-a-manager-gets-9023250.html ​
  2. Har de tilreisende sett for seg et lokalt vannhull før match (Three Lions kanskje)? I så fall, skal man ikke se bort i fra at det kan dukke opp noen blaae bartemenn!
  3. De dypeste kondolanser til alle som stod Tor Marius nær! Hvil i fred.
  4. Takk for svar i det hele tatt Hvis jeg kan tillate meg å komme med et oppfølgingsspørsmål, hvor kan disse hentes? Grå eller blå før kamp?
  5. Er det muligheter for å kvittere inn "sesongkort-lappen" til ordentlig sesongkort før kampen i morgen? Og hvor?
  6. Jeg vil gjerne - med start-kampen i mente - få legge inn en liten søknad til forsangerne: - Mer credz til HH! Mannen har aldri en svak kamp, og fy faen for en vegg han utgjør defensivt. Han er blåere enn noen andre på laget, og med innsatsen han legger ned hver kamp, burde han vært en naturlig publikumshelt - noe jeg også føler at han er, men som han ikke får høre ofte nok. Han fortjener å få høre hvor mye vi setter pris på bidragene hans, langt oftere enn hva som er dagens realitet. Det blir vanskelig å hylle alle spillere når laget presterer godt, men er det noen som fortjener det mer enn Henning? I tillegg fortjener han snart enn fullgod sang. Flere forslag i nyere tid, har blitt litt halvveis godkjent, og sunget deretter. Denne oppgaven er selvsagt ikke noe for meg, men noe for dere med langt større kreativitet og langt mindre ørevoks i øra.
  7. ååååhh... dette skulle liksom jeg tipse om!!
  8. Tenkte at jeg skulle ta meg friheten til å grave frem denne tråden, jeg Noen som nå motsier mitt forslag? Er veldig enig med deg jeg altså! Haha, meget dristig!
  9. Tenkte at jeg skulle ta meg friheten til å grave frem denne tråden, jeg Noen som nå motsier mitt forslag?
  10. Mortimer JonasM geirti Jokke Albert Caz Pétur Rettep Dennis Iliohans leggskinn knyst Blaapaatur MLandmark HenrikM sdk Celebi PhunxZtar Sandra henkih hdaniels Benedicte matsj Mikki Medgangssupporter Fru Albert Anette Jørgen S Anders C Chriss lobben Tasse andersmann peas on earth Ølriksen III maggs Jan Fredrik Vara Eiko Pétur Blaasoldat mads Kasper AndersBD Slum ØyvindW Henriette Freak Magnet Posse Maan95 Authen Avløsen
  11. JO, meget og! Skikkelig tam og upresis fotball av Stabæk. Dette Viking laget er de normalt flere nivåer over, håper dette også blir vist i 2. omgang.
  12. ja spark han i balla og ta fra han passet og send han til kongo . hva faen er det med folk her inne søpplehoder hele forpulte gjengen Imponerende... Man blir gjerne sint når alle andre enn deg selv kjører i feil fil. hahaha Forøvrig vil jeg berømme internjustisen i vår organisasjon! Sakene har blitt godt og raskt behandlet, etter hva jeg har fått meg.
  13. Jeg mener iallefall at vi har den klart beste gjenstående terminlisten. Dette bør bli bronse, og muligens kan vi ta sølvet på målstreken. Tror en sølvmedalje vil kreve seier i Molde.
  14. Eller i hodet, slik jeg fikk erfare
  15. Tør jeg spørre om hendelsen har blitt anmeldt til nff, eller er notert i kamprapporten? Eller er det bare en intern skjerpning?
  16. Den var rød! Herlig, da er kvelden reddet, det samme er karieren som pilot. Må si at jeg er sterkt skuffet over uprofesjonaliteten ved bevisinnsamleren i dette tilfellet. Dere noterte vell heller ikke teksturen på posene... Makan!
  17. Lilla altså? Uten å være en stor snuskjenner så vet jeg at stärk er rød, altså må jeg ha tatt feil. Da fikk vi omsider løst kveldens viktigste knute , men karieren som pilot blir nå lagt på is
  18. Enig og enig. Det virker som om det koker litt for mye i toppen på folk som selv bemerker dette ved andres oppførsel. Uthenging fører ingen vei, og påstander om at boten fra NFF videresendes til personen, scorer heller ikke fult hos meg. For å gi et dårlig eksempel så får ikke én person straffen for tre drap som har blitt begått av tre personer, fordi han er den eneste som kan identifiseres. Mye ble kastet, og garantert fra flere personer, dessuten var det en boks med Skruf- stärk som åpnet ballet. Selvsagt burde personene bak dette straffes, for dette er virkelig en besyndelse overfor Stabæk Fotball og $$, men ikke fall ned på samme nivå ved å handle/si dumme ting grunnet oversinne. Edit: Må legge til at det var hell i uhellet siden Jarstein ikke ble trefft(sitert hovedpersonen). Ellers var det en meget frustrerende kamp, med lav effektivitet(noe som ikke er 100% fremmed) og litt uflaks(sånn er det alltid mot lag i medgang). Jeg mener at vi gjennomførte en meget god kamp med unntak av noen få sporadiske situasjoner defensivt og selvsagt avslutningene. Både 1 og 3 poeng kunne i høyeste grad ha blitt forsvart ved det spillet vi viste, mener nå jeg. Ellers var det noe smådøvt over det meste av $$ idag..
  19. Rettelse: Et skikkelig drittsvin mindre å tenke på. Riise bruker fair play-dopapir. Har meget lite til overs for den mannen. Åssen ligger det ann med busspåmeldte til denne turen foresten? Ligger det ann til nok en godt befolket utflukt til dyreverden? (Beklager hvis denne skulle kommet i en evt. turtråd.)
  20. Herlighet! Har det virkelig forekommet slike ting?!? Tragisk. I et godt og jevnt regn var nok bare for å gi et bilde av hvor dyrisk det er i Lillestrøm, men i farten kommer jeg fint på tilfeller hvor det har kommet mynter, snus og spytt derifra.
  21. "- Det der tror jeg hadde null betydning, denne videoen hadde de fått tak i uansett. Her snakker vi nok om en person som har litt for høye tanker om seg selv, sier han til www.dagbladet.no." Igle Solbakken er ikke alltid helt heldig med sine formuleringer. Sånn at folk er klar over det så prøver han her å si "Her snakker vi nok om en person som agerer mot en person som har litt for høye tanker om seg selv.". "- Det er byråer som lever av å selge opptak fra kamper som dette. Jeg kan skaffe hvilke som helst dvd jeg måtte ønske meg. Selv Stabæk-Grei i cupen skulle jeg enkelt ha fått tak i, legger Solbakken til." Hvorfor skulle man da nekte en klubb å få disse klippene i utgangspunktet? Bare for å gi et signal om at samarbeidsvillige og respektfulle, det er vi IKKE. Dette blir det mye kodus av Richard. Utrolig bra initativ, og for en betaling du har fått tilbake! En skikkelig furten og spydig Solbakken som kontrer med personangrep. HERLIG!
  22. Nå utelot du en annen mindre hyggelig ting! Man må ikke glemme anstaltleilighetene over bortefeltet. Fra disse lokalisasjonene kastes alt fra snus til kronestykker(hvordan de som bor der kan bekoste seg slikt vites ikke.) i et godt og jevnt regn- kampen igjennom. Spytting foregår jo selvsagt også. Alt det meningsløse de med husarest og tre-iq som bor der lirer av seg, har godt over fra så meningsløst til at det er festlig, til så å bli meget, meget irriterende. Ja, faktisk ordentlig plagsomt. Men tur til Lillestrøm må det bli noe av uansett. Ingen økonomiske verdier kan måle seg følelsen av å glise på bortetribunen i kloakkland, når Stabæk tar hjem en fin seier.
  23. Hvordan hunder er det de avler opp på østkanten egentlig? Hvis slike hunder klarer å overgå oss, samtidig som de demmer opp for den negative stemningseffekten 8000 med sterke stoffabstinenser skaper, da må vi ha en og!
  24. Jada , men jeg ville bare ha en liten update på ting, dessuten har jeg lest flere steder at toget ikke går DIREKTE til Valencia fra Alicante. Er så ork om man må legge til flere ledd i reisen Skulle det jeg har lest være feil er iallefall tog et genialt alternativ for min del For oss som er litt handlingslammet så ser det ut til at fredagsflyet hjemover er fult, så da blir det helt til Søndag. Deilig!
  25. Hvordan ligger det ann med transport fra Alicante flyplass og til Valencia? Blir det noen form for ss-oppsett? Har jeg forstått det riktig hvis jeg tror at det går tog fra flyplassen og til Valencia? Eller blir det bytter av buss tog på veien. Jeg fikk ikke helt hjemmesiden til de spanske sporveiene til å funke, så hvis noen er mer informert og har noen tips tar jeg de imot med åpne armer Takk på forhånd!
×
×
  • Opprett ny...