Gå til innhold

KrisB

Bruker
  • Innholdsteller

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Selv om det er på banen det skjer, er jo fargen med på å skape en stemning og følelse av rommet... Synes fargen var litt uheldig og mistenker at den kansje var den billigste utveien fremfor å kansje bruke en lys blaa farge eller noe slikt? Uansett, Dette blir vel kansje veldig off-topic?!
  2. det er litt usikkert. Jeg skriver her når jeg vet noe sikkert. Er dette snakk om kampbilletter eller bussbilletter? Mitt spørsmål var angående kampbilletter. Ok. Trodde bortebilletter ofte ble solgt i døra på bortestadion...?
  3. Sant, Fornebu er vel bygget for fremtiden når vi evt. blir litt større...
  4. Godt. Gleder meg allerede! Tror det kan ha mye å si at vi er på kortsiden
  5. Er ikke så redd for tilskuertallet jeg da. Vi er liksom fortsatt det lille laget fra Bærum som bekjemper de store....
  6. det er litt usikkert. Jeg skriver her når jeg vet noe sikkert. Er dette snakk om kampbilletter eller bussbilletter?
  7. Er det noen som vet om det faktisk er muligheter for at SS skal flyttes til kortsiden? Dette hadde jo vært bedre eller?
  8. Sungot er jo keeper... http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artik...hp?artid=567277 Helt enig med at SS burde bytte plass... Vi blir ikke sett eller hørt av noen
  9. Synes ikke Keller var fantastisk i dag, ikke MMS heller...
  10. Fin og opmistisk sang. Fengende
  11. Hadde vært moro med en Bare Egil sang uansett...
  12. Hørte et intervju med Bare egli på radion i dag. Han sa han har laget en del nye fotballsanger til VIF pluss en sang til stabæk... Noen som har hørt den eller noe om den?
  13. Landslagstrener for Norge ja. Det hadde vært noe. Han nektet jo ikke for det da...
×
×
  • Opprett ny...