Jump to content

superblaa

Bruker
 • Content Count

  2,286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

superblaa last won the day on February 3

superblaa had the most liked content!

Community Reputation

943

About superblaa

 • Rank
  bluestep

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  www.diemme.com

Recent Profile Visitors

973 profile views
 1. Det er sikkert ikke en enkel øvelse dette, timing for salg, kontra fokus på stall og tabell. Emil har jo langt mer inne enn han har vist i år, og særlig viser han utrolig sjelden frem driv med ball, i lengderetning. Det ligger jo der, men det virker ikke som i år er året. Kanskje er det et miljøskifte, og nye krav, som må til. Kanskje trenger han litt tid, som Hanche. Nå har vi også solgt mange det siste året, og utover Bo, Hanche og Hugo, så er det er vel ingen åpenbare salgsobjekter for neste år, pt? Med mindre Lundal eller Normann Hansen tar en Askildsen, så er det de tre førstnevnte som skal sørge for nullresultat i 2020 og 2021.
 2. Hvilken knagg henger du denne på? Nesten eufori av @ingo og @Slum før seriestart, basert på treninger. Han ser mye bedre trent ut enn i fjor, men virker ikke kapasiteten helt der. Kontra forrige periode, hvor jeg husker han som litt mer av en kraftpakke, så synes jeg han taper litt flere nærkamper i år. Når det er sagt, så virker det for meg ut som det er et mentalt aspekt, som holder han tilbake. Kroppsspråk og et litt nedstemt lynne.
 3. Hvordan blir en Heming-gutten, hvis en er flasket opp i Stabæk/NTG-systemet? Uansett, rått at de slipper han på, og at nok en akademi-spiller er på gang der ute. Men han er vel en av disse hvor det ikke drypper noe tilbake på Stabæk?
 4. Fortjent. Har spilt med Ajer på U21, så der finnes en viss kjemi. Tror han fort kan gå rett inn i laget. Trenger flere med grinta på det laget.
 5. Han er så bra til å orientere seg, og se fremover, når han mottar ballen. I tillegg er han mye mer bevist på å få tempo i ballen. Så hjelper det at han i form, har bedret fysiskken, og er tagget.
 6. Stang ut er dessverre ofte synonymt med at en ikke er bra nok. Selv de beste av våre, mangler noen prosent for å være avgjørende i sin del av spillet. Bortsett fra Hanche. Men, det er mulighet her. En dag må det løsne.
 7. Sjeldent har det løsnet sånn for et Stabæk-lag, som da Dio kom til oss sist.
 8. Tung stemning på forumet om dagen. Det vi vet, er at en bra kamp, med to, tre mål, vil skape kollektiv eufori. Med et par tre unntak. Flere mål Stabæk, flere mål.
 9. Hugo ned, Kassi fremskutt, tror det hadde gjort mye.
 10. Thorsby ligger ikke på latsiden i miljøkampen.
 11. To gule til Askildsen borte mot Brescia, etter drømmemålet sist. Byttet inn i 72 minutt, så det ble ikke rare oppfølgeren til sist kamp. Det andre gule var tactical foul, etter sigende. Morten Thorsby byttet inn i samme bytte. Et stort øyeblikk her i Gammel Blaa Aargang, med to eks Stabæk på banen, på samme lag, i Serie A. 💙
×
×
 • Create New...