Jump to content

superblaa

Bruker
 • Content Count

  2,172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

superblaa last won the day on July 4

superblaa had the most liked content!

Community Reputation

594

About superblaa

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  www.diemme.com

Recent Profile Visitors

582 profile views
 1. Kan noen forklare hvorfor han ikke får mulighet på frispark? Har sett han sette fantastiske dødballer for junior og 2. lag. Er det ikke nok trykk i foten, for dette nivået? Forøvrig, når han blir raskere i vurderingene, blir han pure class. Det kommer med tiden og flere kamper.
 2. Rekk opp hånda de som ikke hadde tatt Jesper Janson (34) fra siste periode i blaatt, hver dag, i stedet for 6 mnd med Sammy Skytte?
 3. Sjukt fett med Thorsby i Sampdo! Gleder meg til følge han på veien videre.
 4. 22 år, og så langt jeg kan se, runder Hanche 100 offisielle A-kamper for Stabæk i løpet av sesongen. Trøblete siste 12-14 månedene, men har kommet seg tilbake på rett spor. Jeg synes Hanche er undervurdert, og med et par skadefrie sesonger, kommer han til å være topp EL-klasse. Gode, unge, stoppere, går det ikke mange av på dusinet. Det er en av posisjonene på banen, hvor rutine og erfaring, er viktigst, i mine øyne.
 5. Synes tonen på forumet har blitt ganske udigg det siste året. På et sånt nivå at jeg er fristet til å ikke bruke så mye tid her inne. Noen av karakteristikene folk her gir spillerne, er til tider helt ute av kontroll. Det er sikkert en del av tidsånden, men mange burde gå i seg selv. Når ledere i Stabæk er her inne, bør jo ingen være overrasket over at spillere er her. Det er jo ikke vanskelig å tenke seg at unge menn som vier livet sitt til idrett, får et slags bekreftelsesbehov. 🤷‍♂️
 6. Blir nostalgisk av mindre. Mangler bare @Tonje, @Alzheimer, @Pjalle Nøtt og @Markus nå.
 7. 😅 Hehe - sterkt. "Nytter ikke å surmule, hvis vi skal opp må hunøret opp."
 8. Jeg synes Hugo er tydelig i spillet sitt når han spiller hengende, enn på kanten (den tredje rollen han har bekledd, allerede). Han prøver å utfordre rom, og han prøver å komme til avslutning. Han har ikke lykkes særskilt godt, men jeg tror han er mer komplett etter rundreisen på midten, enn i 2017, og det er bra når han til slutt blir flyttet ned sentralt igjen. Vår egen Veratti. Hugo og Askildsen er en fin, dynamisk, midtbaneduo. Mon tro om ikke Tobbe blir midtstopper i en liga med høyere teknisk nivå enn i Norge? Ajer-light
 9. Eller gjør Stabæk seg rett og slett en bjørnetjeneste med å ikke fylle opp med rutine rundt gutta på midten? Synes både Hugo og Tobbe har tatt steg, men det er en utfordring at de har vært de mest rutinerte på midtbanen Tror denne vårsesongen må glemmes, og vi må bare håpe at ny trener, pluss en kvalitetsspiller, kan komme inn og løfte taket på talentfabrikken.
 10. Trener på utgående kontrakt, som har signalisert at han vil ut av landet så fort sjansen byr seg. Skal vi se, skal vi stikke og ta en nr. 7 på Pizzanini, og se på «Chernobyl» på HBO?
 11. Hadde vært et godt, moderne, Stabæk-valg. Eller touchen av X.O., som det het for ti år siden: "Touchen av X.O. uttrykker en stor ambisjon om at vi alltid skal tilføre noe spesielt og unikt i alt vi gjør. Vi skal være morsomme, smarte, vågale og minst annerledes. Det er ingen vits å bli én til som er helt lik alle de andre". Elsket de greiene der ass.
 12. Ingebrigt skrev ved en anledning at Mix, Hedenstad, Rogne, Kamara og Skjelvik hadde en plan om å avslutte sammen i Stabæk. Gutta er forsåvidt i sin beste alder nå, så det er kanskje litt tidlig. Men gammelt talent mikset med nytt talent, kan jo faktisk danne et medaljelag i denne ligaen vår. Kanskje Mix tar første steget? Pengene er tjent, landene har vært eksotiske, det burde være på sin plass med et norsk eventyr.
 13. Litt mindre skylapper i angrep, så bør vi ihvertfall putte et mål. Dette Vikinglaget må vi nesten slå. Denne kampen er up for grabs, akkurat som Mjøndalen-kampen.
×
×
 • Create New...