Jump to content

superblaa

Bruker
 • Content Count

  2,199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

superblaa last won the day on September 6

superblaa had the most liked content!

Community Reputation

673

About superblaa

 • Rank
  bluestep

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  www.diemme.com

Recent Profile Visitors

645 profile views
 1. Kaffe på Brakka er en metafor vi historisk sett ikke digger, men jeg mener jo det er en raus tillitserklæring fra Unge Tunold. Bli med å ta bidra til å ta ut kurs. Men, så ser en jo også at noen gjør det bedre i opposisjon, enn som styringsparti. Så lenge Stabæk kommer bedre ut i lengden, tenker jeg.
 2. Kaptein står det på Fotball.no. Grattis. Når brikkene faller på plass for Hugo, så blir det fort magisk.
 3. Sikkert vært fint med landslagspause for et lag med litt nye relasjoner å bygge. Akkurat nå tror jeg ikke vi er underlegne noen i denne ligaen, hvis vi har dagen.
 4. Kjenner en mister helt piffen over dette. Blir ikke overrasket over at denne situasjonen oppstår med Ola. Unggutta får råd fra foreldre, som vil være litt for smarte? Det har vel skjedd før i denne klubben. Uten å vite detaljer, så har det jo blitt hintet om at det koker litt i rekkene vedrørende disse situasjonene. Det er sikkert derfor IA går ut og eksemplifiserer/statuerer. Med rette. Jeg mener unggutta/foreldre, må gå i seg selv. Alle som er i Stabæk, kjenner klubbens situasjon. Javisst, spillere må legge ned mye innsats for å lykkes, men for de som gjør det, så er det som et langt utdannelsesløp. Og de får godt betalt når de blir solgt ut av klubben. Et løp som klubben bruker mye penger og ressurser på å forvalte. Når klubben prioriterer akademiet, så blir det mindre penger til annet(spillere utenfra), og resultatet er at unge spillere blir modne raskere, gjennom økte sjanser i alaget. Ola er en som tidvis har fått mer spilletid enn fortjent, pga dette. Det er jo forsåvidt ikke overraskende at kynismen råder i samfunnet vårt, men det blir for dumt å gå som Bosman, for en som Ola. Hello. Vi må også huske på den gjengen bak de beste, som ikke får sjansen pga Ola, og som både kunne blitt habile klubbspillere, eller bragt penger i kassa, for utvikling av nye talenter. Skjerpings.
 5. Litt som Drømmelett er for Lettrømme?
 6. En rar straffe, ingen markering på første målet, og Ola litt for lite bestemt på 2-1. Ellers leveres det mye bra forsvar, og en god del bra kontra. For å vinne måtte vi har vært enda litt mer fokuserte. Men, vi er på gang.
 7. Dritt med høye skuldre foran denne, tror gutta gruer seg. 😭
 8. Deilig med lave skuldre foran denne, tror gutta vil kose seg. 😎
 9. Forsvaret vårt er mye tryggere enn på lenge, takket være Yaw, en AHO på sitt beste, og helt sikkert JJ. Han børstet jo også støv av Vadim. Småplukk er ikke noe å bry seg om i den sammenhengen, særlig ikke når en sammenlikner med situasjonen for et par måneder siden.
 10. Hvorfor skuffer det sånn? Du som er så kritisk salget av Boli, burde jo være klar på dette er svaret?
 11. Hva legger du i dette? Har du inside?
 12. Visstnok skade på Rusike. Kosuke imponerer ikke, ifølge min venn på stedet.
 13. De beste forsvinner jo alltid, er derfor klubben fremover, forhåpentligvis, putter penger i kontrakter + utleie, for enda flere fra akademiet. Husk at klubben er ganske åpen på at vi er en selgende klubb for øyeblikket, ihvertfall har vi vært det de siste årene, er ikke rart unggutta forventer å bli solgt. On the flip side: Jo bedre lag, jo bedre forutsetninger for å kjempe om titler, jo større konkurranse om plassene, jo mindre spilletid for talenter, med den type tålmodighet som har vært mulig de siste sesongene. Blir ihvertfall ikke kjedelig fremover
 14. Har gått glipp av noe her, vi spiller en utsatt kamp mot VIF på tirsdag, men deltar ikke i serierunden i helgen?
×
×
 • Create New...