Jump to content

superblaa

Bruker
 • Content Count

  2,252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

superblaa last won the day on February 3

superblaa had the most liked content!

Community Reputation

847

About superblaa

 • Rank
  bluestep

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  www.diemme.com

Recent Profile Visitors

904 profile views
 1. Veldig spennende type, og bra innhopp. Det steget der har vi lengtet litt etter, eller?
 2. Er vel kanskje fem av våre, som er på dette nivået, der Molde har 15-16 spillere. I en sesong som dette blir det ekstra synlig, og uten en Ohi/Dio/Boli på topp, blir oppgaven for stor. Selv for en veldig talentfull midtbane.
 3. Hvor lenge orker dere å diskutere Junker? Vi har spilt uten spiss, ikke levd opp til Ingo og Slum sin hype etter høyt nivå på treningene, og allikevel har vi ikke tapt. Fem poeng på tre, som burde vært syv, er streit. Spillet kommer sakte men sikkert. La oss håpe våre nye spiss kan bidra med litt strekking av motstander, og true bakrom. Det var den forvandlingen som kom med Junker på banen. Han var jo ikke akkurat noen komplett spiss, som Dio, men han løp mye, og hadde ok fysikk. Morsomt at så mange høye tanker om Junker, levner mindre rom for positiv energi rundt Maatsen. Jeg tror dette blir bra. Så lenge de offensive delene av spillet utvikles, så kommer vi til å skape sjanser, og score mål, selv med Kino på banen.
 4. Forstår ikke at vi ikke spiller mer ut bakfra, når matta er strøken. Vi skal være bra nok å spille av presset til Mjøndalen, og de gangene det skjedde, ble det straks farligere. Jeg hadde større forventninger til denne kampen.
 5. Hadde vært deilig å se et Stabæk-lag som spiller på hele sitt register i dag. Bra vært, god matte, mange formspillere. 3-0?
 6. Sitter vel med en følelse av at det er nettopp det som vil skje i år? Lumanza vet vi har mange assist i seg. Luc ryktes å være i kanonform, og har både mål og assist i seg. Bohinen har stødig fot, og jeg tipper han har satt seg som mål å ta nye steg (true/score mål). Oliver er et uromoment, som forhåpentligvis vil være sist og nest sistemann oftere enn i fjor. Gall og Valencic er foreløpig jokere, men skal forhåpentligvis bidra til at Kinogol blomstrer. 🤞
 7. Sånn var Boli lenge også, før det løsnet.
 8. Viktig å holde fokuset litt borte fra hvor sinnsykt spennende tropp vi har nå!!
 9. Virker som en superspennende kis! På tide å forlenge kontrakten!
 10. Eller da "farten" forsvant? Husker ikke detaljer rundt det, men da Martin kom tilbake fra Wimbledon/Molde, så var Chippen i klubben.
 11. Så ut til å ha fin touch. En som beskriver seg selv som bra til å dra av ledd og skape ubalanse hos motstander, kommer jeg garantert til å bli glad i.
 12. Hello? Nå er det vel stort sett de siste 12 måneder hvor vi har vært i posisjon til å signere kontrakter med bedre terms, enn minimum. Er jo pinadø ikke rart at vi får slike situasjoner da. Det er jo derfor lojalitet spilles ut. Det har vært det sterkeste kortet vi har hatt på hånden. Du junior, får spilletid, vi får lojalitet tilbake. Jeg tror dessverre at altfor mange ikke er i nærheten av å se den kompleksiteten de som står i det, gjør. Den ene eller den andre veien. Tror TB får enklere vilkår enn IA har hatt, når det faktisk er litt cash i systemet. Enn så lenge.
 13. Burde ikke denne tråden vært flyttet til Blaa?
×
×
 • Create New...