Jump to content

superblaa

Bruker
 • Content Count

  2,219
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

superblaa last won the day on September 6 2019

superblaa had the most liked content!

Community Reputation

731

About superblaa

 • Rank
  bluestep

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  www.diemme.com

Recent Profile Visitors

788 profile views
 1. Likte de små videoene fra trening, hvor sol, bra trening og god energi var stikkord jeg la merke til. 😊
 2. Vinn. Vinn. Vinn. Vinn.
 3. Enig, han trenger mer spilletid og gode opplevelser, så vokser han inn i Sampdo. Husker han som tidvis slepen i Stabæk, det halve året han småherjet. Tipper han er med på landsen i løpet av våren, senest til høsten.
 4. Ranieri (+Google Translate): Thorsby appeared growing: "His always does. His place is central. Maybe a midfielder across the board because his average is 12-13 km per game. He must improve with the ball between his feet because he makes too many back passes"
 5. Hjelper å ha en trener som smiler da 😊
 6. I går var noe av det beste jeg har sett av Hernadez. Tror han er i ferd med å løfte seg opp på det nivået som vi forventer av han, men som han aldri har prestert jevnt på. Får vi mer dreis på backene våre frem mot neste sesong, begynner det å lukte fugl av dette laget. Likte forøvrig godt at det ble spilt opp mer i midten mot en møtende Junker, som ganske konsekvent prøvde å bruke en touch videre. Små steg mot større offensivt register.
 7. Det er jo ikke verre enn at klubben, etter å unngått nedrykk, feks prioriterer Oliver fremover Ola, for å starte forberedelser for neste sesong. Det forstår helt sikkert Ola, og to kamper fra eller til, spiller jo ingen rolle for han? To kamper ekstra for Oliver fra start, kan være godt å ha med seg inn mot neste sesong.
 8. Var det ikke Børkeeiet/Brøndby-penger denne fikk tilskudd fra?
 9. Du tenker trenden begynte med Jønsson? Det har jo ikke akkurat vært noe stabilt hurra på Nadderud, siden Bradley. Det, kombinert med at vi historisk sliter med å trekke folk, med mindre vi kjemper om medalje, pluss at Eliteserien generelt trekker mindre, gir vel svaret. Hadde vært mer bekymret hvis hjemmebanen vår var Intility. Vi trenger en medaljesesong, en ny Alanzinho eller comeback fra Mix (🤯) , for å fylle Næddis. Det beste vi kan gjøre er vel å trappe opp, (spill, kvalitet og resultateter) sakte, men sikkert, mot ny stadion. Det er den som må fylles.
 10. Mix holder jo på med litt av hvert, og er en underlig skrue. Litt pompøs, men ærlig talt, fotballen trenger fargeklatter ass. De siste månedene har han flørtet en del med supporterne i Gøteborg på Twitter, bla. Tipper Mix har hatt mye alene tid i alle disse årene, og når vi vet at han brukte en del tid på forumet før, så tipper jeg at han vet at en del synes han har gjort og sagt ting som mange ikke liker, at folk disser han pga faren hans, osv. Tenker at det spiller en del inn på hva han tenker om å returnere til Stabæk. Jeg hadde digget Mix tilbake i blått, sammen med Hedenstad, Rogne, Skjelvik og Kamara. Class of 09 (evt. 2008).
 11. En tent Kassi, er stort sett noe av det beste som skjer oss.
×
×
 • Create New...