Jump to content

superblaa

Bruker
 • Content Count

  2,209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

superblaa last won the day on September 6

superblaa had the most liked content!

Community Reputation

694

About superblaa

 • Rank
  bluestep

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  www.diemme.com

Recent Profile Visitors

714 profile views
 1. Var det ikke Børkeeiet/Brøndby-penger denne fikk tilskudd fra?
 2. Skulle likt å se statistikken på hvem som lykkes best; Ut uten å etablere seg i TL, eller ut etter å ha etablert seg i TL. Ødegaard, Haaland, Berge og Ajer er alle i samme kategori.
 3. Du tenker trenden begynte med Jønsson? Det har jo ikke akkurat vært noe stabilt hurra på Nadderud, siden Bradley. Det, kombinert med at vi historisk sliter med å trekke folk, med mindre vi kjemper om medalje, pluss at Eliteserien generelt trekker mindre, gir vel svaret. Hadde vært mer bekymret hvis hjemmebanen vår var Intility. Vi trenger en medaljesesong, en ny Alanzinho eller comeback fra Mix (🤯) , for å fylle Næddis. Det beste vi kan gjøre er vel å trappe opp, (spill, kvalitet og resultateter) sakte, men sikkert, mot ny stadion. Det er den som må fylles.
 4. Mix holder jo på med litt av hvert, og er en underlig skrue. Litt pompøs, men ærlig talt, fotballen trenger fargeklatter ass. De siste månedene har han flørtet en del med supporterne i Gøteborg på Twitter, bla. Tipper Mix har hatt mye alene tid i alle disse årene, og når vi vet at han brukte en del tid på forumet før, så tipper jeg at han vet at en del synes han har gjort og sagt ting som mange ikke liker, at folk disser han pga faren hans, osv. Tenker at det spiller en del inn på hva han tenker om å returnere til Stabæk. Jeg hadde digget Mix tilbake i blått, sammen med Hedenstad, Rogne, Skjelvik og Kamara. Class of 09 (evt. 2008).
 5. En tent Kassi, er stort sett noe av det beste som skjer oss.
 6. Usikker. Men hvis vi vinner, har vi bare seks poeng ned til sikker plass. Spent på pausepraten til Jønsson, tror ikke han er i stand til å nå frem til alle leiesoldatene. - Er det noen som er glad i fotballkamper her, eller? 😎
 7. Jeg er 100% enig i at vi må sikre oss at vi får betalt, som jeg skrev i Olas tråd. Jeg innser også hvor vanskelig det er, at dette skjer hver gang. Det er masse hensyn, masse x-faktorer, hvor timing, kanskje er den viktigste, og vanskeligste, for alle. Hva er viktigst, for hvem, på hvilket tidspunkt. Dette kan forandre seg fra måned til måned, vil jeg tro. Økonomi, form, styrke på tropp, skader, trener, klubbledelse, ++. Jeg tror kanskje ikke vi er mer utsatt for "me, myself and I", enn andre. Jeg tror heller at det er visse mekanismer som slår inn, når vi snakker om de aller største talentene. Først og fremst, så vil jeg tro det er deres egne ambisjoner og drive, som kanskje er større enn andres. Egoet er latent. Andre ting som slår til, er vel hvor ofte de hører at de er best, og at de bør komme seg ut, og til større klubber. Det vil jeg tro forandrer deres forhold til nuet. At de også får agenttyper, som har helt egen agenda, og som kun tenker spiller og seg selv, hjelper nok heller ikke klubben. Store talenter som stikker av uten å legge igjen penger, vil jeg tro VIF, RBK, Brann, Molde, Strømsgodset, og andre, også opplever. Det svir kanskje bare enda mer for oss, som har mindre ressurser, når oppsiden forsvinner? Da svir det også ekstra for oss fans som følger disse gutta med et halvt øye, med håp om at vi skal få opp enda flere spennende spillere på a-laget. Men klart, hvis Geelmuyden, Arnstad og Pignatel, alle forsvinner uten å bli solgt, så er nærmer det seg kanskje en trend?
 8. Kaffe på Brakka er en metafor vi historisk sett ikke digger, men jeg mener jo det er en raus tillitserklæring fra Unge Tunold. Bli med å ta bidra til å ta ut kurs. Men, så ser en jo også at noen gjør det bedre i opposisjon, enn som styringsparti. Så lenge Stabæk kommer bedre ut i lengden, tenker jeg.
 9. Kaptein står det på Fotball.no. Grattis. Når brikkene faller på plass for Hugo, så blir det fort magisk.
 10. Sikkert vært fint med landslagspause for et lag med litt nye relasjoner å bygge. Akkurat nå tror jeg ikke vi er underlegne noen i denne ligaen, hvis vi har dagen.
 11. Kjenner en mister helt piffen over dette. Blir ikke overrasket over at denne situasjonen oppstår med Ola. Unggutta får råd fra foreldre, som vil være litt for smarte? Det har vel skjedd før i denne klubben. Uten å vite detaljer, så har det jo blitt hintet om at det koker litt i rekkene vedrørende disse situasjonene. Det er sikkert derfor IA går ut og eksemplifiserer/statuerer. Med rette. Jeg mener unggutta/foreldre, må gå i seg selv. Alle som er i Stabæk, kjenner klubbens situasjon. Javisst, spillere må legge ned mye innsats for å lykkes, men for de som gjør det, så er det som et langt utdannelsesløp. Og de får godt betalt når de blir solgt ut av klubben. Et løp som klubben bruker mye penger og ressurser på å forvalte. Når klubben prioriterer akademiet, så blir det mindre penger til annet(spillere utenfra), og resultatet er at unge spillere blir modne raskere, gjennom økte sjanser i alaget. Ola er en som tidvis har fått mer spilletid enn fortjent, pga dette. Det er jo forsåvidt ikke overraskende at kynismen råder i samfunnet vårt, men det blir for dumt å gå som Bosman, for en som Ola. Hello. Vi må også huske på den gjengen bak de beste, som ikke får sjansen pga Ola, og som både kunne blitt habile klubbspillere, eller bragt penger i kassa, for utvikling av nye talenter. Skjerpings.
 12. Litt som Drømmelett er for Lettrømme?
×
×
 • Create New...