Jump to content

superblaa

Bruker
 • Content Count

  2,236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

superblaa last won the day on February 3

superblaa had the most liked content!

Community Reputation

804

About superblaa

 • Rank
  bluestep

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  www.diemme.com

Recent Profile Visitors

838 profile views
 1. Virker ikke som tenningsnivået er helt der, og mange som får prøve seg. Føles ikke ut som to spisser funker særlig bra for øyeblikket.
 2. Det er helt åpenbart at det kommer inn en forsvarer til, det var jo før skaden hans også. Er jo syltynt, selv om Vogt har sett bra ut. Om Jeppe blir langtidsskadet, så kommer det sikkert et lån til sommeren. Vi kommer ikke til å legge om formasjon pga dette.
 3. Vogt ser bra ut. Ble meldt at Pignatel ikke er helt i hundre, så kanskje ikke overraskende at det blir tøffere uten Yaw og Moe.
 4. Will Donkin har gått meg litt hus forbi. Er det forhåpninger om spill for A-laget i år? Han ser ganske lett ut, hvordan tar han nivået på trening?
 5. Ikke minst, så utrolig enkelt. En trenger ikke alltid pakke ting inn alt mulig fancy staffasje, 3D briller og Java, når et enkelt nyhetsbrev skaper sånne godvibber. Lavterskel < dørstokkmila.
 6. Alltid. Uansett. får en til å savne Erik Loe sin penn fra gamle dager.
 7. Handler ikke dette om at noen ser begeret halvtomt, andre ser det halvfullt? Lumanza i form overgår det vi har råd til å kjøpe oss som sikring, for at han ikke kommer i form. Så, da er det bare å krysse fingrene for at han kommer i form, okke som. Angående Hugo, så synes jeg det er litt forunderlig at han ikke får litt mer tillit sentralt. Håper noen ser på litt video av han og Lumanza sammen, for noen år tilbake. Det er så waste å ha han ute på kanten. Men, hvis Bohinen forsvinner, kan jeg ikke forstå noe annet at det er en prioritet for klubben å la Hugo ta neste steg. Hvis ikke må det være bedre å la han gå videre.
 8. Og hva har Mix med farens piratambisjoner å gjøre, egentlig?
 9. Hvor lenge skal han få høre det?
 10. Min bekymring for midtbanen, er at vi er avhengig av at Lumanza kommer tilbake i god form. Vi trenger noen med litt mer tyngde, enn resten. Der var Skytte god.
 11. Mix gjør jo i motsetning til våre andre sentrale midtbanemenn, en del mål i løpet av en sesong. Det trenger vi. Når Emil og Ola drar, er det kun Hugo igjen av den generasjonen, og jeg tror Mix kan være viktig for identitet og interessen rundt laget. Kanskje kan han begynne å lokke en Hedenstad ned til Nadderud også, og jobben med å etablere seg som en toppklubb, tar noen steg videre. En skal ikke kimse av at disse gutta har vært rundt, og kan gi noen andre dimensjoner til klubben og garderoben. Hvem er var det Mix hang med i New York, igjen?
 12. Kanskje Ola til slutt tenker at det kunne vært gøy å ta medalje med Stabæk? 😊
×
×
 • Create New...