Jump to content

sveinjhag

FairFans
 • Content Count

  641
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26

About sveinjhag

 • Rank
  Maggid
 • Birthday 03/07/1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ståtribunen

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk IF

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Det er vel uansett lenge siden vi har faktisk tatt poeng i en kamp vi styrer og har ballen mest.
 2. Jeg venter fortsatt i spenning.
 3. Telenor er et ektefødt Stabækbarn. Tom Stenvoll er visjonens far. Bitterheten over det katastrofale må ikke seire!!
 4. So hinterlegte nach Sportbuzzer-Informationen der norwegische Erstligist Stabaek sein Interesse beim VfB. Cornelius kann mit den Norwegern im Trainingslager in Marbella mittrainieren - bereits am Sonntag flog der Kanadier nach Malaga, von dort ging's weiter in den beliebten Urlaubsort an der spanischen Südküste. Verhandlungen soll es im Laufe der Woche geben.
 5. Likner litt på den store fisken jeg ikke fikk. Litt tynn sene eller litt tynn stall har vel vært begrunnelse for å ikke tippe oss høyere. Ok. Litt tynn stall var rett og vi har sprukket litt på slutten av sesongen. Uansett har vi prestert og om noe ryker på slutten skal vi være mer enn fornøyd med sesongen. En stor takk til alle. Men fortsatt er mye opp til oss!
 6. Takk for påminnelsen. Meldte på laget nå. Jeg er med i år også jeg om mulig ☺
 7. Godt spørsmål. Jeg la ikke merke til makedoniern, Breno er vel ok, og Sayoba var vel litt uerfaren i noen situasjoner? Kanksje like greit å ta inn JR spillere + en som kan styrke forsvaret? Hepp, Sayoba skal vel være med oss i 3 måneder, mener jeg det stod et sted. Med Clark inn så er det kanskje ikke rom for Makedoneren? Breno synes jeg så ut som dussinvare. @ringo Fulgte spesiellt med på makedonieren i forrige kamp. Synes han virket trygg. Hadde også mange presise oppspill.
 8. http://www.transfermarkt.de/de/ricardo-clark/leistungsdaten/spieler_39840.html
 9. Jeg har plass. Kjører fra Økern :-)
 10. Det var vel mest Hønefoss sine dårlige avslutningsegenskaper som gjorde at vi holdt nullen. Vi mister ballen flere ganger på egen halvdel etter å ha vunnet den og skal kontre. Agresivt press fra Hønefoss gjør at de vinner ballen høyt oppe på banen flere ganger. Straffesituasjonen oppsto som følge av at vi er upresise og Hønefoss snapper ballen. Når vi er i balanse og motstander har ballen har vi stort sett kontroll bakover. Hulk var vel Stbs beste og spilte hele kampen.
×
×
 • Create New...