Jump to content

Kasper

Bruker
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

About Kasper

 • Rank
  skravlekjerring
 • Birthday 02/24/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker
 • Interests
  Stabæk fotball til vi dør!

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/gar-mot-flere-overganger-i-tippeligaen/5184584.html Nettavisen hevder å vite at det er en midtstopper.
 2. jepp.. her fra kl 16 http://watchtvlive-h...-vs-dnipro.html og heer... http://www.authorstr...iendly-matches/ Begge disse linkene innholder jo kun reklamer i visningsvinduene. Er det noe lurt dere andre gjør som klarer å se Stabæk i stedet for IF og Mammutreklamer?
 3. Hva med en av disse gutta? Nå som det ser ut som DN er ferdig må det vil frigjøre noe midler på lønningssiden. http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/djurdjic-tenker-paa-fotball-hele-doegnet-3294400.html Ettersom Sørum har kontrakt en stund fremover er det vel kanskje Djurdjic som er mest aktuell, til tross for at styret i Haugesund sier de ikke ønsker å selge til en klubb bak de på tabellen.
 4. http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article179977.ece rart vi ikke lukta rundt dette...
 5. Ifølge nettavisen: Nettavisen har hørt at back Fernando Wallace Perreira kan flytte på seg i dag. Men blir det utenlands eller til en norsk klubb? Overgangssummen skal uansett ligge på 3-4 millioner kroner. Litt høyt for oss vell?
 6. Da er Vegard Landaas klar for ODD. Var ikke han på prøvespill hos oss?
 7. Noen som vet noe om tidligere Brann- og Wiganspiller Paul Scharner? Ser at han er frigitt fra Wigan. Han har sikkert et skyhøyt lønnskrav, men tror han virkelig har noe laget vårt mangler. En skikkelig harding!!
 8. Noen som vet noe om tidligere Brann- og Wiganspiller Paul Scharner? Ser at han er frigitt fra Wigan. Han har sikkert et skyhøyt lønnskrav, men tror han virkelig har noe laget vårt mangler. En skikkelig harding!!
 9. Diogo er nok mer sannsynlig
 10. Joakim Våge Nilsen. Haugesunds talent på venstreback. også på G19-landslaget. http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/article2849834.ece håper vi følger med på han!
 11. Hva med Kalvenes fra Burnley? Han har bare kontrakt frem til sommeren og kan da gå vederlagsfritt. Han har opplevd utlandet og kanskje funnet ut at det er tid for hjemtur. Det kan vel være aktuelt å prøve å prate han hjem til Norge og oss. venstrebeint spiller med erfaring fra pl og championship. Angående lønn så tjener han nok mye i england, selv om det er i burnley, men om han ikke har noen forslag fra utlandet må vel vi kunne konkurrere om han...?
 12. http://fotball.aftenposten.no/eliteserien/article158903.ece venstre og midten bak. med venstrefot. interresant!
 13. Utifra det jeg har sett og fått inntrykk av når det gjelder Sigurdsson så er han en fysisk sterk spiller, men som ikke er god nok på mange andre felter. Det sies at mål kommer av at motstanderen gjør feil. Jeg vet jeg har flere kommentatorer med meg når jeg sier at han for ofte er den som gjør feilen som blir utslagsgivende. "Sigurdsson må nok ta på seg skylden for det målet der". har hørt ca denne setningen for mange ganger.
 14. Ånei! Jeg vil ha Pontus i mange år! Dette ser mørkt ut
 15. Når det gjelder vinger/kanter på free transfer så la jeg merke til jacob sørensen fra Odd. Jeg har inntrykk av at han er ving, men kanskje jeg tar feil... Noen som sitter inne med noe info om hvor god han er? Øynene mine stoppet også da jeg så MAgnus sylling Olsen fra Kongsvinger. Virker som en meget interessant vingtype som vi ikke har flust av i laget vårt. Noen som vet noe om denne karen? I og med at disse er "gratis" så ville jeg tro de kanskje er sjekket ut eller skjekkes ut... noen som vet?
×
×
 • Create New...