Gå til innhold

alan_magic

Bruker
  • Innholdsteller

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Om alan_magic

  • Bursdag 10. jan. 1961

Profile Information

  • Location
    Bærums Verk
  • Interests
    Jakt, fiske og intime kvelder foran peisen med bikkja

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Dette er forresten tribunen vi skal stå på. Det er selvsagt(og dessverre) seter også ovenfor teleskop-tribunen nå. At teleskopen en utslått, skjønner vel alle..
  2. Jo. Og det er derfor det er meget bra det settes opp flere ulike busser. Men det er forskjell på å ønske regler som passer best på søndagsskolen og kunne kose seg med et par øl - noe de øvrige svarene til skribenten også sier. At jeg setter det litt på spissen er mulig, men det er ikke bra når man får slike tilstander som vedkommende her ønsket. Det går utover supporterklubben og også Stabæk som mister vokal støtte. Skal man virkelig tilpasse supporterklubbens turer til 5-åringer? Og det får meg også å lure på hvordan familietribunen ideelt sett da skulle sett ut... Hvorfor? Fordi jeg mener man vil kvelde supporterengasjementet dersom man ikke tillater å ta seg noen øl, synge litt sanger osv. Min erfaring er at jo bedre stemningen får bygget seg opp på veien til bortekampene, jo bedre blir også stemningen på selve kampen. Ønsker man en rolig busstur med myke pledd, air-condition og silkeputer så går det rutebusser mellom Oslo og København 10 ganger i døgnet med priser fra 400 t/r.
  3. Jeg tror danskene undervurder oss litt, så man får håpe dette gir oss en liten fordel. Jeg tror vi enten går på kjempesmellen i Køben og taper 4-0, eller at vi faktisk kan overraske litt og dra i land en heldig seier. Mitt tips: KBH-STB 1-2
  4. Vær så snill å si at dere kødder... Jeg klarer ikke å sitte i buss i mange timer sammen med folk som har vært i kontakt med alkohol og øl. Jeg opplevde dette under bortekampen mot Godset nå i år, hvor noen hadde med øl på bussen. Jeg ble lettet da de fleste gikk av i Asker for å gå på Big Steak House. Jeg vet jeg ikke er alene, vet at jeg snakker for i alle fall to ekstra, kanskje fem personer. Det er dritt å høre på halv-fulle folk synge og rope i hele natt. Tiden på døgnet er en helt jævli tid å være sammen med slike. Vær så snill, kutt ut ølen eller plasser alle de som drikker øl på en eller to av bussene, og plasser oss andre på buss nr. 3!! Får jeg foreslå følgende opplegg for deg? http://kfuk-kfum.no/side170 Der kan synge og gaule så mye du vil, i trygge, faste rammer. Det irriterer meg litt at man i Norge skal lage alt så jævla streit og kjedelig. Supportertribunen skal ikke tilpasses småbarn og gamle tanter. Det er mer enn nok ledige plasser på familietribunen..
  5. Da ble valget om å ikke dra til Stavanger lett..
  6. Herlig spark til Waters fra RBK for et par år siden:
  7. Kortsiden ASAP! Dette kan ikke vente! Forøvrig ekstremt mange på ståplass som burde tilbys sitteplasser et annet sted på stadion, så slipper man å ødelegge for de som faktisk ønsker å bidra.. OG.Den jævla scoringslyden må bort! HERREGUD
  8. Dersom en ikke har fått noen bekreftelse for at en har betalt, har dere oversikt i butikken eller hva? Eller må en printe ut kvittering for betalt kort? Det ble betalt for flere dager siden..
  9. Det kan på meg virke som Stabæk pusher sesongkort til siste slutt, og heller lar noen tusen seter stå tomme den første kampen. Kan godt hende dette er en bedre løsning enn å fylle opp med 10000 andre som aldri kommer tilbake igjen. Så får vi heller fylle opp mot RBK og Enga.. Mitt tips: 13.040
  10. Skal den aldri forsvinne? Jeg vil jo tro det ikke bare er meg som irriterer meg grenseløst over denne? Men hva sier Stabæk om dette, må jo være flere som har spurt? Synes klubben har blitt fryktelig kommersiell i det siste må jeg si..
  11. 1. Rosenborg 2. Stabæk 3. Fredrikstad 4. Lyn 5. Tromsø 6. Vålerenga 7. Brann 8. Bodø/Glimt 9. Viking 10. Lillestrøm 11. Odd Grenland 12. Molde 13. Start 14. Sandefjord 15. Aalesund 16. Strømsgodset
  12. Lykke til! "Hei. Under denne kampen skal vi teste hvilken plassering vi lager best trøkk på. Derfor vil vi stå første omgang på langsiden, og flytte 30 meter til venstre til kortsiden forran 2. omgang." Det var da ikke værre under Eurostand?
  13. Nei, kan det feks. være pollen (du sansynligvis har fått med deg) på toppen av denne tråden? Det blir jo som å forlange 10 kroner for et eple, og så 3 måneder etter kreve samme prisen - tross eplet på den tiden har blitt råttent. Og. Dersom det du sier stemmer, så visste du hele tiden at det ikke var mulig å fjerne setene på langsiden også? Eller tar det kortere tid å fjerne disse? For det første. Dersom Stabæk har solgt 2-3(et par) tusen sesongkort på felt B/C lover det godt for 15000 solgte sesongkort. Hva det reelle tallet er, er uvisst - og i grunn helt uvesentlig. Det bør være en smal sak å flytte disse, og om behov. At JEG skal måtte gjøre jobben er bare et usaklig argument, selvom jeg skjønner det ikke var bokstavelig ment. Jeg påpeker enkle grep som kunne gjort at SS kunne fått gjort en bedre jobb på tribunene. Ja, på samme måte som man ikke kunne flyttet til kortsiden om en fjernet boltene på langsiden. Ja, og det blir sikkert en del kort å refundere når man selger sitteplasser i stedet for ståplasser.. Ikke tror jeg det blir mange uansett hva som velges, og dersom folk er mer opptatt av å se best mulig fremfor å støtte Stabæk, bør man kanskje vurdere sin fremtid på ståplass. "Nei, usj, her var det ikke bra nok plasser for meg å synge" Nå argumenterer du litt mot deg selv. Er det noe mindre stress å "saget over boltene, slik at dersom vi heller vil stå på langside senere.. " i 2010 enn 2009? Og. Er det ikke bedre for både klubb og fans og legge saken død, og få samme debatt som det har vært her nå, før 2010-sesongen? Jeg tror ikke Stabæk går konk. dersom vi flytter til langsiden. Enig med Martin over her. Nå får vi en løsning fra Stabæk, vi får ståplasser på en bra plass("det er ingen dårlige plasser på Fornebu"), saken er død, også i 2010, 2011, 2012, 2013 osv, Stabæk kan fylle hallen med Melodi Grand Prix(etter at Idol-Tone vinner i år), og man kan rendyrke tribunen vår som det det er, STÅPLASS.
  14. Jeg må si jeg ikke helt skjønner argumentene for langsiden, og at de "kanskje skal fjernes om et år", derfor står vi der til da, på setene vi hele tiden har vært i mot. Sånn jeg har forstått det, så kan Stabæk fjerne setene på kortisden I DAG dersom vi ønsker. Så får man heller jobbe for å flytte til langsiden dersom det noen gang skulle bli aktuelt. Og det kan jeg ikke skjønne at det noen gang vil bli. Stabæk har minst like mye behov for konsertplassene neste år som før. Det lukter lang vei at Stabæk ønsker å trenere hele saken, og håpe at alt roer seg.. TROR NOEN VIRKELIG AT SETENE BLIR BORTE I 2010? Når vi har mast så mye om ståplasser, og får et tilbud om dette bak mål så må vi vel bare kjøre på!
  15. Da ser det jo ut som et flertall går i mot Stabæk og styret og faktisk ønsker kortsiden. Er det ikke bare så enkelt som dette? Ideelt sett bare C og B, men ok. Vips. Alle får stå, både de som vil stå på kortsiden, svingen, og langsiden. Proplem løst. Alle er venner og saken er biff.
×
×
  • Opprett ny...