Gå til innhold

vidjetore

Bruker
 • Innholdsteller

  120
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

vidjetore vant dagen sist 25. Januar 2018

vidjetore hadde mest likt innhold!

Omdømme

93

Om vidjetore

 • Rang
  i ferd med å etablere seg
 • Bursdag 08. jan. 1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Nylige profilbesøk

151 profilvisninger
 1. vidjetore

  Treningskamper 2019

  Ja, på rb.no bak betalingsmur: https://www.rb.no/sport/fotball/strommen/direkte-fra-kl-16-30-strommen-stabak/v/5-43-996694
 2. vidjetore

  Kamptråd: Stabæk-Sandefjord

  Kan Hovis drite i å klappe når straffer tas? Det kan da umulig hjelpe straffeskytteren, uansett hvem det er.
 3. vidjetore

  Kamptråd: Stabæk-Start

  Eurosport Player funka på 4G i Tsjekkia under hjemmekampen mot Tromsø i alle fall.
 4. vidjetore

  Nye spillere

  Det er vel kanskje ingen som har RB+-abonnement og kan si noe om hvorfor? Jeg liker meg bedre i LSK enn Stabæk. Alt virker bedre her, og jeg håper å spille meg til kontrakt, sier Bruno. Utover det står det ikke noe spes om hvorfor.
 5. vidjetore

  Treningskamper 2018

  Var vel ingen andre enn Sayouba som utmerket seg spesielt. Gjenkjente kun et fåtall av de på banen. Boli virket tung i steget den omgangen han spilte. Mauritz spilte hele kampen, men fikk ikke utrettet stort. Kisa var såpass mye bedre at vi egentlig ikke fikk mulighet til annet enn forsvarstrening. Scoringen vår var et resultat av litt møljerot inne i 16, og var vel egentlig eneste skikkelige skuddet vi hadde på mål. Kisa stilte med ganske ok tropp, i følge de innfødte. Uansett en god erfaring for unggutta å kjenne på nivået, tenker jeg.
 6. vidjetore

  Treningskamper 2018

  Sayoba var Stabæks beste i mine øyne. Hadde noen meget bra redninger og begrenset ytterligere baklengs. Som vanlig prøvde han også på ting han ikke kan (sweeper,utspill m.m.), så han har (fortsatt) en jobb å gjøre.
 7. vidjetore

  Treningskamper 2018

  Sliter fælt defensivt. Får ikke til noe som helst fremover. Klar nivåforskjell.
 8. vidjetore

  Nye spillere

  https://www.rb.no/strommen-if/steinar-stromnes/espen-olsen/treneren-hjalp-ham-a-flytte-til-bekkestua-na-selges-han-til-stabak/s/5-43-689823 Har klippet ut irrelevant vissvass fra artikkelen... --------- Av Morten Svesengen Publisert:25. januar 2018, kl. 20:17 I desember jobbet Espen Olsen dugnad da Steinar Strømnes (30) flyttet til Bekkestua. Strømmen-treneren visste lite om at midtstopperen mindre enn to måneder senere kan bli solgt til Stabæk. Torsdag ble Strømmen enig med Stabæk om overgang for kapteinen. Fortsatt gjenstår det at 30-åringen blir enig med Stabæk om sin kontrakt. Vi diskuterer detaljer nå, men jeg håper det løser seg, sier Steinar Strømnes. Stopperen har spilt 166 seriekamper på seks sesonger i Strømmen... ...etter det RB-sporten erfarer skal de to klubbene være enig om en overgang verdt rundt 400.000 kroner. Også Sarpsborg skal ha vært interessert i Strømmen-stopperen, men han vil heller til Stabæk. (Deretter en del svada om andre spillere som ønskes inn hos Strømmen...) Stabæk-spissen Sindre Mauritz-Hansen er også en spiller Strømmen-treneren ønsker seg. Han har vi ønsket oss før, og vi har prøvd flere ganger uten å lykkes. Nå håper vi å få til noe der. Men det er ikke en del av avtalen med Steinar, forklarer Olsen.
 9. vidjetore

  Kamptråd: Stabæk-Vålerenga

  Bare å jekke en pils, finne frem pottisen og skadefryden og lese: https://forum.klanen.no/showthread.php?35691-Stab%E6k-VIF-l%F8rdag-30-9-kl-18/page2
 10. vidjetore

  Kamptråd: Sogndal - Stabæk

  Det funka når jeg trykka på Eliteserien multiplex. Da kunne jeg velge mellom de forskjellige kampene.
 11. vidjetore

  Kamptråd: Sogndal - Stabæk

  Når jeg trykker på kampen i Eurosport player kommer sendingen til Eurosport 1, håndballkamp med Haslum. Aahhrg!
 12. vidjetore

  Morten Morisbak Skjønsberg

  Herlig Morten!
 13. vidjetore

  Mediedekning

  Link til svar?
 14. vidjetore

  Akademiet

  Seriøst? Kan ikke barn bytte klubb når det måtte passe de? Trodde overgangsvinduer var noe som bare var relevant fra du ble senior / proff.
 15. vidjetore

  Norgesmesterskapet 2015

  Det må vel være den kjipeste hjemmekampen de kunne få.
×