Gå til innhold

Marius

Bruker
  • Innholdsteller

    811
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    4

Marius vant dagen sist 9. Juni 2020

Marius hadde mest likt innhold!

Omdømme

500

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

1 976 profilvisninger
  1. 2-0! Det er ikke et veldig godt Start-lag utpå her.
  2. En veldig fin ting som jeg så etter en rask opptelling på stb.guru. Vi har denne sesongen 40 målpoeng levert av spillere på 21 år eller yngre (og da teller jeg kun spillere som fortsatt er i klubben)
  3. Det er vel dessverre slik at vi mister ballen på vei frem og blir tatt i ubalanse bakover på de fleste målene. I så måte er det angrepsspillet vårt som leder til baklengsmålene. Løsningen er banalt nok nøyaktighet og tempo fremover, men det er en vanskelig øvelse. Fungerer knall når Sogndal blir passive og nervøse halvveis ut i andre omgang - og tilsvarende dårlig de gangene Sogndal ligger kompakt og tålmodig i påvente av at vi skal gjøre feil.
  4. Mikkel Diskerud og Ernest Asante ble idag kypriotiske cupmestere for Omonia Nicosia.
  5. Rett etter kamp så er det - om enn ikke så lenge - helt stille fra bortsett fra to stykker som roper gjentatte ganger at Kjønø er en idiot fordi han har henda i lomma under kamp. Det ble påpekt fra tribunen hvor tåpelig form for kritikk akkurat dét er, og det er da i den konteksten Wangberg sier at vi må stå sammen. Klarer ikke se at han på noen som helst måte skal mene at Support ikke bidrar.
  6. Dette er småplukk, men irriterer meg litt at disse intervjuene hele tiden frontes som "ydmyke" "åpne" og "ærlige". Det kan selvsagt være både ydmykt, åpen og ærlig selv om det er klubbens medieavdeling som intervjuer klubbens sportslige ledelse, men la meg nå se disse intervjuene og dømme selv. Er det et godt og troverdig blikk i speilet så skal det skinne igjennom.
  7. Det er to små runder siden DT fikk massiv og tilsvarende kritikk som det Budstikka får her. Og det er vel ingen som tviler på at BA og BT med jevne mellomrom gir Brann skikkelig verbal juling. Lokalmedia er ikke en heiagjeng. Det er en utdatert myte.
  8. Møtende spiss, kontra spiss i boks. Lag som kjører kampbilde, kontra lag som ligger lavt. Et lag som skaper sjanser mot et lag som ikke gjør det. Men med det sagt: Botheim bidro på ingen måte til å løfte oss. Han var regelrett dårlig i blå drakt.
  9. Akkurat som mot Mjøndalen blir vi fullstendig overkjørt etter pause.
  10. Sandberg har stått akkurat der han skal stå. Unødvendig å påstå noe annet. Det får nesten være grenser på hvilke feil vi skal lete etter.
  11. Én person går fremover, én bakover. Kollisjon. Kun en av dem treffer ball. Er tydeligvis på jordet ifølge dommer, men jeg klarer ikke se hvordan det skal være straffe.
  12. Et par timer etter kamp og vanligvis en mulighet for å svelge skuffelsen og tenke gjennom om det er en noe positivt å ta med seg. Skytte kommer til to av tre muligheter som vi skaper i dag. Ellers har jeg ingenting. Vi virker å tro at Nusa allerede skal være vår frelser der vi gir han ballen for så etterlate ham fullstendig på egenhånd i møte med fire eller fem motstandere, også er det Lumanza da ... Vi er ikke gode i førsteomgang, og Solbakken er ikke i stand til å lede spillet, men når han erstattes er vi faktisk ikke i nærheten. Han som kommer inn og skal gi oss muskler på midten går ikke i press, har ikke lyst på ballen og klarer ikke følge mann defensivt. Du kan sikkert i varierende grad si det samme om flere spillere, men Lumanza er fullstendig sjanseløs i dag. Ta en titt på hvordan han trekker seg unna på andre målet og hvordan han slipper mann før monstersjansen på slutten. Det gjør meg trist at en så vanvittig god spiller er fullstendig blottet for både selvtillit og ferdigheter.
  13. Ikke gå helt Twitter her nå da. La gutta prate sammen.
×
×
  • Opprett ny...