Jump to content

Marius

Bruker
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Marius last won the day on December 6 2012

Marius had the most liked content!

Community Reputation

297

About Marius

 • Rank
  Hvil i fred Tor Marius - du vil aldri bli glemt
 • Birthday 03/05/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hosle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

793 profile views
 1. Har en liten bønn til @ingo, @Jon og de andre som driver med styre og stell: Kan dere sørge for at IA er tilstede på første hjemmekamp slik at han kan få hyllesten han fortjener?
 2. Heisann! Nå har du fire innlegg som handler om nøyaktig det samme. Det til tross for at du har fått fremlagt argumenter som sier at dette ikke nødvendigvis stemmer. Når Mix kommer tilbake tar jeg han i mot med åpne armer. Om Vålerenga, Lillestrøm, Lyn, Skeid, KFUM og FC Traktor også vil ha ham så må vi legge frem det beste tilbudet. Fotball et business, og det hadde vært særdeles lite smart av Diskerud å legge det frem allerede nå som om han kun har ett eneste alternativ når han skal hjem igjen.
 3. Deilig innhopp i dag. Frem til han kom inn fryktet jeg baklengs hver eneste gang Vålerenga hadde ballen. Etter byttet hadde de vel knapt en sjanse.
 4. Men altså: Spilleren er ikke involvert i spillet. Ikke én millimeter en gang. Han løper vekk i det skuddet tas.
 5. ... samtidig var han den Stabæk-spilleren som brøt motstanderens ballbane flest ganger. Han er aggressiv og god som ballvinner selv om den fysiske tilstedeværelsen ikke er den aller største. Men jeg er enig med deg, med Skytte og Lumanza er det mye som ligger til rette.
 6. Da forventer du mye. Han var blant eliteseriens beste spillere det året.
 7. Kroppsspråket og forvirringen ved byttet handlet nok kun om å drøye tid. Han og Hugo gjør akkurat det samme. Uansett om de skal ut etter 60 eller 89.
 8. @LittleBlueAlien ordna det tilbake i 2010 😊 Edit: Og har kanskje filene fortsatt for her får jeg ikke linkene til å fungere.
 9. Tilbake på banen 15. juli og ut med skade 12. august. Det er på dagen fire uker.
 10. Ikke at det betyr så mye, men han finner som regel alltid veien inn i min FM-versjon av Stabæk. Tror da, basert på noen andres synsing, at det er en god signering.
 11. Det baklengsmålet der er vel om noe et veldig godt bilde på forsvarsspillet vårt. Vi står og ser på, venter på at noen andre skal ordne opp.
 12. Joda, er helt enig. Bare spekulerer i årsaken til at det ikke er tatt opp. Eventuelt så sitter det kanskje noen å forsøker å verifisere opphavet til disse bildene på egenhånd.
×
×
 • Create New...