Jump to content

Marius

Bruker
 • Content Count

  754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Marius last won the day on June 9

Marius had the most liked content!

Community Reputation

370

About Marius

 • Rank
  Hvil i fred Tor Marius - du vil aldri bli glemt
 • Birthday 03/05/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hosle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

955 profile views
 1. Mhm. Vi var åpenbart et bedre lag de første femten minuttene ... Jeg synes det ensidige fokuset ditt på at Kinoshita er skyld i alt vi foretar oss er unødvendig.
 2. Null press denne gangen. Så får vi se om det gjør utslag.
 3. Han snakket med Lekven, noe jeg synes er helt fair. Bidrar til å minske frustrasjon blant spillerne på banen. Han sier vel heller ikke at Kassi skulle hatt rødt kort, men at det gule kortet som ble gitt til Lekven skulle blitt gitt til Kassi. Straffen vi får i mot er da helt fair. Den armen til Amankwah har ingenting der å gjøre. Men vi kan uansett ikke dra på treningsfeltet å jobbe med dommeren. Det er eget spill vi må gjøre noe med.
 4. Jeg forstår heller ikke dette med Kassi, men det kortet her var vi heldig på. Hugo hadde én i første omgang som etter min mening var hakket verre når vi først snakker filming.
 5. Mål på Jesper Daland også. Dét er hyggelig. Synd han reiste hjem.
 6. 1. Rosenborg 2. Molde 3. Stabæk 4. Viking 5. Haugesund 6. Bodø/Glimt 7. Brann 8. Odd 9. Aalesund 10. Sarpsborg 08 11. Strømsgodset 12. Kristiansund 13. Mjøndalen 14. Sandefjord 15. Vålerenga 16. Start
 7. Vi kan kanskje hente hjem Mix som erstatter eventuelt?
 8. 💙 https://www.stabak.no/nyheter/kapteinen-forlenger
 9. Vil tippe at maskinen snart nærmer seg tenårene og at batteriet er noe i nærheten av defekt.
 10. Kjenner til utallige journalister som er sterkt kritiske til måten Josimar går frem på, spesielt nå - men også tidligere. Klarer ikke begripe hva de har å tjene på å bli sett på som en useriøs aktør.
 11. Her godtas helt uten videre premisset om at Trondsen kommer til å plassere Meling på benken ettersom sistnevnte ikke har skrevet ny kontrakt. Apropo Oliver/Ola i fjor høst.
 12. Det er vel uansett ingen klubber som kommer styrket økonomisk ut av dette, men vi sendte i det minste et sterkt signal om at vi vil strekke oss langt for å ta vare på våre egne. Det er vel heller ikke særlig smart å si høyt at man har penger å handle for.
 13. Bare å sende mail til klubben det. Du har krav på tilbakebetaling ved avlyste idrettsarrangement. Men fremgangsmåten som noen beskriver her tviler jeg sterkt på at blir vurdert av norske klubber.
×
×
 • Create New...