Jump to content

-mads

Bruker
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About -mads

 • Rank
  Alltid. Uansett.

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk Fotball

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Ja det eller kjøpe på stadion. Jeg kjøpte på stadion forrige gang jeg var der. Men smart å bestille på nett så slipper du bergenserne som selger Er i samme situasjon som Jansson, men lurer på hvilket felt SS kommer til å være på? Bortesupport feltet, vil SS stå på. Det skjønner jo jeg også, men hvilket felt er det?
 2. Ja det eller kjøpe på stadion. Jeg kjøpte på stadion forrige gang jeg var der. Men smart å bestille på nett så slipper du bergenserne som selger Er i samme situasjon som Jansson, men lurer på hvilket felt SS kommer til å være på?
 3. Jeg fikk sesongkort til jul, og fikk med medlemskortet. Hadde sesongkort i fjor, så har ikke fått noe nytt, fordi det gamle skulle bli oppdatert. Må jeg komme i butikken og få dere til å oppdatere det for meg, eller blir det oppdatert av seg selv? Keen på å få sett kampen på lørdag da vettu
 4. Jeg fikk samme meldingen da jeg gikk inn på forumet nå nettopp!
 5. Nei takk. Nannskog, Alz og Ringo har troligvis ikke nok hår igjen på hodet til å tåle enda en sesong med dribledriblezinho.. Dyrk Skjelvik i stedet. enig
 6. Kan man kjøpe billett på stadion? og hvor mye koster det?
 7. Han skal visst ha fått nye skolisser til den venstre fotballskoen. Men jeg vet ikke om jeg kan stole på kilden min. Tjehe!
 8. Noen som har noe nytt om Veigar?
 9. At personer kan si ting i kampen (og etter) hete er vel ikke noe som burde henge over dem i all fremtid, dersom de beklager dette senere og får den unnskyldningen godtatt av vedkommende som har blitt truffet. (Husker ikke om han har sagt unnskyld, men regner med at han ikke er stokk dum. Dersom han ikke har bedt om unnskyldning er han definetivt no go for oss) Dette tror jeg kanskje Kasper har opplevd selv også
 10. Vet ikke om det er riktig tråd, men: Det ser ut som at Hamrén er enda nærmere jobben som svensk landslagstrener!
 11. Har en ekkel følelse av at Janne kan tolke tifoen fra i går, en eventuell ølkasse mot Sandefjord osv. som: "Du har gjort en god jobb, Stabæk er glad i deg, men nå unner vi deg å få trene landslaget" i steden for "Bli i Stabæk Janne, det er her du hører hjemme!" Er det bare meg?
 12. Fin at det blir litt sving på sakene når vi ikke bruker stedet. Håper på den gode sirkel her: 1. At arenaen kan begynne å servere overskudd. 2. At noe av dette kan tilflyte fotballklubben, som takk for både god eksponering i media og godt inntektsgrunnlag. 3. At fotballklubben kan begynne å kjøpe seg inn i arenaen igjen. Dette vil da ha selvforsterkende positive effekter på så vel fotballklubben som øvrige arenainntekter. er det noen som vet om vi faktisk får noe av pengene fra slike arrangementer?
×
×
 • Create New...