Jump to content

-mads

Bruker
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -mads

 1. Ja det eller kjøpe på stadion. Jeg kjøpte på stadion forrige gang jeg var der. Men smart å bestille på nett så slipper du bergenserne som selger Er i samme situasjon som Jansson, men lurer på hvilket felt SS kommer til å være på? Bortesupport feltet, vil SS stå på. Det skjønner jo jeg også, men hvilket felt er det?
 2. Ja det eller kjøpe på stadion. Jeg kjøpte på stadion forrige gang jeg var der. Men smart å bestille på nett så slipper du bergenserne som selger Er i samme situasjon som Jansson, men lurer på hvilket felt SS kommer til å være på?
 3. Jeg fikk sesongkort til jul, og fikk med medlemskortet. Hadde sesongkort i fjor, så har ikke fått noe nytt, fordi det gamle skulle bli oppdatert. Må jeg komme i butikken og få dere til å oppdatere det for meg, eller blir det oppdatert av seg selv? Keen på å få sett kampen på lørdag da vettu
 4. Jeg fikk samme meldingen da jeg gikk inn på forumet nå nettopp!
 5. Nei takk. Nannskog, Alz og Ringo har troligvis ikke nok hår igjen på hodet til å tåle enda en sesong med dribledriblezinho.. Dyrk Skjelvik i stedet. enig
 6. Kan man kjøpe billett på stadion? og hvor mye koster det?
 7. Han skal visst ha fått nye skolisser til den venstre fotballskoen. Men jeg vet ikke om jeg kan stole på kilden min. Tjehe!
 8. Noen som har noe nytt om Veigar?
 9. At personer kan si ting i kampen (og etter) hete er vel ikke noe som burde henge over dem i all fremtid, dersom de beklager dette senere og får den unnskyldningen godtatt av vedkommende som har blitt truffet. (Husker ikke om han har sagt unnskyld, men regner med at han ikke er stokk dum. Dersom han ikke har bedt om unnskyldning er han definetivt no go for oss) Dette tror jeg kanskje Kasper har opplevd selv også
 10. Vet ikke om det er riktig tråd, men: Det ser ut som at Hamrén er enda nærmere jobben som svensk landslagstrener!
 11. Har en ekkel følelse av at Janne kan tolke tifoen fra i går, en eventuell ølkasse mot Sandefjord osv. som: "Du har gjort en god jobb, Stabæk er glad i deg, men nå unner vi deg å få trene landslaget" i steden for "Bli i Stabæk Janne, det er her du hører hjemme!" Er det bare meg?
 12. Fin at det blir litt sving på sakene når vi ikke bruker stedet. Håper på den gode sirkel her: 1. At arenaen kan begynne å servere overskudd. 2. At noe av dette kan tilflyte fotballklubben, som takk for både god eksponering i media og godt inntektsgrunnlag. 3. At fotballklubben kan begynne å kjøpe seg inn i arenaen igjen. Dette vil da ha selvforsterkende positive effekter på så vel fotballklubben som øvrige arenainntekter. er det noen som vet om vi faktisk får noe av pengene fra slike arrangementer?
 13. hva faen er det du vil a? sitte og se på at janne drar fra oss? det er i så fall en ting, men hvis du skal klage på handlekraftige folk som er villige til å ofre 5 min av sin dag på litt godprat med mr. semb så kan du faen meg holde deg langt unna mitt synsfelt!
 14. Jeg vil strekke meg til å si, uten å være useriøs, at hvis man skal få 38 mill for Alanzinho, bør prisen på Jönsson være minst 76 mill. Den mannen er faen meg viktig! 908 46 970 er forresten telefonnummeret til Nils Johan Semb for de som måtte føle for å ta en alvorsprat med mannen... 908 46 970 Kan vi spare oss for brenn-i-helvete-meldingene? Selvfølgelig. Men saklige telefonsamtaler eller tekstmeldinger har da aldri skadet.
 15. det værste er at det ikke er tull en gang... nff er faen meg en parodi av et fotballforbund. puntkum.
 16. Jeg vil strekke meg til å si, uten å være useriøs, at hvis man skal få 38 mill for Alanzinho, bør prisen på Jönsson være minst 76 mill. Den mannen er faen meg viktig! 908 46 970 er forresten telefonnummeret til Nils Johan Semb for de som måtte føle for å ta en alvorsprat med mannen... 908 46 970
 17. Faen, dette har utviklet seg til å bli den jævligste dagen i mitt liv Er det noen som har mobilnummeret til Janne så vi kan dra i gang en liten aksjon eller noe? Jeg skal faen ikke sitte her og se på at tidenes møkkamann (ja det er deg Nils Johan) snapper opp Janne for en slikk og ingenting. Han har jo faen ikke garanti for at mannen er dyktig som landslagstrener en gang! Foreslår at alle som har forslag til hvordan vi kan påvirke Janne kommer med det så fort som mulig!
 18. Hva er alt dette tullet om Jönson kanskje skal slutte hos oss? Kan noen vennligst bekrefte for meg at det er løgn???
 19. Mortimer JonasM geirti Jokke Albert Caz Pétur Rettep Dennis Iliohans leggskinn knyst Blaapaatur MLandmark HenrikM sdk Celebi PhunxZtar Sandra henkih hdaniels Benedicte matsj Mikki Medgangssupporter Fru Albert Anette Jørgen S Anders C Chriss lobben Tasse andersmann peas on earth Ølriksen III maggs Jan Fredrik Vara Eiko Pétur Blaasoldat mads
×
×
 • Create New...