Jump to content

Buss1 Marius

Bruker
 • Content Count

  1,395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Buss1 Marius last won the day on March 21 2017

Buss1 Marius had the most liked content!

Community Reputation

821

About Buss1 Marius

 • Rank
  Mye større enn Allah
 • Birthday 03/18/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haslum, Hosle, Bekkestua, nå Fagerborg

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

668 profile views
 1. Vet du når på året dette skal gå av stabelen? På NZ har jeg venner i nesten hver by der det skal spilles. I Australia er det bare i Brisbane, så det hadde vært artig å slengt innom og få ett litt lenger opphold en de 23 timene jeg har på det meste i Australia.
 2. Og Chixa har aldri tapt mot RBK, hverken i Treningskamp eller i Serie. Første målet skyldes hovedsakelig at keeperen sklei på gresset. Andre målet var et herlig langskudd. Og dømmingen hadde selv Ingrid Hjelmset vært fornøyd med. Vi tar gjerne flere Premiere League dommere i 1 div og toppserien.
 3. Jeg har hørt at hjemmekontor skal være veldig populært for tiden.
 4. Ølsalg før kamper på Nadderud er vel en viktig og betydelig inntektskilde for Onkel Blaa. Dersom vi heller samles i "Ølteltet" rett utenfor stadion, håper jeg det ikke fører til Onkel Blaa's død. Jeg har vanskeligheter for å se hvor inne, etter inngangskontrollen at Ølsalget skal finne sted, vi har ikke plass. Skal det skje i f.eks Fansone teltet så må alle sjekkes i ingangen og det kommer til å skje rett før kamp, da vil det bli enda mer kø en det allerede er. Jeg synes egentlig det fungerer godt med Onkel Blaa og enkelte har veldig godt av å ikke få i seg alkohol på 2 timer. Av og til slippes det inn folk som kanskje er litt for mye beruset, men for det første har vi ikke skjenke bevilling, som kan ryke og så vet vi att de vil bli mer edru/mindre fulle etter hvert og at det er bedre å ha dem inne på området der vi har kontroll på dem, enn å la dem rave rundt i nabolaget og bedrive hærværk. (Det siste gjelder spesielt bortesupportere).
 5. Litt artig, vi samarbeider med LSK's nabo Strømmen og LSK samarbeider med vår nabo Bærum SK
 6. Det står virkelig dårlig til med damelaget tydelig vis. Så vidt jeg vet er det bare 1 damespiller med kontrakt som skal dit. Men alle damespillerne uten kontrakt skal. Samt en avdanket damespiller. Riktig nok er damene i byen på søndag, før tidenes oppmøte på treningskamp, med 130 supportere på tribune. Vi kommer til å skremme både spillerne til Sandefjord samt deres hovedtrener Melissa Wiik og hennes assistent Kovac.
 7. Hvis vi skal ha 8001 sete, så synes jeg vi skal ha bra seter. Seter i hjørnene er de minst attraktive setene på stadion. Jeg har derimot veldig sans for Sør arena der man har kiosker i hjørnene. Så har man kjempeutsikt fra kiosk køen. Jeg tror det gir mer salg utenom pausene. Hjørnene kan også brukes til å stille ut bil fra bil sponsor, soffasupportern, storskjerm og annet. Midtsirkel seilet må ofte ligge ute å tørke, så fint om det kan ligge i ett hjørne, før man drar det ut igjen på banen etter kamp. Høy side mot GML R.V. og lav på motsatt gir bedre forhold når solen står lavt. Litt kjipt med 2500 tilskuere som ikke klarer å se noe. Jeg hadde gjerne sett at sidene ikke var helt rette, men at stadion var litt oval, har man sete ved det ene cornerflagget, så er det lettere å se det som skjer ved det andre flagget NFF har krav om parkering for supporterbusser rett utenfor bortefeltet. Jeg hadde gjerne sett at det var en form for dobbeltgjerde, rundt uteområdet til bortesupport på baksiden, der bussene stod imellom gjerdene. Da kan man laste opp bussene, men samtidig holde bortesupporterne igjen, for så å kjøre bussene direkte avgårde. Jeg regner med at det blir dobbelt sett med garderober, pga damelaget. Når vi da har kunstgress så kan vi kjøre 2 kamper rett etter hverandre. Det bør da være plass til 2 lagsbusser samtidig. I dag har vi av og til gjestende damelags buss, samtidig som det kommer buss for å hente gutta. Dette er nå litt trangt og vi har stadig skader på bussene som er bak hovis.
 8. Det er en signatur jeg virkelig savner. Det blir liksom ikke helt det samme uten henne....
 9. Jeg har ingen av disse banene på Damehoppern, så da får jeg prøve å få med meg noen av dem. Bare her er det mulighet for 4 nye baner. Første kampen bør vi klare å få med i alle fall deler av.... Har realiteten av å ikke være i toppserien lenger, nå slått inn over oss, noe som resulterer i at det ikke blir noe treningsleir i utlandet i vinter?
 10. Fisker liker seg best ved sjøen, og det passer jo bra, for Fisken har svømt til Brighton, der de nå skal trene på å uttale Fiskerstrand.
 11. Det kan ofte være vell så bra med 2 intensive dager, og så noen ukers pause hvor gresset kan gro i fred. Etter den helgen er det 2 uker til gutta skal spille hjemme og 3 uker til jentenes neste hjemmekamp. Stabæk ønsker å ha fredags kamper, for å prøve det ut. Sikkert problematisk for de som må fly for å komme seg til Nadderud, men Grei bør jo klare det. Bli derfor ikke overrasket om første hjemmekamp blir fredag 02 April.
 12. Jøss. Er Chixa i ferd med å bli VIF-vest?? Nå mangler det bare at vi får inn Guro som keeper. Det ser jo bare bedre og bedre ut dette her.
 13. Hva er bedre i Aalborg enn i Stabæk? Han kunne vel fått en vesentlig bedre lønn i Start en den har i STB, men valgte å bli. Det har ikke sett så lyst ut i Stabæk på 10år. Hvorfor skal han bytte klubb nå? Dette tror jeg ikke på, før jeg ser det bekreftet. Hvor befinner Aalborg seg i det danske seriesystemet?
×
×
 • Create New...