Jump to content

Flexi Knut

Bruker
 • Content Count

  2,282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Flexi Knut last won the day on September 23

Flexi Knut had the most liked content!

Community Reputation

1,553

About Flexi Knut

 • Rank
  Tilbakelent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

595 profile views
 1. Det virker som det er mange som har den oppfatningen av og innstillingen til Junker. Jeg er for så vidt enig i at det ikke er noe poeng i dvele for mye ved det, men jeg får liksom ikke den komplette avfeiingen til å stemme med mitt eget inntrykk av ham da han var her. Han skapte masse, var spillbar, jagde baller, rørte i gryta og åpnet rom på en måte jeg ikke har sett snurten av i år. Jeg syns også at Judas og Oliver kom mer til sin rett når de spilte sammen med ham.
 2. Syns fremdeles det er litt underlig å kritisere Junker for at han ikke scoret nok mål for oss, til tross for at han scoret flere enn Boli på færre kamper og ble toppscorer for klubben på en halv sesong. At han ikke scoret i hver eneste kamp fra dag én hos en klubb som kjempet på nedre halvdel av tabellen i fjor? Elendig. Mange av målene hans kom jo i samme kamp – og å score mange i samme kamp, det kan jo ALLE gjøre, så han trenger vi ikke. Og nå som han snitter på én i hver match, så er han til syvende og sist egentlig en dårlig avslutter. Opererer det sportslige i klubben også med denne logikken, så er det i grunn ikke så rart at vi mangler spisser som scorer.
 3. Det var jeg ikke klar over, og det var faktisk litt overraskende. Jeg vil likevel si at suksess etter endt sesong er en like vesentlig faktor som poengsnittet over 10 år. Vi har tatt medalje ved to anledninger, mens LSK hele tiden har vaket i gjørma og ikke vært over midten mer enn én gang de siste ti årene. Så kan du godt si at vi også har kjempet mye i bunnen de siste årene, men vi har i det minste tatt sjanser på overgangsmarkedet som potensielt har kunnet gi oss konkurransekraft til å utfordre de beste. Mye bom, men også mye uforløst potensial. LSK har signert ekstremt mye grått som de tidvis har slitt med å kvitte seg med i etterkant. Det faktum at vi har hatt en del på korte kontrakter, har også gitt oss mulighet til å forsterke midtveis i sesongen og å tilpasse spillerstallen med utgangspunkt i hvor skoen trykker mest. Det har ikke LSK vært like flinke til, så vidt jeg kan erindre. Hadde vi kjørt LSKs modell med vårt økonomiske utgangspunkt, så tipper jeg vi hadde lignet mer på Kongsvinger eller Strømmen enn noe topplag i Eliteserien. Noen ganger må man simpelthen ta innover seg at de som vil signere fireårskontrakter med en fattig klubb som trekker 4000 på en god dag, ikke er de rutinerte bunnsolide spillerne man drømmer om. Og da er det kanskje heller bedre å ta sjansen på wildcards og litt kortere kontrakter, så man ikke ender opp med en gjeng middelmådigheter lenket til ankelen mens man sakte synker ned i OBOS-gjørma.
 4. At vi har flere på lange kontrakter betyr også at vi har mindre tilgjengelige midler til å forsterke når vi trenger det. At vi har få spillere på lån betyr også at vi ikke har noen som er desperate etter å overbevise på kort sikt. Det er mulig å vri og vende alt til å bli positivt eller negativt, men faktum er at IA hadde mer suksess med «vanskjøtselen» av Stabæk enn det Bjarmann hadde med middelmådigheter på lange kontrakter i LSK. Jeg fatter rett og slett ikke at det personlige naget mot IA stikker så dypt at han fremdeles får kjeft for måten Stabæk drives på. Jeg syns rett og slett det er smålig.
 5. Det handler vel også litt om at 800 personer som skal reise til og fra et arrangement utgjør et annet type trykk på logistikken rundt stadion – og her er det umulig å gjøre noen universell vurdering, iom. at alle stadionanlegg er ulike.
 6. I mine øyne er dette en ganske ideell kanttype for oss nå. Det gjør at vi kan la Oliver eller Kornelius få litt friere tøyler på den andre kanten, mens Skytte vender innover i banen på høyre. Og så kan Solheim suse oppover kanten bak ryggen hans. Mer dynamikk i formasjonen og flere som kan tette rom sentralt om vi mister ball. Tommel opp fra meg.
 7. Jaggu. Moro hvis han får det til å løsne. Statistikken hans der nede viser nå 6 mål på 21 kamper – men hvordan er nivået, egentlig? Er det bedre eller dårligere enn her? Vet bare at Romario spilte der da han var 40, og at Robbie Fowler, Steven Taylor og Emile Heskey har vært innom.
 8. I mine øyne blir det et veldig dårlig balansert lag. Skal vi spille med to rene spisser, er vi avhengig av minst én av kantene våre får arbeidsoppgaver mer sentralt i banen, så vi ikke blir løpt tvers igjennom. Oliver og Kornelius er begge offensive vinger, som i mine øyne blir misbrukt hvis de må ligge dypt med for mye defensivt ansvar. Det er i hvert fall ikke der de har sine styrker. Hadde vi hatt en rendyrket ballvinner på midten, ala Edu eller Annan, kunne vi kanskje latt Bohinen spille i en smal kantposisjon, der han kunne fått mer rom til å strø baller – men jeg savner egentlig en midtbanespiller med litt fysikk og radius som kan ta en av kantene. Synd ikke Isaksen har tatt større steg, og kanskje Lunddal er mannen neste sesong.
 9. Øverås hinka ved flere anledninger og måtte ut. Allerede brukt et bytte etter skade. Skjønner at han venter litt med siste byttet ...
 10. Det må være mulig å få fjerna mikrofonen litt unna han rødspritdrita bavianen og den 12-åringen i stemmeskifte som driver og kjører kasterop til hverandre? Rystende å høre på.
 11. Ære være arbeiderklasseklubben Vålerenga – og milliardærene i styrerommet som sender regninga til fellesskapet og de som har minst. Ja, sånn pisser Enga, og Enga pisser sånn! 🤮🤮🤮
 12. Nei, vi er vel avhengige av å ha tur, som vanlig – men de gangene vi har lykkes med å hente en spiss som leverer fra første stund, så har det til gjengjeld ofte betydd starten på en meget god periode for klubben. Lov å drømme. Samtidig, så tror jeg vi kommer til å få et løft med Yaw, Kassi og Maatsen tilbake i form. Plusser vi på en ytterligere forsterkning på topp, så tror fort ting kan begynne å se litt lysere ut. (Selv om jeg gjerne skulle sett et par forsterkninger til.)
 13. Gussiås er jeg enig det er for tidlig å si noe tydelig om enda – og han er ung enda også. Men resten? - Høiland har i mine øyne aldri vært i nærheten av å levere på øverste nivå. Han har aldri scora over 10, og er stort sett alltid nærmere 0 enn 10 – kun levert i OBOS. - Fardal Opseth kom seg av en eller annen grunn til utlandet, men han har kun levert 12 mål på nærmere 60 kamper på toppnivå i Norge – og av mine Glimt-venner ble det sagt at en kjegle kunne ha scoret halvparten av de 10 målene han leverte der før han dro til Tyrkia. Han har siden floppet både der og i Australia. - Mauritz-Hansen aldri fått sjansen skikkelig, det er sant – men grunnen er vel også at han aldri har vært godt nok trent. De gangene han har blitt med på hardere treningsregimer, har det stort sett endt i skader. Fysikk er også en vesentlig faktor som spiller inn skal man lykkes på øverste nivå. For resten ble det stort sett med en svipptur innom eliten, før de havnet på lavere nivå igjen. Så noen automatikk er det i alle fall ikke i at de som leverer i lavere divisjoner, også takler tempoet og fysikken i Eliteserien.
×
×
 • Create New...