Jump to content

Flexi Knut

Bruker
 • Content Count

  2,202
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Flexi Knut last won the day on February 29

Flexi Knut had the most liked content!

Community Reputation

1,189

About Flexi Knut

 • Rank
  Tilbakelent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

477 profile views
 1. IA ❤️ For en bauta han har vært for Stabæk! Ekte leder.
 2. Den beste løsningen for alle parter her er vel at vi begynner å drikke mer øl.
 3. All ære til Onkel Blaa, men det er da bedre at inntektene fra ølsalg på kampdag (som potensielt kan utgjøre en god slump penger) tilfaller klubben og ikke bareiere og eiendomsfolk?
 4. De fleste gode trenere har heldigvis et mer helhetlig syn på jobben enn en hvilken som helst mellomleder. Selvfølgelig tenker Janne også langsiktig og ikke minst på hva slags signal man sender til spillergruppa. Skal man dyrke gode holdninger i en gruppe, er det kanskje ikke det smarteste å belønne et individ som mener at gruppa ikke er god nok for ham lenger. Her har jeg full tiltro til at Janne fikser biffen.
 5. Hva betyr dette i praksis? At man kan søke om ambulerende skjenkebevilling i kioskene på stadion? Det krever vel en ganske stor omstrukturering av kioskpraksisen som eksisterer rundt om i Norge idag. Noen som vet hvordan de har gjort det i Stavanger og Mjøndalen?
 6. Ganske syrlig og kritisk til Viking-spillerne innimellom, Aftenbladet-kommentatoren. «Røde Rolf med nok en jordfresertakling.» «Bytyqi går i en duell for første gang i sitt liv.» Mye frustrasjon 😁
 7. Jeg syns det gikk kjempedårlig. Hadde håpet vi kunne forsterket Molde og samtidig fått enda mindre for ham, faktisk. Rett og rimelig av en unggutt som enda ikke har slått igjennom for fullt å tvinge frem en gratisovergang når Stabæk har opptrådt SÅ sykt urettferdige som de har gjort her.
 8. Ja, her har Stabæk vært utrolig naive. Tenk å takke nei til lommerusk fra en konkurrent for ett av våre største talenter! Og tenk at vi ikke unner Ola et seriegull og Molde mulighet til å stikke av med fortjenesten på et ev. videresalg. Skam, Stabæk!
 9. Breialt med den selvtilliten etter seks mål og null assist på 28 kamper. Kasper har kommet inn og gjort nøyaktig det samme på under halvparten av kampene.
 10. Kanskje som et klimaks i en kavalkade, der Bakke eksploderer og blir til blått fyrverkeri? #åpningsseremoni2023
 11. Kunne i hvert fall tenkt meg projisering av noen klassiske Nadderud-scoringer på matta i pausen. Gjerne Kjell-Roar Kaasa som setter inn 2-0 mot Rosenborg i 1995, med en fly forbanna Eggen i rød boblejakke på sidelinja. Tett etterfulgt av Christian Holters scoring fra egen banehalvdel i 2003 og Jokke Perssons opprykksgoller mot Sandefjord i '05.
 12. Herlig match, og moro å se at han tar litt initiativer fremover også. Akkurat nå føles det som vi spiller med to kapteiner bak der. Sier fornuftige ting i matchintervjuene også.
 13. Den roen han har til å se etter bevegelser, og i tillegg kvaliteten til å prikke pasningene ... han er på et helt eget nivå akkurat der. Magisk pasning til Askildsen!
 14. Syns han jobba forbilledlig på høyrekanten og ga Ronald god hjelp de gangene Ranheim forsøkte å doble på kanten. Han tar både tunge returløp og tidlige initiativ til å stikke i rom når vi vinner ballen – alt annet er tekniske ting som vil komme etter hvert. Bra match!
 15. Han begynner virkelig å utvikle de Puyol-trekkene som MMS også hadde. Går foran som eksempel, tar alltid støyten og de sure returløpene, sørger for at lagkameratene får skinne, men er heller ikke redd for å si ifra. Er så glad for at vi har Hanche.
×
×
 • Create New...