Jump to content

Flexi Knut

Bruker
 • Content Count

  2,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Flexi Knut last won the day on May 16

Flexi Knut had the most liked content!

Community Reputation

1,102

About Flexi Knut

 • Rank
  Tilbakelent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

369 profile views
 1. Selv om han spiller på kanten, er det jo ingen grunn til at han ikke kan trekke inn i mellomrommet når vi angriper. Særlig ikke hvis Ronald kommer bakfra og opprettholder bredden i angrepet. Det fordrer selvfølgelig at den som spiller sentralt på hans side må balansere og dekke rom.
 2. Signerer vi Botheim, er det jo kjempesterkt. Mine RBK-kontakter har vært høylytt kritiske til at han ikke har fått starte foran Søderlund de seneste månedene, og med grinete ledere som Bjørnebye som står og skjeller ut unge spillere for åpent kamera, så skjønner jeg godt at han vil vekk og til en klubb der han kan utvikle seg. Han er en spiller som vil kunne gå rett inn i elleveren, og ingen trussel for utviklingen til Geemuyden. I hvert fall ikke mtp. at Braaten og Kinoshita kommer til å løse opp plasser på topp i årene som kommer. Likevel får jeg det ikke helt til å rime at RBK vil slippe ham nå? Han regnes jo stadig som deres største talent.
 3. Utifra det man kan tyde av salgsstatistikken du lenker til (mange summer som ikke er listet, så her må det tas forbehold), så kan det se ut som at vi har drevet omtrent like god butikk som S08 de siste årene. De har puttet penger inn i ny stadion og økte budsjetter, mens vi har puttet penger inn i akademiet. Grunnen til at de henter så mange spillere fra andredivisjon og OBOS er jo også dels fordi de ikke har noe etablert akademi å hente spillere fra. To ganger har de havnet på øvre halvdel i Eliteserien, og den ene av de to gangene tok de en bronsemedalje. Til nå er det relativt sammenlignbart med glansperioden til FFK fra starten av 2000-tallet. Sarpsborg 08 startet som en sammenslåing av alle eliteklubbene i Sarpsborg-området, og etter at de gjentatte ganger fikk poengtrekk for kukete økonomisk styring, har de hatt konkurransedyktige budsjetter. Under Thomas Berntsens tid i klubben har de hentet en drøss med ukjente franskmenn, afrikanere, islendinger og noen fra Karibia – i tillegg til breddespillerne fra lavere divisjoner. Så til tross for relativ suksess de siste årene, har de en lang vei å gå før de kan sammenligne prestasjonene med det Stabæk har fått til de siste 25 årene. Vi har satset hardt og ikke alltid lykkes, men vi står med godt fotfeste i toppen av norsk fotball med en tydelig identitet – Sarpsborg brukte på sin side flere år på å krangle om hva klubben skulle hete, og da de skulle lage ny logo, så rappa de like greit en fra topplaget i Australia.
 4. Herlig match! Men nå må han passe på nesa si, så han ikke ender opp med å se ut som Steve Bruce.
 5. Vi har i det hele tatt et mannskap som kunne passet godt i en 5-3-2, men det spørs vel om det blir aktuelt å eksperimentere med ny formasjon nå. Men med både Ronald og Jeppe høyere i banen, kunne vi definitivt fått til mange flere innlegg.
 6. Målscoreren til Haugesund fleipa til VG om det etter kampen. Han syns det var merkelig at det var de, med sen torsdagskamp og lang flytur i beina, som hadde mest fres i beina mot slutten av kampen. Han lurte på om vi i det hele tatt hadde trent i ferien. Selvfølgelig var det med glimt i øyet, men samtidig så vi jo noe av det samme mot Brann. De hadde også sen torsdagskamp i beina, men så allikevel mye piggere ut mot slutten sammenlignet med oss. Jeg tror vi har en del å gå på når det gjelder fysikk, og jeg håper Tor kan bidra til at vi oftere klarer å holde frekvensen i beina oppe mot slutten av kampene.
 7. Han så ikke helt happy ut og ristet litt på hodet. Og selv om det bare er en liten kjenning i låret, er det vel uansett litt risikabelt å la ham spille i neste match. Krysser fingrene for at det var en smell.
 8. Asante scoret 10 mål for oss i 2015 og leverte 16 mål for Nordsjælland i Superligaen i 17/18-sesongen, så han kan åpenbart mer enn å bare løpe fort. Men han er vel neppe aktuell nå, etter å ha hevet lønnsnivået sitt betraktelig i Emiratene.
 9. Jönsson, Belsvik OG Østhagen tilbake?
 10. Hvis dette er driftsresultat og ikke budsjettert overskudd som er øremerket til et eller annet, så burde det absolutt være litt midler tilgjengelig, ja. Det er vel også noe av grunnen til at vi har kunnet tilby kontrakter til tre nye spillere allerede. Men det at det fremdeles er snakk om emisjoner og Eliteseriens laveste budsjett, viser jo også at økonomien ikke akkurat strutter?
 11. Det er vel like mye vitenskap i dette, som det er i at man er nødt til å ha penger på konto for å kunne handle. Selvfølgelig er det dødssurt at Boli forsvinner nå, med ham (og de nye forsterkningene) kunne vi sust oppover på tabellen i høst. Samtidig begynner det å bli litt vel mange ganger på rad at vi klager over «men ikke nå, så dårlig timing» – vi har vært i nedrykksstriden i noen år nå, og oddsen er lav på at vi kommer til å være der igjen neste år. Så som en utviklingsklubb som lever av å selge spillere, vil timingen selvfølgelig alltid være ganske dårlig. Jeg klarer i det hele tatt ikke å se for meg når noen ville sagt «nå passer det fint av vi mister vår beste spiller». Jeg mistenker også at det er litt vanskeligere å cashe inn på spillere enn det folk tror. I norsk Eliteserie er det ikke bare å trykke på «selg»-knappen for så se en klubb komme å hente spilleren din til markedspris – det selges i det hele tatt ganske få spillere for substansielle summer fra ES, og det skyldes antagelig at vi spiller i en drittserie. Så man kan like gjerne si det er #gambling med økonomien å takke nei til et bud når det først kommer inn et stort et. Det er også en eventuell #gambling å beholde Boli, for så å rykke ned med ham og se han gå til Molde for 5 millioner i vinter. Eller at han får en formsvikt i høst? Skade? Det er en viss risiko knyttet til det meste. Men fordi dette ble klart tidlig vet vi i det minste at vi fremdeles kan og har minimert noe av den risikoen ved å kunne forsterke laget i alle ledd. Overgangsvinduet åpnet i dag. Vi er styrket i forsvar og på midtbanen, og jeg har troa på at vi fortsatt vil være farlige på topp utover høsten.
 12. Tror de kommer til å få mer glede av Mate Males, hvis han kommer raskt i matchform – tidligere kaptein på Rijeka. Han hadde maks uflaks da han signerte for en kinesisk klubb, som etter én måned fikk nye eiere som kjøpe et par Atletico-spillere for å vise at de ville satse. Males mistet dermed kvoteplassen og havnet utenfor troppen. Selv om Nangis ble ansett som et talent i Caen, har utviklingen hans hatt en bemerkelsesverdig bratt nedadgående kurve siden. Det eneste han har levert av sluttprodukt kom i 2014. Til sammenligning har Mokhtar levert jevnt og trutt med en del mål og målgivende på sin vei. Men for all del ... det stinker jo at jeg jinxer dette. Jeg tror uansett det vil ta litt tid før vi får se hva de gutta her er gode for – og det kan fort bli avgjørende, det.
 13. Dårlige humorvurdering etter mye sol og øl i går, men Stabæk har jo fungert som en slags TLC-klubb for en del spillere etter hvert nå. https://en.wiktionary.org/wiki/tender_loving_care
 14. TLC er ikke et jenteband. TLC er det du får fra moren din.
 15. Var det ikke snakk om en offensiv midtbanespiller? Kan det i så fall være snakk om Morgenstar Pålssønn?
×
×
 • Create New...