Jump to content

Flexi Knut

Bruker
 • Content Count

  2,247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Flexi Knut last won the day on June 2

Flexi Knut had the most liked content!

Community Reputation

1,383

About Flexi Knut

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

540 profile views
 1. Enig. Med én gang han får prikket formen og blir mer distinkt i valg og bevegelser, så tror jeg vi har en toppspiller.
 2. Godset er ganske bra når de har ork til å kjøre det intensive høye presset sitt, men med én gang de gir motstanderen rom til å slå skikkelige pasninger, blir det livsfarlig. Nå skal det sies at de har vært rimelig uheldige med skader i forsvaret, men måten de står så ekstremt høyt med backene sine er jo nærmest en invitasjon til å kontre. I går føler jeg nesten alle våre baller som ble slått over midtstreken ble til en farlig halvsjanse. Når andre lag gjennomskuer at Pedersen prøver å kjøre Klopp-ball med gegenpress og offensive backer, så tror jeg flere skal knekke koden ganske greit. For han har simpelthen ikke spillermaterialet til å lykkes med det opplegget.
 3. Med mindre Fardal Opseth har tatt store steg på benken i Tyrkia og Australia, så føler jeg ikke han er noe steg opp fra Oliver og det lille jeg har sett av Maatsen. Glimt-supporterne jeg kjenner var veldig lite imponert over nivået han viste i Eliteserien, til tross for at han scoret 10 mål. De samme mener nå at Junker er absolutt toppklasse. Han kan eventuelt tilby litt høyde og en større trussel på innlegg der framme, men jeg håper egentlig vi titter andre steder.
 4. En flodhest som rusler rundt og gresser for seg selv, før han plutselig eksploderer og løper ned tre–fire mann?
 5. Nå må vi klare å sette en til snart her ...
 6. Sandefjord presser høyt helt til vi kommer over midten. Da faller de helt ned på egen 16-meter. Savner at vi forsøker tidlige baller i bakrom litt oftere.
 7. Har vi hatt så god spiller på offensiv dødball siden Flem? Herlig!
 8. Må skryte litt av Instagram-dekninga i dag. Vært mye bra der i det siste, men i dag merker jeg det hjelper skikkelig på matchstemninga å få en fyldig rundtur med småprat og intervjuer på stadion. Kudos!
 9. Stunner har vel om ikke verdensrekord, så i alle fall norsk rekord for antall dømte kamper gjennom karrieren. Dømte alt og alle både i fotball og bandy.
 10. Høres vanntett ut. SOLGT!
 11. Vi selv skal vel helst prøve å fortsette å bevege oss samlet og operere med korte avstander, mens vi heller forsøker å strekke avstanden mellom midtbane og forsvar hos motstanderen. Skal vi klare å utnytte rommene som oppstår etter at Maatsen har tatt med forsvarere på løpetur, er vi avhengige av at resten av gutta fyller raskt etter. Strekk i eget lag og store avstander er sjelden noe som fører bra ting med seg.
 12. Det jeg liker med denne signeringen, er at det har blir sett på hvilke kvaliteter vi mangler i spillet og ikke på navn og daterte statistikker. Hadde vi hentet inn nok en stasjonær og immobil type, så hadde jeg virkelig ikke forstått noen ting. Det virker som Maatsen har fart og trøkk nok til å kunne bli et uromoment på topp som skaper strekk i motstanderlaget og rom for Kassi, Oliver, Gall og resten av gjengen. Det jeg derimot stusser over, er at man henter en ving til å bekle den rollen. Vi har en lignende type i Oliver, men har likevel valgt å kjøre Kosuke på topp: Når problemet med at vi mangler fart på topp tydeligvis har vært åpenbart for sportslig ledelse også, hvorfor har vi ikke da forsøkt oss med Oliver på topp? Jeg sier ikke at det er en dårlig ting at vi henter flere spillere som kan true bakrom, tvert imot. Det slår meg bare som litt merkelig at en vingspiller nå plutselig skal løse alle problemene våre, når vi ikke en gang har forsøkt oss med Oliver på topp. Når det er sagt: Rykket han viser ved et par anledninger i disse videoene, gjør at jeg tenker en del seigrodde dieselstoppere i Eliteserien skal få kjørt seg utover sesongen.
 13. Det virker jo som denne spilleren primært er ving?
×
×
 • Create New...