Jump to content

Flexi Knut

Bruker
 • Content Count

  2,196
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Flexi Knut last won the day on May 16 2019

Flexi Knut had the most liked content!

Community Reputation

1,147

About Flexi Knut

 • Rank
  Tilbakelent

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STABÆK

Recent Profile Visitors

449 profile views
 1. Jeg syns det gikk kjempedårlig. Hadde håpet vi kunne forsterket Molde og samtidig fått enda mindre for ham, faktisk. Rett og rimelig av en unggutt som enda ikke har slått igjennom for fullt å tvinge frem en gratisovergang når Stabæk har opptrådt SÅ sykt urettferdige som de har gjort her.
 2. Ja, her har Stabæk vært utrolig naive. Tenk å takke nei til lommerusk fra en konkurrent for ett av våre største talenter! Og tenk at vi ikke unner Ola et seriegull og Molde mulighet til å stikke av med fortjenesten på et ev. videresalg. Skam, Stabæk!
 3. Breialt med den selvtilliten etter seks mål og null assist på 28 kamper. Kasper har kommet inn og gjort nøyaktig det samme på under halvparten av kampene.
 4. Kanskje som et klimaks i en kavalkade, der Bakke eksploderer og blir til blått fyrverkeri? #åpningsseremoni2023
 5. Kunne i hvert fall tenkt meg projisering av noen klassiske Nadderud-scoringer på matta i pausen. Gjerne Kjell-Roar Kaasa som setter inn 2-0 mot Rosenborg i 1995, med en fly forbanna Eggen i rød boblejakke på sidelinja. Tett etterfulgt av Christian Holters scoring fra egen banehalvdel i 2003 og Jokke Perssons opprykksgoller mot Sandefjord i '05.
 6. Herlig match, og moro å se at han tar litt initiativer fremover også. Akkurat nå føles det som vi spiller med to kapteiner bak der. Sier fornuftige ting i matchintervjuene også.
 7. Den roen han har til å se etter bevegelser, og i tillegg kvaliteten til å prikke pasningene ... han er på et helt eget nivå akkurat der. Magisk pasning til Askildsen!
 8. Syns han jobba forbilledlig på høyrekanten og ga Ronald god hjelp de gangene Ranheim forsøkte å doble på kanten. Han tar både tunge returløp og tidlige initiativ til å stikke i rom når vi vinner ballen – alt annet er tekniske ting som vil komme etter hvert. Bra match!
 9. Han begynner virkelig å utvikle de Puyol-trekkene som MMS også hadde. Går foran som eksempel, tar alltid støyten og de sure returløpene, sørger for at lagkameratene får skinne, men er heller ikke redd for å si ifra. Er så glad for at vi har Hanche.
 10. Er det Drøbaks egen Jamie Vardy vi har fått tak i? Elsker innstillingen.
 11. Selv om han spiller på kanten, er det jo ingen grunn til at han ikke kan trekke inn i mellomrommet når vi angriper. Særlig ikke hvis Ronald kommer bakfra og opprettholder bredden i angrepet. Det fordrer selvfølgelig at den som spiller sentralt på hans side må balansere og dekke rom.
 12. Signerer vi Botheim, er det jo kjempesterkt. Mine RBK-kontakter har vært høylytt kritiske til at han ikke har fått starte foran Søderlund de seneste månedene, og med grinete ledere som Bjørnebye som står og skjeller ut unge spillere for åpent kamera, så skjønner jeg godt at han vil vekk og til en klubb der han kan utvikle seg. Han er en spiller som vil kunne gå rett inn i elleveren, og ingen trussel for utviklingen til Geemuyden. I hvert fall ikke mtp. at Braaten og Kinoshita kommer til å løse opp plasser på topp i årene som kommer. Likevel får jeg det ikke helt til å rime at RBK vil slippe ham nå? Han regnes jo stadig som deres største talent.
 13. Utifra det man kan tyde av salgsstatistikken du lenker til (mange summer som ikke er listet, så her må det tas forbehold), så kan det se ut som at vi har drevet omtrent like god butikk som S08 de siste årene. De har puttet penger inn i ny stadion og økte budsjetter, mens vi har puttet penger inn i akademiet. Grunnen til at de henter så mange spillere fra andredivisjon og OBOS er jo også dels fordi de ikke har noe etablert akademi å hente spillere fra. To ganger har de havnet på øvre halvdel i Eliteserien, og den ene av de to gangene tok de en bronsemedalje. Til nå er det relativt sammenlignbart med glansperioden til FFK fra starten av 2000-tallet. Sarpsborg 08 startet som en sammenslåing av alle eliteklubbene i Sarpsborg-området, og etter at de gjentatte ganger fikk poengtrekk for kukete økonomisk styring, har de hatt konkurransedyktige budsjetter. Under Thomas Berntsens tid i klubben har de hentet en drøss med ukjente franskmenn, afrikanere, islendinger og noen fra Karibia – i tillegg til breddespillerne fra lavere divisjoner. Så til tross for relativ suksess de siste årene, har de en lang vei å gå før de kan sammenligne prestasjonene med det Stabæk har fått til de siste 25 årene. Vi har satset hardt og ikke alltid lykkes, men vi står med godt fotfeste i toppen av norsk fotball med en tydelig identitet – Sarpsborg brukte på sin side flere år på å krangle om hva klubben skulle hete, og da de skulle lage ny logo, så rappa de like greit en fra topplaget i Australia.
 14. Herlig match! Men nå må han passe på nesa si, så han ikke ender opp med å se ut som Steve Bruce.
×
×
 • Create New...