Gå til innhold

Flexi Knut

Bruker
  • Innholdsteller

    2 432
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    17

Innlegg skrevet av Flexi Knut

  1. Skal man ta med seg noe positivt fra de første 75, så må det være at vi spiller en rimelig kontrollert kamp borte mot en av ligaens beste lag. Vi tar liten risiko, og ligger som regel med folk bak ballen. Når vi skrur opp tempoet og tar mer risiko på slutten, viser vi at vi kan spille oss gjennom og skape farligheter. 

  2. Hei, Høyre – forslag: 

    Har dere vurdert å bygge en ny, falleferdig stadion med urin rennende fra tak og vegger på nåværende beliggenhet? Smuldrende betong, piss og asbest kan gjenbrukes fra nåværende, så her er det nok mye å spare ($$$).

    Kanskje klarer vi å presse prisen for nye Høyre Arena ned i 50 millioner? Koster jo litt å ta fra hverandre hele driten før vi setter den sammen igjen. Slenger vi på 250 millioner i behandlingsomkostninger og lønn til kommunepolitikere, er vi plutselig langt under milliarden! 

    Så kan dere slå dere på kassa og forklare Bærums befolkning hvordan dere har lykkes i å spare oss for både den ene og den andre tiern på skatteseddelen. 

    Ingen skal si dere ikke jobber for lønna!
     

  3. Skjønner at mange er frustrerte over at Geelmuyden og andre unggutter som har vært i skorpa lenge ikke får mer spilletid. Men han har da fått en god del sjanser til å bevise nivået sitt, både i Eliteserien, OBOS og tredjedivisjon nå – tilsynelatende uten å blende trenere på noen av nivåene?

    Jeg elsker at vi har klokkertro på unggutta, men spillerutvikling er et puslespill. Medisinen er sjelden å bare gi noen en fast plass på a-laget og vente på at ting skjer av seg selv.

    Noen av unggutta våre har tatt steg ekstremt raskt, mens andre har ikke hatt den utviklingen man har håpet på. Det tror jeg er normen for de fleste akademier. Det er ikke alle som var wonderkids som 15-åringer som er like store talenter når de fyller 21. Og vise versa. 

    Samtidig kan det godt hende at både Herman og Piggy vil blomstre snart – men det er neppe noe vi kan forvente bare ved å plassere dem i startelleveren. Da risikerer vi i hvert fall veldig mye. 

    Per nå har vi veldig få alternativer på midten, og nesten ingen av dem har spilt mer enn tre kamper på rad på toppnivå de siste sesongene. Jeg håper vi fyller på med mer rutine og stabilitet der, for det tror jeg kan gi mer rom for å slippe til unggutter ved siden av dem også. 

  4. 1 minutt siden skrev Mihawk:

    Hva med den handsen der da? Vi fikk jo straffe og rødt av VAR på tilsvarende...

    Umulig å forstå handsregler i Norge, i hvert fall med VAR.

    Velger TV2 bevisst å ikke vise repriser av kontroversielle situasjoner i bokser for å hegne om sitt kjære VAR, nå? Kommentator velger jo ikke å vurdere det en gang, selv om han ser situasjonen? 

    Ypperlig dekning i så fall. Journalistikk Taliban ville hyllet. 

  5. Akkurat nå skrev blaasoldat:

    Tv2 har vært helt stille i hele år, Jesper Mathisen støtter alle avgjørelsene dommerne gjør!

    Merkelig at tv kanal med rettighetene ikke tar tak i ett så omdiskutert felt, som VAR avgjørelsene har vært i år.

    Jesper Mathiesen er alltid på lag med læreren, så han er det bare å se helt vekk fra – alltid. At Thorstvedt ikke gidder å åpne øyelokkene, er ekstremt skuffende. 

×
×
  • Opprett ny...