Jump to content

Kongen23

Bruker
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Kongen23 last won the day on February 11 2018

Kongen23 had the most liked content!

Community Reputation

320

About Kongen23

 • Rank
  Begynner å bli slitsom

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum Øst

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

276 profile views
 1. Et meget relevant boktips til @mbh og andre i disse fotballfraværende tider: Done Deal: An Insider's Guide to Football Contracts (https://www.amazon.co.uk/Done-Deal-Contracts-Multi-Million-Transfers/dp/1472947177)
 2. Fortsetter trolig i Frankrike: https://www.getfootballnewsfrance.com/2020/caen-in-talks-with-yassine-el-ghanassy/
 3. I så fall ikke en venstrebeint...
 4. Akkurat nå ser vi ut til å ha en bra stall, men skulle gjerne sett at en utfordrer på venstreback kommer inn! Signeringen av Kinoshita ser mer og mer håpløs ut... Midtbanen ser meget solid ut, selv om Bohinen skulle forsvinne.
 5. Riktig alder og posisjon, men han har jo ikke scoret mål siden... 2016...
 6. Fotball Klubbløs Diskerud trener med Stabæk Mikkel Diskerud på årets første trening hos Stabæk Fotball. FOTO: KARL BRAANAAS Mikkel Diskerud tilbake på trening med gamleklubben. Regine Filseth 08. januar 2020, kl 15:31 Midtbanespilleren er tilbake på norsk jord etter at han forrige sesong spilte for den sørkoreanske klubben Uslan Hyundai. På Stabæks første trening var Diskerud tilbake sammen med Ola Kamara, som for tiden spiller for DC United i den amerikanske toppdivisjonen. Diskerud har fortsatt ikke bestemt seg for hva han ønsker å gjøre videre, etter oppholdet i Sør-Korea. – Jeg har en del muligheter rundt omkring og jeg er åpen for det meste, men jeg har ikke skrevet under ny kontrakt noe sted, sier Diskerud. For å holde formen ved like, har han fått mulighet til å trene med gamleklubben på Nadderud. – Dette er en fin måte for meg å kunne holde formen ved like, det samme gjelder Kamara som snart skal tilbake til Washington, legger han til. På treningen var også trenerduoen Jan Jönsson og Petter Belsvik på plass. – «Janne» og Belsvik er legender, så det er kult å få møtt dem igjen og jeg er glad for at de er tilbake i Stabæk, forteller Diskerud. Følger med Diskerud forteller at han har fulgt godt med på gamleklubben, i perioden han har spilt utenlands. – Jeg følger ekstra godt med på Stabæk og Rosenborg, som jeg har spilt for. Når jeg er i Norge prøver jeg også å få med meg en kamp eller to, sier Diskerud. Han er også klar på hva han synes er bra med laget og hvorfor han tror de vil gjøre det bra den kommende sesongen. – Spillestilen er veldig bra, samtidig som trenere og spillere er på samme bølgelengde, noe som er veldig positivt, avslutter Diskerud.
 7. Interessant lesning om next level akademiet til Salzburg RB! https://www.redbullsalzburg.at/en/fc-red-bull-salzburg/news/saison_2019_20/enter-the-next-level.html
 8. Ser gjerne Juker mot Kippe i 90 min, hvis vi skal spille ball langs bakken Dobbelpost.
 9. Noen som kan si meg hvilke kvaliteter Kinoshita besitter?
 10. Jeppe står og sover... vær så god.
 11. Der er Jeppe god! Brynhildsen ikke klinisk nok...
 12. Når jeg tenker tilbake på dagens trening sitter jeg igjen med to ting på hukommelsen: 1. Arbeidsinnsatsen til Hugo 2. Lumanza sine vektede pasninger
×
×
 • Create New...