Jump to content

Kongen23

Bruker
 • Content Count

  313
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Kongen23 last won the day on February 11 2018

Kongen23 had the most liked content!

Community Reputation

357

About Kongen23

 • Rank
  Begynner å bli slitsom

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum Øst

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

378 profile views
 1. Han er faktisk på ball der (med ryggen). Anser det uansett som en helt fair duell. En klassisk "spill videre" situasjon.
 2. Det er jo ikke straffe. Kun dommerfeil. Haugesund-spilleren er først på ball, Olli dukker og får han over seg. Det kan ikke argumenteres for straffe her. Hadde en av våre forsvarere fått straffe mot seg i en slik situasjon hadde jeg blitt fly forbanna!
 3. Misforstod nok, beklager. Start har klatret 5 plasser siste fem kamper, og Sandefjord +8. Stabæk og Brann falt flest plasser med henholdsvis -5 og -7 på siste fem.
 4. Da følger du med... Begge lagene du nevner vant denne runden. Mjøndalen står med 7 strake tap.
 5. Enig at det er sløvt av Lumanza, men Sandberg skal ha kontroll på den, eller slå den ut til corner. På scoring 2 imot, er det tre svake involveringer. Hvis en av dem (les. Sandberg, Bohinen, Botheim) hadde gjort jobben sin hadde vi unngått denne. Bohinen skal aldri slippe spillere foran seg i markeringene. Botheim skal stå på streken når han først står og dekker stolpen. (han står i ingenmannsland) Sandberg tror nok at Botheim står der han skal stå, og stoler nok litt for mye på det og klarer ikke å avverge scoringen. (burde tydeligere delegere ansvaret for stolpene) Personlige feil straffer oss hardt selv mot mindre gode lag, og håper at vi også trener på detaljer som eliminerer feil som naturligvis fører til økt kvalitet.
 6. Erstatter han Bohinen som mest sannsynelig er på vei vekk...? *kun spekulasjoner
 7. Selv Kino hadde scoret hattrick som spiss på dette glimt-laget!
 8. Plukket frem noen situasjoner fra de første 15 minuttene fra kampen i går. For den som er interessert!15 minutter analyse.pdf
 9. Basert på det jeg har sett av Kino, så klarer jeg ikke å finne hans styrker som spiss - og da blir det også vanskelig å se hvordan man skal spille han god. Hans (kanskje) eneste poitive side er timing i luftrommet, men hodespillet hans fremstår likevel ikke så sterkt at det kvalifiserer han som et prospekt som target man. Da skulle han uansett trengt minst en mann på topp, eventuelt to offensive vinger - og det er ikke JJ kjent med å gjøre. Hans mangler på ferdigheter er derimot mange: - mangler bevegelse foran mål - ingen goalgetter (avslutningsferdigheter) - mangler teknikk (og fart) til å komme seg forbi motstander - mangler spilleforståelse (sette opp medspillere; gå på riktige løp; gå riktig i press) - energi og uforutsigbarhet - fart (truer ikke bakrom) Det blir altså ganske enkelt å "ta ut" en spiller med så mangelfulle ferdigheter, og det blir spesielt synlig når han blir så alene som han gjør. Uansett, om han skulle fått mer støtte er jeg likevel usikker på om han hadde sett ut til å være den spissen vi trenger. Med Kino på banen blir det offensive ansvaret overlatt til midtbanen, hvilket innebærer at midtbanen også må ta høyere risiko fremover med konsekvens av farlige balltap. Defensivt blir midtbanen løpende for mye imellom når spissen ikke jager ball (med kollektivt press) og motstander får for mye tid i sitt offensive spill og truer vår egen 1/3 i mye større grad. Det blir heller ikke (umiddelbart) farlig når vi først vinner ballen fordi vi har få alternativer fremover i banen å spille på (ref Kinos manglende ferdigheter). En rask bakromsspiss vil i det minste skape rom for seg selv og andre og ikke minst bidra til strekk i motstanderlaget, og (min påstand) ville bidratt langt mer enn Kino med de samme øvrige manglene (kanskje også flere mangler). Så hvis Maatsen har litt fart inne, så tror jeg vi får se en helt annen dynamikk i spillet fremover.
 10. Altfor stor respekt for Molde. 28 % possession og gir fra oss 2 frispark... Mottar 19... Oppsiktsvekkende tall.
 11. Off topic, men Yaw trente for full maskin i dag.
 12. Er det trening i dag? Når eventuelt?
 13. Mulig feil tråd, men prøver å finne svar her likevel. Jeg prøver å finne ut av hvilken draktstørrelse min sønn på 5 år skal, noe som i utgangspunktet bør være en smal sak... Brukeropplevelsen på macronstore re mildt sagt elendig der de oprererer uten produktbilder og størrelser ned i 5XS uten å gi noe informasjon om hvor stor/liten den størrelsen faktisk er. https://www.macronstore.no/stabæk/119779/stabæk-hjemmedrakt-barn Er det andre steder man kan finne ut av dette på nett, eller må jeg ta steget ut av døren og inn på Anton Sport? Noen som vet om Anton i det hele tatt selger barnedrakter? Setter pris på alle svar, og hvis noen kjenner noen i Macron så tar jeg gjerne en prat med vedkommende vedrørende forbedringer.
 14. Et meget relevant boktips til @mbh og andre i disse fotballfraværende tider: Done Deal: An Insider's Guide to Football Contracts (https://www.amazon.co.uk/Done-Deal-Contracts-Multi-Million-Transfers/dp/1472947177)
 15. Fortsetter trolig i Frankrike: https://www.getfootballnewsfrance.com/2020/caen-in-talks-with-yassine-el-ghanassy/
×
×
 • Create New...