Jump to content

Kongen23

Bruker
 • Content Count

  306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Kongen23 last won the day on February 11 2018

Kongen23 had the most liked content!

Community Reputation

348

About Kongen23

 • Rank
  Begynner å bli slitsom

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum Øst

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

335 profile views
 1. Plukket frem noen situasjoner fra de første 15 minuttene fra kampen i går. For den som er interessert!15 minutter analyse.pdf
 2. Basert på det jeg har sett av Kino, så klarer jeg ikke å finne hans styrker som spiss - og da blir det også vanskelig å se hvordan man skal spille han god. Hans (kanskje) eneste poitive side er timing i luftrommet, men hodespillet hans fremstår likevel ikke så sterkt at det kvalifiserer han som et prospekt som target man. Da skulle han uansett trengt minst en mann på topp, eventuelt to offensive vinger - og det er ikke JJ kjent med å gjøre. Hans mangler på ferdigheter er derimot mange: - mangler bevegelse foran mål - ingen goalgetter (avslutningsferdigheter) - mangler teknikk (og fart) til å komme seg forbi motstander - mangler spilleforståelse (sette opp medspillere; gå på riktige løp; gå riktig i press) - energi og uforutsigbarhet - fart (truer ikke bakrom) Det blir altså ganske enkelt å "ta ut" en spiller med så mangelfulle ferdigheter, og det blir spesielt synlig når han blir så alene som han gjør. Uansett, om han skulle fått mer støtte er jeg likevel usikker på om han hadde sett ut til å være den spissen vi trenger. Med Kino på banen blir det offensive ansvaret overlatt til midtbanen, hvilket innebærer at midtbanen også må ta høyere risiko fremover med konsekvens av farlige balltap. Defensivt blir midtbanen løpende for mye imellom når spissen ikke jager ball (med kollektivt press) og motstander får for mye tid i sitt offensive spill og truer vår egen 1/3 i mye større grad. Det blir heller ikke (umiddelbart) farlig når vi først vinner ballen fordi vi har få alternativer fremover i banen å spille på (ref Kinos manglende ferdigheter). En rask bakromsspiss vil i det minste skape rom for seg selv og andre og ikke minst bidra til strekk i motstanderlaget, og (min påstand) ville bidratt langt mer enn Kino med de samme øvrige manglene (kanskje også flere mangler). Så hvis Maatsen har litt fart inne, så tror jeg vi får se en helt annen dynamikk i spillet fremover.
 3. Altfor stor respekt for Molde. 28 % possession og gir fra oss 2 frispark... Mottar 19... Oppsiktsvekkende tall.
 4. Off topic, men Yaw trente for full maskin i dag.
 5. Er det trening i dag? Når eventuelt?
 6. Mulig feil tråd, men prøver å finne svar her likevel. Jeg prøver å finne ut av hvilken draktstørrelse min sønn på 5 år skal, noe som i utgangspunktet bør være en smal sak... Brukeropplevelsen på macronstore re mildt sagt elendig der de oprererer uten produktbilder og størrelser ned i 5XS uten å gi noe informasjon om hvor stor/liten den størrelsen faktisk er. https://www.macronstore.no/stabæk/119779/stabæk-hjemmedrakt-barn Er det andre steder man kan finne ut av dette på nett, eller må jeg ta steget ut av døren og inn på Anton Sport? Noen som vet om Anton i det hele tatt selger barnedrakter? Setter pris på alle svar, og hvis noen kjenner noen i Macron så tar jeg gjerne en prat med vedkommende vedrørende forbedringer.
 7. Et meget relevant boktips til @mbh og andre i disse fotballfraværende tider: Done Deal: An Insider's Guide to Football Contracts (https://www.amazon.co.uk/Done-Deal-Contracts-Multi-Million-Transfers/dp/1472947177)
 8. Fortsetter trolig i Frankrike: https://www.getfootballnewsfrance.com/2020/caen-in-talks-with-yassine-el-ghanassy/
 9. I så fall ikke en venstrebeint...
 10. Akkurat nå ser vi ut til å ha en bra stall, men skulle gjerne sett at en utfordrer på venstreback kommer inn! Signeringen av Kinoshita ser mer og mer håpløs ut... Midtbanen ser meget solid ut, selv om Bohinen skulle forsvinne.
 11. Riktig alder og posisjon, men han har jo ikke scoret mål siden... 2016...
 12. Fotball Klubbløs Diskerud trener med Stabæk Mikkel Diskerud på årets første trening hos Stabæk Fotball. FOTO: KARL BRAANAAS Mikkel Diskerud tilbake på trening med gamleklubben. Regine Filseth 08. januar 2020, kl 15:31 Midtbanespilleren er tilbake på norsk jord etter at han forrige sesong spilte for den sørkoreanske klubben Uslan Hyundai. På Stabæks første trening var Diskerud tilbake sammen med Ola Kamara, som for tiden spiller for DC United i den amerikanske toppdivisjonen. Diskerud har fortsatt ikke bestemt seg for hva han ønsker å gjøre videre, etter oppholdet i Sør-Korea. – Jeg har en del muligheter rundt omkring og jeg er åpen for det meste, men jeg har ikke skrevet under ny kontrakt noe sted, sier Diskerud. For å holde formen ved like, har han fått mulighet til å trene med gamleklubben på Nadderud. – Dette er en fin måte for meg å kunne holde formen ved like, det samme gjelder Kamara som snart skal tilbake til Washington, legger han til. På treningen var også trenerduoen Jan Jönsson og Petter Belsvik på plass. – «Janne» og Belsvik er legender, så det er kult å få møtt dem igjen og jeg er glad for at de er tilbake i Stabæk, forteller Diskerud. Følger med Diskerud forteller at han har fulgt godt med på gamleklubben, i perioden han har spilt utenlands. – Jeg følger ekstra godt med på Stabæk og Rosenborg, som jeg har spilt for. Når jeg er i Norge prøver jeg også å få med meg en kamp eller to, sier Diskerud. Han er også klar på hva han synes er bra med laget og hvorfor han tror de vil gjøre det bra den kommende sesongen. – Spillestilen er veldig bra, samtidig som trenere og spillere er på samme bølgelengde, noe som er veldig positivt, avslutter Diskerud.
 13. Interessant lesning om next level akademiet til Salzburg RB! https://www.redbullsalzburg.at/en/fc-red-bull-salzburg/news/saison_2019_20/enter-the-next-level.html
 14. Ser gjerne Juker mot Kippe i 90 min, hvis vi skal spille ball langs bakken Dobbelpost.
 15. Noen som kan si meg hvilke kvaliteter Kinoshita besitter?
×
×
 • Create New...