Jump to content

Kongen23

Bruker
 • Content Count

  291
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Kongen23 last won the day on February 11 2018

Kongen23 had the most liked content!

Community Reputation

310

About Kongen23

 • Rank
  Begynner å bli slitsom

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bærum Øst

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

217 profile views
 1. Noen som kan si meg hvilke kvaliteter Kinoshita besitter?
 2. Jeppe står og sover... vær så god.
 3. Der er Jeppe god! Brynhildsen ikke klinisk nok...
 4. Når jeg tenker tilbake på dagens trening sitter jeg igjen med to ting på hukommelsen: 1. Arbeidsinnsatsen til Hugo 2. Lumanza sine vektede pasninger
 5. Syns du? Fysikken hans var ikke allverden og fremstod ganske anonym. Synes ikke han var noe bedre enn hverken Aga eller Hammy. Jeg så heller ingen spor av utpregede ferdigheter på gutten. Men nå overvar Schelvan hele treningen, så da regner jeg med at vi har kontroll.
 6. Braaten Kassi Ola - Bohinen - Skytte - Rusike Hanche - Yaw - Demi - Ronald Sandberg Vi trenger en som han holde i ballen på topp. Savner også vingspillet vårt, til tross for at vi har overvekt av sentrale midtbanespillere så skulle jeg gjerne sett at kantaspektet vårt i etablert spill og kontringer blir gjenopptatt. Med Ronald som back kan man også håpe på overlapp. Hanche kan gjerne flyttes til venstre da han uansett ikke legger inn fra høyre. Kino, lumanza og Jeppe kan komme inn og gjøre en god jobb for å stabilisere eller endre kampbildet.
 7. Jeg kan ingenting om dette, men kan ikke flaggingen skje fra et høyere radnummer på tribunen? Da kan man også flagge 100% av kampen uten at det går utover sikten.
 8. Godt poeng! Når vi får så langt frem til mål, skulle vi beholdt muskler. Touchen til Ola er også dessverre for dårlig til å spille på topp.
 9. Helt urealistisk kan han ikke være når han ett år etter å ha fridd til Europa for en overgang, men fortsatt spiller på Hobro. Å sammenligne han med en overgang for en nåværende landslagsspiller som for ikke lenge siden luktet på toppscorertittelen i Nederland og som nylig har gjort en overgang i samme land er helt ute. Maars er jo heller ikke en spillertype jeg mener vi er ute etter! Noterer meg at flere supportere i Odense håpet på Kirkevold før Jebali ble klar. Vet ikke om de har forsøkt seg.
 10. Ifølge IA er jo riktig spillertype viktigere enn å bare hente inn en spiss. Og Stokke er ikke en direkte erstatter til Boli, ut ifra det jeg leser om Stokke. Derfor kjøper jeg ikke utsagnet om at JJ har regnet seg frem til at Stokke er aktuell. Noterer meg at Mål-Pål blir diskutert i annen tråd, hvilket er et mer interessant navn. Han har kontrakt ut 2021, og superliga har allerede startet. Det kan gjøre en overgang vanskelig (og dyr). Likevel, pa har for ett år siden gjort det klart at han ønsker å ta et neste steg. Han signerte kontrakt med Hobro før de rykket opp, og sier selv han signerte for å bli solgt. Nettavisen refererer til et intervju for ett år siden og jeg siterer: Kan bli en dyr mann Det skal uansett ikke stå på interessen fra klubber, og prisen på angriperen skal være godt over den tidligere utkjøpsklausulen på fem millioner danske kroner. - Hobro er en liten klubb. Et sted mellom 700.000 og én million euro (9,5 millioner norske kroner) er det sportssjefen mener er realitisk. Prisen er høyere nå, men jeg håper ikke de setter seg på bakbeina dersom den rette klubben kommer på banen, sier Kirkevold. ... videre - Championship eller Frankrike kunne vært moro. Eller en toppklubb i Tyrkia hadde også vært gøy. Fotballen er god, været er bra. Jeg kommer til å gå hvor som helst så lenge alt stemmer, sier Kirkevold. Idag spiller han fortsatt i Hobro, og vil tro at fortsatt er åpen for muligheter "så lenge alt stemmer" . Han har et imponerende målsnitt og verdt å sjekke ut! https://www.nettavisen.no/sport/fotball/pal-alexander-kirkevold-onsker-overgang-fra-hobro---jeg-har-sagt-ifra/3423510438.html
 11. Er det hold i ryktene om Stokke, eller er det kun spekulasjoner pga hans tilgjengelighet og vår spillerlogistikk? Jeg mener, noen andre enn svorske Jonsson som har antydet at Stokke er en kandidat?
 12. Realistisk å hente PA Kirkevold?
×
×
 • Create New...