Jump to content

bandy90

Bruker
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129

About bandy90

 • Rank
  skep

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stb

Recent Profile Visitors

388 profile views
 1. Medalje? Bør være happy med topp 10 sånn som dette ser ut. Miserabelt.
 2. Det som skuffer hvert eneste år er hvor mye mer tempo det er i andre lag. Gåfotballen vi driver med er nesten litt prematur i forhold til flere av lagene i EL.
 3. Problemet virker å være at denne holdningen om at man er så fantastisk gode og bare skal hente 3 poeng har smitta over på spillerne som tror de kan spasere inn kasser. Gåfotballen som ble vist i går vitner heller om nedre halvdel. Se høydepunkter fra KBK og Glimt, der snakker vi løping.
 4. Alltid lett å være etterpåklok. Hva tenkte du selv ang corona for to uker siden?
 5. Skal dette lokke folk til Nadderud? Nei takk
 6. Vi blir pissa på av et lag som spiller på 30%. Pinlig
 7. Jeppe Moe må benkes. Han må ha pause. Ellers er Sandberg og Hanche OK, resten derimot......
 8. Nei. Men det forventes at det er mye mer energi, entusiasme, offensivitet og offervilje. Det er null samhandling, kun èn og èn som en gang i blant gjør 100% løp eller prøve å få til noe. Ballen spilles nesten konstant bakover til stoppere og backer uten gode alternativer fremover. Det er så nitrist og kjedelig å se på at det er vanskelig å se for seg hvordan det laget i blått skal klare og score. Det er ikke mer enn 13- 14 matcher igjen. Da MÅ hjemmekampene vinnes. Det ser langt i fra ut som vi har planlagt å vinne her.
 9. Han ønsker vel at Lillestrøm skal rykke ned da.
 10. Han var et friskt pust og en veldig likanes bandydommer.
 11. Enig god kamp, bra pass til Moussa på 3-0. Men uenig fysikk. Statistikk fra fotmob gir han 2 dueller vunnet, 17 tapt. Regner med at alle lange baller og oppspill i lufta telles som dueller.
×
×
 • Create New...