Gå til innhold

arni

Bruker
  • Innholdsteller

    6 962
  • Ble med

  • Dager vunnet

    61

Innlegg skrevet av arni

  1. 13 minutter siden skrev Marandinho:

    Jeg er offisielt nå formannen i Diabate Fanclub, du hadde rett, Arni💪🔥🤣

    Herlig Marandinho, et stort øyeblikk👏 Målet Diabate scorte på fredagens trening viste vei, du har hatt trua😊

  2. 22 minutter siden skrev M-A-N:

    De færreste som uttaler seg i media og offentligheten har vel sett hele kampen. I det hele tatt veldig få mennesker som faktisk har sett hele kampen. 

    Helt enig med deg, Odd, Aafk skapte i perioder mange sjanser, men de la seg bakpå og parkerte bussen for så å kontre. I perioder når de hadde oss på gaffelen presset det høyt.
     

    Tror vi møtet cirka det samme fra Bryne. Vi klarte vel ikke slå dem sist vi var i Obos og jeg husker han spissen Undheim plagde oss veldig i de kampene.

    Er ikke redd for at Lubeck ikke har sett kampen sist😅

    som han skriver:

    «så gjenstår det å se hvordan laget håndterer et mer passende kampbilde med mer ballinnehav og etablert angrepsspill enn i en tøff åpningskamp borte.»

  3. Veldig spennende!

    Dagbladets tipsekspert beskriver det greit:

    »En stor test for to lag som begge forventer mye av årets sesong. Stabæk må håndtere et helt annet kampbilde enn de fikk i kampen mot Aafk sist, mens Bryne må avsjekke hvordan de står mot de beste lagene i årets OBOS-liga. Jeg er ikke solgt på at Stabæk har kvalitet nok til å slå lagene i mellomsjiktet så tidlig i sesongen med mange nye og mange unge inn i førsteelleveren. »

  4. 1 time siden skrev JonasM:

    Fra sidelinjen virket Veum veldig stresset når han skulle spille pasning i presset situasjoner. Gikk veldig ofte til en Aafk-spiller. Er tanken å kjøre ham inn som ren back framover?

    Kasper var ikke fornøyd med prestasjonene etter kampen da vi møtte ham. Han var dog glad det ble et poeng til slutt, men han var tydelig på at de måtte heve nivået til neste kamp.

    Klubben hadde en erfaren back på kroken, men glapp til nivået over. Så nå får Veum kjørt seg skikkelig

×
×
  • Opprett ny...