Jump to content

Jørgen Pettersen

Bruker
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

About Jørgen Pettersen

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. http://www.youtube.com/watch?v=yx_EMuhBB1o Intervju med Andres og Edwin med Salvadoriansk radio ang. prøvespill. (Tror jeg?) Noen som kan spansk?
 2. Peltier var på prøvespill for Dynamo Huston i USA forrige uke. Her er en video fra kampen han fikk spille. Motstanden er heller dårlig, men han puttet hvertfall et mål. (1-0)
 3. Vurderte å poste i "Nye spillere" som løsningen på ving/bakromspiss. Men så kom jeg på at vi ikke har penger... http://www.fotbollskanalen.se/1.1989300/2011/01/24/tv_har_gor_chippen_mal_direkt_efter_avspark
 4. Koné var jo på vei til Stabæk da han ikke ble tilbudt kontrakt etter prøvespill med RBK. Så kastet trønderne seg rundt og signet han. Uansett, gøy med litt rykter igjen...
 5. Hmmm.... Vi måtte slippe Helle for å frigi lønnsmidler til en spiller fra Island?
 6. http://www.an.no/glimt/article5311372.ece Rønning og Lædre Bjørdal har blitt diskutert før. Men er de gode nok?
 7. Spillende assistenttrener? http://www.fotbollskanalen.se/1.1742855/2010/08/12/linderoth_kanske_funderar_pa_en_tranarkurs Ville vært en flott erstatter for Henning frem til Vegar er klar for oppgaven. Selv om han er ute av form og skadet halve året.
 8. Jeg syns vi takler denne kjipe situasjonen på en bra måte. Litt sutring på internett og en utblåsning fra Ingo. Finnes andre klubber som er litt mer direkte i kritikken: http://www.youtube.com/watch?v=2qnC2Ne9riw
 9. Fornøyd hvis vi henter Christian Keller...
 10. Han har kontrakt ut sesongen. Ryktene sier at han forsvinner til danske OB.
 11. Da håper jeg vi heller prøver oss på Joakim Våge Nilsen. Rart at ikke flere klubber enn Brann har snust på denne talentfulle backen. Er nok enklere å hente fra Haugesund enn FFK, selv om de gjør en ok debutsesong.
 12. Nå gikk det vel noen stygge rykter om det motsatte for mange herrens år siden. Uten at de nødvendigvis stemte...
 13. Spennende! Utifra det lille det er å lese om han på nett kan man trekke noen konklusjoner. - Kommer direkte fra afrikansk fotball, og vil nok trenge tid til å tilpasse seg. - Sett på som et stort talent. Noe som landslagsdebut i en alder av 19 bekrefter. - Slår corner da han kom inn som innbytter mot Italia. Noe som vel vitner om en god innlegsfot. - Somen var også i troppen mot Italia. Så kansje han har lagt inn noen godord om Stabæk?
 14. Ingen comback for Tobbe: http://www.fotbollskanalen.se/1.1516581/2010/02/18/extra_linderoth_lagger_av_med_fotbollen
×
×
 • Create New...