Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  2,649
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

odd last won the day on October 1

odd had the most liked content!

Community Reputation

5,420

About odd

 • Rank
  Junkie

Recent Profile Visitors

919 profile views
 1. Første 30 er fantastisk, og mot 10 mann er det full kontroll. Ellers slipper vi Enga farlig nærme, og begrenset hva vi selv skaper siste timen. Not Odd håper jeg vi får Bohinen inn for Totto og Lumanza i form 10 minutter lengre. Klarer ikke helt å bestemme meg for Junker eller Braaten. Mye knallhard jobbing fra Daniel i dag, men føler det lukter mer mål av Junker.
 2. Tre kamper på rad uten baklengs. I dag synes jeg vi så an stå frem som kaptein også. Lurer på hva han og Skytte diskuterte på vei til pause? I intervjuene til Eurosport trekker ekspertene frem at han har fått oppsving som stopper med Yaw ved siden av seg. Det virker som et godt poeng. Spørsmål om Demidov bør frykte plassen ler han bort og sier at Demidov er mentor som han lærer av hver eneste dag. Da Hanche slo gjennom som stopper var det ved siden av MMS. Så sleit han voldsomt med Strømnes og Vihmann, før han nå er tilbake. Stoler på Yaw og Hanche neste år, men det er også sesongen der Hanche må opp ett nivå til og være virkelig sjef om Yaw er ute.
 3. Resultatene taler for seg, men synes det ikke også som at gutta er gladere? Mulig litt dansk lynne og en SVK fra Bergen har hjulpet, men synes jeg ser mer fotballglede på banen. Og når vi skal overbevise Ola, Junker og Skytte om at Nadderud er stedet å være neste år, så kan det umulig trekke ned. Mistenker at JJ skal ha litt av æren.
 4. Ny god kamp. Virker som resten av laget rundt er tryggere også. Uansett hvor trangt det er, får de ballen til Skytte klarer gan å holde unna et par-tre mann og finne en løsning. Mye gode vendinger, spesielt da Hernandez hadde motorvei på høyresiden. Og et mål trekker jo ikke ned... Dessverre ingen opsjon på han, eller hvordan var der?
 5. Skal vi ikke være flåsete, så er altså hovedpoenget at det er minimal risiko for at det blir skade ut av et sånt innhopp. Så mener du tydeligvis noe annet enn meg og sportslig/medisinsk apparat i Stabæk. Fair enough.
 6. Takk det samme 🙂
 7. Bohinen er egentlig good. Men enkelte dommere mener noe annet. Fire av dem har til og med gitt han gult kort denne sesongen.
 8. Ideelt sett burde vi kanskje be spillerne på A-laget også ta det litt rolig de første 15 minuttene i hver kamp for ikke å risikere noen skader. Men mer seriøst: Vi snakker ikke om Johan Andersson her. Hvis det er en reell fare for at en fotballspiller pådrar seg en skade av 30 minutter i 3. divisjon, da bør vedkommende ta en måned med grunntrening fremfor å melde seg klar for førstelaget. Selvfølgelig, skader kan skje. Det kan skje på Årvollbanen (eller hvor enn de spiller), eller det kan skje når han må bråstoppe bilen på vei til Bærum. Spillere har vel før mistet VM både av strekk som kom da han skulle strekke seg etter fjernkontrollen, og ved tåskade av å ha mistet en shampooflaske i dusjen. Så selvfølgelig kan Oliver bli skadet av et kort innhopp. Eller av å sitte hjemme og se TV. Eller dusje før han drar på kamp. Eller en trafikkulykke.
 9. Som "Veigar" sammen med Junker tror jeg han vil fungere veldig kort. Samtidig ser jeg at det er fristende om vi kan cashe inn en god fortjeneste på han. Så slipper de i hvert fall maset om at han var bomkjøp osv.
 10. Hvis han bor på Grorud fortsatt (om han i det hele tatt har bodd der), så stakk han vel bare innom Årvoll på vei til samling før kamp. Kan umulig tenke meg at en snau halvtime i 3. divisjon har mye å si for kamp 6 timer senere.
 11. Kan umulig være karantenetid for å gå oppover? Det vil jo ødelegge hele konseptet med at reservene spiller kamp?
 12. Det har da ligget i kortene fra dagen han signerte at han ville se an de sportslige forutsetningene for 2020. Med fornyet plass, ekstra millioner til å handle og et lag med mye potensiale burde det være så bra han kunne håpe da prosjektet begynte. Har trua!
 13. Miljøspørsmålet er én ting. Hvis stabæksupportere er som gjennomsnittet av nordmenn er det også mange av oss som ikke tror det er noe problem i det hele tatt, og hvis det er det er det pga årsaker mennesker ikke kontrollerer. Å diskutere DEN saken vil bare føre til splid. Det er nok av VG-saker man kan diskutere det under. Drit i om grønn arm i 2020 har noe å si for miljøet. I denne sammenheng mener jeg det handler 100% om jubileumet og å hylle oss selv og vår historie. I den historien synes jeg en grønn arm i 2020 passer godt inn. Så kan den fjernes igjen i 2021 og ligge i minnet frem til neste anledning.
 14. Maraton-tabellen er forøvrig lettest tilgjengelig her: https://www.nifs.no/maraton.php?land=&t=&u= Med 49 poeng opp til Viking og 38 ned til Enga er vi nok på 6. plass gjennom hele 2020 også. Kuriost nok: Selv med 49 poeng mindre gjennom perioden, har Viking og Stabæk scoret nøyaktig like mange mål siden 1995.
×
×
 • Create New...