Gå til innhold

odd

Bruker
 • Innholdsteller

  1 802
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  48

odd vant dagen sist 29. Januar

odd hadde mest likt innhold!

Omdømme

3 371

Om odd

 • Rang
  Buddha

Nylige profilbesøk

372 profilvisninger
 1. odd

  Nye spillere

  Man blir ikke rik på å spille hos deg 🙂
 2. odd

  Nye spillere

  Sorry, Petter. Mtp innleggene fra VeigarP FranckTheBank tidligere så er det vel du som ikke har fulgt med når du gidder å svare seriøst 😉
 3. odd

  Akademiet

  I Nye spillere, og andre steder, etterlyses det eldre squad-spillere. Noen med innsikt som vil fortelle hvordan A-lagets policy påvirker både rekruttering og kontinuitet i Akademiet? Jeg ville tro at spilletiden som er gitt Hugo, Tobbe og Ola gjør akademiet mer attraktivt. Sammen med at vi heller har Bohinen og Askildsen på benken enn å hente inn flere "strømneser". Mitt inntrykk er at spillere som Pignatel og Geelmuyden kunne ringt en hvilken som helst klubb i Norge og fått en proffkontrakt fakset over på dagen. Har gode muligheter for å raskt få spilletid på A-laget vært viktig for at nevnte gutter, og andre, har blitt I Akademiet og også skrevet proffkontrakt med oss?
 4. odd

  Nye spillere

  Kravene til IA er: * Stjernespillere ("Dio-nivå") * Spillere som ser for seg Stabæk i fem år fremover (Min tolkning: ikke "Dio-nivå") * Ikke la våre egne unggutter sitte på benken til fordel for eksterne middelmådigheter Alt i alt kan vi vel fastslå at han ikke kommer til å innfri alle forventninger.
 5. odd

  Nye spillere

  Hvis begrunnelsen er "showcase" er det sannsynligvis en bevisst tanke, at de økonomiske mulighetene vi vil få vil gi oss langsiktige muligheter. Kjør på. Om det er fordi IA/Berg føler at Akademiet har fostret frem to av Norges desidert mest spennende sentrale midtbanespillere, og at det vil være et hån mot alt vi står for å benke dem fremfor å la dem få utvikle seg videre, så har de 100% støtte fra meg. Kanskje til og med 110%.
 6. odd

  Treningskamper 2019

  Og en helgardering ved å dømme oss nord og ned, samtidig som det meldes potensiale til medalje om det løsner... Men løsningen, å kjøpe spillere som hever laget, var i hvert fall kreativ 🙂
 7. odd

  Nye spillere

  La oss anta at spilleren har IQ nok til å lese datoen på hvor lenge visumet er gyldig. Hvis ikke tror jeg det er helt greit at han drar hjem.
 8. odd

  Treningskamper 2019

  Driver vi med det der fortsatt?
 9. odd

  Franck Boli

  Yongyong hadde potensiale. At vi fikk penger for Agon Mehmeti må være tidenes beste målt i moeny for (lost) value.
 10. odd

  Nye spillere

  Vi har da ingen akutte problemer med spissplassen selv om Boli selges. Ohi i 2017-form vil være kandidat på toppscorertittelen. I fjor leverte han også godkjent med mål, selv om det ble oppfattet som en dårlig sesong. Spiller vi med én spiss vil vi da ha Mauritz Hansen i bakhånd. Kommer ikke til å være den dårligste innbyttere vi har. Da Dio forsvant vikariere Kassi på topp, med målsnitt i toppklasse. Med to spisser, vil vel både Gyasi og Ola være interessante partnere for Ohi. Om Aga og kanskje også Geelmuyden får spilletid vil heller ikke være krise.
 11. odd

  Ola Brynhildsen

  Rimer godt. Om klubben allerede da hadde et mulig VM i tankene og fikk inn det uvanlige, ekstra halvåret er det godt tenkt!
 12. odd

  Ola Brynhildsen

  Litt uklart hvordan det var med kontrakt. Et sted sto det 16 måneder, et annet sted et drøyt år og et tredje at han er Bosman etter sesongen. Kan virke som han har kontrakt til sommeren 2020? Krysser fingre for at han har sett fair behandling av andre talenter som har fått riktige tilbud fra utlandet, og legger på et år ekstra nå i sommer!
 13. odd

  Mediedekning

  Josimar er snart på saken, for å belyse hvordan Stabæk har infiltrert viktige samfunnsfunksjoner!
 14. odd

  Franck Boli

  Husker dere Semb som ved å flytte spillere rundt prøvde å få plass til Carew, Flo, Iversen og Solskjær i samme startoppstilling? Jeg synes vi slet litt med det samme i fjor. Først prøvde Toni å løse det ved å sette Boli ned på kanten, så Berg ved å dra Ohi lengre ned på banen. I 4-2-3-1 vil salg av Boli løse problemet med hvor vi plasserer Ohi, og potensielt åpne for Hugo mer offensivt med tilhørende plass til 15 ekstra kg lengre bak. Formasjonsmessig ser det ut som Berg tenker litt annerledes, men for balansen i laget blir det det samme uansett hvilke tall som settes på leddene. Og uansett hvilke spillere vi har og ikke har: Som Ringo sier selger vi selvsagt uansett om det kommer nok millioner på bordet. Sånn er det jo bare.
 15. odd

  Troppen 2019

  Jeg tror du har rett i det siste, men ikke det første. Vi hadde bokstavelig talt mye stang ut, og i tillegg dommere som ikke var spsielt glad i å gi oss straffer. I tillegg vår "egenforskyldte" skadesituasjon. Poengmessig led vi også av den relativt lave uttellingen for uavgjortkamper. Vi tapte feks tre kamper _mindre_ enn Tromsø som kom på 10. plass, og 4 kamper mindre enn Start som kom á poeng med oss. Når det gjelder poengfangsten, tapte vi faktisk bare to av 14 kamper som ble spilte mot lagene fra 9. plass og nedover. Motsatt tok vi poeng i 5 av 16 kamper mot lagene på den øverste halvdelen. Skal vi si noe som helst om trend så var det vel at vi var solide mote de dårlige, og effektive mot Odd (over 20% av poengene våre kom mot dem..)
×