Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  3,001
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  79

odd last won the day on March 26

odd had the most liked content!

Community Reputation

6,589

About odd

 • Rank
  junkie +

Recent Profile Visitors

1,279 profile views
 1. Og til videoen: Vil noen stå frem som hjernen bak idéen om å filme folk som vrikker på ræva foran pisserenna?
 2. Synes det var gøy å se Martin som fighter allerede da. Fra starten, som i '98, husker jeg han som dribleving. Det var vel rollen hans helt til han ble solgt til Drillos? Så når var det han ble midtbanekriger? Jeg mener å huske en artikkel fra Budstikka der han snakket om egentrening opp Kirkerudbakken og sånt. Så var det i perioden mellom Wimbledon og Blackburn, eller var det i Brann han endret rolle?
 3. Jeg tror ærlig talt ikke det "presset" ville vært spesielt hardt uansett. Men OK. La oss si at det var ment som et konstruktivt innspill. Hva tror du om å droppe mulighet for å selge artikler, og heller ta det som en ren informasjon? Tilfeldig samtale med sesongkortholder: -- ØO: Øystein her EB: Hei, Emil Bohinen som ringer. Vi har deg på listen over sesongkortholdere, så ringte bare for å fortelle litt om hva som skjer nå. ØO: OK? EB: Det blir jo ikke noen seriestart i april. Egentlig vet vi ikke ennå, men håper vi er i gang i mai. Skikkelig kjipt, vi følte vi var i god form nå. Men du er klar for Nadderud i mai også? ØO: Alltid! Skal bli godt å komme seg ut og se fotball igjen. Kjedelig å sitte på hjemmekontor og flytte penger. Men hvordan er det med dere om dagen? Ser Viking permiterer? EB: Så langt går det bra. Men er jo kjedelig med egentrening, da. Snakket med Hanche i går, han har måttet kjøpe tredemølle og vektutstyr til kjellern. ØO: Håper dere holder formen! Må legge på nå, skal sette ned renta igjen. Lykke til med treningen! -- Trenger ikke være store greia, men jeg tror mange vil få en liten påminnelse om å støtte klubben av å bli ringt opp. Kanskje ikke de som ser gutta på annenhver trening, men mange andre.
 4. Dette med oppfølging av spillerne er et godt poeng. Det virker veldig tvilsomt om spillerne blir permitert (lønnet av Staten), men samtidig har treningsprogram fra klubben. Litt som om aviser permitterer de ansatte 75% av tiden, men de sitter og skriver hjemme og formelt bare jobber med redaksjonsmøter og opplasting av artikler de "tilfeldigvis" har liggende.. Tipper Josimar hadde vært på ballen..
 5. Man trenger jo ikke bruke dette på "kalde kunder"? Jeg vet ikke om Stabæk sitter på telefonnummer på sesongkortinnehaverne? Hvis vi selger ca 2000 sesonkort, og har 20 spillere i troppen er det 100 telefoner per spiller for å nå alle sesongkortinnehavere. Fordelt på en måned nå fremover, er det 3-4 telefoner om dagen. Kjør gjerne på med en liten internkonkurranse, som feks hvem som klarer å selge flest drakter med sitt nummer. De som slår til på direkten får den signert og levert på døren hvis de bor i Bærum. (En rolig langøkt med noen timer sykkel. Jeg skriver bevisst sykkel, fordi en spiller som sykler innom gir enda større "local lad" følelse enn om han kommer med bil.) Verdi? 1) Økt lojalitet hos sesongkortholderne 2) Markere for spillerne at det handler om klubben 3) En viss arbeidstrening. Telefonsalg kan for mange være en erfaring for senere jobb, selv om de ikke skal bli telefonselgere på heltid. Få inn et selskap som driver med dette til å kjøre litt coaching på forhånd.
 6. Odds odds tilbyr spill på cupfinalen 98: Resultat (full tid): H: 9,6 U: 1,0 B: 4,7 Her er det bare for pessimistene å slå til. Er ikke hver dag man får så god odds på at Rosenborg skal slå et sjanseløst Stabæk-lag med en treig sørlending som høyreback og der det beste trumfkortet på benken er en lokal 20-åring.
 7. Er det ulovlig å selge virtuell øl til fotballkamper som streames?
 8. Det er noe ved brukerprofilen som får meg til å tro at du mener det, ja 🙂
 9. Netflix har introdusert mulighet for å ha virtuell filmkveld. Hadde jo vært helt nydelig som PR-stunt å finne en gammel kamp, og på dagen det skulle vært serieåpning kunne flest mulig logget på for å se kamp "sammen", med chat og alt mulig. (Kanskje være forsiktig med emojis...)
 10. Kan det tenkes at vi ender med en sesong der det spilles 15 kamper, og det trekkes hvilke lag som får en ekstra hjemmekamp?
 11. En interessant situasjon. I andre deler av samfunnet ville: "Nå må vi arbeidsgivere være solidariske og ikke tilby jobb til ansatte som har blitt permitert av andre" være en sikker måte å bli stemplet som skurk og hengt ut i media.
 12. Spillere som er permitert kan visst si opp kontrakten, men NISO oppfordrer til at ikke klubber bruker denne muligheten til å "hamstre" spillere fra klubber med dårlig økonomi: https://www.tv2.no/sport/11300042/
 13. Kan man permitere fotballspillere? Arbeidskontrakten deres er allerede annerledes, i form av at de ikke har oppsigelsestid eller fast stilling (i den forstand at de når kontrakten går ut kan "sparkes" uten videre). I starten blir det vel fort de fast ansatte som blir permitert?
 14. PS: Dere som nå vet veldig godt hvordan det går, og har visst det hele veien: Hvis eneste mulighet er portforbud i alle land, og avstengig av reiser internt i land (Alstadhaug..), så finn ut hvordan dere shorter aksjer. Og hvis dere visste så godt hvordan spredningen skulle skje, allerede før europeiske myndigheter for to uker siden: Er det ikke forferdelig irriterende å vite så mye om spredning av virus, og så lite om å handle aksjer?
 15. Antall rapporter fra Østerrike mistenker jeg i stor grad kommer basert på hvor de ankom Norge fra? Og Innsbruck er en viktig flyplass for skianlegg i Nord-Italia. Kan være en sammenheng? Østerrike som land er også langt bak Norge når det kommer til tilfeller. Mtp spredning i Alpe-regionen vil jeg dermed gjette at Wien er langt mindre rammet (så langt) enn Oslo. Spania er fortsatt godt under Norge på caser per innbygger. I tillegg har UD nå frarådet reiser til Madrid, Baskerland og Rioja. Med andre ord: Marbella har nok vært et veldig trygt sted. Men selv om Marbella var mye tryggere for spillerne og resten av følget i Norge, er det selvfølgelig en generell betenkelighet å ha unødvendig reiser i disse dager. Alle som reiser vil potensielt ta med seg viruset, og vi er på et mer etisk nivå. Ville det vært etisk mer riktig å reise hjem tidligere? Tja. Jeg har sett dårligere handlinger..
×
×
 • Create New...