Gå til innhold

odd

Bruker
 • Innholdsteller

  1 706
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  47

odd vant dagen sist November 16

odd hadde mest likt innhold!

Omdømme

3 115

Om odd

 • Rang
  Buddha

Nylige profilbesøk

257 profilvisninger
 1. odd

  Moussa Njie

  Tilbake i 2016, en sesong som ikke akkurat var full av høydepunkter, leverte han 4+5 poeng, 14. plass i serien. Det er godkjent. Hva har skjedd de siste to årene?
 2. odd

  I A Olsen

  For å understreke det med Ovenstad. Jeg var vel ikke alene om å tenke at det var en bra løsning, men at det var kjipt det bare var lån. Sparte oss tre år med relativt høye lønnskostnader der...
 3. odd

  Moussa Njie

  Baksiden av en Champagne-etikett?
 4. odd

  Henning Berg

  Lucas Pratto, Copa Libertadores og Lyn ble nevnt i en annen tråd.
 5. odd

  I A Olsen

  I 2016 gikk vel alt meget bedre da vi kastet ut han skotten, sluttet å bruke han spissen vi hadde signert på lang kontrakt og heller satset på en vi hadde, og i tillegg lånte inn en stor stopper på halvårskontrakt. I år har IA blitt kritisert (av noen) for å kaste ut treneren og signere spillere på halvårskontrakter. (Selv om jeg tror det er enighet om at saltstøtten Keita er en viktig faktor for at vi klarte oss.) Jeg leser mye klaging på at IAO er kortsiktig, samtidig som det nå er klare ønsker om at han skal gjøre noe nytt og levere for 2019 sesongen. I stedet for å mase på at IA skal levere for 2019, bør det ikke nå heller mases om å _ikke_ gå for resultater i 2019? Når det er sagt, tror jeg 2018 har vært akkurat det mange har etterlyst. Det har vært en satsning på det langsiktige. Noen nevnte Fredrik Carslen i en tråd. Heldigvis startet vi ikke sesongen med han! Kanskje var han bedre enn Tobbe i mars? Men etter en sesong med spilletid dominerte han midtbanen mot Aalesund. Sånt skjer ikke om vi skal hente inn rutinerte breddespillere. Gi meg lånespillere av så høyt nivå at de ikke bør spille Eliteserien, kombinert med Hanche, Hugo, Tobbe, Ola, Askildsen, Bohinen, Aga og etter hvert Ulla, Geelmuyden og Pignatel Jensen!
 6. odd

  Tabellsimulator

  Berg snakket om hvordan vi kunne unngått kvalikk med litt bedre uttelling i runde 23 til 27. Start klarte altså å tape de fire siste kampene, og med det miste kvalikkplassen på målforskjell...
 7. Selvfølgelig er det ikke alltid enten straffe eller filming. Men er det noen gang det er så svart/hvitt må det være situasjoner som denne. Åpenbart er det ikke sånn at Boli snubler i sine egne bein her. Det er ikke sånn at han sklir. Det er sånn at keepers armer går mot beina hans. Enten så treffer keeper han, eller han gjør det ikke. Å ikke gjøre noe er også en beslutning. Kan dommeren la være å gjøre noe hvis han ikke er helt sikker? Jeg mener han ikke kan si "80% sjanse for ikke straffe, så dømmer ikke straffe, men heller ikke gult kort". Like lite som han kan si "80% sjanse for straffe, så blåser. Men gir bare frispark på 16 meter fordi jeg ikke var helt sikker."
 8. odd

  Troppen 2019

  Hva betaler vi for å ha Keita her? Om det ikke er mye, så ser jeg ikke hvorfor vi skal sende han hjem. Pr nå er han desidert beste ballvinner vi har på midtbanen. Så får de bruke vinteren på å lære han å gi ballen til Tobbe eller Hugo når han får tak i den 🙂
 9. At han får vondt er jo helt irrelevant. Boli faller veldig i det han passerer keeper, så dommeren føler vel at han har to valg: Enten var det Lie som tok beinet hans (straffe), eller Lie var ikke borti han. Velger han å tro det siste er det jo naturlig å mene det er filming. Så sånn sett synes jeg ikke dette var annet enn at han ikke så straffen. Det gikk fort, og mange spillere som kanskje skygget. Jeg tror det som bikker det mot Boli er at han blir tatt i det han er på vei på tvers. Det er lett å tenke at han kaster seg fordi sjansen holder på å skli vekk. 100% feil, men samtidig holder jeg feks Vetlesens straffe mot Særp som en mye grover overseelse.
 10. odd

  Troppen 2019

  Siden formasjon er nevnt. Her virker Berg noe mer villig til å tilpasse seg spillerstallen. Jeg tror det vil være gunstig for oss å selge enten Ohi eller Boli. Ikke fordi de ikke er gode nok, men fordi det egentlig ikke er plass til to spisser sammen med de andre spillerne vi har. Boli blomstret da han gikk fra kant til spiss, samtidig som Ohi er best når han klarer å fokusere bare på å være spiss. Ola og Njie tror jeg passer best som kan i 4-3-3/4-5-1. De defensivt bidragene er ikke enorme, og med to spisser er det ikke plass til dem. Gyasi vil kanskje ha samme problemet? Tobbe, Hugo og evt Sæter om han ikke selges, er alle best sentralt. Men litt for lette dersom de er en del av en duo. Mitt forslag i en klassisk 4-5-1 med en dyptliggende playmaker/ryddegutt og to indreløpere. Hernandez / Hanche - Granli - Demidov - Jeppe Ola - Tobbe - Hugo - Kassi/Keita - Njie Ohi/Boli Egentlig skulle vel både Tobbe og Hugo hatt den sentrale plassen, men en av dem må over til en indreløperrolle. Forsterkningen jeg tror vi trenger mest er ikke nye spillere, men å få på plass en felles plan for å spille forsvar. At de fire bak tenker likt om hvem som skal i hvilke dueller, og hvor de skal befinne seg.
 11. Den viktigste jobben med stallen neste år blir ikke gjort av IA. Den blir gjort av Berg, Kaz og Jalland. Får de par spillere på eliteserienivå ut av Renå Olsen, Hernandez, Bohinen eller Mauritz Hansen er mye gjort. Ta med jobben med å få Gyasi og Kassi friske, så er jobben med agenter den minst viktige. Men selvfølgelig, en kombinasjon vil jo være gull. Som i 2015 da vi fikk en ny spiss ved navn Dio og en "ny" back ved navn Meling.
 12. 10 av 10 som har sett de to kampene vil si at det var fortjent at vi vant sammenlagt. Det mot et av de bedre lagene som ikke har rykket opp fra Adecco/Obos. Bohinen kommenterte at 59 poeng normalt skulle vært nok til opprykk. Jeg sjekket nå, og laget på 3 plass de fem årene før har tatt 7, 6, 10, 8 og 9 poeng mindre enn dem.
 13. odd

  Troppen 2019

  Jeg lot våre kinesiske venner skli sakte ut av den listen, men tok med de på utgående kontrakt. Hvor starter vi med å forsterke denne gjengen? Jeg vil veldig gjerne se at Tobbe og Hugo er en sentral midtbane som holder Eliteserien. I tillegg er Kassi og Bohinen kanskje på vei til å slåss for en plass gjennom vinteren. En av dem kan kanskje dyttes ut på kanten, men hva da med Ola, Njie og Gyasi?
 14. odd

  Troppen 2019

  Marcus Sandberg Simen Lillevik Kjellevold Andreas Hanche-Olsen Jeppe Arctander Moe Morten Renå Olsen Nicholas Pignatel Jenssen (fortsatt for ung?) Ronald Hernández Steinar Strømnes Vadim Demidov Daniel Granli Aboubakar Keita Emil Bohinen Hugo Vetlesen John Hou Sæter Kristoffer Askildsen Luc Kassi Moussa Njie Ola Brynhildsen Tobias Børkeeiet Filip Valencic Raymond Gyasi Sindre Maurtiz-Hansen Oscar Aga Ohi Omoijuanfo Herman Geelmuyden (fortsatt for ung?) Abdul-Basit Agouda (på vei ut?) Franck Boli
×