Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  2,826
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  69

odd last won the day on November 24

odd had the most liked content!

Community Reputation

5,953

About odd

 • Rank
  junkie +

Recent Profile Visitors

1,097 profile views
 1. Hadde vært nydelig, men vil kanskje ikke være mulig å komme gjennom på telefon til agenten hans de neste dagene? Er det andre norske klubber enn Molde som ikke ville sett han som en stor forsterkning? Av spillere som er igjen i Eliteserien er det 4x Molde, Børven, Zinckernagel og Høiland over på poenglista i år. Kan håpe Østlandet frister. Enga bør for skams skyld være ute av bildet, Godset var ikke noen suksess forrige gang, og Sarpsborg vil kanskje ha nok med å lappe samme restene. Mulig han som telemarking* fristes av prosjektet til Fagermo?
 2. For en fantastisk kamp! Eurosport sine høydepunkter viste Start-supportere som forlater Åråsen på 0-4. Mon tro hva de tenkte da de så målene tikke inn på telefonen mens de selv satt på toget tilbake til Oslo...
 3. Kall det hva du vil. Jeg tror Jons gode jobb over flere år, og den utviklingen han hadde, gjorde han til en landslagskeeper. Det å spille på et topplag gjør også at man både ser bedre ut, og kanskje hever seg. Om jeg ikke husker feil fikk MMS sin eneste (?) landskamp i gullesesongen. Uten at jeg vil tro at reservekeeperen skal ha for mye av æren for den utviklingen. Ser vi på de seneste årene i egen klubb, så vil jeg ikke si at å etablere Singh som utfordrer til Mandé ikke akkurat hevet sistnevnte. Sandbergs virkelige oppblomstring kom denne sesongen, en sesong der han (i motsetning til da Sayouba var her) ikke har hatt noe som helst konkurranse. Av og til løsner det for spillere. Benjamin Stokke og hans ene gode sesong i KBK er nevnt. Brustad hadde vel plutselig en voldsom nivåheving fra en sesong til en annen (heldigvis for han var det akkurat den våren han kunne forhandle som Bosman). Og det finnes sikkert masse andre eksempler på spillere som har hevet seg fra en sesong til en annen, selv i etablert alder.
 4. Voldsomt til å ta æren fra Jon Knudsen selv her.
 5. Enig! Og 3 av de målene kom mot oss, i samme kamp. Kanskje de minnene sitter fortsatt er for langt frem i bevisstheten til folk 🙂 Senere den sesongen han scoret 10 av de 11 målene, scoret han også 2 mål mot Brann og 2 mot Tromsø. Så totalt 7 av 11 eliteseriemål kom i løpet av tre kamper.
 6. 25 år siden debuten i Eliteserien.
 7. Det må jo være pengene? Eller at vi rett og slett sier at vi heller vil se an vintervinduet. Det siste vil jo være et interessant utgangspunkt for oss. Betyr at IA håper å finne noe enda bedre.
 8. I så fall har noen i Godset hatt litt selektiv hukommelse. Tross alt ikke så mange år fra han dro derfra til han ble hentet tilbake? Det kan selvfølgelig ha vært et forsøk på å hjelpe fyren, men det er vel noe man heller gjør når han er uten kontrakt enn når han må kjøpes fri fra Brann.
 9. Hvis vi fortsatt er i diskusjon om Junker så er det vel ting som tyder på at vi prøver å forhandle prisen ned. Samtidig, vi kan umulig ha signert lånekontrakt som gikk ut før siste kvalikkamp. Også rart om vi ikke sikret oss en uke etter evt. ferdigspilt sesong til å vurdere om opsjonen skulle brukes. Kanskje IA tar en "Adu" og selger en spiller vi har opsjon på? Disse fotballopsjonene virker alltid noe merkelig når de ikke også er signert med spilleren. Uansett hvor mye opsjon vi har på Junker måtte jo han også ha blitt enig med oss. Og opsjon eller ikke, vi kan sikkert ikke nekte Horsens å tillate at Junker snakker med andre klubber. Om han bestemmer seg for Glimt er opsjonen våre uansett lite verdt.
 10. Er ikke Valencic typen som passer litt bedre rett bak?
 11. Men Jokke var jo ingen drittsekk. Han var bare liiiiitt sent inn i en takling. Har vi egentlig hatt noen ekte drittsekker i Stabæk? Nannskog var sikkert ikke likt av alle, men det var mest for breial oppførsel utenfor banen.
 12. Thorstvedt går ganske langt i å slakte Stabæk: https://www.vg.no/sport/fotball/i/dOQ25A/viking-kometen-var-en-telefonsamtale-unna-studenttilvaerelsen
 13. Der røyk det noen hundre tusen til?
 14. Skal vi tippe det er et par restaureringsprosjekter for Mjøndalen på den listen? Tre av dem (Keita, Sætra og Ovenstad) er spillere som har vært gode nok til å dra ut fra Norge, men så falt gjennom igjen når de kom hjem.
×
×
 • Create New...