Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  3,186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

odd last won the day on May 11

odd had the most liked content!

Community Reputation

7,077

About odd

 • Rank
  junkie ++

Recent Profile Visitors

1,426 profile views
 1. Så i stedet for å spille mot oss, er han i Frankrike og skaffer oss et par millioner i videresalgspenger? Me like.
 2. Og hva er grunnen til at du ikke ser på Øveraas på høyre og Solheim på venstre, slik JJ foretrakk etter pause i går, som et alternativ?
 3. I går kom Øveraas inn direkte for Jonassen i pausen.
 4. JJ har vært ivrig på å bytte inn Øveraas. Denne gangen allerede i pausen. Vi skal vel ikke se bort fra at han blir førstevalg fremover? Skal jeg tippe vil han velge Øveraas eller Vogt, delvis basert på behov for defensiv trygghet. Det kan være ut fra motstand, men også kantrollen. Lundal kommer med en ny type egenskap og banker på for en rolle sentralt. Det kan tving/åpne for Hugo ut på kanten igjen. Som igjen vil gi en helt annen støtte til backen enn om det er Gall som har den rollen.
 5. Men selv Ringo klarte å tolke at "spillerne vi var avhengige av for å overleve" var lånespillere som av forskjellig grunner er tilgjengelige. Ikke Ackon, Chippen, Veigar, Alan, Kassi etc som kom for å være hos oss.
 6. For en forbanna pissdiskusjon. "Alle" må ha forstått hva innlegget prøvde å si. Å prøve å stemple innlegget som grumsete for gå i seg selv.
 7. Hva er det som tilsier at Oliver skal bli her noe lengre enn klubbspillere som Ola Brynhildsen? Jeg håper da virkelig for hans del at han ender som en Tobbe eller Askildsen, snarere enn en Tom Stenvoll.
 8. Edvardsen vår beste så lenge kreftene var der. Verdens minste oppspillspunkt? 🙂
 9. Husker ikke resten av sesongen. I dag er han 1 mål bak Normann Hansen.
 10. Han forrige tror jeg stakk til Molde..
 11. Begynner vi å spare spillere allerede ved pause? Edit: Ser ut som vi faktisk bare justerte laget. Bra!
 12. Strandman fra start, faktisk. Den så vi vel ikke komme? Lumanza er med på benken. Det samme gjelder Maatsen som rapportert over. Vogt fortsatt ute.
 13. Stabæk 12 Robert Marcus Sandberg 3 Yaw Eystein Ihle Amankwah 5 Mats Goberg Solheim 16 Andreas Schjølberg Hanche-OlsenKAPTEIN 26 Emil Jonassen 8 Emil Bohinen 21 Magnus Strandman Lundal 25 Hugo Vegard Vetlesen 10 Romain Thierry Marie Gall 11 Kornelius Normann Hansen 23 Oliver Valaker Edvardsen
 14. Skal vi ta det som positivt med engasjement, at det er 8 tråder med nyere innlegg enn kamptråden, i det vi skriver drøye to timer til kampstart? Vet vi mer om Yaw, Solheim og Vogt?
 15. Jeg synes da det meste av kritikken her har gått på at Kinoshita får spilletid? Så er det heldigvis også sånn at mange som kritiserer faktisk også argumenterer for hvorfor de er kritiske. OK, så er grunnen til kritikken at Kinoshita det siste året har fremstått som en særdeles svak fotballspiller. Vanskelig å argumentere for å vrake han uten å trekke frem noe negativt? Men som du sier, jeg tror ingen har kritisert Kinoshita verken som person eller på grunn av holdninger? Snarere motsatt har noen prøvd å argumentere for at han trolig er en svært bra person i gruppen, siden han får spille på tross av manglende fotballferdigheter.
×
×
 • Create New...