Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  2,877
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

odd last won the day on December 14 2019

odd had the most liked content!

Community Reputation

6,128

About odd

 • Rank
  junkie +

Recent Profile Visitors

1,150 profile views
 1. Jeg tar mye heller 20 innlegg om å støtte Stabæks sponsorer enn et eneste innlegg som nevner "Stabæk" og "Stig Inge Bjørneboe" i sammenheng.
 2. Skulle kanskje dette bli vurdert igjen?
 3. Fra debutsesongen til Hanche husker jeg fortsatt kampen mot Odd der monsteret Olivier Occean ble totalt knust i duellene med Hanche. Synes fireren var ganske bra med Hanche og Demidov i fjor, selv om Demidov heller ikke har centimeterne på sin side. Hvis den største bekymringen vår er at Solheim ikke er god nok til å sitte på benken har vi det ganske fint 🙂
 4. Ikke noe unaturlig i at trenere henter spillere de kjenner? Neppe bare et norsk fenomen.
 5. Skal vi spille med én ren spiss, og Valencic e.l. hengende bak lever jeg fint med Azemi som førstevalg og Aga/Kinoshita som utfordrere. Viktigere, i hvert fall hvis Ola drar, å se på kantene. Uansett tipper jeg hele planen for midtbanen nå er å se hva som skjer med Bohinen, om Ola får seg en klubb i utlandet og hvilke spillere som sitter stuck rundt omkring etter at vinduet stenger i slutten av måneden.
 6. Børven var kanskje undervurdert frem til fjoråret, men med 21 mål er det tross alt bare 3 spillere siden 2000 som har scoret mer på en sesong. (Snittmessig har nok noen vært høyere siden det var 4 kamper mindre de første årene.) Uansett hvem vi tenker på nå, så er det vel ingen grunn til å forvente ny spiss på plass før det internasjonale vinduet stenger i slutten av januar?
 7. Som vi har sett med Geelmuyden og Ola så holder det ikke å tilby spillerne lange kontrakter. De må ville skrive under også... Når det gjelder tidspunkt å selge er min favoritt hvordan Brann-supporterne i sin tid var i harnisk over salget av Helstad. De mente det ville være mye lurer å heller beholde han, kvalifisere for CL og tjene 100 millioner der. Uten at det noen gang kom helt klart frem at å beholde Helstad ville garantere CL-spill.. Nå ser det endelig ut som vi er i en situasjon der vi ikke MÅ selge noen i 2020 har vi luksusen av å kunne holde spillere og håpe på verdiøkning. Hvis spilleren selv vil. Vil Hache (eller noen andre) ut og prisen er fair (da snakker vi ikke "markedspris") bør vi nok ikke holde dem igjen. Økonomisk er det jo heller ikke en sikker opptur. Kan feks tenke meg at Hugo var verdt mer som 17-åring etter gjennombruddssesongen enn han er nå.
 8. Med tanke på konfliktene som allerede er med naboer, vil jeg tro det er et mål å bygge lavest mulig? Da ryker fort klokketårn og annet som øker omfanget. Hvordan er det med spillertunnel. Neppe krav fra UEFA at den må være på midten? Greit nok at det er gøy for Hovis å se dem gå forbi inn og ut, men det tar også vekk noen av de dyreste setene. Kunne det vært lagt til et hjørne der ingen uansett vil sitte? Og gjerne tilknyttet den kortsiden der $$ står og kan møte spillerne med mest mulig lyd på vei inn til kamp.
 9. Kan da umulig være noe å tenke mer på. Hvem leier gravemaskin og starter?
 10. Time will tell... Dette er vel akkurat det samme Ola sa på denne tiden av kontrakten?
 11. Har ikke pluss, så får ikke lest denne: https://www.budstikka.no/fotball/klubblos-diskerud-trener-med-stabaek/560311!/ Tittelen på saken er: "Klubbløs Diskerud trener med Stabæk"
 12. En Mix uten kontrakt må være veldig interessant. I en alder der han kan tenke seg å etablere seg i Oslo, historikk fra akademiet og ikke minst har han visst seg som en bra fotballspiller. Det er neppe mange som vet hvordan han gjorde det i Korea, men han kan uansett ikke ha mistet alt.
 13. Ble han ikke kjøpt tilbake til MLS for en haug med millioner i sommer?
 14. Thorsby spilte seg til fast plass på en halv "ordentlig" sesong hos oss før han dro videre. Jeg mener han ganske raskt ble fast på Herenveen. Og etter relativt kort tid virker han å være fast hos Sampdoria. Imponerende! Og for landslagets del: Det siste halve året har vi fått en spiller som dominerer i Primera, en spiller som er kjøpt for å være førstevalg som spiss hos Borussia Dortmund og nå en midtbanespiller som er blant de beste på banen enten det er Milan eller Juventus som er på banen.
 15. Det hørtes da voldsomt ut? Kan jo lønne Pochettino et år eller to for det beløpet.
×
×
 • Create New...