Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  3,313
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  82

odd last won the day on July 6

odd had the most liked content!

Community Reputation

7,364

About odd

 • Rank
  junkie ++

Recent Profile Visitors

1,566 profile views
 1. Når det kommer til ny spiss, er jeg, hvis vi skal tilbake på sporet, enig med Ringo. Det er ikke en spiss vi trenger, det er en spissrolle. Og den bør helst være en del av en plan for hvordan vi skal angripe. Skal spissen vår være en target man, så kan sikkert Botheim fylle rollen. Skal det være en bakromsspiss får vi satse på Oliver og etter hvert Maatsen. Skal det være en Veigar har vi kanskje ikke andre alternativer enn Valencic. Heller enn å lete etter en ny spiss, håper jeg de bruker tid på å finne ut hvilken type vi egentlig ser etter. Uansett er det vel mange runder igjen til vinduet åpner, og da er forhåpentligvis både Maatsen og Kassi aktuelle kandidater. Jeg tipper det er to mulige spisstyper vi potensielt kan få inn: 1) Gamle kjente vi ikke kan si nei til (Dio vet vi om, hvordan går det med Boli? Er det andre av typen Bjørn Bergmann Sigurdsson?) 2) Noe unge fra et akademi i Afrika. Det er selvsagt gambling, men både Bjarmann og Stabæk har vunnet i lotteriet før. Felles for disse to kategoriene er at det er spillere som kan vurderes litt uavhengig av hvilken spiss type vi ser for oss. De siste fordi det er langsiktig, de først fordi vi nok kan tilpasse oss litt for å få maks ut av en motivert Dio e.l.
 2. Først så synes jeg du strekker "lite kritisk blikk" litt vel langt nær det inneholder begrep som runkering og bevisst karikering av navnet mitt. For å bruke dine ord: deg om det. Og sånt setter vi jo pris på! Når det postes om Dio og den som poster klarer å filtrere ut at han er fristilt fordi han vil hjem til familie (som jeg antar betyr Oslo, uten at noen har vært konkrete på det) så er det noe som bør være av interesse for alle blaa. Når det postes at BBS er på vei tilbake til LSK, og vi har Bjarmann, er det interessant å spekulere i om 1 + 1 i siste liten kunne blitt 3. Men dette? Skal vi spekulere i hvor mange spillere som ble/blir kontraktsløse etter 19/20 sesongen I resten av verden? Du skriver det jo bra selv. Om noen sitter med mye innsikt, så er det fint om det deles. I dette tilfellet var det jo egentlig ikke annen info enn at enda en spiller hadde mistet jobben. Da kan jo denne listen være interessant for andre som ikke får sove.. https://www.premierleague.com/news/1697130 For sin siste klubb i Kina hadde Nannskog 100 mål på 150 kamper. At han tidligere hadde spilt for Janne gjør han automatisk mer interessant (men som vi har lært det siste året, ikke alle gamle venner av Janne slår til..) Han det var snakk om her hadde altså 0 mål på 16 kamper for et topplag. Men for all del. Nå kommer jeg bare med tall, jeg har ikke sett noen av kampene. Så var kanskje svaret litt for avvisende, men som jeg har prøvd å skrive: hvis alle spillere som går ut av kontrakt skal omtales her, blir det mange spørsmål. Skal vi ikke holde oss til dem som er aktuelle, eller der den som trekker inn spilleren har noe å bidra med utover at han har blitt fristilt, kanskje hadde høy lønn i 2013 i følge en upålitelig kilde og generelt ikke har imponerende stars? For når det kommer til å skrive noe om denne spilleren, så er det så vidt jeg kan se undertegnede som har bidratt mest? (Selv om det bare er å google det alle andre også kan gjøre, men som jeg tenker kanskje kunne vært relevant allerede da han ble trukket inn.) Og et ps: en og annen greker blir nok litt furt om du blander PAOK og Panathinaikos 😉 Siden du dro opp den detaljen, så ser det ut som han ble "kastet ut" (offisielt fristilt) fra den kinesiske klubben, og signerte for Panathinaikos etter at vinduet hadde stengt, og de bare hadde lov å hente klubbløse spillere.
 3. Where to start... Som alle her forsto, så var altså poenget at han pr nå ikke har en kontrakt. Det antar jeg d*u*b også forsto. Så beklager at det ble et for avansert forsøk på en morsom måte å si: "er det ikke irrelevant hva han tjente før han ble arbeidsledig?" Tjente han 3,5 mill i MFF? Tja. De fleste vet vel innerst inne at transfermarkt ikke er til å stole på i disse detaljene? Jeg ser at Google bruker samme tallet, men tidfeste til 2013. Men sånn ellers. Han er 31, og får gå gratis fra Malmø fordi han ikke får plass på laget, og tydeligvis ikke trengs som innbytter. De siste fire årene har han 0 (!) mål på 16 kamper for laget som ble nummer fire i Kina. Så til Panathinaikos der han på to sesonger og 25 kamper klarte 6 mål, før han dro hjem til Malmø for sitt tredje opphold i klubben. 26 kamper, 6 mål. Så da til det mer relevante spørsmålet: hva ser du/dere egentlig i denne spilleren? Hvis det mest positive er at han ikke har en klubb å spille for...
 4. Hvis han er fristilt har han vel ikke noen lønn? Høres ut som en spiller som kan følge I fotsporene til andre Malmø-suksesser som Agon Mehmeti og Gall..
 5. Glemte koblingen med Bob. Har vi mistet kontakt med han? Burde da være mulig å bli enig med Dio om at han kan gå gratis til Stabæk, snarere enn bare å la han terminere kontrakten 🙂
 6. De siste kampene har dessverre vært sånn at man har mer lyst å sette seg i et mørkt rom og gråte enn å se andreomgang. Nå åpner FHI for at vi kan la alle 200 på Nadderud gå hjem i fortvilelse i pausen, og la en ny runde tilskuere komme til andreomgang 🙂 https://www.tv2.no/nyheter/11585043/
 7. Han har vel hatt en problematisk tid med det ene og det andre i USA. Samtidig har han (forhåpentligvis) banken full etter å ha vært i England og USA. Jeg tolker det som at han nå går all in for å få livet utenfor banen til å fungere. Da er neppe lønn det viktigste. Vi får minne han på hvem som hentet han hjem forrige gang, og kanskje også hinte om at Lumanza har gjort akkurat det samme. Om han bare vil hjem og spille fotball og ikke ha bekymringer, kan jeg heller ikke tro at Enga er et bedre valg..
 8. odd

  Akademiet

  https://www.stabak.no/nyheter/bernt-17-skater-og-lager-egen-musikk-na-har-han-tegnet-proffkontrakt-med-stabaek Kristian Bernt Torgersen var tydeligvis neste med proffkontrakt, i hvert fall. Gratulerer!
 9. Vet vi noe mer enn 9-1? Det mest skremmende er jo ikke at Stabæk 2 taper så klart for Godset 2. Det mest skremmende var at dette laget inkluderte Gall - Kinoshita - Valencic som spisstrio. Det er ikke langt unna det vi gikk inn i sesongen med som en mulig førsterekke. I tillegg kommer Jonassen som har vært fast på laget en stund, og Isaksen og Piggy som vi tenker oss som gode outsidere som kan slåss for lengre innhopp i Eliteserien.
 10. Edvardsen er viktig for oss. Pr nå virker han som den eneste i stallen som er villig til å prøve å dra av en mann fra stillestående. (Normann Hansen er villig til å utfordre, men mer når han er i fart.) Om han gjør det fra topp eller kant eller i 4-4-2 eller 4-3-3 er ikke så viktig, men vi må få han i posisjoner der dette er not motstandern må ta hensyn til. Satt på spissen var jo ikke Alanzinhos fremste bidrag de gangene han dro av fire mann, det var alle de gangene motstanderen la to mann i sikring for å unngå det. To mann som ikke markerte Pallskog, Andersson og de andre tett. Vi må få Edvardsen til å bli en trussel de må ta hensyn til. Så må vi få i gang Kassi igjen, som kan komme med løp og langskudd fra dypere posisjoner. Mens han er ute, ser det egentlig bare ut som om Lundal er i stand til å ta den løperollen. Jeg hadde kanskje ventet mer av Isaksen? Vi trenger noen med en skuddfot. Enten må Valencic inn, da som spiss antar jeg, eller vi må få Bohinen høyere opp på banen. Men sistnevnte virker usikker så snart det kommer mer enn én mann i nærheten, så er redd han blir for treig til å få avgårde skudd om han får ballen på 20 meter. Og vi trenger en spiss som gir litt faen og er spiss. Alle husker vel Ohi da vi slet? Ikke bare slet vi med spillet, vi slet også med at spissen vår skulle involvere seg i alt mulig for å "hjelpe til", og dermed hadde vi ingen foran mål. Høres litt fjernt ut, men jeg tror vi trenger Botheim mer stasjonær i området mellom de to stopperne.
 11. Får håpe det ikke var mailen som hjalp... Med ca 2000 sesongkort som vi har solgt de siste årene, og i underkant av 200 plasser (jeg vil tro noen går til sponsorer, kulturministre, hjemvendte proffer o.l.) vil det gå minst ti runder før alle har fått sett kamp.
 12. Spennende signal fra JJ. Nå har han hele forsvaret tilgjengelig, og Vogt ble valgt fremfor Øveraas. (Så vidt jeg fikk med meg har Solheim vært nevnt som mulig venstreback også.)
 13. Skulle vi også sendt ut en full rapport på Brauti sine styrker og svakheter, sånn at Odd har full kontroll i god tid før kampen?
 14. Å komme topp 4 med det laget ville også vært en god prestasjon. Skal vi virkelig over på Jalland-sporet igjen og peke på en assistenttrener for "alt" som ikke fungerer? Men ok. La oss si at spissene er Belsviks (eneste) ansvar. Er det noen som er uenige i at det største problemet med spissene våre er at det ikke virker å være noen plan over hva de skal gjøre? At pasningene fra Bo og Lumanza ikke kommer, og at løpene rundt er fraværende? Belsviks (ene)ansvar? Skal man fortsatte den tanken, er det kanskje på tide at noen river ned bildet av JJ, epler og appelsiner? For da var det Belsvik som hadde ansvaret for Pallskog i gullåret? (og hvem enn som var assistent de første årene)
×
×
 • Create New...