Gå til innhold

odd

Bruker
  • Innholdsteller

    5 628
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    177

odd vant dagen sist 10. Februar

odd hadde mest likt innhold!

Omdømme

16 459

Nylige profilbesøk

5 874 profilvisninger
  1. Ja, dette med ujevne treningskamper var utgangspunktet. Jeg personlig aksepterer ujevne resultater så lenge årsaken er at vi bruker dem til å trene, ikke til å registrere seiere i arkivet. (Fire i sekken mot Kongsvinger inkluderer to mål i tredje omgang da reservene skulle spille, så ikke så svart som det høres ut?)
  2. Enkelt blir det sikkert ikke. Men vil det ikke glede deg om vi tenker langsiktig? Om jeg ikke husker helt feil var du vel svært kritisk til at Bob 1.0 fokuserte for mye på resultater der og da?
  3. Trening bør brukes på å øve inn det som er litt vanskeligere enn det vi kan i dag. For å sammenlikne med en populær idrett i Bærum - turn: Når man skal øve inn noe med høyere vanskelighetsgrad blir det nødvendigvis mye fall i starten. Føler meg trygg på at treningskampene vi spiller nå ikke handler om å spisse formen til 2. påskedag, men om å være det best mulige laget når vi går inn i Eliteserien 2025.
  4. Hvorfor bygge fotballstadion når vi ikke har en eneste bandyhall…
  5. Hva med å ha stb gående på to skjermer samtidig?
  6. Damelaget serieåpner i morgen, så grunndesignet til draktene må være klart? Edit: Borte mot Enga, så hjemmedrakten blir ikke brukt.
  7. Og da er det fort risiko for at de vil gjøre noe som skal få det til å se billigere ut, uten nødvendigvis ha effekt. Type fjerne svingene, si at de sparer 200 millioner og så gå på en kostandssprekk på 150 fordi det egentlig ikke sparte så mye likevel.. Men da kan de gå til Budstikka og si at de gjorde sitt for å få det billig, bare se på hvor teit stadion de var villig for å kutte prisen...
  8. Hvis dette i praksis blir 2x45 med førstelag mot førstelag, med ekstra 45 minutter for innbyttere så må det være helt perfekt? Som en anekdote, da det lokale bundesligalaget hadde generalprøve mot Luton ble det spilt to kamper etter hverandre for å matche hele troppen.
  9. Exactly.. Det virker som vi har prioritert at alle skal komme i gang, og det har nødvendigvis gått på bekostning av hvor lenge førstevalgene får spille. Med 3x45 kan alle få spilletid uten at vi må bytte etter 45.
  10. Godt tiltak! Kanskje betyr det at vi får nesten 90 minutter med toppet lag, i stedet for å begynne å rullere allerede i pausen?
  11. Han sitter sikkert og skriver flest mulig som han tenker å sende inn kvelden 18., for så å rase over ikke å ha fått svar..
  12. Noen burde spurt kommunedirektøren om å regne ut hvor mye som har blitt utbetalt direkte til folkevalgte som følge av tid brukt på komitémøter o.l. i denne saken..
  13. Mulig det er andre intervjuer jeg ikke har sett? Av TV2 blir han spurt: – Hva om 17 av 32 toppklubber for eksempel hadde stemt imot? Er det da flertallet som avgjør? Til det svarer han: – Nei, det blir ren spekulasjon inntil videre. Dette er noe norsk fotball har vedtatt i fellesskap og vi har foreløpig bare brukt det i ett år. Jeg synes det er et hypotetisk spørsmål inntil videre. Vårt fokus er å forbedre det vi gjorde i fjor. Jeg leser ikke noe kontant nei i dette, og han gjemmer seg jo faktisk bak at det er Tinget som har vedtatt VAR, ikke toppklubbene. Man kan jo diskutere hvem som bør ha stemmerett, men fra et demokratisk perspektiv er det jo ikke direkte feil å si at et marginalt flertall blant toppklubbene bør føre til direkte handling?
  14. Viking dreit seg ut. Først da de ikke hadde på varme, så da de ikke fant det ut i tide sånn at TV-kameraer evt kunne flyttes. Når det først har skjedd, savner jeg også oppdateringer fra Stabæk. I det minste hadde det jo vært fint med informasjon om hvem som spilte utover i kampen? Et par sitater fra Bob på stabak.no nå, men vi trenger mer når det kribler inn mot sesongstart!
  15. Dere som har kastet bort formuen allerede, noe å dele fra tekstoppdateringene?
×
×
  • Opprett ny...