Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  1,973
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

odd last won the day on April 22

odd had the most liked content!

Community Reputation

3,782

About odd

 • Rank
  Buddha

Recent Profile Visitors

508 profile views
 1. "Til og med". Dette er de to eneste kortene vi har fått i år, så ser ikke på kortsamlingen som et stort problem.
 2. For å bruke en oppbrukt klisjé: Det er ingen lette matcher. Vet ikke helt hvordan du klarte å tolke det sånn. Men du er kanskje enige i at Glimt og Mjøndalen høres _mindre vanskelig_ ut enn Molde, Rosenborg og Haugesund? Du hoppet også glatt bukk over hovedpoenget: Før sesongen advarte mange om at vi risikerte å stå med fire strake tap på denne tiden. Sett ut fra de spådommene har vi overprestert. Selv vil jeg ikke bruke det begrepet, men så var jeg også blant dem som før sesongen mente vi ikke var dømt til nedrykk.
 3. Før sesongen mente kritikerne at denne ekstremt tøffe sesongstarten kunne ødelegge hele sesongen, og gjøre at vi kom bakpå fra start. Etter disse fire kampene er vi á poeng med 9. plassen, og har Glimt og Mjøndalen i de to neste kampene.
 4. Du mener vi skulle hatt flere som Demidov? 🙂
 5. Hva f.. er det Hanche holder på med på den corneren? OK, vi er under 0-2 og har tapt kampen, men det må da være lov å markere på dødball mot?
 6. Aldri sett denne Mohktar spille ball. Visstnok var han ikke all verden mot Aalesund 2. Men joa, sikkert en bankers avgjørelse å sette han inn.
 7. Strømnes... Nå må vi håpe på en heldig dødball eller noe. Hadde det ikke vært riktig tidspunkt å prøve store kineser?
 8. Planen til FKH virker krystallklar. Men enig med Ace i at det er en fryktelig trist plan..
 9. Etter Rosenborg-kampen kommenterte Helland at de hadde fem spillere som ville slå langt, og fem spillere som ville spille ball. Og da var det dømt til å bli problemer med samhandling. Jeg synes vi ser litt det samme hos oss. Hvorfor spiller vi langt fra Sandberg på 5-meter når det er Ola, Hugo, Boli og Bohinen som ligger oppe og skal ha ballen? Enten må vi spille langs bakken med de gutta, eller vi må ha noen større gutter på topp.
 10. Dette er Demidov. Han trøkker til i duellene uansett, og i 9 av av 10 situasjoner digger vi det. Dessverre kom det 1/10-situasjon to ganger rett på hverandre, og da må han betale for den innstillingen. Håper han ikke puser seg ned for å unngå kort resten av sesongen.
 11. Spiller vi sånn som Berg vil, kan han like gjerne bytte ut Vetlesen og Ola, og få Sun og Vihmann inn/frem som spisser. Dødball og lange innkast er lov, men gud bedre så lite sjarmerende med en spillestil som går ut på å skaffe frispark/corner/innkast og så sende Stølås over hele banen for å ta det.
 12. Begge på straffe. Smart av han å gå til et lag som får straffer, ellers er det vel ikke mye å vektlegge. Enig med tidligere innlegg om at vi kanskje ikke trenger å oppdatere hver gang en tidligere stabækspiller får spilletid i Eliteserien..
 13. Møkkamål! Typsik at vi ikke klarer å rydde opp på dødball. Jalland må gå!
 14. Blir mye langt og høyt nå. Kan umulig skade oss å få ballen mer ned på bakken..
×
×
 • Create New...