Jump to content

odd

Bruker
 • Content Count

  2,190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

odd last won the day on June 6

odd had the most liked content!

Community Reputation

4,358

About odd

 • Rank
  Buddha

Recent Profile Visitors

664 profile views
 1. Han som skrev det rykte er en fyr med 9 følgere på Twitter, og sendte den til ekspertene i Eurosport. Virker som et forsøk på å få dem til å bite på noe.
 2. Noen som vet noe som helst om fyren? Mener han var et talent i Brann for 10 år siden, men at det aldri ble noe stort. Spilt noen kamper for laget som var ekstraomganger unna nedrykk fra dansk toppserie. Hvor skal han passe inn hos oss? Er han den litt mer ballspillende makkeren Demidov eller Vihmann trenger? Eller er dette tenkt som erstatter for Sun eller Strømnes på benken?
 3. Da blir nok de som er bekymret for nivået på Stabæk 2 happy 🙂
 4. Mer rutine = bruke Demidov? I forrige kamp debuterte Aga fra start. I dag byttet han til rutinerte Braaten, men da kampen skulle avgjøres var det Hammy-time. Så forskjellen er vel at Demidov har kommet inn for Hernandez (antar at det er for Strømnes så snart Hernandez er hjemme igjen) og at Kassi er skadefri igjen. (samtidig som Tobbe har vært sjuk) Synes det er tidlig å konkludere med at han foretrekker rutine. Blir spennende å se hvem som får spissplassen om en uke når Tobbe er tilbake i matchform og Ola/Hugo/Kassi og kanskje Bohinen alle er kandidater til å starte med Boli. Den viktigste endringen jeg ser er at det virker som vi nå prøver å spille litt ball, fremfor å slå Boli i bakrom så fort vi kan. Vetlesen kommer til å bli ekstremt viktig for JJ. Tror også han vil ha inn Tobbe som dirigent på midten, og heller Bohinen ut på kant.
 5. Bra poengsnitt i Eliteserien så langt!
 6. Vanskelig å kritisere en spiss som skaffer straffe og selv setter den, men der burde han sentret til Bohinen!
 7. Liker det byttet også. Men må nok dessverre ha ut Bohinen. Han ser helt sluttkjørt ut.
 8. Ble Tobbe for Braaten først. Tipper Kirk for Bohinen eller Ola ganske snart.
 9. 1) Enig med jensemann 2) Om han selges for noen titalls millioner til Primera hadde han vært tilgitt å "bare" være gode nok for å forsvare en plass på laget.
 10. Enig! Men samtidig begynner både Bohinen og Ola å se litt slitne ut.
 11. Det var ikke samme mannen. Men at ikke han som tok Boli også fikk gult er en gåte. Han som tok Kassi mener jeg er i nærheten av rødt mtp hvor evig lang unna han er ballen når han takler bakfra.
 12. Både han og Boli virker å ha begynt å stresse med avslutningene. Langt fra like kalde som i fjor.
 13. Synes Braaten var et stort hakk opp fra Aga mot Tromsø. Ikke like imponert i dag. Det kan selvfølgelig ha noe med å komme inn med friske bein siste 20, men tror ikke JJ føler han har funnet løsningen på spisspørsmålet ennå. Jeg tror fortsatt han er for ung, men hadde vært spennende å se Geelmuyden prøve Eliteserien også.
 14. Verdt å ta med seg når vi snakker om risikoen ved å hente "ukjente" spillere fra utlandet og henger oss opp i de som ikke lykkes.
 15. Hehe. Misforsto deg litt. Men dette med å blåse på "unaturlig posisjon" var jo en ting man gjorde før også, så forstår ikke helt hva de egentlig har endret. Så vidt jeg kan forstå har de snarere løsnet litt ved å presisere at hån i "naturlig siluett" ikke er å regne som hands. Det blir i hvert fall sagt at dette er gjort for å gjøre det mindre strengt, og for å unngå at forsvarere må ha hendene på ryggen. Som igjen må tolkes som at selv med hendene langs siden kunne man før risikere straffe mot om ballen ble skutt opp i hånda. (At det er strammet inn for angrepsspillere er en annen sak)
×
×
 • Create New...