Gå til innhold

odd

Bruker
  • Innholdsteller

    5 686
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    178

Innlegg skrevet av odd

  1. 41 minutter siden skrev boie:

    VG er ute og koker suppe...

    Første artikkelen handlet om hvordan "alle" landslagsspillerne fra Oslo kom fra vestkanten. På herrelaget var det tre fra vestkanten (inkludert Bobb som flyttet utenlands da han var 10) og ingen fra østkanten. Det passet bra å skrive artikkelen da to østkantgutter som ellers ville vært med var skadet... De reflekterte heller ikke noe særlig over at for en generasjon siden var det en greie at "alle" landslagsspillere kom fra bygda. (Gjerne Stryn) For under 10 år siden var det at "alle" kom fra østkanten. (At feks King og Ohi fortsatt er aktive men ikke lengre er på landslaget droppet de også.) 

    Og nå altså dette. At østkantungdommen ikke har samme muligheter som de på vestkanten. Vel. Kanskje det er fordi klubbene deres ikke prøver å få dem inn på kretslag? 

  2. 37 minutter siden skrev Øyvind:

    Så vi har en med en spillerkarriere som inneholder 2 sesonger i Nederlandsk toppserie, 3 i Bundesliga, utlånt til Premer League, 2-3 sesonger i Serie A, 10 sesonger i MLS, 151 kamper for US (inkludert 8 VM-kamper i to VM) som coach for vårt 2. lag på nivå 4 i Norge. Det er ikke så halvgærn't sånn rent profilmessig. 

    Avaldsnes i kvinnenes toppserie hadde en trener med 110 landskamper, CL-tittel, ti sesonger i PL, tre i Serie A og tre i Ligue 1. Jeg er fornøyd med at vi har lagt listen litt lavere 🙂 

  3. 44 minutter siden skrev 1369:

    Kjemper seg tilbake til landslaget?

    Mulig jeg har misforstått, men basert på det siste årene tror jeg keepere bare trenger å sende en SMS til Ståle og si at de vil være med? Ikke mye kamp om den plassen.

  4. 11 minutter siden skrev blaasoldat:

    Skjer med sendingen i Obos, synd en ikke får med mer av tribunelyden i tv sendingene.

    Det virker som idretten ikke forstår at det ikke bare handler om mest mulig penger når avtalen selges, men også å bygge produktet sånn at det kan selges på nytt.

    Den produksjonen her, kan jo ta med kommentator og repriser i samme slengen, gjør jo ikke at nøytrale seere koser seg.

  5. Generelt er jeg mer imponert over de som klarer å skaffe penger enn de som klarer å bruke dem. Men for all del. Om de bare klarer å finne en måte å lokke rikinger til å flytte til Konglungen blir det sikkert starten på et industrieventyr i Asker. 

  6. Med kampen litt på avstand:

    Et tidlig mål gjør at nervene roes, og kampbildet påvirkes. Jeg hadde kanskje ventet at vi hadde klart å få nummer to og tre mot motstander som åpner opp litt mer.

    I går tenkte jeg først og fremst på Olderheim og Rossbach som positive. Jeg vil legge til Veum. De offensive forsøkene var bedre enn mot Aalesund. Verken Walstad eller Veum er driblebacker, men utrolig viktig at de er der og tar litt oppmerksomhet.

    Det største spørsmålet jeg sitter igjen med er formasjonsvalg. I går så det ut som vi spilte med to spisser og en smal diamant? Andre har sett flere treningskamper enn meg, men har hatt inntrykk av at vi har spilt mest 4-3-3? Var det kriseoppstillinger frem til vi fikk inn spisser?

    Kanskje var formasjonen litt av årsaken til at Olderheim og Veum er de to jeg trekker frem. Olderheim får virkelig brukt kvalitetene sine mer offensivt. Litt smalere midtbane kan ha gjort det enklere for Veum å finne plass offensivt.

    Til slutt: Tobiassen inn på et viktig tidspunkt i kampen. Da har vi allerede brukt Olderheim og Wendt fra start, og vet at Spiten generelt får tillit. Skal tydeligvis ikke stå på alder nå. Kanskje var gårsdagen bare en test for å sjekke hvordan Tobiassen reagerte for å kunne styre trening bedre? (Jeg tenker fortsatt at vi kan risikere en og annen smell hvis det gjør oss bedre forberedt på ES2025.) Hvis derimot Tobiassen og Wendt «plutselig» er seriøse utfordrere til Hagerdt og Kostadinov begynner det å bli mange midtbanespillere i troppen… (To spisser og en offensiv, sentral midtbane høres derimot ut som en oppstilling som burde åpne for Geelmuyden uten å trekke han ned som indreløper.)

     

  7. Vi fikk inn en midtstopper for et par dager siden? Næss, Pedersen, Veum, Øya med Walstad som joker. (Jeg kunne gjerne sett Walstad inn og Andresen som back.)

    På høyreback er er det yngre, men Veum, Riise og Ekornes er også en ok rekke. 

    Måtte det velges mellom back og kant (uklart om det var enten/eller) er det ikke opplagt verken den ene eller andre veien. Skal vi prioritere like spillertyper som gjør at vi kan spille på samme måte uavhengig av fravær, eller skal vi prioritere ulike spillertyper som gjør at vi kan variere? Jeg synes dette virker som et signal fra Bob om at han vil prioritere et fast spillemønster fremfor å velge fra kamp til kamp (og avhengig av hvem som er tilgjengelig).

  8. Har vi mye bra på kanten?

    Diabate skal nok helst være midtspiss. Wendt indreløper? Hammy kan settes opp som kant på en TV-skjerm men må brukes innover for å være god. Da er det Vinge og Spiten (16) igjen?

×
×
  • Opprett ny...