Jump to content

nissen

Bruker
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

About nissen

 • Rank
  fortsatt en pingle

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. Jævla sur den straffen , men gleder meg som en unge til neste onsdag, da skal fck knuses etter alle kunstens regler!!
 2. Fantastisk seier, gutta viste hvordan man skal komme enda lengre, som en inspirasjon: . gruppe spill etter at stabæk knuser fck ..
 3. Dere gjør en drømmetrekning om dere trekker Levski Sofia. De lever kun på en meget god sesong i UEFA-cupen 2005/06. Etter det har de tapt alle kampene i CL-gruppespillet i 2006/07. røket ut for Tampere United (som RBK senere slo) i 2. kvalikkrunde til CL 2007/08. og røket ut for BATE Borisov i 3. kvalikkrunde til CL i 2008/09. Før de røk ut for Slovakiske MŠK Žilina i UEFA-cupens første runde. FCK vil være en langt tøffere motstander enn Levski Sofia. BATE Borisov bør ikke undervurderes og bør sees på som et mye sterkere lag enn fck.. eller de er iallefall flinke til å spille uavgjort mot sterke lag. 2 uavgjort mot juventus , tap og uavgjort mot zenit og 2 strake tap mot real madrid.( 0-1 og , 0-2 i fjor )
 4. Det som er fint iallefall er at klarer vi matchen på tirsdag så er det 4 nye kamper og mere moro, så alt fokus må rettes mot kampen på tirsdag! alt annet er bonus sånn som jeg tenker det , vi vil være underdogs mot fck , men ikke en helt umulig oppgave. taper vi på tirsdag vil være det verste, da er det finito.
 5. Kan ikke skjønne at man måtte betale mye for denne sendingen, var vel 100k eller no , gi tv2 rettighetene imo , iallefall da kunne vi sett kampen på tv2 sport.
 6. Er bildekvaliteten bedre også hvis man betaler? Eller er det bare at man slipper refreshingen? samma driten , men du slipper de refresh greiene.
 7. Nei nei nei! hehe sorry men det hadde du ikke trengt å gjøre....irriterende å refreshe hvert minutt men det er i hvertfall gratis hehe , vel fikk litt panikk , og det trikset dem driver med lurte meg
 8. bare refresh siden når du får melding om maximum number of streams...funker fint det her! Heia Stabæk!! grr. skulle sjekket siden her igjen først, vel slipper å refreshe iallefall nå
 9. på http://atdhe.net/8033/watch-tirana-vs-stabaek vær klar på og dra frem kreditt kortet , fikk melding om to many users from your country. 9.99 dollar seinere så fikk jeg se kampen igjen.
 10. har bilder på http://atdhe.net/8033/watch-tirana-vs-stabaek veit ikke om det er bra eller ikke, skjønner ikke skiten,tør iallefall ikke å refreshe.
 11. Is it full or did the password change?
×
×
 • Create New...