Gå til innhold

nissen

Bruker
  • Innholdsteller

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av nissen

  1. Jævla sur den straffen , men gleder meg som en unge til neste onsdag, da skal fck knuses etter alle kunstens regler!!
  2. Fantastisk seier, gutta viste hvordan man skal komme enda lengre, som en inspirasjon: . gruppe spill etter at stabæk knuser fck ..
  3. Dere gjør en drømmetrekning om dere trekker Levski Sofia. De lever kun på en meget god sesong i UEFA-cupen 2005/06. Etter det har de tapt alle kampene i CL-gruppespillet i 2006/07. røket ut for Tampere United (som RBK senere slo) i 2. kvalikkrunde til CL 2007/08. og røket ut for BATE Borisov i 3. kvalikkrunde til CL i 2008/09. Før de røk ut for Slovakiske MŠK Žilina i UEFA-cupens første runde. FCK vil være en langt tøffere motstander enn Levski Sofia. BATE Borisov bør ikke undervurderes og bør sees på som et mye sterkere lag enn fck.. eller de er iallefall flinke til å spille uavgjort mot sterke lag. 2 uavgjort mot juventus , tap og uavgjort mot zenit og 2 strake tap mot real madrid.( 0-1 og , 0-2 i fjor )
  4. Det som er fint iallefall er at klarer vi matchen på tirsdag så er det 4 nye kamper og mere moro, så alt fokus må rettes mot kampen på tirsdag! alt annet er bonus sånn som jeg tenker det , vi vil være underdogs mot fck , men ikke en helt umulig oppgave. taper vi på tirsdag vil være det verste, da er det finito.
  5. Kan ikke skjønne at man måtte betale mye for denne sendingen, var vel 100k eller no , gi tv2 rettighetene imo , iallefall da kunne vi sett kampen på tv2 sport.
  6. Er bildekvaliteten bedre også hvis man betaler? Eller er det bare at man slipper refreshingen? samma driten , men du slipper de refresh greiene.
  7. Nei nei nei! hehe sorry men det hadde du ikke trengt å gjøre....irriterende å refreshe hvert minutt men det er i hvertfall gratis hehe , vel fikk litt panikk , og det trikset dem driver med lurte meg
  8. bare refresh siden når du får melding om maximum number of streams...funker fint det her! Heia Stabæk!! grr. skulle sjekket siden her igjen først, vel slipper å refreshe iallefall nå
  9. på http://atdhe.net/8033/watch-tirana-vs-stabaek vær klar på og dra frem kreditt kortet , fikk melding om to many users from your country. 9.99 dollar seinere så fikk jeg se kampen igjen.
  10. har bilder på http://atdhe.net/8033/watch-tirana-vs-stabaek veit ikke om det er bra eller ikke, skjønner ikke skiten,tør iallefall ikke å refreshe.
  11. Is it full or did the password change?
  12. samme! faen var så dum og refreshe siden og nå funker ikke passordet.
  13. Haha prøvde den,gjett hva du får for 6 pund.En pdf med linker til gratis streaming siter ( og ingen av dem sender stabæk kampen )
  14. Bildet datt ut i perioder , mistet noen minutter av intervjuet med ingerbrigt, men mulig det det bare var hos meg.( var ikke buffring , bildet var bare svart og ingen lyd ) men virket rart fordi alt annet på sumo i den perioden bildet var borte fungerte greit.
  15. live sendingen var veldig artig å følge med på , fortsett med det selv om det virket som det var noen tekniske probs under veis.
  16. I must say that Tirana looks like a strong team , but again from both sides i guess we know so little about each others league , that its impossible to predict , your milan victory was extremely impressive imo.However a training match doesn't always show the truth , many players out for testing etc. I at least would be surprised if both matches and the end result isnt gonna be a close call and would be amazed if one team shows of as a noticeable better one. i am really excited about this match tbh, and i really believe this can go either way. cheers.
  17. DEILIG... Pontus for konge, fantastisk kamp av gutta.
  18. haha jeg er retarded , utrolig at jeg ikke klarte å finne den tråden.
  19. edit: slettet post , så først nå at det var aksjonær møte 30 juni, ikke noe vits å spekulere om hva som trengs før den tid ( orginal post handlet spekulasjoner om alan pengene var medregnet eller ikke , men lite poeng før det aksjonær møte ,får sikkert mesteparten av faktaene da )
  20. Hei , kom over denne akkurat nå på vgd's forum( fantastisk btw ). den har sikkert blitt posted her , men tenkte at kanskje det hadde vært fint om noen lagde en sticky samle tråd her over geniale stabæk videor? så man fikk en liten oversikt over dem , er ikke altid man finner de sånn direkte ved å søke på youtube etc. ( sorry hvis det allerede finnes en og jeg er blind )
  21. Ingen som vet noe som helst virker det som. Hadde vaert fint om noen oppdaterte oss, samtidig som de neppe vil blottlegge hvor ille det egentlig er. Daarlig kort i forhandlingssituasjoner. Det virker iallefall paa meg som om ting er noe mer problematisk enn det vi tror. Det virker som det koker litt der. Dessuten, om det kan spares ved loennskutt i tillegg til de som vi har latt gaa, ja da er vel ikke det aa forakte heller. Her er det snakk om saapass store summer at alt som spares kan, spares vil. uten å vite en dritt , så kan jeg tenke meg at både risps og kellers avgang var ventet pga av kort kontrakts tid igjen. så da er vel kutt i spiller lønninger fortsatt akutt ?
×
×
  • Opprett ny...