Jump to content

yiddo

Bruker
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

yiddo last won the day on May 22

yiddo had the most liked content!

Community Reputation

344

About yiddo

 • Rank
  flere innlegg enn Belsvik har mål

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Tottenham

Recent Profile Visitors

242 profile views
 1. Har hatt en meget god sesong i Finland (mtp målpoeng ihvertfall). Kommer han tilbake til oss eller er det opsjon på kjøp? Syntes han her virker spennende, og han bør passe bedre inn i troppen under JJ enn under HB.
 2. Bjarte Haugsdal på årets lag i OBOS ifølge VG. Kaptein på Nest/Sotra.
 3. Edvardsen fra start blir veldig spennende!
 4. Hvis han er topp 5 i de 45 minuttene han spiller så ja 😂
 5. Vi har vel bare Lumanza som til en viss grad er et oppussingsobjekt (Hvis vi kan kalle en spiller som er utrent men fortsatt topp 5 sentrale midtbanespillere i landet oppussing?). Boli kom vel tilbake fra Ålesund med ødelagt kne og selvtilit på bunn. Han fikk tid, kjærlighet og selvtilit. Ble vel en ok avtale det? Både i hva han leverte på banen for oss og hva vi solgte han for. Tenker El Ghanassy kan bli en lignende historie. Når det er sagt så aner jeg ikke om dette i det hele tatt er aktuelt mtp ønske og lønnsnivå. Men han har jo allerede signert for en gang tidligere så hvorfor ikke.
 6. Ikke noe rykte men ser at El Ghanassy er uten klubb. Kanskje han trenger litt kjærlighet igjen? Gi han noen måneder med opptrening i kjente omgivelser og la han blomstre igjen neste sesong. Skjønner at dette ikke er veldig realistisk, men herregud så gøy det hadde vært!
 7. Var ikke de innoverskrudde cornerene til Jeppe veldig bra i dag? Knallharde, over forsvareren på første stolpe og innenfor 5-meteren. De der er veldig vanskelig å forsvare seg mot.
 8. Villeste feiringen på Yaw😂
 9. Bra og anvendelig spiller og en vanvittig bra type i garderoben. Er utrolig populær i Hammarby. Ta en titt på Instagram-kontoen hans, mye morsomt her: https://instagram.com/official_mats_solheim?igshid=1ir7l1yglp9f1
 10. På tide (igjen) å snakke litt om Emil Bohinen! Bra fysikk, fin pasningsfot, god på dødballer og høy arbeidskapasitet. I mine øyne årets gjennombrudd og vårt heteste salgsobjekt. Vi fikk en pen sum for Børkeeiet og jeg mener Bohinen er på et høyere nivå nå enn Tobbe var da vi solgte han til Brøndby. Syntes faktisk det har vært mye positivt i årets sesong, til tross for at vi ligger på 10 plass. Hvis vi klarer å beholde gutta gjennom vinteren tror jeg neste sesong kan bli virkelig spennende!
 11. Noen som husker de første kampene i år med Vihman og Strømnes i midten bak og verdens høyeste kineser på benken? Virker ganske fjernt nå. Amankwah er ren klasse og gjør at Vadim kan få fri og legge opp. Hanche fungerer utmerket sammen med Yaw. 360 min uten baklengs er veldig sterkt uansett (og ihvertfall med vår tabellplassering).
 12. Skjelvik hadde vært en meget solid tilvekst. Jeg tror nok han kommer til å fortsette utenlands noen år til. Har hørt løse rykter om både svenske og danske klubber.
 13. «Adama Diomande har vært ute av laget etter å ha frivillig blitt med i et behandlingsprogram i regi av MLS.» 🤔 https://www.nettavisen.no/sport/zlatan-slo-knallhardt-tilbake-etter-stikk-fra-hjemmefansen---men-adama-diomande-avgjorde-for-lafc-med-kjempescoring/3423867537.html Kult at Dio scorer i en sånn kamp, Skjelvik ikke vært i troppen siden September, blir nok overgang for han i januar.
 14. Sandberg er årets spiller. Bohinen definitivt årets gjennombrudd. Jeg vet jeg skryter mye av han, men er så deilig å se når spillere blir bedre og bedre for hver kamp som går. Litt samme følelse jeg hadde som når Thorsby herjet for noen år siden (uten sammenligning forøvrig).
 15. Ok, kjedelig å tape to poeng på overtid men utrolig sterkt å ta poeng borte mot dette Glimt-laget.
×
×
 • Create New...