Jump to content

yiddo

Bruker
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

yiddo last won the day on August 23

yiddo had the most liked content!

Community Reputation

758

About yiddo

 • Rank
  Mer å melde enn Bondevik

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

469 profile views
 1. Dette er kult! For en progresjon Askildsen har hatt.
 2. Vidar Örn Kjartansson er også kontraktsløs og på utkikk etter ny klubb.
 3. Tre solide spisser som tidligere har vært i eliteserien er uten kontrakt. Mame Biram Diouf sin familie er etablert på Nordstrand og har vel bodd der de siste årene mens Diouf var i Stoke. Usikker på om han kan tenke seg å spille mer i Norge. Fred Friday kjenner vel Bjarmann godt og leverte jo bra hos LSK. Har vel dog nesten ikke spilt fotball siste årene. Også er det Dio som har en god kobling til Stabæk. Han har vel også vært mye skadet. Spennende å se om noen av disse havner i eliteserien (og da spesielt hos Stabæk).
 4. Kan være de ønsker miljøskifte, ikke trives i USA ++. Familiære årsaker betyr vel ikke automatisk at man må bo i Oslo? På IG skriver han «I have decided to terminate my contract with immediate effect in order to best care for my loved ones».
 5. Dio har hatt 8-9 millioner i lønn per år de siste årene. Med tanke på alder er det vel lite sannsynlig at han flytter hjem nå? Blir vel en lukrativ tur til Asia først? Hvis det viser seg at han vil spille i Norge bør vi være veldig på ballen, Dio på topp hadde vært helt vilt!
 6. Aktive spillere i Stabæk fra 1952. Ragnar Sigtryggson fra Island var registrert, vi begynte tidlig å hente islendinger!. «På ønskeprogrammet står moderne baneanlegg» - fortsatt gjeldende i 2020!
 7. Er så utrolig fornøyd med å ha fått inn han her. Hadde ikke Ola forsvunnet hadde han aldri fått det gjennombruddet han hittil kan vise til. Minner meg på mange måter om Chippen i spillestilen.
 8. Akademiet vårt imponerer voldsomt. Leverer hver eneste gang vi har behov for nye spillere. Bare i år har Lundal og Vogt fått prøve seg og levert varene på øverste nivå. I tillegg til at Hanche, Vetlesen og Bohinen er tre av våre viktigste spillere. Utrolig god jobb som gjøres i klubben og som alle andre lag i ligaen må være ekstremt misunnelige på.
 9. Fortjener vel å bli snakket mer om? Veldig positiv de gangene han har fått spille. Hosle-gutt, i likhet med Hanche, som har gått den lange veien og vært nær ved å gi seg flere ganger. Blitt motivert av at flere av kompisene har fått spilletid de siste sesongene. Blir klassifisert som «hel ved» av U-trener. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaek-kometen-vurderte-a-gi-opp-to-ganger/593082!/
 10. Kult med spillere som ikke alltid gir standard-svar til journalistene. Virket på hugget i går og skaffer en viktig straffe. Om han er god nok for spissplassen vil tiden vise, men han virker sulten og klar for å gjøre en god jobb.
 11. Jeg har veldig sansen for Olsen-Øveraas. Han leverer bra og har imponert de siste ukene.
 12. Jeg har faktisk sett veldig lite av Botheim. Hva slags type er han på banen? Rask? Jeg antar han går rett inn på laget på søndag.
 13. Så vel ut som en strekk på Maatsen? Det er vel fort 5-6 uker ute. Håper det finnes noe gratis gull som kan hentes og brukes på topp. Med Kassi og Maatsen ute er det syltynt helt fremme.
×
×
 • Create New...