Jump to content

yiddo

Bruker
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

yiddo last won the day on May 22

yiddo had the most liked content!

Community Reputation

279

About yiddo

 • Rank
  flere innlegg enn Belsvik har mål

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Tottenham

Recent Profile Visitors

206 profile views
 1. Ok, kjedelig å tape to poeng på overtid men utrolig sterkt å ta poeng borte mot dette Glimt-laget.
 2. Få en presis i bakrom så er Junker alene gjennom. B/G står veldig høyt.
 3. Nja, vet ikke om jeg syntes de defensive kvalitetene hans har vært åpenbare. Er dog enig i at midtbanespillere bør være toveis. Ola er vel primært en offensiv ressurs fra sin kant-og spissrolle. Syntes han har vært bedre siste to kampene, men før dette syntes jeg han var tidvis direkte svak og mente han burde benkes. Selvfølgelig kjipt om han drar gratis, jeg syntes alltid det er kjipt at spillere drar gratis fra Stabæk. Men mener det hadde vært mye verre hvis det var snakk om Bohinen eller Vetlesen.
 4. På banen syntes jeg Ola har vært under pari i hele år. Målene han har scoret har vært flotte men totalt sett syntes jeg han har hatt lite fremgang siden han ble «fast» i fjor. Merkelig hvis han skal stå ut kontrakten og gå gratis, for hvilke klubber er det som er aktuelle og hvor han vil få en reell sjanse til å spille førstelagsfotball? Klart han vil bli plukket opp, men han er jo milevis unna en 11’er i bedre ligaer enn eliteserien.
 5. Velkommen! Satser på at Frode Lia treffer med denne meldingen!
 6. La ikke merke til det fra tribunen men assisten til Bohinen på første målet er jo fantastisk bra! Vender opp på egen banehalvdel, parkerer to mann og setter fart fremover før han legger videre til Ola. Selvfølgelig nydelig satt i kassa av Ola også.
 7. 20 år, spiss, 9 mål på 16 kamper i andre divisjon i år. Vet ikke noe om kilden.
 8. To utrolig flotte mål i dag! Syntes Ola var skarpere enn på lenge. Og så fantastisk deilig å ha Lumanza på midten igjen, selv om han fortsatt ikke er 100% i form. Jeg mener han er eliteseriens beste midtbanespiller. Og Skytte var også meget solid i dag!
 9. Jeg velger Geelmuyden foran Botheim 100/100 ganger.
 10. Jeg blir veldig lite imponert over unge spillere som skal «hysje» til treneren og late som de er i fryseboksen fordi de ikke starter kamper. Man up og tren hardere.
 11. Hvor bra er egentlig Botheim? God nok til å starte for oss i 4-4-2?
 12. Endelig ble overgangen til kapteinen vår fra Øvrevoll Hosle godkjent👍
 13. Virker jo knallbra! Liker disse lånene med opsjon, vinn-vinn for oss. Velkommen! Edit: Ser ut som han har bra lønn «Avisen erfarer, at Toutouh takkede nej til en kontraktforlængelse i FC København med en månedsløn på 200.000 kroner, men at han i AGF nu kun kan se frem til at tjene en grundløn i omegnen af én million danske kroner om året. Det vil altså sige mindre end halvdelen af det beløb, som hovedstadens løver tilbød offensivsspilleren i sin tid.» https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/avis-markant-loennedgang-venter-toutouh-i-agf
 14. Restaureringsobjekt ala Boli? Rolig rehabilitering i godt miljø kan gjøre mye for mange. Dog usikker på om det utenomsportslige lar seg fikse og jeg vet fra sikre kilder at det var mye grums som hadde samlet seg opp og gjorde at han ble tuppa av Godset.
 15. Tror Junker er pyton å møte fra en forsvarsspillers perspektiv. Alltid på farten, går på blindsiden og angriper bakrom. Kunne fort hatt tre mål i dag. Veldig god start i Stabæk-trøyen!
×
×
 • Create New...