Jump to content

Harry

Bruker
 • Content Count

  757
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Harry last won the day on January 23 2012

Harry had the most liked content!

Community Reputation

396

About Harry

 • Rank
  Allah

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Blåfjell

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk
 1. Er Pape Habib Guèyes med troppen tilbake fra Ålesund?
 2. Det var dette Berg sa til Eurosport rett etter kampen. Så han trenger ikke å lære det, han er på ballen :-)
 3. Soleklar straffe. Digg at dommeren tørr å dømme på det. Han holdt han jo rundt han 2 ganger i tillegg til å dra i drakta. Drillo hadde vært helt enig, han klager på holding i feltet i alle kamper han kommenterer.
 4. Nå snakker vi. Har vi en erstatter for Pallskog i Bohi? :-0
 5. Det går noen løp, men våre folk på midtbanen er ikke orientert nok når de får ballen til å klare å slå på de.
 6. VIF er det dårligste laget vi har tapt mot i år. Det er noe ting vi virkelig som bekymrer: - Vi taper midtbanen i alle kamper. - Spillerene har virkelig ikke oversikt når de har ballen i beina. Ingen slår på bevegelsene forran dem. - Vi spiller faktisk litt "gjør hva du vil fotball". Vi trenger mye bedre samhandling i angrep. Nå ser jeg ingen samhandling. - Vi har genrelt for lavt balltempo, for lite skjer på ett touch. Når pasningene endelig kommer har selv bestemoren min med grå stær skjønt at nå kommer det en pasning. (Dette var riktig nok bittelitt bedre mot RBK) - Vi bør også legge ned dødballsavdelingen asap. Det resultater alltid i en farlig overgang i mot. - Har vi glemt at det finnes et bakrom?
 7. Borchmann er bedre til å holde på ballen og slår bedre passninger enn Boli. Jeg liker heller ikke at Boli er på kanten for Boli er nok den beste versjonen av seg selv i en 9'er rolle. Han er ikke en som passer til 10'er rollen etter min mening, der er Brochmann bedre. Brochmann må bare lære seg å slippe ballen litt tidligere og slå pasninger på bevegelsene til kantene og spissen vår.
 8. Nå har Boli en alle tiders mulighet til å stilne sin egen kritikk her inne :-)
 9. Hvordan tenker du vi får mest ut av Boli?
 10. Prøver du å lage storm i vannglasset?
 11. Dette var da ikke så ille. Vi hadde mye mer fart i i angrepene og mer 1-touch og nogen lunde bra press når vi lå i forsvar. Vi klarte også å legge press på et sterkt hjemmelag. Jeg synes også vi fikk svar på at vi ikke kan spille med Boli og Ohi sammen på banen, i den formasjonen vi bruker nå. Det var i perioder vi fikk slått inn my baller fra kantene, og hadde vi hatt Ohi på banen i stedet for Boli tror jeg vi hadde puttet. Børkeeiet viste at han er en mann vi skal satse på. Synes også Hernandez begynner å ta form. Vi mistet mye av det offensive trykket i kampen da Brochmann måte ut. Boli mister stort sett ballen hele tiden. Det største problemet er at han mister den når hele laget har kommet opp, slik at vi får en kontring i mot. Boli har også jukset i forsvar i hele år. Problemet med Boli er at hvis han hadde satt den brassen, så hadde han vært Gud, men det gjorde han ikke, derfor er han heller ikke Gud, og bør settes på benken :-)
 12. Men... Trente vi på raskere overgangsspill med mer fart i lengderetning? Trente Ohi på å posisjonere seg bedre i boksen? Trente Boli på å komme seg forbi en mann uten å miste ballen? Trente midtbanen/indreløperne på å gjøre seg mer spillbare på midtbanen når forsvaret har ballen, og når de endelig får den, trente de på å vende opp og utfordre og ikke slå støtte?
 13. Jeg ønsker meg mye mer intensitet i forsvarsarbeidet. Mye mer balltempo i angrepene. Alle skal på død og liv ha tre touch på ballen før de slår en støttepassning. Hvis noen dribler av en mann ender det fort opp i en støttepasning og vi er like la langt. Mot Ullern fill vi ikke opp balltempoet før dassen nesten hadde brent helt ned. Det funker ikke mot Brann.
 14. In IA we trust... "Stabæks sportslige leder Inge André Olsen er ukronet norgesmester i å dra flotte kaniner ut av hatten i siste liten. Får vi se noen trylletriks på slutten av vinduet også i år?" http://sportshjørnet.com/direkte-overgangsvinduets-siste-dag/
×
×
 • Create New...