Jump to content

Harry

Bruker
 • Content Count

  763
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Harry last won the day on January 23 2012

Harry had the most liked content!

Community Reputation

417

About Harry

 • Rank
  Allah

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Blåfjell

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk
 1. Digg å se at JJ prøver å få frem litt x-faktor igjen. Det er det Stabæk dreier seg om. Berg klarte jo å gjøre om alt vi hadde av x-faktor til zzz-faktor................
 2. Høres jo fornuftig ut. Legger jo også press på JJ om at Stabæk ikke er et sted for trenere som skal trappe ned... Her er det bare å levere varene fra første dag.
 3. Da passer jo den slanke unge troppen vår han perfekt. Finnes ingen plan B i den 🙂
 4. "... Så jeg er litt usikker, for det dette Stabæk-laget trenger, er defensiv struktur, sier Jonssons ..." Zzzzzzzzzz.. Tydelig at han ikke vet hva vi liker i Stabæk 🙂 Er glad Berg epoken er over, det var drit kjedelig å se på. Er faktisk bedre å tape en kamp 3-2 enn 0-1.
 5. https://www.nrk.no/sport/nrk-erfarer_-jan-jonsson-aktuell-som-stabaek-trener-1.14582427
 6. Hva med Bohinen?
 7. Er Pape Habib Guèyes med troppen tilbake fra Ålesund?
 8. Soleklar straffe. Digg at dommeren tørr å dømme på det. Han holdt han jo rundt han 2 ganger i tillegg til å dra i drakta. Drillo hadde vært helt enig, han klager på holding i feltet i alle kamper han kommenterer.
 9. Nå snakker vi. Har vi en erstatter for Pallskog i Bohi? :-0
 10. Det går noen løp, men våre folk på midtbanen er ikke orientert nok når de får ballen til å klare å slå på de.
 11. VIF er det dårligste laget vi har tapt mot i år. Det er noe ting vi virkelig som bekymrer: - Vi taper midtbanen i alle kamper. - Spillerene har virkelig ikke oversikt når de har ballen i beina. Ingen slår på bevegelsene forran dem. - Vi spiller faktisk litt "gjør hva du vil fotball". Vi trenger mye bedre samhandling i angrep. Nå ser jeg ingen samhandling. - Vi har genrelt for lavt balltempo, for lite skjer på ett touch. Når pasningene endelig kommer har selv bestemoren min med grå stær skjønt at nå kommer det en pasning. (Dette var riktig nok bittelitt bedre mot RBK) - Vi bør også legge ned dødballsavdelingen asap. Det resultater alltid i en farlig overgang i mot. - Har vi glemt at det finnes et bakrom?
 12. Borchmann er bedre til å holde på ballen og slår bedre passninger enn Boli. Jeg liker heller ikke at Boli er på kanten for Boli er nok den beste versjonen av seg selv i en 9'er rolle. Han er ikke en som passer til 10'er rollen etter min mening, der er Brochmann bedre. Brochmann må bare lære seg å slippe ballen litt tidligere og slå pasninger på bevegelsene til kantene og spissen vår.
 13. Nå har Boli en alle tiders mulighet til å stilne sin egen kritikk her inne :-)
 14. Hvordan tenker du vi får mest ut av Boli?
×
×
 • Create New...