Jump to content

Ragnar

Bruker
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Ragnar

 • Rank
  Like interessant som Ari

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STB

Recent Profile Visitors

204 profile views
 1. 1. Mortimer 2. JonasM 3. geirti 4. Jokke 5. Albert 6. Caz 7. Pétur 8. Rettep 9. Dennis Iliohans leggskinn 10. knyst 11. Blaapaatur 12. MLandmark 13. HenrikM 14. sdk 15. Celebi 16. PhunxZtar 17. Sandra 18. henkih 19. hdaniels 20. Benedicte 21. matsj 22. Mikki 23. Medgangssupporter 24. Fru Albert 25. Anette 26. Jørgen S 27. Anders C 28. Chriss 29. lobben 30. Tasse 31. andersmann 32. peas on earth 33. Ølriksen 34. III 35. maggs 36. Jan Fredrik 37. Vara 38. Eiko 39. Pétur 40. Blaasoldat 41. mads 42. Kasper 43. AndersBD 44. Slum 45. ØyvindW 46. Henriette 47. Freak Magnet 48. Martin 49. S_ern 50. dandee 51. Mikkel 52. Mini Harstad 53. rusle 54. bendel 55. Katrine 56. M-A-N 57. Daigo Nr 10 58. Kjakan 59. Posse 60. Maan95 61. Authen 62. Avløsen 63. BjornH 64. knutta 65. alltidblaa 66. MrKaizer 67. Kaizer Alphonse 68. Hr. Smith 69. sta 70. Espen 71. Håkon 72. Marius 73. Mette Marit 74. Robinho 75. eirik#4 76. mharl 77. roger 78. Stairs 79. Aniara 80. STBAlltid 81. Hofbräu 82. Potter 83. Ragnar
 2. Ja, det er et enormt viktig arbeid du gjør... Takk det samme..
 3. Bitter? Nei. Men synes det er rasende festlig at mitt innlegg nå har blitt sensurert 3 ganger uten noen form for forklaring eller annet. Jeg antar jeg har brutt den uskrevne reglen å mene noe annet enn hva styret/mod. ønsker at jeg skal mene. FORSØK NR. 8: Mulig du er en mann uten moral og prinsipper i livet gufa, men for mange andre så er gjerne en sak av urettferdighet noe man gjerne kan bruke et minutt eller to på, også uten at det rammer en selv. Voksent å moderere Stabæk Supports offisielle forum med 2000 medlemmer der en sensurerer alle innlegg man ikke personlig liker.
 4. Bitter? Nei. Men synes det er rasende festlig at mitt innlegg nå har blitt sensurert 3 ganger uten noen form for forklaring eller annet. Jeg antar jeg har brutt den uskrevne reglen å mene noe annet enn hva styret/mod. ønsker at jeg skal mene. FORSØK NR. 5: Mulig du er en mann uten moral og prinsipper i livet gufa, men for mange andre så er gjerne en sak av urettferdighet noe man gjerne kan bruke et minutt eller to på, også uten at det rammer en selv.
 5. Bitter? Nei. Men synes det er rasende festlig at mitt innlegg nå har blitt sensurert 3 ganger uten noen form for forklaring eller annet. Jeg antar jeg har brutt den uskrevne reglen å mene noe annet enn hva styret/mod. ønsker at jeg skal mene. 4. forsøk: Mulig du er en mann uten moral og prinsipper i livet gufa, men for mange andre så er gjerne en sak av urettferdighet noe man gjerne kan bruke et minutt eller to på, også uten at det rammer en selv. Jeg regner med at også dette blir slettet, men det er jo alltids noen som får sett det.. Snakkes!
 6. Da prøver jeg for 3. gang, etter å ha blitt sensurert nå 2 ganger. Dette er bare helt latterlig. Ikke noen begrunnelse, ikke en dritt. Dere sletter vel brukeren snart tenker jeg. Tåler man ikke at andre har andre meninger? Ønsker man en supporterklubb der alt uønsket sensures? Forsøk 3: Til dere som har sendt meg pm om jeg har fått noe svar ang. sensur: Nope
 7. Hvorfor blir jeg sensurert? Kan mod. sende meg en PM med en forklaring på hvilket punkt av reglementet jeg brøt? Jeg digger et forum der man kun har yttringsfrihet så lenge man ikke er uenig med styret/mod. (Nå blir vel også dette slettet) For ordens skyld skrev jeg noe sånn som dette:
 8. Jeg antar sesongkort gjelder som medlemskort? Vet ikke helt hvor dette ligger, men det må da være åpenbart for de fleste at jeg har medlemskort da jeg har sesongkort? Er vel ingen fare for at de blir utsolgt for SS-billetter dersom man møter en god time før avspark? Slitsomt å kjøre helt ut til Bekkestua for å kjøpe den samme billetten man får på stadion..
 9. Må man kjøpe SS-billetter på butikken, eller går det på stadion også? Trenger man medlemskort/sesongkort som bevis? Nesten redd for å ikke få meg billett, og det er egentlig jævlig deilig.. Håper på fullsatt!
 10. Meget bra! En ting jeg sitter å lurer litt på. Mot Tromsø var det vel i underkant av et felt fullt, og vi har neppe behov for så mye mer - folk har ikke vondt av å stå tettere, samt setene tar litt plass. Litt dårlig bilde, men det jeg fant. Vil det ikke holde i massevis å ha feltet fra der teleskoptribunen begynner, og forlenge det bort til B2?
 11. Hva er det egentlig alle pengene går til? Er det noen som har et circabudsjett som viser de 5-6 største inntektskildene/utgiftene?
 12. Ja, men det har vi jo alltid hatt. Det er jo ingen klubber i Norge som ikke beholder overskuddet fra arrangamentene sine. Det jeg lurer på er jo om vi fortsatt tjener noe på alt det andre dritet, som MGP, Horseshow osv? Det var jo hele grunnstenen i prosjektet, og her vi skulle hente inn milliarder til spillerkjøp og Champions Leauge-gull..
 13. Det med Nadderud var fleip. Men helt seriøst. Kan vi ikke på sikt komme i en situasjon som Lyn, etter at vår gunstige leiekontrakt går ut om 4 år, der det vil lønne seg å spille på feks. Nadderud? Slik jeg har forstått det nå, så tjener vi ikke lenger noe på arenaen, og hele poenget med å bygge en grusom muliti-hall falt bort?
 14. Og jeg som var så dum at jeg kritiserte Telenor Arena, som visstnok var gullgruven over alle gullgruver... Nå sitter vi vel med skjegget i postkassa, med hverken fett stadion eller penger. Nei, la oss pakke sammen og komme oss tilbake til Nadderud;)
×
×
 • Create New...